slika... tranzit ispod 3.5 a iznad pravac grad
SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27451 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vjerojatno kuda idu kamioni veliki znak 
- O'zone
- Globalni moderator
#27452 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Tranzit je zatvoren za vozila preko 3,5 t i svi se preusmjeravaju kroz grad. Vjerovatno ste primjetili zadnjih 4-5 dana masu kamiona sa balvanima kao i šlepera kako paradiraju kroz grad. Mada u isto vrijeme još uvijek važi odluka KS o zabrani vozila preko 3,5 t kroz grad i vozila koja imaju manje od EURO 3 norme mada u određenim intervalima.vješalica wrote:gdje je zabrana za vozila preko 3,5 tone kroz grad alaha ti dragog?Nepass wrote: Preko 3,5t kroz grad
gdje je ta odluka ministarstva
gdje je član iz zakona
gdje su privremene mjere i zabrane
gdje boga ti?
Evo obavijesti i na BIHAMK-ovoj stranici sve na istoj strani.
http://bihamk.ba/index.php?option=com_c ... Itemid=111
Tranzit kroz Sarajevo, zbog pomjeranja terena obustavljen je saobraćaj za teretna vozila preko 3,5 tone najveće dopuštene mase i autobuse.
KANTON SARAJEVO
- Zbog povećanih koncentracija zagađujućih materija u zraku, na području Kantona Sarajevo na snazi je zabrana kretanja vozila čiji motori imaju normu manju od EURO 3. Na snazi je i zabrana saobraćaja teretnih vozila ukupne mase preko 3,5 tone na dijelu od Otoke do Baščaršije u oba smijera u periodu od 10 do 15 sati i od 00 do 06 sati. Zabrana se ne odnosi na vozila javnog gradskog prevoza, javnih komunalnih preduzeća, vozila hitnih intervencija i dostavna vozila za prehrambene proizvode.
- O'zone
- Globalni moderator
#27453 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
A evo relacije kuda se usmjeravaju teška vozila koja ne mogu da idu tranzitom
smrdim/na-tranzitu-kroz-saraj ... aobracaja/
smrdim/na-tranzitu-kroz-saraj ... aobracaja/
bog oštećenja kolovoza na magistralnom putu M-5 Tranzit kroz Sarajevo, izmijenjen je režim saobraćaja. Vozila do 7,5 tona i autobusi koriste alternativni pravac iz smjera Pala i to Bistrik-Hamdije Kreševljakovića-Terezija-Vraca, dok je za sva ostala vozila alternativni pravac prolaz kroz grad. Iz suprotnog smjera vozila do 7,5 tona i autobusi koriste pravac Dolac Malta- Azize Šaćirbegović-raskrižje Vraca-Terezija-Hamdije Kreševljakovića-Bistrik, a za sva ostala vozila alternativni pravac je prolaz kroz grad.
-
Nepass
#27454 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Pa zbog one zgrade na skenderiji, kako sam slusao/citao bihamk tako saopstava.vješalica wrote:gdje je zabrana za vozila preko 3,5 tone kroz grad alaha ti dragog?Nepass wrote: Preko 3,5t kroz grad
gdje je član iz zakona
gdje boga ti?
Da vozila preko 3,5t ne koriste tranzit.
Sto si napastan toliko? Stavi dokaz da nije tako i kraj rasprave.
Moze se desiti da sam pogrijesio, desava se i najboljima
-
Nepass
#27455 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Prvo nisi ni skontao sta sam napisao, drugo imas dolje evo linkove o zabrani, trece ispao si glup, cetvrto ocekujem izvinjenje zbog ovog cirkuzanja i od tebe i od ovog labudavješalica wrote:gdje je zabrana za vozila preko 3,5 tone kroz grad alaha ti dragog?Nepass wrote: Preko 3,5t kroz grad
gdje je član iz zakona
gdje boga ti?
-
zigson
#27456 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ena Lipa i Salih Arnautovic osudjeni na po 40 godina zbog ubistva djecaka Smaje Cesira !
- vješalica
#27457 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
ti si ispao glupNepass wrote:Prvo nisi ni skontao sta sam napisao, drugo imas dolje evo linkove o zabrani, trece ispao si glup, cetvrto ocekujem izvinjenje zbog ovog cirkuzanja i od tebe i od ovog labudavješalica wrote:gdje je zabrana za vozila preko 3,5 tone kroz grad alaha ti dragog?Nepass wrote: Preko 3,5t kroz grad
gdje je član iz zakona
gdje boga ti?
vidiš gore lijepo da piše da se zabrana odnosi na vozila do 7,5t
a ovaj šleper sigurno nije 7,5t nego više od toga...tako da se na njega zabrana ne odnosi....
Vozila do 7,5 tona i autobusi koriste alternativni pravac iz smjera Pala i to Bistrik-Hamdije Kreševljakovića-Terezija-Vraca, dok je za sva ostala vozila alternativni pravac prolaz kroz grad.
-
Nepass
#27458 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Zabrana je preko tranzita, o tome pricam. Vozila idu kroz grad zbog te gore zabrane. Znaci kamion ne na tranzit voziti, kamion voziti kroz grad. Tranzit zabranjen za kamion.
Kako jos da pojasnim?
Kad odes na stranicu bihamka imas crveni znak sa kamionom. Kliknes znak pise ti kud idu vozila preko 3,5t.
A posebno ima za vozila preko 7,5t
Kako jos da pojasnim?
Kad odes na stranicu bihamka imas crveni znak sa kamionom. Kliknes znak pise ti kud idu vozila preko 3,5t.
A posebno ima za vozila preko 7,5t
- Bloo
- Globalna šefica
#27459 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
whoa jesu se pretrglizigson wrote:Ena Lipa i Salih Arnautovic osudjeni na po 40 godina zbog ubistva djecaka Smaje Cesira !
zasto nemamo instituciju više doživotnih
-
klixo
#27460 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Po 40 godina za zlostavljacima i ubicama nesretnog djecaka iz Hadzica.
Kad je zadnji put neko osudjen na ovoliku kaznu osim ratnih zlocinaca, mada ni za njih nisam siguran ?
E sad jos da ih neko rokne u zatvoru pa da se rijesimo i troska na racun drzave.
Kad je zadnji put neko osudjen na ovoliku kaznu osim ratnih zlocinaca, mada ni za njih nisam siguran ?
E sad jos da ih neko rokne u zatvoru pa da se rijesimo i troska na racun drzave.
- O'zone
- Globalni moderator
#27461 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
To je maksimalna kazna po našem KZ. Na žalost za ovakvu stoku nedovoljnaBloo wrote:whoa jesu se pretrglizigson wrote:Ena Lipa i Salih Arnautovic osudjeni na po 40 godina zbog ubistva djecaka Smaje Cesira !
zasto nemamo instituciju više doživotnih
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#27462 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Sad ce zalba,pa zalbina zalba,pa konacna,pa pomilovanje i nakraju ce plafon plafona 20 odlezati,ako i toliko 
- Bloo
- Globalna šefica
#27463 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
zato volim američki fazon...evo ti 3 dozivotnemali_milojica wrote:Sad ce zalba,pa zalbina zalba,pa konacna,pa pomilovanje i nakraju ce plafon plafona 20 odlezati,ako i toliko
ili kad zbroje godine pa dobiješ 323 godine zatvora
-
zigson
#27464 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Max. zatvorska kazna kod nas je 45 godina cini mi se, pa se eto kao odbija ovih 5 godina.. Ne znam je li je iko ikad dobio osim Ediba Buljubasica koji guli preko 50 godina (zasluzeno).
- O'zone
- Globalni moderator
#27465 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Na ovo nema žalbe koliko sam upućen jer je ovdje Vrhovni sud Federacije samo potvrdio presudu Kantoanalnog suda u Sarajevu s tim da je ukinuo dio presude koja nije uredu bila zbog kršenja odredaba krivičnog zakona i taj dio je vratio na ponovno suđenje na Kantonalni sud Sarajevo.mali_milojica wrote:Sad ce zalba,pa zalbina zalba,pa konacna,pa pomilovanje i nakraju ce plafon plafona 20 odlezati,ako i toliko
- O'zone
- Globalni moderator
#27466 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
U pravu si. Maksimalna kazna je 45 godina i dobio je Veselin Vlahović "Batko" za ratni zločin počinjen na Grbavici.zigson wrote:Max. zatvorska kazna kod nas je 45 godina cini mi se, pa se eto kao odbija ovih 5 godina.. Ne znam je li je iko ikad dobio osim Ediba Buljubasica koji guli preko 50 godina (zasluzeno).
-
zigson
#27467 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
e jest, istruho u zatvoru dabogdaO'zone wrote:U pravu si. Maksimalna kazna je 45 godina i dobio je Veselin Vlahović "Batko" za ratni zločin počinjen na Grbavici.zigson wrote:Max. zatvorska kazna kod nas je 45 godina cini mi se, pa se eto kao odbija ovih 5 godina.. Ne znam je li je iko ikad dobio osim Ediba Buljubasica koji guli preko 50 godina (zasluzeno).
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#27468 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ono je zenskoNepass wrote:Prvo nisi ni skontao sta sam napisao, drugo imas dolje evo linkove o zabrani, trece ispao si glup, cetvrto ocekujem izvinjenje zbog ovog cirkuzanja i od tebe i od ovog labudavješalica wrote:gdje je zabrana za vozila preko 3,5 tone kroz grad alaha ti dragog?Nepass wrote: Preko 3,5t kroz grad
gdje je član iz zakona
gdje boga ti?
Nisam znao da se smiju imati 2 profila, kad ti jedan banuju da onda drugi koristis kao nasa Vjesalica tj Hamera . Prosu se ko voda
- vješalica
#27469 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Ne znam ko se ovdje prosipa ko voda,ti i tebi slični da im ne nabrajam nikove,imaju po 4-5 profila uključujući i tebe.Naravno red je sebe ponekad odbraniti sa lažnog da se oda utisak podrške...jad i čemerMatijevic_Vlado wrote: Ono je zensko.
Nisam znao da se smiju imati 2 profila, kad ti jedan banuju da onda drugi koristis kao nasa Vjesalica tj Hamera . Prosu se ko voda
- vješalica
#27470 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
veselin vlahović je osuđena na 42 godine,i to sa 45 godina mu smanjena u drugostepenom postupkuO'zone wrote:U pravu si. Maksimalna kazna je 45 godina i dobio je Veselin Vlahović "Batko" za ratni zločin počinjen na Grbavici.zigson wrote:Max. zatvorska kazna kod nas je 45 godina cini mi se, pa se eto kao odbija ovih 5 godina.. Ne znam je li je iko ikad dobio osim Ediba Buljubasica koji guli preko 50 godina (zasluzeno).
edib nakalemio 54 godine zatvora mislim da ima i 34 za ratni zločin u dretelju
onaj psihopata što je pobio ljude u banjaluci u autobusu isto nekako oko 40 godina
-
Nepass
#27471 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
Eee zensko i saobracaj, trebao sam znatiMatijevic_Vlado wrote: Ono je zensko.
- karanana
#27472 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
u autobusu u tuzli.
onaj vehabija 35.
onaj vehabija 35.
- mali_milojica
- Location: Hadis: Govorite istinu,pa makar bila i na vasu stetu.
#27473 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
35 je dobio onaj sto je na Bozic ubio ljude kod Konjica.
- Matijevic_Vlado
- Location: Da sam prazna glava, potpuno zdrava, ne bih više ništa učio za badava..
#27474 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
vješalica wrote:Ne znam ko se ovdje prosipa ko voda,ti i tebi slični da im ne nabrajam nikove,imaju po 4-5 profila uključujući i tebe.Naravno red je sebe ponekad odbraniti sa lažnog da se oda utisak podrške...jad i čemerMatijevic_Vlado wrote: Ono je zensko.
Nadji si djecka bolje ti je nego sa dva profila visiti po forumu Hamera, tj Vjesalice
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#27475 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4
na badnjak je upuco ako se ne varam
i kako provalite ko je koji nik imao
i kako provalite ko je koji nik imao