Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ako je šta to bitno otišao sam, ali neću se nikad složiti sa ovim cijenama ulaznica.
A ovdje ću isto tako pohvalit jednu osobu sa ova teme koja me je zaista ganula kao rijetko kad ko i koja mi je ponudila godišnju kartu koju ipak neću prihvatiti više iz objektivnih razloga, a evo i ovim putem do neba joj zahvaljujem
Ako je šta to bitno otišao sam, ali neću se nikad složiti sa ovim cijenama ulaznica.
A ovdje ću isto tako pohvalit jednu osobu sa ova teme koja me je zaista ganula kao rijetko kad ko i koja mi je ponudila godišnju kartu koju ipak neću prihvatiti više iz objektivnih razloga, a evo i ovim putem do neba joj zahvaljujem
Pa kolika je bila cijena utakmice ba? Kolika je cijena godisnje?
Jimmy McNulty wrote:Ma presrali su sa cijenama ulaznica i to debelo, ja iskreno prvi nemam te pare zato i vagam, ako danas platiš Istok ili Zapad idućih 7 dana mi je sjedit u kući i gledat otkud se vedri jbg.
Ne sjecam se kad se zadnji put poklopilo da dodje 7-8 hiljada ljudi, da bude ovakva atmosfera i da dobijemo Zelju 1:0. Potpuno zasluzena pobjeda!
Puno je novih igraca, valja to sve uigrat, ne moze nista odmah biti preko noci. Nadat se da ce to biti OK i da ce se momci iz tekme u tekmu jos bolje uigrat.
Ne sjecam se kad se zadnji put poklopilo da dodje 7-8 hiljada ljudi, da bude ovakva atmosfera i da dobijemo Zelju 1:0. Potpuno zasluzena pobjeda!
Puno je novih igraca, valja to sve uigrat, ne moze nista odmah biti preko noci. Nadat se da ce to biti OK i da ce se momci iz tekme u tekmu jos bolje uigrat.
Da se vratiti iz Sirokog neporazen pa onda ponoviti sinocnju noc sa 10 000 ljudi
clio_dci120 wrote:Pa ima li lik rodbine svoje, ko ga pazi?
Koliko sam skontao nije sav svoj, uvijek se razmase rukama kada hoda...i onu torbu nosi.
ima starijeg brata...fin momak bio
doduse nisam ga vidio 10tak godina sigurno...onako nekad imam osjecaj da ce napraviti pizdariju nekome u onakvom stanju...
ExNihilo wrote:Koja dijagnoza je kod njega u pitanju?
veze nemam
ako se dobro sjecam,pricalo se da je imao bliski kontakt s nekim cetnikom kao dijete negdje u Prijedoru(mislim da su s tog kraja izbjegli u Zenicu) i da od tada nije dobar
dugo ga nije bilo ...a onda se opet ukazao s flasom i onim ruksakom...znam da se u ratu i neposredno poslije o njemu brinuo brat...visok,krsan,plav momak...ali ni njega vise ne vidjam...
Pusa je nazalost za ozbiljne ustanove a ne za ulice pune djece
ExNihilo wrote:Koja dijagnoza je kod njega u pitanju?
veze nemam
ako se dobro sjecam,pricalo se da je imao bliski kontakt s nekim cetnikom kao dijete negdje u Prijedoru(mislim da su s tog kraja izbjegli u Zenicu) i da od tada nije dobar
dugo ga nije bilo ...a onda se opet ukazao s flasom i onim ruksakom...znam da se u ratu i neposredno poslije o njemu brinuo brat...visok,krsan,plav momak...ali ni njega vise ne vidjam...
Pusa je nazalost za ozbiljne ustanove a ne za ulice pune djece
clio_dci120 wrote:Pa je li ikada pokazao agresivnost?
Samo razmisljam, mozda fura neki svoj film i ako ga niko ne dira, nece ni od druge dirati. Tako mi djeluje...
miran je nema incidenata, dok je prije nego sto je nestao jedno vrijeme onanisao po parkovima na djevojke i zene u prolazu.
moguce da mu je neko preporucio da ide samo na sah i ciku, to radi svakodnevno i nema incidenata vec dugo.