Nije, kad pocnes neki job na jednom kanalu, neces moci vise da ga otvaras na drugim kanalima, izlazi poruke kao semsasuljakovic u nekom postu iznad...tek kad tom zadatku promene id, onda mozes da ga otvoris i radis na drugom kanalu(ali opet samo na tom jednom mozes raditi do sledece promene id-a)
Zarada na Netu rješavanjem mikrozadataka
Moderator: anex
- nanab
#27451 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
A sta ti je obicni?
Nije, kad pocnes neki job na jednom kanalu, neces moci vise da ga otvaras na drugim kanalima, izlazi poruke kao semsasuljakovic u nekom postu iznad...tek kad tom zadatku promene id, onda mozes da ga otvoris i radis na drugom kanalu(ali opet samo na tom jednom mozes raditi do sledece promene id-a)
-
mirza1h
#27452 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Hvala, ali sad kad sam se registrovo Elite uopste nemam ni jedan task dostupan iako vamo na Crowdfloweru imam 3 level-a.Jeli to sad znači da moram i na Elitu ponovo raditi one taskove za 0 level?nanab wrote:A sta ti je obicni?![]()
- vucha
#27453 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Udji na elitu u potential job i klikni desni klik na neki zadatak pa ga otvori u novom tabu.
Posle toga moras sacekati da ti povezu nalog i to je to. Imaces onda i tu lvl3.
Posle toga moras sacekati da ti povezu nalog i to je to. Imaces onda i tu lvl3.
- nanab
#27454 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Pa nisu ti jos povezali levele i kanale, nemoj se iznenaditi ako ti jedno vreme na cf pokaze sve 0 na dashboardu, vratice se na normalu kad povezu naloge
-
mirza1h
#27455 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Evo upravo to se i desilo..Imam 3. level a statistika je na nulama.nanab wrote:Pa nisu ti jos povezali levele i kanale, nemoj se iznenaditi ako ti jedno vreme na cf pokaze sve 0 na dashboardu, vratice se na normalu kad povezu naloge
-
Error404
#27456 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Sve na jednom i dalje nece na 4..el gancho wrote:Sve na jednom kanalu???Error404 wrote:Ko rano rani 23 TW-a grabi
![]()
Prava skoro decembarska kisa
Al ovako je dobro kad krene da pusta samo udaras
- crophil
#27457 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Dozvoljeno je, znam ja s kompa pa na mobitel pa na komp na poslu i tako, sve ok dok ne miješaš račune (osim toga mora biti dozvoljeno, šta kad odlučiš kupiti novi PC?) Samo njemu clix ne bi trebao dozvoliti rad na dva različita jer kad se prijaviš na jedan, automatski te odjavi s drugog. Možda jedino ako imaš otvoren task ti dopusti daljnje rješavanje iako te odloguje s clixa. Uglavnom ovaj majmun je skužio kako prevariti sustavbegsoon1510 wrote:ja kako znam to nije dozvoljeno da sa dva različita računara radi se na istom accountuel gancho wrote:Pa preko iste IP adrese nakače se ljudi preko WI- FI-a i svi rade u isto vrijeme. Kao da niko od nas ne koristi više od jednog računara.kako_kad wrote:za ovog mad321, da li je moguce da se sa razlicitih lokacija radi na istom profilu (CF), da li to uopste prolazi kod CF![]()
Ko zna ko je sve tu uključen i koliko ih ima, od punice do komšinice burazove žene iz prvog braka...
koliko sam shvatio dozvoljeno je imati dva različita accounta na dva različita kompa IP adresa može biti ista
- nanab
#27458 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Error 404, vrtis nise oopseva na jednom kanalu, ili samo 1 pa kad odradis stavljas sledeci na arp? Nista mi ne otvara danima... Desilo se da mi extenzija izbaci 4 oopsa, za 3-4 dana, ali nema vajde ni od njih, ubi se arp ali nista ne pretvara u zadatak 
- vucha
#27459 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Meni je otvaralo samo one prve veceri..mislim da je bio ponedeljak uvece i tada je krenulo vecini da otvara kao ludo ali od te veceri pa na dalje daje samo po 2 za ceo dan i to sve neki jadni od po 3 koraka ili nesto sto mora da se prijavi na prvom koraku. Nemam pojma koja je fora da nekom daje, a nekom ne daje.
Vrtim od jutros od 7h i do sada mi je dao samo 2 od 3 koraka i to je to.
Vrtim od jutros od 7h i do sada mi je dao samo 2 od 3 koraka i to je to.
- mikrozadatak
#27460 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Nema Clixsense veze s ovim. Ako je spasio ID taska u bookmark, uloguje se na CF i može ga puštati, a da se ne loguje na CS, NB, Elite.crophil wrote:
Dozvoljeno je, znam ja s kompa pa na mobitel pa na komp na poslu i tako, sve ok dok ne miješaš račune (osim toga mora biti dozvoljeno, šta kad odlučiš kupiti novi PC?) Samo njemu clix ne bi trebao dozvoliti rad na dva različita jer kad se prijaviš na jedan, automatski te odjavi s drugog. Možda jedino ako imaš otvoren task ti dopusti daljnje rješavanje iako te odloguje s clixa. Uglavnom ovaj majmun je skužio kako prevariti sustav
Puno puta se kuci nisam izlogovao sa CF-a, na poslu se ulogovao i regularno igrao. Dakle, imao sam situaciju kada sam sa 2 IP adrese bio istovremeno ulogovan na CF, ali sam igrao samo s jedne adrese. Mislim da sam negdje pročitao da se ne smije igrati u isto vrijeme sa 2 kompjutera preko jednog account-a, a mozda se to odnosi na dvije IP adrese. Ako misle na IP adresu, onda bi se teoretski moglo igrati sa 2 kompjutera iz jednog doma, naravno različiti taskovi. Ovo nisam probao.
Još jedna interesantna stvar. Mogu se puštati tw iz Bookmarka, a da se ne loguješ nigdje, ni na CS, NB, Elite, CF, Rainforest.
To su moja zapažanja, možda nekome sine kakva konstruktivna ideja
-
Error404
#27461 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Samo jedan kanal jedan oops. Otvori mi ovako po jedan ops po danu i onda jednom pusti vise komadananab wrote:Error 404, vrtis nise oopseva na jednom kanalu, ili samo 1 pa kad odradis stavljas sledeci na arp? Nista mi ne otvara danima... Desilo se da mi extenzija izbaci 4 oopsa, za 3-4 dana, ali nema vajde ni od njih, ubi se arp ali nista ne pretvara u zadatak
meni je prvi dan pokazivao istu poruku kao vama, al sutradan mi se popravilo jeste da ne daje nesto specijalno
al u ovim oskudnim vremenima 30ak komada je sasvim fino.
Znaci palim napravljeni oops (star jedno mesec + ) imma gore u bookmarku sacuvan da odmah ocitam cim jedan zavrsim...cim kliknem da dam onu ocenu i submit odma menjam broojeve i ako ima posla otvara instant..
Ali kad vrtim na 4 kanala onda nece nikako...U petak onaj crni kad se desilo sve to sam primetio da mi otvara samo na elite evo i sada samo elite radi...
Probaj neki stari oops ako nece bas...Al max je 20-30 komada dnevno nema sanse vise da dobijes, do ponedeljka nadamo se
- nanab
#27462 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ma u ovakvim vremenima
i 30 je sasvim dovoljno... imam i zalihe sacuvane, ali sad treba odrediti na koji kanal staviti
Pokusacu, prvo cu da pogledam po porukama gde mi je otvarao i na kom je poslednje otvorio pa cu probati, na nb nece koliko god vračala i mantrala
Hvala Error 404
- BackInBlack
#27463 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
hierNeuer
hierNeuer
hierNeuer
hierNeuer
nema spavanjaaaa !!!
hierNeuer
hierNeuer
hierNeuer
nema spavanjaaaa !!!
-
kako_kad
#27464 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
BackInBlack wrote:hierNeuer![]()
hierNeuer![]()
hierNeuer![]()
![]()
hierNeuer![]()
nema spavanjaaaa !!!
- konahawaii
#27465 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
nocas nema spavanja, sutra nema kajanja 
-
kako_kad
#27466 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
69.99 99

jucer sam uradio 539 taskova, rekord za sada

jucer sam uradio 539 taskova, rekord za sada
-
kako_kad
#27467 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
zato iduce sedmice ima da se ubijemkonahawaii wrote:nocas nema spavanja, sutra nema kajanja
-
carlosvela
#27468 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Jel tajna koliko si zaradio ovaj mjeseckako_kad wrote:zato iduce sedmice ima da se ubijemkonahawaii wrote:nocas nema spavanja, sutra nema kajanja
-
encony
#27469 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
837471 Meeting And Love For People 18 Years And Older.
Anketa vezana za sex, veze i sl.
0.49$
Anketa vezana za sex, veze i sl.
- deSTAR5
#27470 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ljudi jel prijavljujete ovo, sta god da ukucam - pise da nije dostupno: http://prntscr.com/980qfo
-
el gancho
#27471 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Za 10 sekundi 41 cent na Neobuxu
-
el gancho
#27472 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Ideš na Yes. U pitanju te pita da li nakon 2 broja ti se pojavi crtica ''-'' koja ti se koliko vidim i pojavljuje, ako me dobro služi moje poznavanje engleskog?deSTAR5 wrote:Ljudi jel prijavljujete ovo, sta god da ukucam - pise da nije dostupno: http://prntscr.com/980qfo
-
stranka_vas_prati
#27473 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
Radi li ovdje neko Adclickxpress?
-
el gancho
#27474 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
O čemu se radi? Klikanje reklama?stranka_vas_prati wrote:Radi li ovdje neko Adclickxpress?
-
kako_kad
#27475 Re: zarada na netu rjesavanjem mikrozadataka-pročitati 1. str.
jos malo i odustajem od bonusa