Cirkus danas, što jes jes
Nebitno ko je kriv, ali ono posipanje krive linije iz Jupol kante, ofarbane lopte, dvije lopate....ne kažem da je bilo uslova na terenu, bilo je snijega i još je padao, ali poslije ovih radnji, pogotovo nije bilo uslova. Da, i famozne trake na golovima
Ne bih ja komšije okrivio za sve, itekako savez ima amaterski pristup generalno kad je domaća liga u pitanju, ali ima i njihovog aferima, kao domaćini su bili loši danas i još se onaj ljuti ko da je FKS poslalo snijeg
Cirkus je generalno, pa gledam u Gabeli ne pada, ali zato teren ko iz Zimbabvea....više zemlje nego trave...pa ne može ono onako, ne može se igrati
Ovo za sutra...pravila tako nalažu, razumijem da komšiluk navija da se odgodi nekad poslije, ja bih da se odigra sutra, ali opet je pitanje, kako, šta će biti bolje do sutra...snijeg će tek nekad ujutro prestati i onda još smrzne, ljepota, može se odigrati, ali jedna hokeja.
Ovi što kukaju na navijački dio, istina je da je bio sjever i jug, ono na istoku...pola prazno....snijeg i to i nema nikog.
Moglo se ovo premjestiti u subotu, komotno. Ja sam gledao prošlu subotu, sve ok do nedelje, onda se najavljuje kiša, pad temperature, i mogući snijeg...pa ako je iko to uzeo u obzir, bolje je bilo da se odmah prebaci u subotu i ne bi ništa ovo danas bilo. To je još jedna mrtva reakcija saveza, ko što smo i navikli. Vjerovatno da se i tražilo, ne bi odobrili.