Sirija vol. 2

Locked
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#27276 Re: Sirija vol. 2

Post by japin_mutapi »

osvetice se hezbola izrahelu ... ali prvo madaja
insomnia78

#27277 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Poslase ih drito predsjedniku partije
mirsek

#27278 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

Kikibombona wrote:
Novak20 wrote:
Ko se lati mača, od mača će poginuti. Stara istina.

Kapa dole Mosadu. Od ubijanja iranskih atomskih fizičara u po Irana pa do ubijanja vrhunskih terorista u pola Damaska pokazuju da su svuda na BI i šire.
Niko im nije ni do koljena. Igraju se sa svima u regionu.
Igraju se sa onima koji igraju na njihovu ruku tipa Turska, Kurdi i Saudijska Vehabija.
Sirija,LIbanon i Iran ne igraju po njihovim pravilima zato i placaju cijenu zbod podguznih sluga i placenickih marioneta kojima su vazniji neoosmansko sirenje i agresija na susjednu drzavu ili to da li ce Iran imati jaci ili slabiji uticaj na BI.
Da Turska ne kleci pred izrahellom trazeci partnerstvo ili da Saudiji nije najvaznija stvar na svijetu sjebati IRAN pa makar sklopila savez i sa samim sotonom ne bi zlocinacki izrahell imao manevarskog prostora za ovakve marifetluke.
Last edited by mirsek on 13/05/2016 17:20, edited 1 time in total.
Avetinho

#27279 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Kakve marifetluke? Vjerovatno shvatas da je ovaj pokojni Hezbo bio ucesnik u ratu u stranoj drzavi gdje je sav sretan uzivao u "deratizaciji" lokalnog stanovnistva.
Zgoljo

#27280 Re: Sirija vol. 2

Post by Zgoljo »

Turska bi sama stukla Izrael za mjesec dana.
Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.

Ali svi znamo sta znamo i zasto takav scenario nije bio moguc do danasnjeg dana.
Avetinho

#27281 Re: Sirija vol. 2

Post by Avetinho »

Zgoljo wrote:Turska bi sama stukla Izrael za mjesec dana.
Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.

Ali svi znamo sta znamo i zasto takav scenario nije bio moguc do danasnjeg dana.
Da.

Chemerika je cekala da Iran napravi nuklearku, pa da ih onda napokon vec jednom ne smije napasti.
mirsek

#27282 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

mirsek wrote:
Kikibombona wrote:
Novak20 wrote:

Kapa dole Mosadu. Od ubijanja iranskih atomskih fizičara u po Irana pa do ubijanja vrhunskih terorista u pola Damaska pokazuju da su svuda na BI i šire.
Igraju se sa onima koji igraju na njihovu ruku tipa Turska, Kurdi i Saudijska Vehabija.
Sirija,LIbanon i Iran ne igraju po njihovim pravilima zato i placaju cijenu zbod podguznih sluga i placenickih marioneta kojima su vazniji neoosmansko sirenje i agresija na susjednu drzavu ili to da li ce Iran imati jaci ili slabiji uticaj na BI.
Da Turska ne kleci pred izrahellom trazeci partnerstvo ili da Saudiji nije najvazanija stvar na svijetu sjebati IRAN pa makar sklopila savez i sa samim sotonom ne bi zlocinacki izrahell imao manevarskom prostora za ovakve marifetluke.
Avetinho wrote:Kakve marifetluke? Vjerovatno shvatas da je ovaj pokojni Hezbo bio ucesnik u ratu u stranoj drzavi gdje je sav sretan uzivao u "deratizaciji" lokalnog stanovnistva.
Izrahell je agresor na Palestinu i Palestince decenijama a njegovim bombardovanjem po Siriji i sam postaje u neku ruku agresor u Siriji.
Hezbo je dosao na poziv jebenog JOS UVIJEK LEGALNOG PREDSJEDNIKA I VLADE NEZAVISNE I SUVERENE DRZAVE, isto kao i Iranci, isto kao i Rusi, isto kao i bilo ko koga pozovu zvanicni predstavnici jedne nezavisne drzave, isti oni koji sjede u UN-u u ime te drzave. 8-)
Po zakonu i medjunarodnim pravima sve zivo sto je mogao izrahell je krsio i krsi vec decenijama, zato i kazem kad i ko ih nekad masakrira i kazni za ovu oholost, zlocine i pokvarenost ima od mene besplatno turbe posred moje njive. :bih:
insomnia78

#27283 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

mirsek wrote:
Kikibombona wrote:
Novak20 wrote:

Da Turska ne kleci pred izrahellom trazeci partnerstvo ili da Saudiji nije najvaznija stvar na svijetu sjebati IRAN pa makar sklopila savez i sa samim sotonom ne bi zlocinacki izrahell imao manevarskog prostora za ovakve marifetluke.
Da, osim ako izuzmemo ona dva, tri :D puta kada su inace vjeciti neprijatelji i suparnici odlucili reci istorijsko NE izraelskim marifetlucima
Svi znamo kako je to zavrsavalo

Hezbolah, u Siriji, izlaze "trbuh" neprijatelju koji im bez ikakve opasnosti po svoje vojnike, eliminise visoko rangirane likove. Bog te pito koliko je tek ove sitne buranihe poljepilo po sirijskim ratistima
Prema nekim izraelskim procjenama trecina od ukupnog ljudstva kojim Hezbolah raspolaze je angazovana u Siriji pa ti racunaj
insomnia78

#27284 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.

Jasta bi :lol: :lol: :lol:
Jos ako im se prikljuci Hezb mislim da bi, konacno uspjeli zauzeti Zabadani :D
klavirdžija

#27285 Re: Sirija vol. 2

Post by klavirdžija »

Assad je smrad, ali da moram birati između njega i ovakvih "demokrata i boraca za pravdu"...

http://www.avaz.ba/clanak/235638/strava ... al-madrida
Akibh

#27286 Re: Sirija vol. 2

Post by Akibh »

mirsek wrote:Izrahell je agresor na Palestinu i Palestince decenijama a njegovim bombardovanjem po Siriji i sam postaje u neku ruku agresor u Siriji.
Hezbo je dosao na poziv jebenog JOS UVIJEK LEGALNOG PREDSJEDNIKA I VLADE NEZAVISNE I SUVERENE DRZAVE, isto kao i Iranci, isto kao i Rusi, isto kao i bilo ko koga pozovu zvanicni predstavnici jedne nezavisne drzave, isti oni koji sjede u UN-u u ime te drzave. 8-)
Po zakonu i medjunarodnim pravima sve zivo sto je mogao izrahell je krsio i krsi vec decenijama, zato i kazem kad i ko ih nekad masakrira i kazni za ovu oholost, zlocine i pokvarenost ima od mene besplatno turbe posred moje njive. :bih:

Znao sam da si covjek sa njive, castan je to posao i preporucujem da se nje i drzis...
mirsek

#27287 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

insomnia78 wrote: Da, osim ako izuzmemo ona dva, tri :D puta kada su inace vjeciti neprijatelji i suparnici odlucili reci istorijsko NE izraelskim marifetlucima
Svi znamo kako je to zavrsavalo

Hezbolah, u Siriji, izlaze "trbuh" neprijatelju koji im bez ikakve opasnosti po svoje vojnike, eliminise visoko rangirane likove. Bog te pito koliko je tek ove sitne buranihe poljepilo po sirijskim ratistima
Prema nekim izraelskim procjenama trecina od ukupnog ljudstva kojim Hezbolah raspolaze je angazovana u Siriji pa ti racunaj
Hezbo u Libanonu ima oko 8000 pripadnika aktivnog tj. stalnog vojnog sastava bez rezervista. Ako je tacno to za trecinu znaci jedna jaca brigada od 2000-3000 pripadnika ucestvuje u Siriji.
Veliki ceh placaju, najvise u visokorangiranim oficirima ali jbg. nemaju kud, imaju protiv sebe izrahell i poludjele fanatike i radikale i saudijske placenike koji bi ih stavili u geto i lagano mlavili ako bi kojim slucajem Sirija pala pod njihov uticaj.
insomnia78

#27288 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Nije snaga, niti umjece ratovanja samo sirova vojna sila. Pokazalo se to mnogo puta do sada
Ima tu jos kamaru faktora. A Izrael dominira u svakom od njih u svome okruzenju
Eto ti najbolji primjer. Rusi su instalirali taj S..., Turska, ta mocna Turska :D ne smije primirisati Siriji iako im to treba k'o 'ljeb. Ovi za to vrijeme lete i biraju mete k'o na vojnoj vjezbi. Iako Iran taj ruski partner sigurno sebi grize muda zbog toga i zbog Hezbolaha. Ne zato sto se Rusija njih boji nego upravo zbog tih drugih stvari
DuckZz

#27289 Re: Sirija vol. 2

Post by DuckZz »

insomnia78 wrote:
Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.
Jasta bi :lol: :lol:
Samo Hezbollah je izgubio najmanje 120 vojnika u Zabadaniju, imenom/prezimenom i slikom.
Co0l

#27290 Re: Sirija vol. 2

Post by Co0l »

Herr Flick wrote:Gledaj ovog babuna sa videa jbt,to treba nekom da donese demokratiju :skoljka: :skoljka: :skoljka:
Shvatio bih ovu ironiju da se ovi i slicni njima ikad pozivaju na demokratiju.Ovako,nista zalosnije od propalog pokusaja ironije :run:
Maystor

#27291 Re: Sirija vol. 2

Post by Maystor »

"#daesh/#isis bank" projected onto the #Saudi/#KSA embassy in #Berlin, #Germany

Image
mirsek

#27292 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

Akibh wrote:
mirsek wrote:Izrahell je agresor na Palestinu i Palestince decenijama a njegovim bombardovanjem po Siriji i sam postaje u neku ruku agresor u Siriji.

Znao sam da si covjek sa njive, castan je to posao i preporucujem da se nje i drzis...
Naravno da je castan, zato i imam nekog dodira sa takvim kao ti makar kroz postove ali moje postovanje zbog zdravoseljacke naravi tvog obitavanja nece prerasti u nista vise od razmjene misljenja sa sto vece daljine, najbolje ovako preko foruma i sto rjedje jer tvoje neslaganje sa mojim misljenjem o izrahellu pokazuje mentalno-logicki ponor neobrazovanog i analiticki limitiranog homo sapiensa kome je istina samo ono sto mu kazu u dzematu.
Ja svoju zemlju nazalost ne obradjujem, trenutno imam boljih nacina da zaradim za egzistenciju ali nista ljepse nego svjeze voce i povrce iz vlastite baste. :thumbup:
Last edited by mirsek on 13/05/2016 18:48, edited 1 time in total.
mirsek

#27293 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

insomnia78 wrote:Nije snaga, niti umjece ratovanja samo sirova vojna sila. Pokazalo se to mnogo puta do sada
Ima tu jos kamaru faktora. A Izrael dominira u svakom od njih u svome okruzenju
Eto ti najbolji primjer. Rusi su instalirali taj S..., Turska, ta mocna Turska :D ne smije primirisati Siriji iako im to treba k'o 'ljeb. Ovi za to vrijeme lete i biraju mete k'o na vojnoj vjezbi. Iako Iran taj ruski partner sigurno sebi grize muda zbog toga i zbog Hezbolaha. Ne zato sto se Rusija njih boji nego upravo zbog tih drugih stvari
Izrahell je jak onoliko koliko su njegovi protivnici razjedinjeni, plus imaju prejak lobi i cemeriku iza ledja.
Nisu oni nikakvi super ljudi koliko su anamo oni super debili i ne znaju/ne mogu/ne zele da se slozno suprotstave polugama moci cionista i njihovih partnera.
arzuhal

#27294 Re: Sirija vol. 2

Post by arzuhal »

Malo ko se zna ovako igrat kao Rusija, razvaljuju...
mirsek

#27295 Re: Sirija vol. 2

Post by mirsek »

DuckZz wrote:
insomnia78 wrote:
Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.
Jasta bi :lol: :lol:
Samo Hezbollah je izgubio najmanje 120 vojnika u Zabadaniju, imenom/prezimenom i slikom.
Ostatak Zabadanija ce za 24 sata osloboditi bataljon Hezbe ako se pobunjenici slucajno usude da ugroze one 2 siitske enklave kod Idliba i to je jedina tajna neoslobodjenog najljepseg grada na svijetu a i sire.
Zgoljo

#27296 Re: Sirija vol. 2

Post by Zgoljo »

insomnia78 wrote:
Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.

Jasta bi :lol: :lol: :lol:
Sva snaga Izraela zasniva se u americkoj zaledjini.Kraj.

Ne govorim o snazi protiv palestinskih civila i hamasovaca sa lakim naoruzanjem.
Na kraju krajeva oni su nekoliko puta dozivjeli totalni poraz od Hezbolaha koji je mala naoruzana grupica u poredjenju sa ozbiljnim vojskama.
insomnia78

#27297 Re: Sirija vol. 2

Post by insomnia78 »

Ja ti ponovo kazem da se snaga ne ogleda, samo u vojnoj moci a i ona je impresivna kod Izraela
Pogledaj samo koliko i kakvog oruzja oni prave i patentiraju, brojku naucnika inistrazivaca koje imaju, da ne spominjemo ostale lobiste isl. Na kraju krajeva njje ni ta Americka podrska na lijepe oci
Mlohavi

#27298 Re: Sirija vol. 2

Post by Mlohavi »

Image

Image

Image

Boga mi ako ovako daleko sezu mosadove pticice, pravo gadno danas biti oficir hezbollaha u Siriji.
Kikibombona

#27299 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Iran isto tako.

Toliko o snazi Izraela.

:lol: :lol: :lol: :lol:

Ubili bi ih kao onomad ujedinjeni Arapi u sestodnevnom ratu!? :lol:

Turska?

Je l' to ona Turska koju sikanira PKK i nekakva djeca u gradovima. Izginuse stotine turskih vojnika uprkos vojnoj superiornosti...

Iran?

Je l' to onaj Iran i ona elitna Revulucionarna garda sto napreduje milimetar po milimetar kontra pavijana u papucama?

Izrael bi ih pojeo, jedne i druge!
Kikibombona

#27300 Re: Sirija vol. 2

Post by Kikibombona »

Dzihadisti danas bombardovali Efrin!

Dzejs Suvar porucio civilima da napuste Azaz, jer ce odgovor uskoro uslijediti...
Locked