commendatore wrote:jebem ti ovu selendru.... da ti jebem....
da sve hoce krepat i pocrkat seljacko im pleme jebem
pa ne mogu da vjerujem da samo meni ovo smeta.....![]()
Postoji razlog za ovo...
Moderators: _BataZiv_0809, anex
commendatore wrote:jebem ti ovu selendru.... da ti jebem....
Bobi wrote:Šta ce vam drveće. kome smeta nek se vrati u šumu odakle je i došao.
zajebavam se
Drag si mi kao forumas, ali nije lijepo to sto pises. Niko ne bira izgled i kako ce izgledati.Jimmy McNulty wrote:Njega je dovoljno kaznila majka priroda.
Pa sta mu drugo Avaz trazi? Ne trazi sigurno da pise o istrazivanju marsa.Inteligencija wrote:Obicna cuzna ljigava koja samo crnjake trazi i objavljuje iako ono smece sa Kamberovica jutros nije on snimao vec neki hafiz
Bez atmosfere u Zenici pred utakmicu sa Andorom.kamen spoticanja wrote:"najavljen zemljotres"
i tu se vajda karijera zavrsava
svugdje osim kod nas
park kulina bana ? bez statue, replike povelje, info panela i rasvjete, klupa i inventara itd nema smisla nista raditi aljkavo kao sto je postavljenje onog kamena kao neki spomen..Norm wrote:commendatore wrote:jebem ti ovu selendru.... da ti jebem....
Postoji razlog za ovo...
Na stranu izgled ili sta vec, ne volim u te stvari da diram niti me interesuju, ali ovo gore podrzavam 100%. Ja od sramote nebi vise nikad slova objavio, a kod njega su te stvari normalna pojava.kamen spoticanja wrote:"najavljen zemljotres"
i tu se vajda karijera zavrsava
svugdje osim kod nas
Polako brate, pa tek se pocelo...sta vam je svima, sto ste negativni...Inteligencija wrote: park kulina bana ? bez statue, replike povelje, info panela i rasvjete, klupa i inventara itd nema smisla nista raditi aljkavo kao sto je postavljenje onog kamena kao neki spomen..
Da se takav dogadjaj desio u sarajevu to bio treci najposjecenije tur.mjesto nakon sebilja i vjecne vatre jer oni znaju a mi NE.
Ako znas sta planiraju mozes li napisati ?
Izvor: ZenicablogZeničani uređuju i otvaraju park u kojem je potpisana ‘Bilinopoljska izjava’
Zeničani uređuju i otvaraju park u kojem je potpisana ‘Bilinopoljska izjava’ – Udruženje “Forum Zeničana“, koje tradicionalnom manifestacijom “Od Kulina bana i dobrijeh dana“, svake godine 4. aprila, na datum na koji su poglavari bosanske crkve 1203. godine predvođeni Kulinom banom, potpisali historijski dokument- “Bilinopoljska izjava“, pokrenulo je aktivnost na uređenju parka uz istočnu stranu Stadiona Bilino polje.
Radnici komunalnog preduzeća “Alba“ trenutno uklanjaju stare panjeve, krče grane drveća i vrše sanitarnu sječu oštećenih stabala, koja bi mogla biti prijetnja posjetiocima parka.
-Zajedno sa Gradskom upravom Zenice, odlučili smo da se ovaj park, kojeg mi već zovemo Park ‘Kulin ban’, sredi. Bio je zapušten i neuredan, ali ga želimo dovesti u funkciju, obnoviti staze i obilježiti – da se zna da je to Park ‘Kulina bana’ i da je to mjesto na kojem je potpisana ‘Bilinopoljska izjava“ – kaže Vladimir Franjić, predsjednik Skupštine ovog udruženja.
Ističe da je krajnji cilj da se postavi i spomen-obilježje Kulinu banu.
-Došli smo na ideju da s Gradom, Kantonom, Muzejom grada Zenica i Fondacijom ‘Kulin ban’ potpišemo jedan sporazum, na osnovu kojeg će se pokrenuti aktivnosti za raspisivanje međunarodnog konkursa za izradu rješenja, a kasnije i izradu spomenika- kaže Franjić.
Vjeruje da će uskoro građani i gosti Zenice imati priliku da se odmaraju te pored tog spomenika podsjete na početak historije BiH.
Park će do 29. augusta, kada se obilježava Dan Zeničko-dobojskog kantona te 829. godišnjica objave Povelje Kulina bana (objavljena 1189. godine), biti otvoren. Na kamenu u ovom parku već se nalazi ploča, postavljena 2003. godine, povodom obilježavanja 800. godišnjice vladavine Kulina bana.
U sklopu uređenja ovog parka, u kojem se nalazi i kamena skulptura “Razvoj“, a koju je 1980. godine izradio zenički kipar Franjo Bešlić, bit će obilježena i ova skulptura.
Norm ti je jako lijepo rekao iznad. ja cu samo da dodam da nema smisla pljuvati po dobrim stvarima koje se desavaju. treba shvatiti koliko smo mali i koliko je ovo dovoljan korak. prvo postavljena ploca za koju su se neki ljudi izborili. sada su se neki ljudi izborili da to bude bolje. ti zasada pljujes jer nisu napravili grandioznije. ako mislis da moze bolje onda se ukljucis u pricu i pomognes ljudima da to bude bolje.Inteligencija wrote: park kulina bana ? bez statue, replike povelje, info panela i rasvjete, klupa i inventara itd nema smisla nista raditi aljkavo kao sto je postavljenje onog kamena kao neki spomen..
Da se takav dogadjaj desio u sarajevu to bio treci najposjecenije tur.mjesto nakon sebilja i vjecne vatre jer oni znaju a mi NE.
ne pljujem ja po forumu gradjana njima svaka cast, pljujem po vlastima gradskim i kantonalnim, kantonalni su cak dan povelje uzeli kao dan Kantona i obiljezavaju ga a nikada se nisu sjetili kao ovi iz foruma gradjana da kazu slusajte ovo je najveci datum koji se desio u nasem kantonu evo 1 milion od 500 miliona godisnjeg budzeta nek se to fino sredi i napravi da mozemo dostojno obiljeziti..belfy wrote:Norm ti je jako lijepo rekao iznad. ja cu samo da dodam da nema smisla pljuvati po dobrim stvarima koje se desavaju. treba shvatiti koliko smo mali i koliko je ovo dovoljan korak. prvo postavljena ploca za koju su se neki ljudi izborili. sada su se neki ljudi izborili da to bude bolje. ti zasada pljujes jer nisu napravili grandioznije. ako mislis da moze bolje onda se ukljucis u pricu i pomognes ljudima da to bude bolje.Inteligencija wrote: park kulina bana ? bez statue, replike povelje, info panela i rasvjete, klupa i inventara itd nema smisla nista raditi aljkavo kao sto je postavljenje onog kamena kao neki spomen..
to sto ces napisati da moze bolje ne cinim to "bolje" nista blizim, osim ako nisu zelje i pozdravi. zvuci isto kao kad se Mirad predstavljo za izbore (ako se jos ko sjeca). nemoj biti Mirad.
kamen spoticanja wrote:nakon dzonlicevog "dzevada" jedino logicno je bilo da ovaj malac preuzme zenicke dubioze u avazu...
ali bez obzira u kome trenutku avaz tuce ili voli necije politicke favorite,cinjenica je da su i novina i novinar smece
kakav je privatno bitno je kao i kakav je privatno mile dodik ili moj jutrosnji dorucak...