bio na listi pa stavio ga ne otvara izgledamikrozadatak wrote:Jesi li siguran da ovo otvara?
ovaj stari radi
Moderator: anex
bio na listi pa stavio ga ne otvara izgledamikrozadatak wrote:Jesi li siguran da ovo otvara?
vucha wrote:836996 Social And Economic Policy In The European Union
Da li je neko pokusao ovaj da odradi ? Imate li neki savet ?
pocela su od 21kako_kad wrote:835207 i od pola 10 bi trebalo pocetidobojlija81 wrote:711517
Ignoring The Year, Compare Wine Label Images To See If They Are The Same
Kolega hvala na lijepom objasnjenju ovog zadatka,radi po tvom principuvucha wrote:Maida poenta ovog zadatka je da vidis da li se u komentaru spominje ime neke osobe ili naziv neke firme.
Ako postoji nesto od toga ides Yes i prekopiras u search polje naziv firme ili osobe. U 99% slucajeva biram prvo sto mi se ponudi.
Ukoliko je u komentaru navedeno ime osobe i firma, uvek uzimas naziv firme i kopiras ga u search.
Kada prekopiras naziv firme u search polje i ne pronadje ni jedan rezultat pokusaj da obrises jednu rec iz naziva za koju mislis da nije bitna pa pogledaj sta je ponudjeno kao odgovor.
Po meni je ovaj zadatak lutrija. Nekad te isprave za glupost, a nekad ti izaberes glupost koja prodje.
Trenutno sam na 34-tom tasku sa 87% i za sada ide dobro. Vredi pokusati.

Oči me zabolišekonahawaii wrote:797891
Object Tracking Experiment
semsasuljakovic wrote:Šta kad dobiješ ove crtice umjesto podataka?
To znaci da je to anketa..nema taskova i testnih pitanja koja uticu na statistiku.semsasuljakovic wrote:Šta kad dobiješ ove crtice umjesto podataka?
Dobar task.Imo sam 15 od 30.Gdje ga nade?konahawaii wrote:797891
nije losmirza1h wrote:Dobar task.Imo sam 15 od 30.Gdje ga nade?konahawaii wrote:797891
Mrtvooo.....dobojlija81 wrote:javlja li se tw i kod koga?
Evo ja sam sad 'zavrtela' ooops i ne otvara vec pola sata nista. Juce sam bila u onoj grupi kojoj je otvaralo gomilu.begsoon1510 wrote:Ima li ko od ovih što im nije radio sinoć TW,da radi od jutors ?
Ja ih neću za sada ni otvarati, dok se ovo sve ne smiri.dobojlija81 wrote:javlja li se tw i kod koga?
iz tvojih usta u božije uši, kako kaže narodna mudrostError404 wrote:Sad posle vina kad krene!!
kako koError404 wrote:Izgleda da i mi danas proslavljamo praznik

isti problem 5xF5 i opet nećeshadowchaser wrote:proradiloooo![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Aliiii ne mogu da se logujem, jel neko imao ovaj i jeli uspio da se loguje sa ovim podatcima