Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
astala_vistala wrote:Navikli smo na zeljine blamaze dal od uprave ili navijaca..samo ovo je sada otislo daleko iz okvira lokalne zajebancije evropa im se smije..
Ne, ne evropa se smije nama kao državi.
Ne zna evropa k'o je mali zeljeznicar i malo sarajevo.
astala_vistala wrote:Navikli smo na zeljine blamaze dal od uprave ili navijaca..samo ovo je sada otislo daleko iz okvira lokalne zajebancije evropa im se smije..
Ne, ne evropa se smije nama kao državi.
Ne zna evropa k'o je mali zeljeznicar i malo sarajevo.
Budimo realni, koga boli q kome se evropa smije... ono, big deal...smijala nam se i u ratu dok smo skapavali pod opsadom.
Da, naravno moj post se uglavnom odnosi i na to da nas upravo treba boliti kurac šta evropa misli što se mene tice mogu svi kolektivno izginuti i da samo mi u okviru države prezivimo.
Pa i najveci neprijatelji s nama.
Mene samo interesuje kakav je to kapacitet od čovjeka koji je došao do ideje da farbaju lopte ili onaj koji je rekao ‘dobra ideja, daj sprejeve’. Prevazišli su Nadrealiste.
Nasla se voda na marsu, presadjuju se glave, roboti, auta na struju koja sama voze, pametni telefoni, samo kod nas padne 3 cm snijega odgadja se prvenstvo. Majko bosno umrla dabogda.
Dr. Kuca wrote:Nasla se voda na marsu, presadjuju se glave, roboti, auta na struju koja sama voze, pametni telefoni, samo kod nas padne 3 cm snijega odgadja se prvenstvo. Majko bosno umrla dabogda.
Dr. Kuca wrote:Nasla se voda na marsu, presadjuju se glave, roboti, auta na struju koja sama voze, pametni telefoni, samo kod nas padne 3 cm snijega odgadja se prvenstvo. Majko bosno umrla dabogda.
Ma kod nas padne 3 cm i ne zna se ko pije, a ko plaća, kritična situacija nastane, ništa ne funkcioniše, odgađanja, kolapsi, itd.
Jasta je, majku jebo svoju, sada je nekakav bijel i hladan..i jos padne u novembru.
Sjecam se ko dijete da bi Grbavicu ocistilo od snijega i dvoje djece a sada ne mogu ni tri odrasla .
Pa ne znam baš šta je poenta tvog posta. jel problem što se tekma opet neće igrati danas il što neko dijete zbog neprohodnih puteva ne može doći do bolnice recimo. Ako ti je ovo prvo jedini problem u životu onda blago tebi. BTW evo teren je u međuvremenu očišćen.
Samo mi nije jasan onaj ko je pravio ovaj teren na grbavici, isto ko da je umjesto drenaze estrih ispod stavio pa ova voda ne moze nigdje da makne. Bice danas slomljenih kostiju...
To ti pricam. Nije to zeljo iako oni bruku i sramotu dignu na visi nivo i kod nas bi bila slicna situacija ko u citavoj drzavi. Sto bi Musemic rekao dokaz gdje zivimo. Abortus od drzave.
armin071 wrote:Samo mi nije jasan onaj ko je pravio ovaj teren na grbavici, isto ko da je umjesto drenaze estrih ispod stavio pa ova voda ne moze nigdje da makne. Bice danas slomljenih kostiju...
[i]Uređen je travnjak, pojačani reflektori, uređeni sadržaji za gledaoce, pripremljena infrastruktura potrebna za vrhunski tv. prijenos, uvedena nova struja za led reklame, piše Reprezentacija.
[/i]
Evo ovdje nedavno se kaze da je travnjak saniran i uredjen novcem Saveza.I jos.... ''Fudbalski savez BiH za partnera je imao jedan snažan i vrhunski organizovan menadžment kluba koji nije pristajao ni na kakve kompromise kada je u pitanju kvalitet uslova za odigravanje utakmice''
Interesantno stivo......
Last edited by bjelave on 27/11/2017 09:51, edited 1 time in total.