Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako si u KS (za druge Kantone ne znam) onda ne uzimaju još jer dobiju prvačići ruksak i nešto pribora, bar je tako bilo ovih zadnjih godina.
Ovo govorim jer su ruksaci baš dobri, prostrani i sa onim mekanim kaišem.
Malac nosao tri godine i nigdje nije pukao (nije pažljivo dijete i ne vodi računa o stvarima)....prošlu godinu mu lafo dodijao i kupimo mu neki po njegovoj volji....puko kaiš nakon dva mjeseca.
Ako spremaš prvačića onda sa tim sačekaj, kupi patike za tjelesni koje nisu na pertle i nekoliko sveski sa debelim koricama (reći će da uzimaš sa tankim jer im je lakše....to mi je bio prvi zajeb)
Hocu preko jedne humanitarne organizacije da opremim jedno dijete za skolu. Nemam pojma u kojem dijelu BiH dijete zivi. Neke od pomenutih prodavnica sam vec obisao, svratim u jos koju od ovih sto ste pomenuli pa uzmem nesto fino. Ove ostale điđe, sveske, olovke, bojice razne, flomastetri, pernice,plastelini sam vec uzeo.
Uglavnom, hvala svima na prijedlozima!
Svaka čast
Imaš izbor u Merkatoru Ložionička kao što već rekoše forumaši baš dobar izbor i u onoj knjižari a i u samom marketu.
gdje kupiti celicnu mrezu za sito. sto cvrscu, sto manje ocice. ide na ventilaciju kao zastita od baja. jutros guglam, tanka roba, samo srbija ili hr.
nesto mi je progrizlo staru celicnu mrezicu, kazu mjestani strsljenovi ja se slomio da je montiram, kontao nema joj smrti
Filter wrote: ↑15/08/2023 12:00
gdje kupiti celicnu mrezu za sito. sto cvrscu, sto manje ocice. ide na ventilaciju kao zastita od baja. jutros guglam, tanka roba, samo srbija ili hr.
nesto mi je progrizlo staru celicnu mrezicu, kazu mjestani strsljenovi ja se slomio da je montiram, kontao nema joj smrti
Filter wrote: ↑15/08/2023 12:00
Kupi celicni nik pa prekroji
que? sta ti je celicni nik? svakako je prekrajanje, selna tamo vamo
moimoi wrote: ↑15/08/2023 12:18
Prosurfaj ove sto prodaju opremu za bazene, kuhinjske nape, kafe aparati… mozda i auto oprema. Ne znam gdje se jos koriste sve?
hrusta wrote: ↑14/08/2023 08:11
Hoće malecka da probuši uši, ima li preporuka kod koga otići/izbjegavati?
Jeli jedino gore na Čaršiji ili ima šta ovde bliže (Čengić Vila/Otoka)? Koliko je i jeli cijena bušenja uključuje one medicinske naušnice ili se one moraju dodatno naplatiti?
Busi se pistoljem u kojem se nalaze nausnice specijalne. Jedno vrijeme se nose pa se skinu i zamjene po zelji.
E jeblo majku jucer bio u jsku na stupu zena gleda ko da sam s marsa pao...evo sad pogledam imaju 32kom na stanju....et...pa jeblo majku nek ide kuci ako nece da radi
E jeblo majku jucer bio u jsku na stupu zena gleda ko da sam s marsa pao...evo sad pogledam imaju 32kom na stanju....et...pa jeblo majku nek ide kuci ako nece da radi
To ti je svugdje tako. Rijetko ko od njih nauci asortiman.
Zato ja prostudiram prvo stranice pa im samo slike pokazujem
A i manje gluposti usput kupis
mali_balon wrote: ↑15/08/2023 15:04
To ti je svugdje tako. Rijetko ko od njih nauci asortiman.
Zato ja prostudiram prvo stranice pa im samo slike pokazujem
A i manje gluposti usput kupis