U jednom od napada na Kasumovica, tokom predizborne kampanje, kao argumentacija - parafraziram - "... a nije mu (Kasumovicu - op. a.) smetala SDA, kad mu je ta ista SDA otvarala benzinske pumpe..."
Kakva gluperda...
Heh tacno, covjek lupeta javno nevjerovatne stvari, i to dokazuje koliko je pogubio se, iako nikad nije ni bio kapacitet neki, kad je preuzeo ulogu prvog u bosnjaka izgledao je nesto mudrije ipak, znao je koju i pametnu progovoriti, i barem sutiti, sad je frajer puko totalno i pogubio je sve rezone, to za pumpe javno pred hiljadama ljudi i medijima reci, pa u gorazdu cini mi se ako se ne varam tako javno isto veli gurajuci svog kandidata, veli on ce imati broj mobitela moj,od novalica,ministara itd, znaci baraba javno gazi sve institucije drzave, pravila,procedure i javno sda predstavlja ko kriminalnu organizaciju koje ne hebe institucije i propise, nego da ce big bos odrediti ko koga moze zvati i ko ce se kome javljati i da je to jedini nacin da se opcine razvijajuChisum wrote:Ona ridjobrada minder funjara, iz okoline Beograda, opet pomijera granicu svoje nepresusne gluposti... svaki dan po jedan podiok gore, k'o Bubka...
U jednom od napada na Kasumovica, tokom predizborne kampanje, kao argumentacija - parafraziram - "... a nije mu (Kasumovicu - op. a.) smetala SDA, kad mu je ta ista SDA otvarala benzinske pumpe..."![]()
![]()
Kakva gluperda...
Hehe, ovo ti je mudro brat bratu, nisam ja nista ocekivao, mislio sam bice ono namazaniji, sutiti i mutiti vecinom za svoj hajr licni, al eto, nesto mu se jezik sve vise razvezuje, a sto se vise razvezuje sve vece gluposti valjaJoseMujica wrote:bio on uvijek samo podla gluperda koja je samo znala pravit balijske hinjaluke krijući se iza babe po kabinetu i u trezoru
sad je pod svjetlom reflektora gdje mora pričati suvislo i mene čudi da vas ima što se još ibretite kako imate posla sa klasičnim glupanom, Živoradom iz onog kultnog šezdesetosmaškog filma koji ničim izazvan i samo zahvaljujući srodstvu sa nekim jakim partijašem dospjeva na pozicije na kojima iza sebe ostavlja pustoš![]()
pa to je već klasika poboguste! i zbilja mi je žao svih onih koji očekuju od ovog parmaka nešto pametno
Otici ce i vise, kursevi njemackog jezika nikad vise polaznika nisu imali, sve vise i vise ljudi dolazi.megaman4 wrote:Bosnjaci vise sada nastradavaju nego u ratu, jer masovno odlaze iz zemlje. Crne prognoze kazu da ce u 2017 godini oko 100.000 ljudi otici iz Bosne mahom omladine sto je definitivni poraz. Bakir umjesto da se pozavai odlaskom naroda on bistri gluposti i svadja se s Dodikom koji takodjer iseljava svoj narod istom politikom. Izgleda da ova drzava samo skoluje ljude da idu vani a svabo i sl. dobivaju gotov proizvod. Ono sto nije uspjelo u ratu, uspjeva u miru tj. nestaje nam drzava a narod masovno bjezi od iste kao da je suga u pitanju. Bakire povuci de dok jos ima nade, jer si nesposoban.
Raduju me takve informacije jer djeca napokon imaju cilj... Nadajmo se samo da ce Njemacka i dalje imati otvoreno trziste rada za nase ljude...aratet wrote:Otici ce i vise, kursevi njemackog jezika nikad vise polaznika nisu imali, sve vise i vise ljudi dolazi.megaman4 wrote:Bosnjaci vise sada nastradavaju nego u ratu, jer masovno odlaze iz zemlje. Crne prognoze kazu da ce u 2017 godini oko 100.000 ljudi otici iz Bosne mahom omladine sto je definitivni poraz. Bakir umjesto da se pozavai odlaskom naroda on bistri gluposti i svadja se s Dodikom koji takodjer iseljava svoj narod istom politikom. Izgleda da ova drzava samo skoluje ljude da idu vani a svabo i sl. dobivaju gotov proizvod. Ono sto nije uspjelo u ratu, uspjeva u miru tj. nestaje nam drzava a narod masovno bjezi od iste kao da je suga u pitanju. Bakire povuci de dok jos ima nade, jer si nesposoban.
U mom gradu je Gimnazija ispala iz mode, jedva jedno odjeljenje sastavise, svi otisli u medicinsku, kako bi mogli otici u Njemacku.
Evo ti jedna nova vijest koju sam čuo neki dan. Od 2016-2020 godine Njemačkoj će trebati oko 650.000 radnika sa prostora Balkana, uključujući i BiH. To znači da do 2020. godine ko ode u Njemačku, riješio je ili će riješiti trajnu egzistenciju. Ovo sam čitao na DW. Kada sam vidio ovu brojku, onda me i ne čudi što se Bosna prazni velikom brzinom, jer ljudi više ni 1% ne vjeruju našim vlastima. Prošle sedmice slušam u jednoj od Sarajevskih općina kako je počelo oporezivanje toplog obroka u državnim firmama i već raste i nezadovoljstvo i u državnim firmama. Prema tome ne piše nam se dobro.GeeTnT wrote:Raduju me takve informacije jer djeca napokon imaju cilj... Nadajmo se samo da ce Njemacka i dalje imati otvoreno trziste rada za nase ljude...aratet wrote:Otici ce i vise, kursevi njemackog jezika nikad vise polaznika nisu imali, sve vise i vise ljudi dolazi.megaman4 wrote:Bosnjaci vise sada nastradavaju nego u ratu, jer masovno odlaze iz zemlje. Crne prognoze kazu da ce u 2017 godini oko 100.000 ljudi otici iz Bosne mahom omladine sto je definitivni poraz. Bakir umjesto da se pozavai odlaskom naroda on bistri gluposti i svadja se s Dodikom koji takodjer iseljava svoj narod istom politikom. Izgleda da ova drzava samo skoluje ljude da idu vani a svabo i sl. dobivaju gotov proizvod. Ono sto nije uspjelo u ratu, uspjeva u miru tj. nestaje nam drzava a narod masovno bjezi od iste kao da je suga u pitanju. Bakire povuci de dok jos ima nade, jer si nesposoban.
U mom gradu je Gimnazija ispala iz mode, jedva jedno odjeljenje sastavise, svi otisli u medicinsku, kako bi mogli otici u Njemacku.
Jos malo pa polozen kurs njemackog ili medicinska skola vise vrijede nego fakultetska diploma.GeeTnT wrote:Raduju me takve informacije jer djeca napokon imaju cilj... Nadajmo se samo da ce Njemacka i dalje imati otvoreno trziste rada za nase ljude...aratet wrote:Otici ce i vise, kursevi njemackog jezika nikad vise polaznika nisu imali, sve vise i vise ljudi dolazi.megaman4 wrote:Bosnjaci vise sada nastradavaju nego u ratu, jer masovno odlaze iz zemlje. Crne prognoze kazu da ce u 2017 godini oko 100.000 ljudi otici iz Bosne mahom omladine sto je definitivni poraz. Bakir umjesto da se pozavai odlaskom naroda on bistri gluposti i svadja se s Dodikom koji takodjer iseljava svoj narod istom politikom. Izgleda da ova drzava samo skoluje ljude da idu vani a svabo i sl. dobivaju gotov proizvod. Ono sto nije uspjelo u ratu, uspjeva u miru tj. nestaje nam drzava a narod masovno bjezi od iste kao da je suga u pitanju. Bakire povuci de dok jos ima nade, jer si nesposoban.
ubi fudo ko praga, a sepic me u zadnje vrijeme prijatno iznenadio, uvijek je bio nekako pozitiva kakva takva u ovom nasem politickom djerizu, sada se vidi da je izrastao u odlicnog politicara, isprofilisao se fino, vidi se tu da radi na sebi, dosta je po evropi i ima to uticaja vidi se, pravi moderni ,kulturni politicar bez oraha u dzepovima, figura koja vrijedi sigurno, nije sad neki cercil, al za nase uslove tip top politicar, i steta sto on nije predsjednik sda jer momak ima sve kavalitete, i ono sto je bitno, nije odnarođen politicar, ne daje dojam da je neka odnarođena elita, nesto kao komšić u svom prime-u, samo sto je šepić djeluje i puno ozbiljnije od komsicaMikroBelaj wrote:Kasumović: Politiku vode kumovi i familije!
quo vadis živorade... samo sam zaboravila kako završi, ima li poukuJoseMujica wrote:bio on uvijek samo podla gluperda koja je samo znala pravit balijske hinjaluke krijući se iza babe po kabinetu i u trezoru
sad je pod svjetlom reflektora gdje mora pričati suvislo i mene čudi da vas ima što se još ibretite kako imate posla sa klasičnim glupanom, Živoradom iz onog kultnog šezdesetosmaškog filma koji ničim izazvan i samo zahvaljujući srodstvu sa nekim jakim partijašem dospjeva na pozicije na kojima iza sebe ostavlja pustoš![]()
pa to je već klasika poboguste! i zbilja mi je žao svih onih koji očekuju od ovog parmaka nešto pametno
ima kako nema.....na kraju kao ministar poptopio i svoje seloBanksy wrote:quo vadis živorade... samo sam zaboravila kako završi, ima li poukuJoseMujica wrote:bio on uvijek samo podla gluperda koja je samo znala pravit balijske hinjaluke krijući se iza babe po kabinetu i u trezoru
uz to je rekao : pa i Abdic je bio u SDA,kao i Delimustafic..saim_adka wrote:Izetbegović o Delimustafiću: Bio je član SDA, ali nije više blizak MOJOJ stranci. Više puta je u izjavi spomenuo i naglasio MOJOJ stranci.
JoseMujica wrote:
ima kako nema.....na kraju kao ministar poptopio i svoje selo![]()
MikroBelaj wrote:
uz to je rekao : pa i Abdic je bio u SDA,kao i Delimustafic..
Daleko bilo da branim ridjeg...blamaza na svakom koraku,artime wrote:MikroBelaj wrote:
uz to je rekao : pa i Abdic je bio u SDA,kao i Delimustafic..ali ima li ijedna njegova izjava da je ono ok. Sve sami blamovi...
Pa jeste njegova stranka. Njegova lična prčija i ako se nekome to ne sviđa neka ne glasa za tu stranku i neka ne ulazi tamo.saim_adka wrote:Izetbegović o Delimustafiću: Bio je član SDA, ali nije više blizak MOJOJ stranci. Više puta je u izjavi spomenuo i naglasio MOJOJ stranci.
..vjerovatno zna da mu je "kadar" na meti tuziteljstva...a klupko jest da je dugo ali od necega treba poceti.SmokingMan wrote:Bake je očigledno uznemiren,nisam ga nikada vidio u takvom stanjuuvijek je nekako staložen,samouvjeren,prividno.