Aham. Sjećam se tog lika oko Philipsa. Ima li neke razlike između 55" i 65" panela kod tog TCL-a?semirsar wrote: ↑02/07/2026 12:02@CooK ti je jos tu na forumu, relativno je aktivan na drugim temama.katil_92 wrote: ↑02/07/2026 10:36 Pozdrav,
Nisam pisao na ovoj temi od 2019. godine. Moram priznati da sam tada bio oduševljen poznavanjem materije pojedinih korisnika (jedan mi je ostao u sjećanju, mislim da se zvaše "cook" ili nešto tako) i općenito kvalitetnim preporukama i najboljim ponudama u tom trenutku.
TV koji sam tada kupio me i dalje dobro služi, ali eto složit ćete se sa mnom da 60 hz, VA panel i edge led nisu više za preporuku u 2026-oj, naročito kod gledanja sporta.
Negdje pročitah da u cjenovnom rangu do nekih 2000 KM za 55" ili 65", 120 ili 144 hz - mainstream brendovi tipa Sony, Samsung, LG nisu za preporuku i da su tu Hisense, TCL (ne znam ko još, ako ima) ozbiljniji igrači i bolji izbori.
Sjećam se i te 2019., da je TCL bio atraktivan za male pare, ali se tada spominjala njihova loša kontrola kvalitete za Evropu i osjetno bolja za Ameriku.
Prelistao sam malo temu, vidim spominje se TCL C70, 80 modeli i poneki Hisense.
Šta bi bila neka preporuka za TV do 2000 KM, ali obavezno sa 120 ili 144 hz?
Zahvaljujem.
kako je svojevremeno pazario dobar tv tako je i prestao dolaziti na ovaj pdf. S druge strane, to je bilo doba kad je bio aktivan lik koji je agresivno zastupao philips tv, sto je vec postalo zamorno pa je i to bio jedan od razloga odlaska.
Sve su prilike cu i ja tim putem, kao i 2017-te, tad sam pazario Sony tv i jos sam zadovoljan sa njim, + legao i 65C7K to bi ti bila ujedno i preporuka koju si trazio tako da...
Okvirno, koliko je plaćen?
Koja je neka realna cijena?
Hvala