Cuj 1995 godiste
Sjetim se sebe sa 20 godina i onda skontam u kakvom to filmu zive ti balavci i upitam se sta ih ceka u zivotu. Tek bale obrisao, a vec ranjen iz vatrenog oruzja.
preminuo uslijed shoka jer je dobio posao, jer tako nesto u nasoj zemlji nije moguce dobiti ili ako jeste zavrsi se ovako..
_BataZiv_0809 wrote:Hebo majku, svaki put se prenerazim kad vidim godista pojednih vinovnika crne hronike.
Cuj 1995 godiste![]()
Sjetim se sebe sa 20 godina i onda skontam u kakvom to filmu zive ti balavci i upitam se sta ih ceka u zivotu. Tek bale obrisao, a vec ranjen iz vatrenog oruzja.
a koji je taj raniji restoran?klixo wrote:
Dobio otkaz nakon 20 godina u jednom restoranu da bi ga valjda od kombinacije stresa i adrenalina(zbog novog posla) srcani strefio, nije stigao ni 20 minuta odraditi na novom poslu.
Bio zdrav ko drijen , nikad nista nije bolovao, a tek mu 51 godina bila
Imali su nedavno svoje trenutke i balavci rođeni 2001. Opljačkali neku prodavnicu na Dobrinji, a i čuveni Benjo je svoju revolverašku karijeru započeo u 16-tojun1ted wrote:_BataZiv_0809 wrote:Hebo majku, svaki put se prenerazim kad vidim godista pojednih vinovnika crne hronike.
Cuj 1995 godiste![]()
Zao mi je, ali to nije cudno. Mi starimo, vremena se mijenjaju i ubrzavaju...za 2 godine, osoba rođena 2000 godine će imati 18 godina pa ocekuj nove trenutke crne hronike.
sotonistički maloljetniciL u c i f e r wrote:http://radiosarajevo.ba/novost/214089/s ... no-groblje
Ne bi' bilo bas ok da ime spominjem , ne nalazi se u Sarajevu vec u Visokom.JThomas wrote:a koji je taj raniji restoran?klixo wrote:
Dobio otkaz nakon 20 godina u jednom restoranu da bi ga valjda od kombinacije stresa i adrenalina(zbog novog posla) srcani strefio, nije stigao ni 20 minuta odraditi na novom poslu.
Bio zdrav ko drijen , nikad nista nije bolovao, a tek mu 51 godina bila
[/quote]Daryl Dixon wrote:Ma jebo je i tebi majku a i nama svima sa debilima kao što si ti.thekupus wrote:Jebo i tebi Alija majku k'o i ti njemu

ili kamion samsunceKOtepsija wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160126142
ko je kriv
Po komentarima prvi, navodno zena vozila, naglo zakocila, je li cuko ili pjesak, a tu se svakako ne vozi preko 60, ambasada i radar, pa je onda kamion nabio 6-ticu i onda su se svi zguzvali.Black swan wrote:ili kamion samsunceKOtepsija wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160126142
ko je kriv
ili drugi treći i 4
ili
samo drugi i kamion
Prvi ni pod razno ne moze biti krivwolfie wrote:Po komentarima prvi, navodno zena vozila, naglo zakocila, je li cuko ili pjesak, a tu se svakako ne vozi preko 60, ambasada i radar, pa je onda kamion nabio 6-ticu i onda su se svi zguzvali.Black swan wrote:ili kamion samsunceKOtepsija wrote:http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160126142
ko je kriv
ili drugi treći i 4
ili
samo drugi i kamion
ja mislim da onaj kamion tu ne smije ni biti... ima tranzitwolfie wrote:U pravu si, vise prepricavam slijed dogadjaja, odnosno kako je pocelo, krivi su svi koji nisu drzali dovoljno rastojanje.
Preko 3,5t kroz gradBlack swan wrote:ja mislim da onaj kamion tu ne smije ni biti... ima tranzitwolfie wrote:U pravu si, vise prepricavam slijed dogadjaja, odnosno kako je pocelo, krivi su svi koji nisu drzali dovoljno rastojanje.
još strana registracijazapravo nije strana ali eto
možda se tranzit renovira nakon one zgrade pa sada idu kroz centar grada kamiončine
Tranzit opet propao. Ahmetspahic sanirao kliziste 'alal mu vera.Black swan wrote:ja mislim da onaj kamion tu ne smije ni biti... ima tranzitwolfie wrote:U pravu si, vise prepricavam slijed dogadjaja, odnosno kako je pocelo, krivi su svi koji nisu drzali dovoljno rastojanje.
još strana registracijazapravo nije strana ali eto
možda se tranzit renovira nakon one ugrade pa sada idu kroz centar grada kamiončine
Sta kad hajvan stane nasred puta ili vozi 10km/h jer nesta trazi, na cesti gdje je ogranicenje 50-60? I tako vozis i mamlaz odjednom ispred tebe stoji, ni zmigavac ni nista...saabsa wrote:Prvi ni pod razno ne moze biti kriv
Pa normalno bi ti bio kriv, što nisi pazio? Ne može on sa 60 na 0 km/h u stotinku stati, da držiš odstojanje i paziš primijetio bi da i on koči i potom u potpunosti staje, a i ti bi sa njim.Thorgerson wrote:Sta kad hajvan stane nasred puta ili vozi 10km/h jer nesta trazi, na cesti gdje je ogranicenje 50-60? I tako vozis i mamlaz odjednom ispred tebe stoji, ni zmigavac ni nista...saabsa wrote:Prvi ni pod razno ne moze biti kriv
To mi se jutros desilo. Naravno pukom srecom ga nisam odalamio, ali ko bi tu bio kriv? Sta, trebam drzat odstojanje 2km? Postoji isto tako i kazna za sporu voznju...
Problem je kod nekih vozaca sto gledaju samo pravo, ni lijevo, ni desno...ne do bog pozadi da pogledaju sta se desava.
gdje je zabrana za vozila preko 3,5 tone kroz grad alaha ti dragog?Nepass wrote: Preko 3,5t kroz grad