Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
kamen spoticanja wrote:volim kontrase
navijam za hardcora
basket da se seli u 100% babino
ja volim kontrirati kontrasima i glasam da se hardcore-a seli u Babino. tamo ima mnogo manje buke od basketa i potencijalnih "evenata".
mislim da bi on tamo bio bas kao svoj na svom...
Warashii wrote:@belfy
Alic je tu negdje jos uvijek.
Nedavno sam ga vidio.
Doduse kad ostaris nedavno je prije tri cetiri godine
nisi dovoljno ostario, meni je nedavno prije 8-10 godina...
P.S. mogu nabrojati imena vise od pola ljudi sa snimka zaista hvala za isti, nisam znao da postoji uopste, a sjecam se snimanja. pogotovo jer sam snimljen... a samo par dana poslije sam prespavao u Galeriji.
channel10 wrote:Cini mi se da sam vidio na ovom gore snimku (onako na preskok prvih 15-20 minuta) Adelu, Coheta, Halida, Basu, Rusa, Almira, Dinu, Saleta, Branu...
mi se izgleda znamo nabrojao si i moje ime. nisam Adela (cak joj se nisam mogao sjetiti imena, pa hvala na tome). pitam se i gdje je ona sada...
channel10 wrote:Cini mi se da sam vidio na ovom gore snimku (onako na preskok prvih 15-20 minuta) Adelu, Coheta, Halida, Basu, Rusa, Almira, Dinu, Saleta, Branu...
mi se izgleda znamo nabrojao si i moje ime. nisam Adela (cak joj se nisam mogao sjetiti imena, pa hvala na tome). pitam se i gdje je ona sada...
da nisi negdje blizu MUP-a?
AhaM ali nije bitno
A Adela je u Americi ima 15-20 godina sa Ramicem.
morat cemo to da popravimo onda... sada znam i gdje je Ramic... hvala jos jednom.
P.S. ispada onda da smo skolske kolege... budem nazvao mozak ujutro da se posavjetujem....
Last edited by belfy on 01/08/2018 22:32, edited 1 time in total.
Alic je u Zenici, radi na RTVZE, ponekad sjedne za bubanj i jos uvijek nabija komplekse ostalim bubnjarima. Alen (pjevac/gitarista) je u Holandiji, naleti cesto u Zenicu i najcesce ga vidjam u Bordou. Edo (basista) svira u Etnotrans bendu i cesto imaju svirke u Gattu vikendom. Gitaristu, kojem se ne mogu sjetiti imena, zadnji put sam vidjao dok je svirao sa Sefom i njegovim projektima (Naksut Vesert)...
Uglavnom, Galerija iz tog perioda i legendarni Preminger halc od 1KM su jedna extra uspomena iz mladosti