Utakmice.

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Dr. Kuca

#27451 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Skupo je trenutno imati b tim. 2020 bi moglo biti nesto.
tovarish

#27452 Re: Utakmice.

Post by tovarish »

Dr. Kuca wrote:Skupo je trenutno imati b tim. 2020 bi moglo biti nesto.
Onda ih posuditi Olimpiku. Tu su u gradu, svima na očima. Samo ugraditi klauzulu da ne igraju protiv nas.

Tako bi pojačali Olimpik i ustabilili ga,što nam smanjuje jedno gostovanje, a imali bi naše igrače koji bi grizli u utakmicama protiv konkurencije.
Cossack

#27453 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

tovarish wrote:
Onda ih posuditi Olimpiku. Tu su u gradu, svima na očima. Samo ugraditi klauzulu da ne igraju protiv nas.

Tako bi pojačali Olimpik i ustabilili ga,što nam smanjuje jedno gostovanje, a imali bi naše igrače koji bi grizli u utakmicama protiv konkurencije.
Još im je predsjednik veliki pitak.
todd_smith

#27454 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

Cossack wrote:
tovarish wrote:

Još im je predsjednik veliki pitak.
Pricate kao da smo vec duplu uzeli, i da imamo 5 godina stabilnosti.

Spustite se na zemlju.
Cossack

#27455 Re: Utakmice.

Post by Cossack »

Image

8-)
Logovan

#27456 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Susret između Sarajeva i Sloge na rasporedu je od 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase, te će susret biti emitovan direktno na Arenisport.
F&N
Location: Od Ciglana do Podhrastova, Breke i Mejtasa including Jezero...

#27457 Re: Utakmice.

Post by F&N »

Cossack wrote:Image

8-)
Šta kažu ne zna Husref :lol: Treba nam neki bolji struĆnjak... neki Krčmarević ili nešta slično...
Leopard_SA

#27458 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Logovan wrote:
Susret između Sarajeva i Sloge na rasporedu je od 18 sati na stadionu Asim Ferhatović Hase, te će susret biti emitovan direktno na Arenisport.
Nadam se da ce navijaci ispostovati momke i da ce posjeta biti onakva kakvu zasluzuju
todd_smith

#27459 Re: Utakmice.

Post by todd_smith »

pregledao sam opet utakmicu

definitivno mi je ovo najdraza generacija od one sto je Genk izbacila

zajebi 3 boda i 3 gola, ali borba jarane, zelja....ne sjecam se kada sam gledao ekipu Sarajeva da se onako u derbiju bori i grize, cak i kad je 2-0 bilo.
Maharadza

#27460 Re: Utakmice.

Post by Maharadza »

todd_smith wrote:pregledao sam opet utakmicu

definitivno mi je ovo najdraza generacija od one sto je Genk izbacila

zajebi 3 boda i 3 gola, ali borba jarane, zelja....ne sjecam se kada sam gledao ekipu Sarajeva da se onako u derbiju bori i grize, cak i kad je 2-0 bilo.
Konačno ekipa puna MUDONJA! :mrgreen:
Dr. Kuca

#27461 Re: Utakmice.

Post by Dr. Kuca »

Jer imaju sefa mudonju.
Pitar sa Kariba
Location: Grad ispod Trebevića, Gdje još uvijek ima pravo dobrih priča.

#27462 Re: Utakmice.

Post by Pitar sa Kariba »

Evo neke "nedoumice" Hus rijesio...

http://scsport.ba/musemic-nikad-nisam-v ... u-derbiju/
Šabanović je povrijeđen,
Cruz i Crnički još nisu registrovani.
Logovan

#27463 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Valjda se nađe kakav akademac umjesto Šabanovića da bi Hebibović mogao spremno dočekati uske. :D Šteta za Cruza i Crničkog.
Logovan

#27464 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Popularne cijene protiv Sloge. :facepalm: :facepalm:
Labirint

#27465 Re: Utakmice.

Post by Labirint »

Kol'ko su to stavili? :D
Logovan

#27466 Re: Utakmice.

Post by Logovan »

Pa isto kao i svaki put što bude, 10, 8, 5.
Leopard_SA

#27467 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Logovan wrote:Pa isto kao i svaki put što bude, 10, 8, 5.
Rijeseno pitanje prolaza u prvoj utakmici, protivnik nije atraktivan, a cijena ista kao i protiv Zrinjskog sa kojim se borimo za titulu :lol:
Tomahawk11
Globalni moderator

#27468 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Biće malo svijeta, što zbog tih cijena, što zbog, vjerovatno, kiše, a mislim i da Arena prenosi, pa onda radni dan...ono, hiljadu izgovora koji ne bi trebali biti, ali je tako.
Meni je upitno kakva će posjeta biti i za vikend, jer se kiša najavljuje čitavu sedmicu.
Leopard_SA

#27469 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Inace, sto se tice utakmice u subotu aBd
Centar za transfuzijsku medicinu dolazi u prostorije FK Sarajevo u ulici Marsala Tita 38b i oni koji budu ucestvovali u akciji darivanja krvi ce biti nagradjeni kartom za tribinu po zelji

EDIT: Ljudi, izvinjavam se. U pitanju su karte za utakmicu polufinala kupa, a ne prvenstvenu utakmicu u subotu.
Last edited by Leopard_SA on 09/04/2019 15:03, edited 1 time in total.
Tomahawk11
Globalni moderator

#27470 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Leopard_SA wrote:Inace, sto se tice utakmice u subotu aBd
Centar za transfuzijsku medicinu dolazi u prostorije FK Sarajevo u ulici Marsala Tita 38b i oni koji budu ucestvovali u akciji darivanja krvi ce biti nagradjeni kartom za tribinu po zelji
Je li to ovo
U srijedu 10. aprila u periodu od 10 do 17 sati u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, FK Sarajevo organizuje akciju darivanja krvi.
Akcija će se održati u press salonu "Svetozar Vujović" u prostorijama FK Sarajevo, koje se nalaze u ulici Maršala Tita 38/b.

"Molimo sve koji su u mogućnosti da daruju krv i da na taj način pomognu onima kojima je to potrebno", poručili su iz FK Sarajevo.

Svi učesnici akcije bit će nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po izboru za predstojeću utakmicu polufinala Kupa BiH protiv ekipe Sloge.
Leopard_SA

#27471 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Tomahawk11 wrote:Biće malo svijeta, što zbog tih cijena, što zbog, vjerovatno, kiše, a mislim i da Arena prenosi, pa onda radni dan...ono, hiljadu izgovora koji ne bi trebali biti, ali je tako.
Meni je upitno kakva će posjeta biti i za vikend, jer se kiša najavljuje čitavu sedmicu.
Bez obzira koliko je do raznih izgovora, toliko je i do nedostatka sportske infrastrukture u Sarajevu i BiH. Subotom i nedjeljom su kafici i slicna mjesta puni dok je na Kosevu u najboljem slucaju 7-8000 ljudi i tako ce sve biti dok se stanje ne promijeni.
Ne mozemo kriviti ljude sto ih utakmica ne privlaci vec klubove i Savez(a znamo kako se savez trudi po pitanju promocije fudbala i zdravog zivota). Sve dok izlazak na shisu i slicno bude privlacniji od dolaska na utakmicu, tribine ce biti prazne.
Evo uzmimo za primjer Kosevo. Ni jedna tribina nije natkrivena, a ove sedmice je najavljena kisa. Koliko ce ljudi izabrati Kosevo gdje ce pokisnuti, smrznuti se i gledati los fudbal(ne krivim momke za los fudbal, vec pokusaj terena na Kosevu i manje vise svim stadionima osim Grbavice i Bilinog polja) umjesto odlaska u kafic.
Znaci prioritet nam je novi stadion koji je potpuno natkriven i sa pratecim sadrzajima(recimo stand sa brzom hranom i picem i sl.) i novi teren.
Kada dolazak na utakmicu ljudi budu gledali kao odmor i opustanje vikendom, a ne borbu sa vremenskim (ne)prilikama i sl. i posjeta ce se povecati.
Leopard_SA

#27472 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Tomahawk11 wrote:
Leopard_SA wrote:Inace, sto se tice utakmice u subotu aBd
Je li to ovo
U srijedu 10. aprila u periodu od 10 do 17 sati u saradnji sa Zavodom za transfuzijsku medicinu Federacije BiH, FK Sarajevo organizuje akciju darivanja krvi.
Akcija će se održati u press salonu "Svetozar Vujović" u prostorijama FK Sarajevo, koje se nalaze u ulici Maršala Tita 38/b.

"Molimo sve koji su u mogućnosti da daruju krv i da na taj način pomognu onima kojima je to potrebno", poručili su iz FK Sarajevo.

Svi učesnici akcije bit će nagrađeni besplatnom ulaznicom za tribinu po izboru za predstojeću utakmicu polufinala Kupa BiH protiv ekipe Sloge.
Da
Tomahawk11
Globalni moderator

#27473 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Onda je sutra, za kup, nije za vikend.
Tomahawk11
Globalni moderator

#27474 Re: Utakmice.

Post by Tomahawk11 »

Leopard_SA wrote:
Tomahawk11 wrote:Biće malo svijeta, što zbog tih cijena, što zbog, vjerovatno, kiše, a mislim i da Arena prenosi, pa onda radni dan...ono, hiljadu izgovora koji ne bi trebali biti, ali je tako.
Bez obzira koliko je do raznih izgovora, toliko je i do nedostatka sportske infrastrukture u Sarajevu i BiH. Subotom i nedjeljom su kafici i slicna mjesta puni dok je na Kosevu u najboljem slucaju 7-8000 ljudi i tako ce sve biti dok se stanje ne promijeni.
Ne mozemo kriviti ljude sto ih utakmica ne privlaci vec klubove i Savez(a znamo kako se savez trudi po pitanju promocije fudbala i zdravog zivota). Sve dok izlazak na shisu i slicno bude privlacniji od dolaska na utakmicu, tribine ce biti prazne.
Evo uzmimo za primjer Kosevo. Ni jedna tribina nije natkrivena, a ove sedmice je najavljena kisa. Koliko ce ljudi izabrati Kosevo gdje ce pokisnuti, smrznuti se i gledati los fudbal(ne krivim momke za los fudbal, vec pokusaj terena na Kosevu i manje vise svim stadionima osim Grbavice i Bilinog polja) umjesto odlaska u kafic.
Znaci prioritet nam je novi stadion koji je potpuno natkriven i sa pratecim sadrzajima(recimo stand sa brzom hranom i picem i sl.) i novi teren.
Kada dolazak na utakmicu ljudi budu gledali kao odmor i opustanje vikendom, a ne borbu sa vremenskim (ne)prilikama i sl. i posjeta ce se povecati.
Sve stoji :thumbup:
Leopard_SA

#27475 Re: Utakmice.

Post by Leopard_SA »

Tomahawk11 wrote:Onda je sutra, za kup, nije za vikend.
Uh, izvinjavam se. Ne znam zasto sam mislio da je u pitanju utakmica u subotu
Post Reply