Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
505sCrtom wrote:
ja mislim da on nema tim za ono sto hoce. a ono sto oni mogu, on radije ne bi. moj utisak. ne moram biti upravu.
A sta mislis da on hoce? I nisam bas siguran da on hoce sistem kontri i samo kontri... mislim da on hoce kontrolu lopte ali malo direktniju igru, a realno Barcin tim to moze pogotovo sa Cescom na terenu. Moje misljenje.
faraon_s_krilima wrote:
A sta mislis da on hoce? I nisam bas siguran da on hoce sistem kontri i samo kontri... mislim da on hoce kontrolu lopte ali malo direktniju igru, a realno Barcin tim to moze pogotovo sa Cescom na terenu. Moje misljenje.
treba im fine tuning za ove nove fore. cini mi se da ne znaju, gdje su, sta su, i kako bi trebalo...
faraon_s_krilima wrote:
treba im fine tuning za ove nove fore. cini mi se da ne znaju, gdje su, sta su, i kako bi trebalo...
@HB_BHF
Drug, ovaj je stekao slavu kao fudbalski fanatik jer je pricao o ligama Indonezije i Nepala. Kad analizira gubi se , i ispadaju ovakve stvari. Mascherano je izbio, pa sta. Citavu sezonu izbijaju.
Ponajbolji veznjak današnjice, Andres Iniesta, povrijedio je lijevi bedreni mišić na utakmici u Baskiji, te je to razlog njegovog izlaska iz igre prije isteka 90. minute. Zasada nije poznato koliko je teška povreda.
Sport: Kun Aguero
Tello: " Ako ne budem imao minuta odlazim"
Mundo Deportivo: "Pedro je rekao svojim najblizim da hoce da igra mundijal i da u Januaru ide. Kaze da ima par "stvarcica "u Engleskoj
Sport:" Mascherano u Napoli
Danas:
Pique: " Ko nije zadovoljan vrata su mu otvorena" ( Pique tjera mlade iz kluba )
Daily Miror " Pedro na meti Uniteda"
Mundo Deportivo " Dolaze i Balanta i Vergini"
Ser:" Veterani su saopstili Martinu da ce ga braniti u javnosti, ali da ce u svlacionici biti kako oni odluce"
Ovo je haos i Rosell bi morao da ureduje. Situacija je napeta i ako se ne reaguje na vrijeme moglo bi lose zavrsiti.
Mundo Deportivo: "Pedro je rekao svojim najblizim da hoce da igra mundijal i da u Januaru ide. Kaze da ima par "stvarcica "u Engleskoj
Danas:
Pique: " Ko nije zadovoljan vrata su mu otvorena" ( Pique tjera mlade iz kluba )
Mundo Deportivo " Dolaze i Balanta i Vergini" Ser:" Veterani su saopstili Martinu da ce ga braniti u javnosti, ali da ce u svlacionici biti kako oni odluce"
Ovo je haos i Rosell bi morao da ureduje. Situacija je napeta i ako se ne reaguje na vrijeme moglo bi lose zavrsiti.
Ovo sam najavljivao i prije nego što ce Martino doci.....znaci, frajer je obicna ikebana koja o malo cemu
odlucuje....uletio je u Barcu na dvije godine, da uzme lovu koju ne bi mogao u Argentini ni za 10 godina i to je to.
A vaterani ce sjebati Barcu, to je sad jasno ko dan....tako je to kad ikone pohase i pocne glumiti trenere....mediji su glavni krivci za sve ovo...oni su ih godinama dizali, podilazili im, ego im pumpali, da su nezamjenjivi, ovo-ono....i eto na šta to izađe.
BHF_Manijak wrote:Al' cuj sto su se veterani uskurcili!
Strasno. Danas je Pique imao konf. za stampu.Kakav gard Pomislio sam da je bolje da udje u upravu kao portparol i da pusti Bartru da igra.
Xavi izjavljuje da Martino zeli da unaprijedi Tiki Taku i da niko ne bi trebao da ga kritikuje
Ovo ne ide na dobro. Jedina vadiona je da se vrati Messi bolji nego ikada i da se smiri ovo talasanje.
ali pazi ti veterana - bice kako oni odluce isto neko vjece starih mudraca.....eto na šta dođe jedna Barca ....pa to ni u Vrbanjuši ne može proci....i tamo ima neka hijerarhija i autoritet trenera koji se poštuje.
LSD wrote:ali pazi ti veterana - bice kako oni odluce isto neko vjece starih mudraca.....eto na šta dođe jedna Barca ....pa to ni u Vrbanjuši ne može proci....i tamo ima neka hijerarhija i autoritet trenera koji se poštuje.
Strasno. Ali fol je sto se ista informacija vidi na tri mjesta Znaci da pusta na sve strane
LSD wrote:ali pazi ti veterana - bice kako oni odluce isto neko vjece starih mudraca.....eto na šta dođe jedna Barca ....pa to ni u Vrbanjuši ne može proci....i tamo ima neka hijerarhija i autoritet trenera koji se poštuje.
Strasno. Ali fol je sto se ista informacija vidi na tri mjesta Znaci da pusta na sve strane
Ma Barci pod hitno treba predsjednik sa mudima....a i trener naravno.....samo motom "oštro i na prvu" se može zaustaviti ovaj nadolazeci odron i cirkus (a nije da nismo navikli na slicne stvari kad je Barca u pitanju).
Najgori moguci znak za jedan klub jeste kad ti igraci preuzmu svlacionicu
Ovo mi lice kad su Terry i ekipa karali Avrama u svlacionici, a tad Tito ne moze uspjeti! Ako ti igraci kolo pocnu vodit - donji se. Opet se vracam na onaj film The Damned United!
Najbolje sto moze uraditi Martino je januarska revolucija. Neka odu dvojica, neka dodju trojica da se okruzi svojim ljudima i da potisne veterane. Izgleda da su kondicionog trenera napravili budalom, rekli su mu da je starohan koji pojma nema, da je posljednji mohikanac koji na trening dolazi sa pistaljkom i stopericom i slicne gluposti. Jadan covjek se vratio u Argentinu pod izgovorom da je potrebniji Messiju
Danas:
Mundo Deportivo " Dolaze i Balanta i Vergini"
Ser:" Veterani su saopstili Martinu da ce ga braniti u javnosti, ali da ce u svlacionici biti kako oni odluce"
Nisam znao da je ovoliko veselo u Barceloni. Kao što ti reče, ovo je haos al' čuj veterana. Šta im je pa su se ovako digli?
skenderija04 wrote:Najbolje sto moze uraditi Martino je januarska revolucija. Neka odu dvojica, neka dodju trojica da se okruzi svojim ljudima i da potisne veterane. Izgleda da su kondicionog trenera napravili budalom, rekli su mu da je starohan koji pojma nema, da je posljednji mohikanac koji na trening dolazi sa pistaljkom i stopericom i slicne gluposti. Jadan covjek se vratio u Argentinu pod izgovorom da je potrebniji Messiju
bilo bi dobro, ali nema ništa od toga brate .....to se nece desiti jer Martino nema autoritet ni simpatije medija, nije njihov covjek...hajd što nema simpatije medija, vec izgleda da su ga veterani uzeli pod svoje - i to je neizvodljiva stvar.
Može on dovesti 2-3 igraca, no ti je kozmetika, šminkanje - a pravi problemi se samo odlažu i potiskuju.
Poenta je da neko mora konacno pospremiti Barcu kako treba... i sve te lovorike stare slave.... i završiti konacno pricu sa Pepovim projektom.
A za to trebaju odlucnost, vizija i radikalniji rezovi.
skenderija04 wrote:Izgleda da su kondicionog trenera napravili budalom, rekli su mu da je starohan koji pojma nema, da je posljednji mohikanac koji na trening dolazi sa pistaljkom i stopericom i slicne gluposti. Jadan covjek se vratio u Argentinu pod izgovorom da je potrebniji Messiju
Aaa nemoj zajebavat??? Pa ko je to napravio, igraci ili? Kako Martino to mirno posmatra? Sto im ne jebe majku?
I kako javnost reaguje, na cijoj su strani igraca ili Martina i da li uopste znaju za ove stvari?
skenderija04 wrote:Izgleda da su kondicionog trenera napravili budalom, rekli su mu da je starohan koji pojma nema, da je posljednji mohikanac koji na trening dolazi sa pistaljkom i stopericom i slicne gluposti. Jadan covjek se vratio u Argentinu pod izgovorom da je potrebniji Messiju
Aaa nemoj zajebavat??? Pa ko je to napravio, igraci ili? Kako Martino to mirno posmatra? Sto im ne jebe majku?
I kako javnost reaguje, na cijoj su strani igraca ili Martina i da li uopste znaju za ove stvari?
Igraci, naranvo. Pazi, ovaj kondicioni ima preko sest banki i tjera ih da rade cucnjeve i sta ja znam...ko u osamdesetim
Ipak, ne mogu covjeka tek kako nipodastavati
Javnost trazi odgovore. Martino je simpatican i jednostavan covjek koji kad prica vrlo je blizak raji koja prate fudbal. Nema tu puno filozofije. Igraci su kao sto kaze LSD ikone. Nedodirljivi. Na anketama jos uvijek najvise glasova dobija opcija " Trenutni los trenutak" Ljudi pogledaju tabele i to dobro izgleda iako je svima jasno da su rezultati bolji od igre.
Sa druge strane tu je stampa koju kontrolise opozicija i oni imaju samo jednog krivca a to je predsjednik Rosell
Koliko se sjecam veterani su od starta bili protiv Tate, tacnije bili su uz Lucha. Cak je i Sandro (mozda zbog medija/navijaca) izjavio da je Lucho njegov favorit, ali da uprava odlucuje.
skenderija04 wrote:Strasno. Danas je Pique imao konf. za stampu.Kakav gard Pomislio sam da je bolje da udje u upravu kao portparol i da pusti Bartru da igra.
Znas i sam da ne prodje pressica bez njegove izjave kako gaji nade za predsjednickom stolicom