Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Throttle wrote:
Zna li iko šta znači ovo endless ilussions na šajbi na civicu, Hondaši to furaju, ima i po Zenici neki Type R isto na šajbi
Neka japanska zezancija ili
ja znam za ovaj endless , e sad da li je to to ne znam
Throttle wrote:
Zna li iko šta znači ovo endless ilussions na šajbi na civicu, Hondaši to furaju, ima i po Zenici neki Type R isto na šajbi
znam ja ,to je bila jedna ekipa normalnijih sto vole auta,u medjuvremenu su se raspali na proste faktore,na kraju je ostao jedan bruda ,ali je i on promijenio ime jer ih je zamrzio ,sta reci ....iluzija bez kraja
Throttle wrote:Evo, za svakog ponešto. Navodno još ima nekih auta po garažama
Uvijek sam se pitao cija je ovo kuca i auta. Imao je nekoliko Delti toga se dobro sjecam. Dobra kolekcija haos
Pa Bata moramo te ovdje loviti, ti se odrekao teme Zenicani, hehe. Ne sjecam se tacno sada koji je model bio u pitanju, ali mislim da je ovaj lik imao Deltu iz 98 godine, 2.0 HPE HF ili neku tako slicnu. Uglavnom mislim da je bila najjaci primjerak. Imao je i ekstra ocuvanih 75-ica, Maseratija iz 85 i sl. Bas finu kolekciju ima, ali kako sam cuo jako tezak na prodaji bez obzira koliko ponudis. Pio sam par puta kafu sa njim, pa smo se bas ispricali, lik je prava enciklopedija za auta
mali_milojica wrote:Kakvih je sve fijaska VW imao u zadnjih 20god do sada bi ga trebala trava zaborava pokriti. Ali eto, VW se oprašta drugima ne
Koji osim ovog dizel belaja?
Pomogla im drzava, mercedes i bmw radili i tad globalno, vw po j. americi i tako to. Pogurali ih da se prosire, drzava jaka svakako, i eto ga. Opel pade jer je bio tudji, pomogli ga radi radnika samo.
Pa Bata moramo te ovdje loviti, ti se odrekao teme Zenicani, hehe. Ne sjecam se tacno sada koji je model bio u pitanju, ali mislim da je ovaj lik imao Deltu iz 98 godine, 2.0 HPE HF ili neku tako slicnu. Uglavnom mislim da je bila najjaci primjerak. Imao je i ekstra ocuvanih 75-ica, Maseratija iz 85 i sl. Bas finu kolekciju ima, ali kako sam cuo jako tezak na prodaji bez obzira koliko ponudis. Pio sam par puta kafu sa njim, pa smo se bas ispricali, lik je prava enciklopedija za auta
Pratim ja vas nista se ne sekiraj
Sto kaze citroen xm ne kontam svrhu ovog kolekcionarstva, nit ih vozas, nit ih prodajes, stoje ti na ledini i skupljaju prasinu