SDA-All about

Hamolj

#27451 Re: SDA-All about

Post by Hamolj »

GeeTnT wrote:
SmokingMan wrote:Bake je očigledno uznemiren,nisam ga nikada vidio u takvom stanjuuvijek je nekako staložen,samouvjeren,prividno. :D
..vjerovatno zna da mu je "kadar" na meti tuziteljstva...a klupko jest da je dugo ali od necega treba poceti.
Hajde što mu je kadar na meti tužilaštva, navikao je već da mu se stranačke kolege hapse, ali s trenutnom politikom mu ne gine poraz na izborima. HDZ je blokirao rad parlamenta i do sljedećih izbora ćemo se vrtiti u mjestu.
crazy_diamond

#27452 Re: SDA-All about

Post by crazy_diamond »

Vidimo dakle da ridjobradi i njegovi lizaci analnog otvora prvog u bosnjaka upozoravaju i prijete sepicu i drugima jer ko biva srozavaju ugled strankf kad traze demokratizaciju, a sam ridjobradi hudnjak slomi se da popravi ugled stranke u zadnje vrijeme izjavama tipa:

-Moja sttranka
- i fikret je bio clan, i alija delimustafic
-Kad smo stelili benzinske bili smo dobri
-nasi kandidati za nacelnike imace broj telefona tog i to,
-U noci kad je izgubljena srebrenica i skoro svi centri veci prica o opcini centar...

Jedna nebuloza sedmicno otprilike, jos malo pa ce biti materijala i za sabrana djela, drzi frajer do ugleda svog i svoje stranke
GeeTnT

#27453 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

Hamolj wrote:
GeeTnT wrote:
SmokingMan wrote:Bake je očigledno uznemiren,nisam ga nikada vidio u takvom stanjuuvijek je nekako staložen,samouvjeren,prividno. :D
..vjerovatno zna da mu je "kadar" na meti tuziteljstva...a klupko jest da je dugo ali od necega treba poceti.
Hajde što mu je kadar na meti tužilaštva, navikao je već da mu se stranačke kolege hapse, ali s trenutnom politikom mu ne gine poraz na izborima. HDZ je blokirao rad parlamenta i do sljedećih izbora ćemo se vrtiti u mjestu.
...hdz je fekalija koju treba niz vodu i to nece biti problem jer su malobrojni, sa esdea ce to ici teze jer imaju vojsku glasaca koja je u stanju sutra da ratuje protiv tebe...mene...

Mene cudi kako je uspjela da se odrzi i ova tema, forum,... I portal.
Hamolj

#27454 Re: SDA-All about

Post by Hamolj »

crazy_diamond wrote:Vidimo dakle da ridjobradi i njegovi lizaci analnog otvora prvog u bosnjaka upozoravaju i prijete sepicu i drugima jer ko biva srozavaju ugled strankf kad traze demokratizaciju, a sam ridjobradi hudnjak slomi se da popravi ugled stranke u zadnje vrijeme izjavama tipa:

-Moja sttranka
-U noci kad je izgubljena srebrenica i skoro svi centri veci prica o opcini centar...

Jedna nebuloza sedmicno otprilike, jos malo pa ce biti materijala i za sabrana djela, drzi frajer do ugleda svog i svoje stranke
Šepića ko ne zna, skupo bi ga platio. Lik koji je za 4-5 godina obnašanja državnih funkcija stekao nekretnine u vrijednosti 2 miliona stvarno nije elokventna osoba za ovakve stvari. Iritantno je što ga mediji koriste kao oružje protiv SDA, a ne žele da se bave porijeklom njegove imovine jer im trenutno paše igrač njegovog kalibra.
MikroBelaj

#27455 Re: SDA-All about

Post by MikroBelaj »

Hamolj wrote:
crazy_diamond wrote:Vidimo dakle da ridjobradi i njegovi lizaci analnog otvora prvog u bosnjaka upozoravaju i prijete sepicu i drugima jer ko biva srozavaju ugled strankf kad traze demokratizaciju, a sam ridjobradi hudnjak slomi se da popravi ugled stranke u zadnje vrijeme izjavama tipa:

-Moja sttranka

Šepića ko ne zna, skupo bi ga platio. Lik koji je za 4-5 godina obnašanja državnih funkcija stekao nekretnine u vrijednosti 2 miliona stvarno nije elokventna osoba za ovakve stvari. Iritantno je što ga mediji koriste kao oružje protiv SDA, a ne žele da se bave porijeklom njegove imovine jer im trenutno paše igrač njegovog kalibra.
Sitno je to za poneku vrecu zlata 8)
Hamolj

#27456 Re: SDA-All about

Post by Hamolj »

MikroBelaj wrote:
Hamolj wrote:

-Moja sttranka

Sitno je to za poneku vrecu zlata 8)
Nije rješenje na lopova udarati lopovom, i na kraju šta nas boli briga što su se lopovi posvađali oko funkcija i novca. Treba promovisati poštene ljude, ali takvi ne mogu ni primirisati medijskom prostoru.
crazy_diamond

#27457 Re: SDA-All about

Post by crazy_diamond »

Hamolj wrote:

-Moja sttranka

Cuj nekretnine od dva miliona, ne znam za to, koje su to nekretnine, gdje su, pojasni

Ja koliko znam njegovo ime je vezano za samo jednu aferu, neki sukob interesa,i to smijesno nesto,kad se ozenio ispostavilo se da mu punac drzi neki restoran u sarajevu u blizini zgrade institucija bih, pa je na osnovu toga u sukobu interesa

Od imovine prijavio je stan, kola i vocnjak, eh sad bilo bi lijepo da nam ukazes sta to jos ima sto vrijedi dva miliona
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#27458 Re: SDA-All about

Post by _BataZiv_0809 »

Chisum wrote:Ona ridjobrada minder funjara, iz okoline Beograda, opet pomijera granicu svoje nepresusne gluposti... svaki dan po jedan podiok gore, k'o Bubka...

U jednom od napada na Kasumovica, tokom predizborne kampanje, kao argumentacija - parafraziram - "... a nije mu (Kasumovicu - op. a.) smetala SDA, kad mu je ta ista SDA otvarala benzinske pumpe..." :lol: :lol:

Kakva gluperda... :lol:
Jaci je nastavak tog govora,u kojem je baj d vej non stop grijesio prezime sopstvenog kandidata i Zenicu nazvao Srebrenicom.

Ka'e ako pobijedi imacete nacelnika koji ce u svom mobilnom telefonu imati broj clana predsjednistva, broj predsjedavajceg VM i broj federalnog premjera, pa ce moci lako da rjesava sve vazno za Zenicu.

Ustvari evo video pa ako ti se ne gadi :mrgreen:

Hamolj

#27459 Re: SDA-All about

Post by Hamolj »

crazy_diamond wrote:
Hamolj wrote:

-Moja sttranka

Cuj nekretnine od dva miliona, ne znam za to, koje su to nekretnine, gdje su, pojasni

Ja koliko znam njegovo ime je vezano za samo jednu aferu, neki sukob interesa,i to smijesno nesto,kad se ozenio ispostavilo se da mu punac drzi neki restoran u sarajevu u blizini zgrade institucija bih, pa je na osnovu toga u sukobu interesa

Od imovine prijavio je stan, kola i vocnjak, eh sad bilo bi lijepo da nam ukazes sta to jos ima sto vrijedi dva miliona
Pa nije sve što CIN objavi i u potpunosti istinito. Zaboravljaš da političari imaju žene. :D

Ima on imovine i u Cazinu. :)
Last edited by Hamolj on 13/11/2016 01:29, edited 1 time in total.
haos1

#27460 Re: SDA-All about

Post by haos1 »

SDA je pederska stranka.
muha_sa

#27461 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

howdy

#27462 Re: SDA-All about

Post by howdy »

kako sve ovo od minimalca :?: :shock:
howdy

#27463 Re: SDA-All about

Post by howdy »

KvaziExpert wrote:Snašo se, ko je vama kriv što niste? :D
:lol:

Rijeci velikog vodje: pojedinci su se snasli :lol:
muha_sa

#27464 Re: SDA-All about

Post by muha_sa »

u modi je imat ergelu

Image
Alfons Kauders

#27465 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

megaman4 wrote:Bosnjaci vise sada nastradavaju nego u ratu, jer masovno odlaze iz zemlje. Crne prognoze kazu da ce u 2017 godini oko 100.000 ljudi otici iz Bosne mahom omladine sto je definitivni poraz. Bakir umjesto da se pozavai odlaskom naroda on bistri gluposti i svadja se s Dodikom koji takodjer iseljava svoj narod istom politikom. Izgleda da ova drzava samo skoluje ljude da idu vani a svabo i sl. dobivaju gotov proizvod. Ono sto nije uspjelo u ratu, uspjeva u miru tj. nestaje nam drzava a narod masovno bjezi od iste kao da je suga u pitanju. Bakire povuci de dok jos ima nade, jer si nesposoban.
Zasto je poraz? Obecao je 100,000 radnih mjesta, i eto ih. I to za godinu, ne za osam!

I opet se nesto narod buni - a glasali su za njega i njegovih 100,000 radnih mjesta (i opet su, na lokalnim).
Alfons Kauders

#27466 Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

KvaziExpert wrote:I opet ce na slijedecim [emoji38]
Danas da su izbori oni bi pobijedili :D
Dans bi pobijedili i vec sutra kukali i pozivali na proteste. :lol:

Ljudi kod nas nikako nisu u stanju shvatiti cemu sluze izbori, odnosno sta znaci kad nekom daju mandat. Jednostavno nisu u stanju spojiti uzork s posljedicom i obratno.
jefff

#27467 Re: SDA-All about

Post by jefff »

Zukića i Sarajlića nigdje ni na mapi.
Alfons Kauders

#27468 Re: RE: Re: SDA-All about

Post by Alfons Kauders »

KvaziExpert wrote:
Alfons Kauders wrote:
Dans bi pobijedili i vec sutra kukali i pozivali na proteste. [emoji38]

Ljudi kod nas nikako nisu u stanju shvatiti cemu sluze izbori, odnosno sta znaci kad nekom daju mandat. Jednostavno nisu u stanju spojiti uzork s posljedicom i obratno.
[emoji106] fakat je tako, koliko puta sam cuo, nema ovdje napretka dok se narod ne digne i sve ovo razjebe [emoji38]
A izbori bili prije mjesec dana [emoji38]
Evo vidim i Amerikanci nas kopiraju :D Trendsetteri smo jbt zivot :D
walk_M-A-N

#27469 Re: SDA-All about

Post by walk_M-A-N »

Hamolj wrote:
crazy_diamond wrote:
Hamolj wrote: Šepića ko ne zna, skupo bi ga platio. Lik koji je za 4-5 godina
obnašanja državnih funkcija stekao nekretnine u vrijednosti 2 miliona
stvarno nije elokventna osoba za ovakve stvari. Iritantno je što ga
mediji koriste kao oružje protiv SDA, a ne žele da se bave porijeklom
njegove imovine jer im trenutno paše igrač njegovog kalibra.
Cuj nekretnine od dva miliona, ne znam za to, koje su to nekretnine,
gdje su, pojasni

Ja koliko znam njegovo ime je vezano za samo jednu aferu, neki sukob
interesa,i to smijesno nesto,kad se ozenio ispostavilo se da mu punac
drzi neki restoran u sarajevu u blizini zgrade institucija bih, pa je na
osnovu toga u sukobu interesa

Od imovine prijavio je stan, kola i vocnjak, eh sad bilo bi lijepo da
nam ukazes sta to jos ima sto vrijedi dva miliona
Pa nije sve što CIN objavi i u potpunosti istinito. Zaboravljaš da
političari imaju žene. :D
Ima on imovine i u Cazinu. :)
Mislim da je ovo lupanje ili zlonamjerna priča, da je nešto stekao nezakonito. Problem je što je sve "po zakonu".
Šepić godinama uzima, ne znam, 7-8 hiljada u Parlamentu, od toga hiljada je samo na odvojeni život i posjete, plus valjda "SDA Akademija" ako je bio direktor. Logično da s tim parama može kupiti stan i vikendicu u Sarajevu. Iako i dalje priča o svojoj bazi u Krajini.
S pravom kritikuje Bakira i namještaljke i kriminalce oko njega, i ima neke rezone, recimo protiv je čuvenih brojeva mobitela, ali treba ga pažljivo slušati.
On hoće izbore u stranci jer misli da on ima glasove. Bunio se što " oni koji imaju podršku naroda ", biva on, ne postavljaju kadrove, već kadrovska. Zna se na koja mjesta, prvo važna onda sva.
Dakle, izbor je jadan, kriminalci ili populiste, u svakom slučaju niko se ne zalaže da stručni ljudi rade posao, ili da stranke drugačije postavljaju od jarana, šema i rodbine.
Sad skontao gdje je lova pa kao evropski put. A tamo zastupnik koji se ništa ne pita ima i do 28 hiljada mjesečno za sebe, saradnike i troškove.
jefff

#27470 Re: SDA-All about

Post by jefff »

STUDENTSKA KONFERENCIJA O ALIJI IZETBEGOVIĆU - "BOSNA PRIJE SVEGA"

https://www.youtube.com/watch?v=SrXWQK_uzVI

Ja bih vazduh zvao zrakom da te nije Alija...
haos1

#27471 Re: RE: Re: SDA-All about

Post by haos1 »

KvaziExpert wrote:
Alfons Kauders wrote:
Dans bi pobijedili i vec sutra kukali i pozivali na proteste. [emoji38]

[emoji106] fakat je tako, koliko puta sam cuo, nema ovdje napretka dok se narod ne digne i sve ovo razjebe [emoji38]
A izbori bili prije mjesec dana [emoji38]
Pa bili su izbori prije mjesec dana i u Demokratskoj Republici Kongo.

Image
zenit dozic

#27472 Re: SDA-All about

Post by zenit dozic »

Izgleda covic ga opet zabio baketu u dupe, a sve mi se cini da ovaj nema nista protiv :zzzz:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-na ... /161114081
GeeTnT

#27473 Re: SDA-All about

Post by GeeTnT »

zenit dozic wrote:Izgleda covic ga opet zabio baketu u dupe, a sve mi se cini da ovaj nema nista protiv :zzzz:
http://www.klix.ba/vijesti/bih/covic-na ... /161114081
...nesto ne stima....otkud Covic sa novinarima? Svi koji traze naklonost novinara su sumnjivi...pogotovo ako je to "na kafi "....mozda sad treba esdea da napravi press sa rahatlokumom...ili naslov "sa novinarima u Zmaju"....
madner

#27474 Re: SDA-All about

Post by madner »

Cuj Bosna prije svega, to covjek nije nikad rekao, mislio ili radio.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#27475 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

gura li Kuko, gura...

http://www.klix.ba/biznis/privreda/iduc ... /161118110
Iduće godine počinje izgradnja TE Banovići, projekat vrijedan blizu 500 miliona eura
Post Reply