Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
243
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 555

Plaut

#27276 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Plaut »

Gledao,vrh igra :thumbup:
el_bake007

#27277 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by el_bake007 »

Nabavih Forzu Horizon 4 na mjesec dana preko Xbone triala, merak pravi vozikat se okolo,uživati. Baš dobro dođe kao odmor od Rainbow Sixa i PUBGa... Igra je u poređenju sa FH3 puno optimizovanija i nema probleme sa crashanjem
aditon

#27278 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

FH3 nije neoptimizovana, naprotiv, jedna od bolje optimizovanih igara uopšte...možda si ti igrao neku loše crackovanu verziju
DonieBrasco

#27279 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DonieBrasco »

Da li je ovaj RDR2 Online ziv ili se ceka da izađe za PC da zazivi, kao GTA5 online sto je bio slucaj.
arnes_king

#27280 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

DonieBrasco wrote:Da li je ovaj RDR2 Online ziv ili se ceka da izađe za PC da zazivi, kao GTA5 online sto je bio slucaj.
Ja nisam ljubitelj online igranja, ali cu malo probati i rdr2 online iako ne vjerujem da ce me moci zadrzati. SP sam presao, poslije jos koji sat istrazivao po mapi i radio sta mi je cejf a sad vec neko vrijeme nisam upalio.

Mislim da je GTA V online zaživio tek sa izlaskon na nove generacije konzola i PC jer su stare generacije bile preslabe pa je moglo max 16 igraca po partiji. A i sigurno jer je nakon toliko vremena ubaceno mnogo toga sto je trebalo biti kao npr heists a nije bilo u startu.
rolltroll

#27281 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by rolltroll »

Instalirao sam danas Anthem, igru koju čekam jako dugo. Prvi put kad je demo omogućen nisam bio u prilici zaigrati. Gledao sam malo komentare i raja nije oduševljena u smislu onim što je obećano a šta su dobili...Grafika nije uopšte onakva kako je prikazivano na traileru zbog čega sam i sam bio uzbuđen ali daleko od toga da je loša. Našao sam i video na yt koji to lijepo pokazuje. Odigrao sam jednu ekspediciju samostalno, nakon čega sam ponovo htio odigrati ali desilo se ono što sam pročitao da se već dešavalo ljudima a to je endless loading...dakle nisu ga popravili..morate izaći iz igre i ponovo pokrenuti...da bi dao neku dublju analizu, potrebno je više vremena provesti u igri. Akcija nije loša, otprilike kako sam i očekivao..za sada je super letjeti unaokolo, zabavno poprilično...Također, igra nije otimizovana. Iako nema štekanja, ipak, dolazi do većih fps dropova. PA tako u Tarsisu sam vidio i preko 160 fps, 100 prosjek, dok na otvorenom prosjek je 80 kod mene, s tim da dolđe na momenat nekad i pad do 50 fps. Daleko od dobre optimizacije iako sve ove dropove nisam osjetio na gameplayu..testirao sam i s scanline sync i bez njega. Ultra postavke @1080p 144 HZ

Image

Image

Image

Image

ovo je video gdje je lik lijepo napravio komparaciju između trailera i realnosti

arnes_king

#27282 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Igrao sam i ja demo jucer na ps4 pro, i slazem se nije losa ali nije ni priblizno onome sa trailera. Nekako mi je brzo i dosadilo jer mi je onaj dio svijeta koji je dostupan u beti bas nekakav dosadan i tmuran...
ferratilis

#27283 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Ovo se ceka. :izet:
Nadam se da ce uspjeti razviti kompletan mod.

DonieBrasco

#27284 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DonieBrasco »

Nadam se da ce RE 3: Nemesis da dobije remake, meni licno najdrazi RE.

To ce vjerovatno da saceka par godina i izlazak novih konzola, prije svega PS5, novog Xbox-a.
ferratilis

#27285 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ferratilis »

Capcom je najuspjesnija kompanija u 2018. kad su recenzije u pitanju. I profit im je bio dobar. RE3 ce vjerovatno izaci, to bi bio jedini logican potez. Napravili su ogroman preokret, od katastrofalnih igara do odlicnih ostvarenja. 2019. su isto odlicno zapoceli. Nadam se da je ovo pocetak trenda. Kad bi barem EA i Bethesda mogli nesto slicno napravit

https://www.eventhubs.com/news/2019/feb ... ic-scores/
SmokingMan

#27286 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Bude li RE3 Nemesis remake,kupujem fizičku kopiju igre.Najuzbudljiviji RE ikada,već sam ga 2x prekucao,a još koji put ne bi bilo mrsko. :thumbup:
Bosnian Dragon1

#27287 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon1 »

House wrote:kakva pobjeda u gostima kod cowbosya. izvlačim maksimum iz raspalih giantsa :D :izet:

Image
Image
Image

saquon barkley :kiss:
otkud Niko Bellic ovde :D :D, ovaj plavi
SmokingMan

#27288 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by SmokingMan »

Za one koji vole offroad,samo je potrebno strpljenja jer se zna voziti i po 40+ minuta.Uživam,Kamaz otac.... :D

Bosnian Dragon1

#27290 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Podigao sam ovu debitnu karticu, i probao registrovati paypal ali kaze mi : " Sorry, we can't link this card. Please try another card or contact your card issuer."
Ukucao sam sve sto treba ali kad kliknem na link card to mi izbaci, ovo sto psie CSC, jel to ove tri cifre na poledjini kartice
arnes_king

#27291 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Bosnian Dragon1 wrote:Podigao sam ovu debitnu karticu, i probao registrovati paypal ali kaze mi : " Sorry, we can't link this card. Please try another card or contact your card issuer."
Ukucao sam sve sto treba ali kad kliknem na link card to mi izbaci, ovo sto psie CSC, jel to ove tri cifre na poledjini kartice
Obicna debitna kartica ne moze da se koristi za bilo kakva online placanja. Treba ti Visa Electron ili prava kreditna kartica. Takodjer nazovi svoju banku i pitaj ih, najlakse tako provjeriti jer zna nekada biti s njihove strane automatska blokada da ne bi doslo do upotrebe.
Bosnian Dragon1

#27292 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

arnes_king wrote:
Bosnian Dragon1 wrote:Podigao sam ovu debitnu karticu, i probao registrovati paypal ali kaze mi : " Sorry, we can't link this card. Please try another card or contact your card issuer."
Obicna debitna kartica ne moze da se koristi za bilo kakva online placanja. Treba ti Visa Electron ili prava kreditna kartica. Takodjer nazovi svoju banku i pitaj ih, najlakse tako provjeriti jer zna nekada biti s njihove strane automatska blokada da ne bi doslo do upotrebe.
aha, neko rece kad sam prije pitao da moze obicna debitna kartica , moze li
Bosnian Dragon1

#27293 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Bosnian Dragon1 wrote:
arnes_king wrote:
aha, neko rece kad sam prije pitao da moze obicna debitna kartica , evo sad probao bez paypala, selektovao samo master card na steam i izbaci mi ovo, mozda je banka blokirala , a tek sam je danas podigao

Image
arnes_king

#27294 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Ja iz licnog iskustva znam da nikada nista online placati nisam mogao tim obicnim debitnim karticama, tek kada sam podigao Visa Electron s njom ide bez problema.

Ipak ti je najbolje nazvati banku objasniti im sta ti treba i pitati da provjere moze li s tom karticom.
Bosnian Dragon1

#27295 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

arnes_king wrote:Ja iz licnog iskustva znam da nikada nista online placati nisam mogao tim obicnim debitnim karticama, tek kada sam podigao Visa Electron s njom ide bez problema.

Ipak ti je najbolje nazvati banku objasniti im sta ti treba i pitati da provjere moze li s tom karticom.
vidicu ako ne mogne da uzmem i ja visa electron, koja je razlika izmedju ove debitne i visa elektron, koliko se placa ta mjesecno i to
arnes_king

#27296 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Bosnian Dragon1 wrote:
arnes_king wrote:Ja iz licnog iskustva znam da nikada nista online placati nisam mogao tim obicnim debitnim karticama, tek kada sam podigao Visa Electron s njom ide bez problema.

vidicu ako ne mogne da uzmem i ja visa electron, koja je razlika izmedju ove debitne i visa elektron, koliko se placa ta mjesecno i to
Ja sam je bas davno izvadio u Raiffeisenu. Nisam tad imao ni racun, otisao objasnio sta mi treba, predao zahtjev, u roku od nekoliko dana stigna kartica i to je to. Skida mi mjesecno 2KM i godisnje 10KM.
Mommy's_little_ Monster

#27297 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mommy's_little_ Monster »

Visa electron i jeste debitna kartica, a da bi se kartica verifikovala na PayPalu potreban je csc kod.
typeOnegative

#27298 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by typeOnegative »

Ja sam imao visa electron i nedavno je istekla. Napravili novu ali ovaj put mastercard. uredno radi na paypal ali izgleda nema mogućnost isplate/uplate. navodno više ne daju visa electron u unicredit banci za ove namjene.
Plaut

#27299 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Plaut »

Sparkasse, visa electron, nikad nije bilo problema. Sve ide ko "halva" sa plaćanjem, kupovinom i slično.
aditon

#27300 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by aditon »

da li je neko igrao ili još igra monster hunters world? Utisci?
Post Reply