SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Lokalna dešavanja, politički život, medijska scena, sve o glavnom gradu BiH i okolini od jutra do mraka.

Moderators: Benq, O'zone

Locked
jao_situacije

#27326 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by jao_situacije »

Bloo wrote:
zateznistub wrote:
pepeljara wrote:Ovo je svega mi za crne hronike...

Dok on trosi nase pare cirka 10000 mjesecno + plata... ovako nest izjavljuje..

http://goo.gl/uplP0n

Fakat za crne hornike, samo ne znam dokle narode, dokle. :bih:

#znamjanasjebotinas
Meni ovaj lik ne izgleda zdrav nimalo...ali tosam samo ja....
evo ja ne mogu sebi da dođem
šta izjavi i osta na životu i funkciji
ma nemojte zajebavati na stranu stranka iz koje dolazi i njegov rad ovo što je rekao je tačno 100%
pola ljudi koje ja znam da kukaju u džepu imaju ajfon 6 i kutiju malbora
hoćete da kažete da je ajfon 6 ili malboro neophodan za život
fakat je lik upravu previše seremo i oni koji nemaju pare troše na gluposti koje su totalno nebitne u životu
Velkoski
ModeratorNaBezCenzure
Vozim: Golf 7 GTI

#27327 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Velkoski »

Jebiga, neću pušiti drinu funjaru :cry:
pepeljara

#27328 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pepeljara »

jao_situacije wrote:
ma nemojte zajebavati na stranu stranka iz koje dolazi i njegov rad ovo što je rekao je tačno 100%
fakat je lik upravu previše seremo i oni koji nemaju pare troše na gluposti koje su totalno nebitne u životu

Naravno druze, jer se to zove zivot.
Putovati, zimovati, ljetovati, druziti se, zovnuti turu, a ne so radot za drzavu, jesti srati...

Boze dragi skim ja zivim u drzavi #hljebaigara

Samo se nadam da je ovo gore sarkazam :)
Last edited by pepeljara on 18/01/2016 14:45, edited 1 time in total.
supercali

#27329 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by supercali »

Jao situacije
Nije poenta u tome sta ko ima u dzepu i sta je bitno za zivot
U ovom slucaju on zadire u to sta ja kupujem
Mogao sam kupovati i huawei on bi rekao sto nisi kupio brasno i sta vec ide u te proizvode

Sasvim druga prica je to sto neko kuka a ima jabuku u dzepu
vješalica

#27330 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by vješalica »

Black swan wrote:meni je cova pričao...nije vlast ali je tik uz vlast
pitaju ga imas li ikog u opcini da mi pomogne izvaditi rodni list ( nije rijec o dosljama sto kazu popularno)

tako da vjerujem da ima besmislenih zahtjeva
pojedinci kroz besmislene zahtjeve pokušavaju čovjeka da zavale pa da imaju šta pričati
ovako ih je javno odbio i svima stavio na znanje da neće svoju poziciju kompromitovati
da nije to rekao seljačkoglava mahala bi pričala kako im neće da učini
fino se ogradio i stavio na znanje da se neće baviti tim debilskim poslom
hhaarree

#27331 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by hhaarree »

pa sta ako ja nosam ajfon i pusim davidoff a zalim se nemam para? Nek crnem od gladi boli vas kurac svoje pare trosim i svoje nemam, nicije tudje :mrgreen: Sta treba ovim amebama dati da nam zakonom urede koja primanja moramo imati da bismo kupovali odredjene artikle :zoka:

a za ministra puna podrska. bagra trazi cistacicu u policijskoj stanici da im sredjuje kazne a mogu mislit na ovog kad navale i obicna i uniformisana svjetina
O'zone
Globalni moderator

#27332 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Ima tema o Fadilu "Gafu" Novalicu
JThomas

#27333 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

pepeljara wrote:
jao_situacije wrote:

Naravno druze, jer se to zove zivot.
Putovati, zimovati, ljetovati, druziti se, zovnuti turu, a ne so radot za drzavu, jesti srati...

Boze dragi skim ja zivim u drzavi #hljebaigara

Samo se nadam da je ovo gore sarkazam :)
pa trošenjem se puni budžet. da ga građani poslušaju (kad bi bilo moguće) i on bi ostao bez plate.
VjecitiStudent

#27334 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by VjecitiStudent »

Sjedim sinoć u ambulanti, smještenoj u prizemlju zgrade, čekam na red. U jednom trenutku, kroz prozor se čuju muški glasovi:
trrrlp 123-M-222, trrrlp "Može"
trrrlp 413-A-324, trrrlp "Može"
trrrlp 426-J-234, trrrlp "Ne može"
trrrlp 442-M-832, trrrlp "Može"

Gore navedeni brojevi registracija su 'nako navedeni, zaboravio sam ih, no ostatak radio prenosa je 100% tačan. :D
Nepass

#27335 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Nepass »

jao_situacije wrote:
Pola ljudi koje ti znas nisu reprezentativan uzorak, al nikako
JThomas

#27336 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

neka umiruća srednja klasa kod nas zaista u prosjeku troši na gluposti više nego što bi trebala. ali to je njihov problem, a javna korist dok je riječ o legalnoj trgovini.
Freamon Lester

#27337 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Freamon Lester »

JThomas wrote:neka umiruća srednja klasa kod nas zaista u prosjeku troši na gluposti više nego što bi trebala. ali to je njihov problem, a javna korist dok je riječ o legalnoj trgovini.
Fadil bi morao znati da iznos ukupne potrosnje na osnovne zivotne namirnice je uvijek isti bez obzira na prihod, a samim tim sto vise prihod raste to se procentualno iznos trosenja na osnovne zivotne namirnice smanjuje ili ti ga iznos u ukupnoj potrosnji gradjana na osnovne zivotne namirnice ce biti jednak, a ukupna potrosnja ce rasti, a u odredjenom malom procentu i padati. Jer jelTe ako mi treba da se prehranim 25 kg brasna mjesecno (a prihod mi skocio), necu sljedeci put kupiti 50 kg, nego cu kupiti 20 zato sto cu vjerovatno pozderati veceru u gradu.

Fadil bi morao malo na brzi kurs makroekonomije, ali kad je on u pitanju cini mi se uzaludnim... :izet:
O'zone
Globalni moderator

#27338 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Čašica,dvije,tri,četir, ma jbga samo sipaj, prije puta....

http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika ... /160120024
JThomas

#27339 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

"putna", pa još jedna za drugu nogu...
O'zone
Globalni moderator

#27340 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by O'zone »

Freamon Lester wrote:
JThomas wrote:neka umiruća srednja klasa kod nas zaista u prosjeku troši na gluposti više nego što bi trebala. ali to je njihov problem, a javna korist dok je riječ o legalnoj trgovini.
Fadil bi morao znati da iznos ukupne potrosnje na osnovne zivotne namirnice je uvijek isti bez obzira na prihod, a samim tim sto vise prihod raste to se procentualno iznos trosenja na osnovne zivotne namirnice smanjuje ili ti ga iznos u ukupnoj potrosnji gradjana na osnovne zivotne namirnice ce biti jednak, a ukupna potrosnja ce rasti, a u odredjenom malom procentu i padati. Jer jelTe ako mi treba da se prehranim 25 kg brasna mjesecno (a prihod mi skocio), necu sljedeci put kupiti 50 kg, nego cu kupiti 20 zato sto cu vjerovatno pozderati veceru u gradu.

Fadil bi morao malo na brzi kurs makroekonomije, ali kad je on u pitanju cini mi se uzaludnim... :izet:
Pa ima tema o Fadilu jbo ga Fadil http://forum.klix.ba/fadil-novalic-prem ... s2025.html
ultima_palabra

#27341 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by ultima_palabra »

Freamon Lester wrote:

I u drugom smjeru, kad se prihod smanjuje, na osnovne namirnice se troši isto ili malo više.
JThomas

#27342 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by JThomas »

pa fadil je to i mislio, da narod ustvari ima i da ne treba povećavati minimalac.
mali_balon

#27343 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by mali_balon »

Pa ako vec cjepidlacimo...zna Fadil sta govori, zna Bakir sta govori (kad kaze da je dobro imati direktora sa vezama) itd itd .... znaju oni narod dobro, ima li ikog da se zali, da strajkuje, da protestuje,
Npr. dignu cijene grijanja i niko nista, malo se lajalo i gotovo proslo, tako da oni veoma dobro znaju sta pricaju, tako da....Fail moze komotno na presici izvadit hasimgau i rec evo vam ga svima, malo ga podudlajte svi bi odma dosli na dudlaju, jerbo moze neko dobit posao u vladi ili kakvoj agenciji....a narod bi klepio usima
julisiz es grant

#27344 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by julisiz es grant »

O'zone wrote:Čašica,dvije,tri,četir, ma jbga samo sipaj, prije puta....

Vratimo se na temu dok oni pričaju o Fadilu.
Sad će komentari da je kriva pješakinja, šta ima veza što je ovaj popio neku, svi imamo dušu, ha ja.
salik79

#27345 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by salik79 »

Pricaju o Fadilu, k'o da je u najmanju ruku Jahic Spanac...A nije, potonji se bavi rasvjetom u Tuzli :mrgreen:
Kombat

#27346 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kombat »

Bloo wrote:
zateznistub wrote:
pepeljara wrote:Ovo je svega mi za crne hronike...

Dok on trosi nase pare cirka 10000 mjesecno + plata... ovako nest izjavljuje..

http://goo.gl/uplP0n

Fakat za crne hornike, samo ne znam dokle narode, dokle. :bih:

#znamjanasjebotinas
Meni ovaj lik ne izgleda zdrav nimalo...ali tosam samo ja....
evo ja ne mogu sebi da dođem
šta izjavi i osta na životu i funkciji
kada se bake the golden spoon odluci povuci iz javnog i politickog zivota, ovaj maloumnik ce ga zamijeniti u predsjednistvu! :run:
Kombat

#27347 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Kombat »

drugi profil wrote:Pa ovo mu trebaju novinari u facu sasuti.
Boli te qurac na sta ja trosim posteno zaradjenu platu od koje dobijem samo cetvrtinu kad mi naplatis sve poreze, a ti iste te poreze trosis na auta i putovanja umjesto na rasterecenje privrede, zdravstvo, investicije u energiju, zastitu okoline...

Koji je ovo bilmez, jbt. za njega je Nikšić - Ante Marković.
hahahahah :D :thumbup: sjajno! Oplakah, svega mi!
zateznistub

#27348 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by zateznistub »

Kombat wrote:
kada se bake the golden spoon odluci povuci iz javnog i politickog zivota, ovaj maloumnik ce ga zamijeniti u predsjednistvu! :run:
Onda
#sudijasvirajkraj
pirpa

#27349 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by pirpa »

jao_situacije wrote:
Sta je ba on u pravu, jebem ja njemu sve pod zemljom i na zemlji .

familjiju mu jebem, prica o ajfonima i cigarama a ne prica kako kupuje nekretnine na ime familije i koliko mu kcerke trose para . jebem mu cerke

sve sto imam i sto sam stekao , stekao sam radom,mukom. ja znam kako.
sad se nasao novalic da sere i kudi nas sto nismo socijalni slucajevi i sto se borimo da imamo normalan zivot u nenormalnoj drzavi.
Forsaken

#27350 Re: SARAJEVO - CRNA HRONIKA Vol.4

Post by Forsaken »

julisiz es grant wrote:
O'zone wrote:Čašica,dvije,tri,četir, ma jbga samo sipaj, prije puta....

Vratimo se na temu dok oni pričaju o Fadilu.
Sad će komentari da je kriva pješakinja, šta ima veza što je ovaj popio neku, svi imamo dušu, ha ja.
Vozilom marke Golf 4 upravljao je muškarac inicijala R.H. rođena u Brezi 1961. godine. On je nakon udesa pobjegao u nepoznatom pravcu, ostavivši teško povrijeđenu djevojku na ulici. Ona je preminula u Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu u 19.45 sati.
Locked