Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Lyon manager Bruno Gènèsio on Nabil Fékir future: "He has expressed his desire to play at another level. We will need to set a date. If there is a possibility like with Liverpool, Nabil will certainly seize the opportunity, once both parties agree."
Jes vas ba uspavao Mundijal, ajmo malo života, već je treći dan priprema, Lazar Marković je tu
Xherdan je veoma dobar igrač,šteta što se onako pogubio u onome ispodprosječnom stokeu,ne ide mi u vugla da mu agencija,koja ga zastupa,nakon Intera nije mogla naći perspektivniji klub.
SmokingMan wrote:Xherdan je veoma dobar igrač,šteta što se onako pogubio u onome ispodprosječnom stokeu,ne ide mi u vugla da mu agencija,koja ga zastupa,nakon Intera nije mogla naći perspektivniji klub.
Burazer mu je agent
Tražili su neku sredinu bez pritiska u kojoj će biti dominantan. Možda Stoke nije bio baš najrealnija opcija u fatom momentu...ali
SmokingMan wrote:Xherdan je veoma dobar igrač,šteta što se onako pogubio u onome ispodprosječnom stokeu,ne ide mi u vugla da mu agencija,koja ga zastupa,nakon Intera nije mogla naći perspektivniji klub.
Burazer mu je agent
Tražili su neku sredinu bez pritiska u kojoj će biti dominantan. Možda Stoke nije bio baš najrealnija opcija u fatom momentu...ali
E vala,buraz mu je doslovno unazadio karijeru.
Mislim da je dobar za seredine kakva je Liverpool,konkurencija će biti jaka,Klop knows best.
Jurgen Klopp ready to back Loris Karius - will refuse to panic in search for new keeper, still has belief in him despite CL nightmare. No progress with Oblak or Alisson, now prepared to go into season with Karius, and front up criticism.
Klopp knows fans will find it tough to take, but believes Karius was excellent in months leading up to CL final - and performed well against RM until concussion. Prepared to give second chance. As with van Dijk, ready to be patient to get right man.
Liverpool held talks with Italian agent Gustavo Mascardi over Paulo Dybala to see if a deal is possible and are ready to make a 'concrete offer' [@TuttoMercatoWeb]
Aj da vide i ostali
Tutto je smiješan izvor, NO oni su prvi proturili ovu priču za Ronalda. Mada, šanse su 1:1000000
Cristiano Ronaldo-Juventus: Juve have approved the plan to sell Higuain and Dybala to make room in their budget. Pjanic could stay if Fiat sponsors Cristiano.
Ali koliko je realno da svi igraju Kakav ce tim biti nazad ako su u napadu Mane Firminho Salah i Dybala iza I jos uz to svi ovi mogu igrati sve navedene pozicije, mogu se rotirati non stop