Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- denimb
#27326 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Je li igrao neko onaj Apex Legends, eno je na originu besplatna a vidim dosta je hvale na twitchu...samo sto su tamo mahom placenici posto je igra izasla prije par dana.
- SmokingMan
#27327 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni došao.aditon wrote:ja sam isto poslao mail s nadom da će mi poklonuti key ali evo kako vidim maila nema...a ovaj što si ti stavio vjerovatno je već neko uzeosoul_eclipse wrote:Evo key ko hoce za The Division 2 Beta
QEDU-XBX7-KBNJ-QRN3
- Raigor Stonehoof
#27328 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
hvale je svi. ne volim bas battle royale, ali svi ovi s youtubeTa sto ih pratim samo pozitivno pricaju.denimb wrote:Je li igrao neko onaj Apex Legends, eno je na originu besplatna a vidim dosta je hvale na twitchu...samo sto su tamo mahom placenici posto je igra izasla prije par dana.
besplatna igra, mikrotransakcije iskljucivo kozmetika
kao mana je sto je previse team based, pa ako jedan sere u timu, puno su manje sanse za pobjedu
- denimb
#27329 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Nista onda me ne kosta da je skinem pa probam, iako su mi refleksi zahrdjali za takve igre...7-8 godina tavorim na WOT-u i survival igramaRaigor Stonehoof wrote:hvale je svi. ne volim bas battle royale, ali svi ovi s youtubeTa sto ih pratim samo pozitivno pricaju.denimb wrote:Je li igrao neko onaj Apex Legends, eno je na originu besplatna a vidim dosta je hvale na twitchu...samo sto su tamo mahom placenici posto je igra izasla prije par dana.
besplatna igra, mikrotransakcije iskljucivo kozmetika
kao mana je sto je previse team based, pa ako jedan sere u timu, puno su manje sanse za pobjedu
- aditon
#27330 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja ću je večeras svući sebi (apex legends) pa ako ima raspoloženih igrača da sve to istestiramo kako treba 
- Ultraviolent
#27331 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Probo na plejci moze proci. Iako nisam ljubitelj battle royala. Ima zanimljivu timsku mehaniku i razlikuje se od ostalih. Bacim jos koju partiju ako mi bas svidi navrnem je i na pc-u.
@denimb Wot
@denimb Wot
-
febo_acm
#27332 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Tomahawk11 wrote:Možda je i do mene, podcjenjujem mogućnosti djecefebo_acm wrote:Meni mala sa 4 godine predje sama poneku misiju u GTA V![]()
Ja sam igrao Super Maria, tenkova, nindža kornjače, Street Fighter na Terminatoru
Salio sam se, naravno
- Tomahawk11
- Globalni moderator
#27333 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Fino, finofebo_acm wrote:Tomahawk11 wrote:Možda je i do mene, podcjenjujem mogućnosti djecefebo_acm wrote:Meni mala sa 4 godine predje sama poneku misiju u GTA V![]()
Ja sam igrao Super Maria, tenkova, nindža kornjače, Street Fighter na Terminatoru
Salio sam se, naravno![]()
Prvo onaj Raigor, sad ti, uhvatili mene đuturuma ovdje
-
caseytron
#27334 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Apex vrh za besplatnu igru, mehanike su odlicne, kretanje, pucanje itd. Igramo, vec je palo par "winner winner chicken dinner"
-
febo_acm
#27335 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni se skida kuci, veceras cu probati.
- aditon
#27336 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
skinuo, prešao tutorial, igra lijepo i fluidno radi, mislim da ćemo se dosta družiti 
- ferratilis
#27337 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako nekog zanima, mozete besplatno skinuti Axiom Verge na Epic Store-u.
- denimb
#27338 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam jedan od onih koji ima problema sa pokretanjem Apex Legends, jbm ga googlao sam cijelu noc i nema rijesenja...na pokretanju samo izbaci error nekakav.
Nasao sam na netu forume ima dosta ljudi s tim problem, a niko ne zna zasto
-
l33t
#27339 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
cudno kakve su ti specifikacije pcadenimb wrote:Ja sam jedan od onih koji ima problema sa pokretanjem Apex Legends, jbm ga googlao sam cijelu noc i nema rijesenja...na pokretanju samo izbaci error nekakav.
- aditon
#27340 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ja sam jučer igrao 3-4 partije, sve radi perfektno..igra je fluidna, gameplay dobar
- denimb
#27341 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Stariji je procesor, intelov vjeruj ne razumijem se toliko u te stvari to mi buraz odrzava sve...negdje sam i nasao da probleme imaju ljudi sa takvim procesorima...l33t wrote:cudno kakve su ti specifikacije pcadenimb wrote:Ja sam jedan od onih koji ima problema sa pokretanjem Apex Legends, jbm ga googlao sam cijelu noc i nema rijesenja...na pokretanju samo izbaci error nekakav.
Ma brzo cu novi racunar kupiti pa ce valjda i to da se rijesi, a imam jos bruku toga da igram kad ga kupim bas sam zaostao sa tim igrama.
-
l33t
#27342 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako je bas stariji, vjerovatno nema podrsku... A evo vidim na forumu imaju ljudi problem isti: probaj reinstall Origin aplikacije ili update Visual c++ 2005denimb wrote:Stariji je procesor, intelov vjeruj ne razumijem se toliko u te stvari to mi buraz odrzava sve...negdje sam i nasao da probleme imaju ljudi sa takvim procesorima...l33t wrote:cudno kakve su ti specifikacije pcadenimb wrote:Ja sam jedan od onih koji ima problema sa pokretanjem Apex Legends, jbm ga googlao sam cijelu noc i nema rijesenja...na pokretanju samo izbaci error nekakav.
Ma brzo cu novi racunar kupiti pa ce valjda i to da se rijesi, a imam jos bruku toga da igram kad ga kupim bas sam zaostao sa tim igrama.
https://answers.ea.com/t5/Technical-Iss ... 13/page/41
- denimb
#27343 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
E hvala, probat cu kad zavrsim s poslomAko je bas stariji, vjerovatno nema podrsku... A evo vidim na forumu imaju ljudi problem isti: probaj reinstall Origin aplikacije ili update Visual c++ 2005
https://answers.ea.com/t5/Technical-Iss ... 13/page/41
-
febo_acm
#27344 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja sam imao error cloud save, uradio update origina i restart i proradilo.
- aditon
#27345 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
i meni se to desilofebo_acm wrote:Ja sam imao error cloud save, uradio update origina i restart i proradilo.
zar update nije podešen automatski...do sada je to bilo uvijek tako, prilikom pokretanja ili steama ili origin-a prvo se odradi update, ako postoji naravno..morat ću znači ručno to odraditi
- typeOnegative
#27346 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
postavljen je automatski po defaultu , samo za beta verziju se mora ukljucit azuriranje .
Btw probao ovu private betu od DIVISION 2 . Po onome sto sam dosad vidio pozitivne impresije imam . Moglo bi se ovo i kupit kad bude jeftinija .
Btw probao ovu private betu od DIVISION 2 . Po onome sto sam dosad vidio pozitivne impresije imam . Moglo bi se ovo i kupit kad bude jeftinija .
- Maharadza
#27347 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Haver imao isti problem, kaže ukinuo samo onu "cloud storage" - "saves" opciju pod "application settings" -> "installs&saves" u origin-u i opet mu ušlo bez problema! Mislim da je i pobrisao cache od origina; https://help.ea.com/en-us/help/faq/clea ... our-games/febo_acm wrote:Ja sam imao error cloud save, uradio update origina i restart i proradilo.
-
caseytron
#27348 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Meni opet smece nevidjeno, standardno Ubisoft (Osim R6 Siege). Prvi dio imam i iskreno bolji mi je, ovaj preskacem.typeOnegative wrote:postavljen je automatski po defaultu , samo za beta verziju se mora ukljucit azuriranje .
- Averus
- Plaut
#27350 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pokemon i street fighter (mislim na 2), bolji nego ovi noviji, posebno pokemon 
Zelda OP isto kao Mario, uvijek bi igrao old school.
Zelda OP isto kao Mario, uvijek bi igrao old school.