Demokratska fronta Željko Komšić
-
pedeset
#27451 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
Fakat gdje je moderacija, šta se dešava?
-
45cents
#27452 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
pedeset wrote:Fakat gdje je moderacija, šta se dešava?
Ne kontam, šta je problem?
Vrijeme je da se dekodira i dešifrira politika DF-a, ako je uopšte ima.
Na prste jedne ruke mogu stati ljudi koji razumiju šta radi DF na političkoj sceni uopšte.
Ja prvi nisam među tim sretnicima.
-
45cents
#27453 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
Spojiti ovu temu sa već postojećom.... Možda je to bio razlog vapaja.Webamaster Dub wrote:Apsolutno ni ja ne kontam zašto povici gdje je administracija?45cents wrote:pedeset wrote:Fakat gdje je moderacija, šta se dešava?
Ne kontam, šta je problem?
Vrijeme je da se dekodira i dešifrira politika DF-a, ako je uopšte ima.
Na prste jedne ruke mogu stati ljudi koji razumiju šta radi DF na političkoj sceni uopšte.
Ja prvi nisam među tim sretnicima.
- JoseMujica
- Grijem se na: malograDŽane
- Vozim: Tuarega
- Horoskop: Poskok
#27454 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
‘Pogled na profil, ideologiju, politiku – Zlatko Lagumdžija’
Pravda za Šamarđiju
Pravda za Šamarđiju
- jao_situacije
- karanana
#27456 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
ne mogu nikako da skontam ciji je ovaj alkoholicar.
mozda fahrin ili mozda zlajin ali sumnjam. da nije iz reda nekih drugih konstitutivaca?
mozda fahrin ili mozda zlajin ali sumnjam. da nije iz reda nekih drugih konstitutivaca?
-
Innovation
#27457 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
Sta se desava?Orange Revolution wrote:U Srebrenicu Suljagiću pa osnuj svoju stranku.
Ovi DF-ovci u Vladi KS jedini nesto rade /Smajkan
-
45cents
#27458 Re: SULJAGIĆA ZA PREDSJEDNIKA DF(MRŠ KOMŠIĆU DŽUKELO)
Alkoholoziran wrote:pitanje za željka komšića zašto ga zovu KURBAN?Orange Revolution wrote:U Srebrenicu Suljagiću pa osnuj svoju stranku.
Ne kolega, ispravno pitanje je sljedeće:
"Zašto je Komšić od svojih saradnika napravio kurbane zakulisnim političkim dogovorima sa Zlatkom i Bakirom"
- mirzadelibasic
-
mario001
#27460 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
mirzadelibasic wrote:http://m.vijesti.ba/clanak/280980/djeca ... -od-dodika
Ovo je već pretjerivanje.
Ovo je pisanje po sirotinji
- mirzadelibasic
#27461 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Po svemu sudeći DF je najjača stranka u BiH, a Komšić je uticajniji od Covica i Izetbegovića. Čudo nevidjeno, a imaju samo jednog ministra u VM i jednog zamjenika.mario001 wrote:mirzadelibasic wrote:http://m.vijesti.ba/clanak/280980/djeca ... -od-dodika
- nemampojma0
#27462 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Kepec sad mora da nalaje na druge koliko je do sada lajao na svog sadasnjeg partnera, da bi se dokazao.mario001 wrote:mirzadelibasic wrote:http://m.vijesti.ba/clanak/280980/djeca ... -od-dodika
Znaju oni ko ih je ponizio i usprotivio se njihovoj taldzijskoj politici, zato daju naloge kepecu da ocrni i time da se svete. Misle da ce im uspjeti ono sto su uradili sa SBIH.
Rade oni analize, odatle je strah.Pri tome ne mislim na analize forumskih naklapanja. Napadi na ovom forumu nisu relevantni, jer se radi o grupici politicki nezrelih osoba, koji misle da su popili svu pamet svijeta.Koliko se razumiju u politiku vidi se u njihovim stavovima, koji su uvijek pretjerani. Koji idu od pretjerane hvale do nerealnog kriticizma, jer su zasnovani na emocijama i licnim, a nikako realnim, procjenama.
Dok se drugi bore i rade sve da dodju do podjele "kolaca", DF je to glat odbio. To je razlika, koje su svjesni i koja ih plasi.
- mirzadelibasic
#27463 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Diskreditiranje Komšića na ovakav način je mač sa dvije oštrice i "neočekivano" bi moglo doći do kontraefekta. Svi znaju da je SDA majstor malverzacije, pa zašto svoje vještine ne iskoriste i ovaj put i ne smijene Dunovica i problem riješen.
Ulazak Komsica u vlast se ne može podrediti sa ulaskom SBB-a. Svi znaju ko je bio glasniji po pitanju Bakira i SDA i sada Radoncic upada u blato, jer narod nije slijep - makar ja tako mislim.
Ulazak Komsica u vlast se ne može podrediti sa ulaskom SBB-a. Svi znaju ko je bio glasniji po pitanju Bakira i SDA i sada Radoncic upada u blato, jer narod nije slijep - makar ja tako mislim.
-
Vidal89
#27464 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Avaz prebacio pricu o lopovskoj SDA na DF kojeg cemo sada gledati i citati na naslovnicama svakim danom.
Propao Fahraon i Avaz, gore smece od Sda definitvno, al su providni bozeeee
Ali mi nije jasno kako su u SDA mogli preci preko svega sto im je zavlacio SBB preko avaza hahahahaha
Predvidjam propast ove 2 stranke na iducim izborima
Propao Fahraon i Avaz, gore smece od Sda definitvno, al su providni bozeeee
Ali mi nije jasno kako su u SDA mogli preci preko svega sto im je zavlacio SBB preko avaza hahahahaha
Predvidjam propast ove 2 stranke na iducim izborima
- It_is_a_Leclerc
#27465 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Sad će Komšić i ostatak bivše DF zvati Patriju, Oslobođenje i ostale njihove političke kupusove listove da ih malo odbrane. Evo, već vidim naslov - "Ponesi zastavu, od Bosne Dunoviću (sve sa NK savjetnicima !)".

-
mario001
#27466 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Ja mislim da Komsicu nema spasa, posebno ako se vrati u SDPmirzadelibasic wrote:Diskreditiranje Komšića na ovakav način je mač sa dvije oštrice i "neočekivano" bi moglo doći do kontraefekta. Svi znaju da je SDA majstor malverzacije, pa zašto svoje vještine ne iskoriste i ovaj put i ne smijene Dunovica i problem riješen.
- mirzadelibasic
#27467 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Klasična nebulaza, ali mišljenja su podijeljena, naravno.mario001 wrote:Ja mislim da Komsicu nema spasa, posebno ako se vrati u SDPmirzadelibasic wrote:Diskreditiranje Komšića na ovakav način je mač sa dvije oštrice i "neočekivano" bi moglo doći do kontraefekta. Svi znaju da je SDA majstor malverzacije, pa zašto svoje vještine ne iskoriste i ovaj put i ne smijene Dunovica i problem riješen.
-
mario001
#27468 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Zasto, on je i pokupio simpatije kada je rekao NE onakvom SDP-u, vracajuci se u kozmeticki promjenjen SDP sta dobijamo??
-
45cents
#27469 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF se protiv podjele kolača borio na takav način da je poklopio cijeli jedan sektor i nije dozvolio nikome da im se upliće u posao - od kontrole sektora do svih imenovanja direktora u tom sektoru....nemampojma0 wrote: Dok se drugi bore i rade sve da dodju do podjele "kolaca", DF je to glat odbio. To je razlika, koje su svjesni i koja ih plasi.
Da je to uradio bilo ko drugi, živog i ga oderali....
Zato sad raja priča viceve na temu DF-a ("nećemo više djelidbe, sad ćemo poklape")
Možda je to bila objektivna, politički zrela poklapa? Ko će to znati... Buhahahaha
- mirzadelibasic
#27470 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Moj komentar se odnosi na prvi pasus tvoje rečenice, do zareza.mario001 wrote:Zasto, on je i pokupio simpatije kada je rekao NE onakvom SDP-u, vracajuci se u kozmeticki promjenjen SDP sta dobijamo??
Što se ujedinjenja tiče, već sam to i ranije govorio da zajednički kandidat za načelnika ne znači da je Komšić član SDP-a, niti da je DF filijala SDP-a.
-
The BEN10
- dustaban
#27472 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
Neka ga je otreso. Komsic je obicni pijacni foler koji prodaje klonirani mobitel kao da je original. Cuj molim te on nas spasava od Dodika. Dugo mi vec idu na ganglije ovom shupljom kako Dunovic mora ostat da ne bi Dodik uso u Federaciju, da moraju ostati u Vijecu ministara da ne bi preuzeo drzavu...jebote sta taj malisha umislja...The BEN10 wrote:http://www.avaz.ba/clanak/198934/cedni- ... -od-dodika
A ovo je vrlo vjerovatno, samo početak...
- Banksy
#27473 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
nemampojma0 wrote:Kepec ...mario001 wrote:Ovo je pisanje po sirotinjimirzadelibasic wrote:http://m.vijesti.ba/clanak/280980/djeca ... -od-dodika

-
mario001
#27474 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
The BEN10 wrote:http://www.avaz.ba/clanak/198934/cedni- ... -od-dodika
A ovo je vrlo vjerovatno, samo početak...
Ne mogu reci da mi ga je posebno zao, posebno nakon onih izjava u kojima je govorio da njega nema u kriminalu, ima li ga sada Zeljko??
-
The BEN10
#27475 Re: Demokratska fronta Željko Komšić
DF je imao samo takvu perspektivu: mogli su tavoriti u vlasti, a za svaki neuspjeh okriviti najjačeg - SDA.
Ovako, kad ih nezavisni Avaz uzme na zub, plus unutrašnje nezadovoljstvo mnogih koji su se ponadali funkcijama. Sve u svemu, ne bih rekao da će dugo potrajati...
Ovako, kad ih nezavisni Avaz uzme na zub, plus unutrašnje nezadovoljstvo mnogih koji su se ponadali funkcijama. Sve u svemu, ne bih rekao da će dugo potrajati...