Kazu stariji i mudriji ljudi - "najgore je kada covjek ostari a ostane glup".U prevodu,u sta sprca tolike godine.vozač wrote:kao maloljetnik (balavac) sam išao da gledam velež - željo, finale kupa, putovao cijelu noć vozom do bgd-a, navijao za želju iako sam pitar, kad smo išli na finale dinamo - sarajevo išli sa nama i navijači želje itd.,
danas, među ovom djecom na utakmici, nebitno željo ili sarajevo, mislim da nema teoretskih šansi da pronađeš na oba stadiona jednog jedinog navijača do 20-25 godina starosti koji bi bio u stanju tako rezonovati i uraditi ono što smo mi radili
zato mi je sve ovo smiješno, pa još kad pročitam ove gluposti o navodnim bacanjima navijača sarajeva zbog amara osima, koja ličnost i predmet interesovanja, pa on još nije naučio (niti će ikad naučiti) da izvadi ruke iz džepova pred kamerama i da izbaci žvaku kad se obraća javnosti, o krivljenju usta i podrigivanju na pres konferencijama da i ne pričamo, meni je on rame uz rame sa blekićem otprilike, samo što se ovaj sklonio iz kluba, hvala bogu, amar osim, koja ubleha, ali i dokaz da svako pravilo pa tako i ono "kakav otac, takav sin" ima izuzetaka
Post ti je jadan,tugaljiv,ocajan,na 20 posto pokusaja jeftine patetike,"tako sam ja 43-ce i onda uzme onaj cevap i pojede ga".Navio si se sto narod kaze k'o "sita guzica" od jutros,meljes jednu te istu pricu satima.
Tvoja recenica "zato mi je sve ovo smijesno " je najsmijesnija,jedino si ti od nje same smijesniji,a sto se tice naseg trenera koji je po tebi "ubleha",samo neka on nastavi sa takvim "ublehama" i sljedecih sezona.
I sta me briga sta si ti radio,isto kao sto onog muflona danas sa salom Videotona sto je vodio navijanje za derbi na Sjeveru boli briga sto sam ja mahnitao od srece kad vam ga je Zuban zabio u 90-oj.