Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
-
Mirza007
#27401 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Stigli Venecijaneri. Sta vele?
-
Hafis
#27402 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Jest. Super him je tamo i ne misle nigdje dalje.jazzer wrote:Ovi sto odlaze idu polako ka Posusju, Capljini, Ljubuskom..pripremaju teren za dolazak slijedecih.https://www.klix.ba/vijesti/bih/niko-ne ... /180522048
Niko ne zna tačan broj migranata u Salakovcu, jedni odlaze, drugi samoinicijativno dolaze
Samo hin jebe što nema e merhameta ili kakve džamije u blizini da se ogrebu za nafaku.
Pa evo apeliram ovdje za njiha na ovaj način
-
zilog
#27403 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dobro je da su dole uklonili cirilicne natpise na putokazima.
Sada ima mjesta za arapske
-
Hafis
#27404 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako je krenulo, za dvadeset dana neće biti ni jednog ovdje.zilog wrote:Dobro je da su dole uklonili cirilicne natpise na putokazima.
Pola će se ponovo vrnuti u Sa, a drugi dio ode u USK na granicu. Kažu da im se gore naročito sviđa panorama.
-
zilog
#27405 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Dole im je bliza granica...Hafis wrote:Kako je krenulo, za dvadeset dana neće biti ni jednog ovdje.zilog wrote:Dobro je da su dole uklonili cirilicne natpise na putokazima.
Pola će se ponovo vrnuti u Sa, a drugi dio ode u USK na granicu. Kažu da im se gore naročito sviđa panorama.
Kuku, upropastice "malogranicno gospodarstvo"
U Salakovcu ce ostati samo azilanti
Tako je i ADZ trazio
-
Hafis
#27406 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hajd dobro je. To je ipak većinsko bošnjačko naselje, ljudi će ih prihvatiti, a što je vrlo bitno - u blizini je i džamija. Tako da ne moraju negdje vozariti zbog vjerskih obveza. Znam ja kako je s azijatima. Nije to k'o naš domaći svijet, ovima je vjera uvijek na prvom mjestu.zilog wrote:Dole im je bliza granica...Hafis wrote:Kako je krenulo, za dvadeset dana neće biti ni jednog ovdje.zilog wrote:Dobro je da su dole uklonili cirilicne natpise na putokazima.
Kuku, upropastice "malogranicno gospodarstvo"![]()
U Salakovcu ce ostati samo azilanti![]()
![]()
![]()
Tako je i ADZ trazio
Mogu li i ja sada jedan
- bh.tornjak
#27407 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nikako da se sjete kako da naprave sacekusu i konvoj istovare....Hafis wrote:Jest. Super him je tamo i ne misle nigdje dalje.jazzer wrote:Ovi sto odlaze idu polako ka Posusju, Capljini, Ljubuskom..pripremaju teren za dolazak slijedecih.https://www.klix.ba/vijesti/bih/niko-ne ... /180522048
Niko ne zna tačan broj migranata u Salakovcu, jedni odlaze, drugi samoinicijativno dolaze
Samo hin jebe što nema e merhameta ili kakve džamije u blizini da se ogrebu za nafaku.
Pa evo apeliram ovdje za njiha na ovaj način
-
Hafis
#27408 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Tako je. Međutim, nije to naučilo raditi. Samo ćući i čeka da mu nafaka iz have padne.bh.tornjak wrote: nikako da se sjete kako da naprave sacekusu i konvoj istovare....
- mO k3
#27409 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Priča se da po Hercegovini se spremaju za napade na konvoje , ko onda ....
-
Hafis
#27410 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Auuu, doš'o @moke
I što velite, bolja krompiruša ispadne kada se zalije mladim rastopljenim maslom već onim starijim.
I što velite, bolja krompiruša ispadne kada se zalije mladim rastopljenim maslom već onim starijim.
- bh.tornjak
#27411 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
nek sacekaju dok ne izadju uzinici iz tamnice.....da to malo organizujuHafis wrote:Tako je. Međutim, nije to naučilo raditi. Samo ćući i čeka da mu nafaka iz have padne.bh.tornjak wrote: nikako da se sjete kako da naprave sacekusu i konvoj istovare....
-
Hafis
#27412 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Gladna usta ne čekaju. A i mladi su, naučit će.bh.tornjak wrote:nek sacekaju dok ne izadju uzinici iz tamnice.....da to malo organizujuHafis wrote:Tako je. Međutim, nije to naučilo raditi. Samo ćući i čeka da mu nafaka iz have padne.bh.tornjak wrote: nikako da se sjete kako da naprave sacekusu i konvoj istovare....
- spreca
#27413 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Polako bola'........uskoro ce ovako biti sa katedrala po HercegoviniHafis wrote:Auuu, doš'o @moke![]()
2:25
-
Hafis
#27414 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Evo i @spreče rusa.
Da neće iftariti pa him samo smetamo.
- mO k3
#27415 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Hafis, who is currently on your ignore list, made this post.

- spreca
#27416 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Bujrum s Bismiletom za SofruHafis wrote:Evo i @spreče rusa.![]()
-
zilog
#27417 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kazu da su ovi azilanti svi katolici, pa ce ipak malo vozariti do PotokaHafis wrote:Hajd dobro je. To je ipak većinsko bošnjačko naselje, ljudi će ih prihvatiti, a što je vrlo bitno - u blizini je i džamija. Tako da ne moraju negdje vozariti zbog vjerskih obveza. Znam ja kako je s azijatima. Nije to k'o naš domaći svijet, ovima je vjera uvijek na prvom mjestu.
Mogu li i ja sada jedan
-
Hafis
#27418 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Aha, katolici islamske provenijencije.zilog wrote:Kazu da su ovi azilanti svi katolici, pa ce ipak malo vozariti do PotokaHafis wrote:Hajd dobro je. To je ipak većinsko bošnjačko naselje, ljudi će ih prihvatiti, a što je vrlo bitno - u blizini je i džamija. Tako da ne moraju negdje vozariti zbog vjerskih obveza. Znam ja kako je s azijatima. Nije to k'o naš domaći svijet, ovima je vjera uvijek na prvom mjestu.
Mogu li i ja sada jedan
Vego, kako javljaju brojni mediji, već smo ih 60 izijanuli od petka.
Čini mi se duže bi nam trajao sladoled nego migranti
-
zilog
#27419 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Poselamili Gospu i produzili u Ljubuski...
Zasto bi uopste isli u Krajinu, kada ZNA SE gdje je najporoznija granica.
Zasto bi uopste isli u Krajinu, kada ZNA SE gdje je najporoznija granica.
Last edited by zilog on 22/05/2018 20:46, edited 1 time in total.
- spreca
#27420 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Nebi me nista zacudilo da u Petak klanjaju rani Sabbah i Dzuma namaz u crkvi Svetog Jakova u MedjugrjuHafis wrote:Aha, katolici islamske provenijencije.zilog wrote:Kazu da su ovi azilanti svi katolici, pa ce ipak malo vozariti do PotokaHafis wrote:Hajd dobro je. To je ipak većinsko bošnjačko naselje, ljudi će ih prihvatiti, a što je vrlo bitno - u blizini je i džamija. Tako da ne moraju negdje vozariti zbog vjerskih obveza. Znam ja kako je s azijatima. Nije to k'o naš domaći svijet, ovima je vjera uvijek na prvom mjestu.
Mogu li i ja sada jedan
Vego, kako javljaju brojni mediji, već smo ih 60 izijanuli od petka.
Čini mi se duže bi nam trajao sladoled nego migranti
-
Hafis
#27421 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Samo da pripaze kad budu prolazili Kravice. Marisana pada na pokušaj molitve.zilog wrote:Poselamili Gospu i produzili u Ljubuski...
Već se to smjestilo kod babe Fikreta u Kladuši.
-
zilog
#27422 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Zasto bi uopste isli u Krajinu, kada ZNA SE gdje je najporoznija granica.Hafis wrote:Samo da pripaze kad budu prolazili Kravice. Marisana pada na pokušaj molitve.zilog wrote:Poselamili Gospu i produzili u Ljubuski...
-
Hafis
#27423 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Kako za kogazilog wrote:Zasto bi uopste isli u Krajinu, kada ZNA SE gdje je najporoznija granica.Hafis wrote:Samo da pripaze kad budu prolazili Kravice. Marisana pada na pokušaj molitve.zilog wrote:Poselamili Gospu i produzili u Ljubuski...
Inače, teško će ići ilegalni ulazak Hrvatsku ovih dana....barem na način na koji oni namjeravaju.
-
Hafis
#27424 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
A nisu ni oni tako mahniti da ulaze u Hrvatsku kroz Dalmaciju.
USK je zemljopisno odskočna daska...sat vožnje ili dva dana pješačenja i Slovenija
USK je zemljopisno odskočna daska...sat vožnje ili dva dana pješačenja i Slovenija
-
zilog
#27425 Re: Velikosrpska kuhinja sa HDZ-ovim specijalitetima
Propade ZHK gospodarstvo