Nevjerovatno!dinooh wrote:voda je skoro besplatna a sluzi istoj svrsi. Ne vidim zasto pivu kad i voda zadovoljava istu svrhu, bas kao i sa operativnim sistemimazateznistub wrote:Pivo je prehrambeni artikl!dinooh wrote:ako je bolesno biti zaluden operativnim sistemom, kako nije bolesno biti zaluden pivom![]()
Zena i djeca normalno, ali piva je ista stvar kao i OS ili mobitel
Svako ima svoje. Neko preferira pivu a ni slucajno vodu. Isto vazi i za Android. Neko njega preferira a nikako iOS.
Smartphone diskusije
Moderator: Benq
- zateznistub
#2726 Re: Smartphone diskusije
-
febo_acm
#2727 Re: Smartphone diskusije
Znači @zatezni ne smiješ da piješ pivu i to je to... Okreni se vjeri jarane!!!!
- dinooh
#2728 Re: Smartphone diskusije
Ma svi smo razliciti i zaludeni razlicitim stvarima. Ali reci da je neko bolestan jer je zaluden necim, nije OK.febo_acm wrote:Mene ne brine što je on zaluđen pivom, mene brine što je stavio pivu u istu rečenicu sa ženom i djecomdinooh wrote: voda je skoro besplatna a sluzi istoj svrsi. Ne vidim zasto pivu kad i voda zadovoljava istu svrhu, bas kao i sa operativnim sistemima![]()
![]()
A da je merak popiti pivu, jeste vala...
Sada moze reci preferira Sarajevksu pivu a nikako Ozujsko pivo. Znaci kako moze biti neko zaluden Sarajevskom i nikako da konzumira Ozujsko. Znaci bolestan je, jer konzumira samo Sarajevsku pivu.
- zateznistub
#2729 Re: Smartphone diskusije
Ma bolan, samo mmi naletila piva. Fala bogu da nije u istoj ravni sa njima...febo_acm wrote:Mene ne brine što je on zaluđen pivom, mene brine što je stavio pivu u istu rečenicu sa ženom i djecomdinooh wrote: voda je skoro besplatna a sluzi istoj svrsi. Ne vidim zasto pivu kad i voda zadovoljava istu svrhu, bas kao i sa operativnim sistemima![]()
![]()
A da je merak popiti pivu, jeste vala...
kralj tvrtko, zna znanje...
- dinooh
#2730 Re: Smartphone diskusije
hah da da. Samo pokazao da nije neko bolestan ako je zaluden necim bilo virtuelnim ili fizicki opipljivim.febo_acm wrote:Znači @zatezni ne smiješ da piješ pivu i to je to... Okreni se vjeri jarane!!!!
-
febo_acm
#2731 Re: Smartphone diskusije
Ja se fakat zezam, relaxzateznistub wrote: Ma bolan, samo mmi naletila piva. Fala bogu da nije u istoj ravni sa njima...
kralj tvrtko, zna znanje...
- zateznistub
#2732 Re: Smartphone diskusije
tc, nismo na istoj talasnoj...febo_acm wrote:Znači @zatezni ne smiješ da piješ pivu i to je to... Okreni se vjeri jarane!!!!
@dino,
i dalje imam isti stav, bez pive i sa njom...(nevezano koja je i cija)
- Qler
#2733 Re: Smartphone diskusije
Ma svaki OS ima prednosti i mane, samo je pitanje sta ko hoce od telefona. Sta kome treba.
Nego, citam po twitteru raja,se zali da im se iphone 6+ krivi po dzepovima. Proguglajte bent iphone ima i slika...
4 pogresno drzali u ruci, ako se dobro sjecam 4s imala problema sa kamerom, onaj purple dio
.. 5 problemi sa kucistem i grebanjem... sad kazu ljudima da pogresno sjede
poslano sa moje fax masine koristeci sekretaricu
Nego, citam po twitteru raja,se zali da im se iphone 6+ krivi po dzepovima. Proguglajte bent iphone ima i slika...
4 pogresno drzali u ruci, ako se dobro sjecam 4s imala problema sa kamerom, onaj purple dio
.. 5 problemi sa kucistem i grebanjem... sad kazu ljudima da pogresno sjede
poslano sa moje fax masine koristeci sekretaricu
- skafiskafsnjak
#2734 Re: Smartphone diskusije
Pa to je iPhone 6 F L E X

-
febo_acm
#2735 Re: Smartphone diskusije
Danas sam ja posatvio link o ovome... Čudno u svakom slučaju.
- dinooh
#2736 Re: Smartphone diskusije
samo se na krivoj strani krivi. LG krivi ekran a apple zadnju masku od mobitelaskafiskafsnjak wrote:Pa to je iPhone 6 F L E X
- zateznistub
#2737 Re: Smartphone diskusije
Ostajem ja na LG-juskafiskafsnjak wrote:Pa to je iPhone 6 F L E X
- dinooh
#2738 Re: Smartphone diskusije
heh, ovo se ne desava sa starijim iphone-ima. Ali zasto ne ostati ako zadovoljava sve funkcije koje su potrebne. Imam samsung sa bada OS i sluzi me dobro. Pozivi, poruke, mail, vrijeme i bateriju punim svako 7 dana.
- valjuga
#2739 Re: Smartphone diskusije
Umjesto da mi nađete INVITE za onaj one+shit vi se ovdje oko pive svađate pih...
Znači treba mi pozivnica da bi svome sinu mogao kupiti telefon,hvala!
Nisam neki pivopija ali može po jedna dvije ljeti kad ugrije.
Znači treba mi pozivnica da bi svome sinu mogao kupiti telefon,hvala!
Nisam neki pivopija ali može po jedna dvije ljeti kad ugrije.
- avaks
#2740 Re: Smartphone diskusije
Ono fakat nisam hejter i ograničen ali moram malo ulja na vatru da dodam:
Pa mislim stvarno, za uređaj od 1k+€ (ko zna koliko jer ih još nema kod nas) da se ovakve stvari dešavaju. Nego drugovi jabukice prije nego stanete u redove ispred apple storea prvo kod Kineza po pederušu ili na ebay po kakvu plastičnu masku (znam da boli i da ćete izgubiti taj "premium" feeling) ako ne planirate ubrzo i drugi ajfon da kupujete
I ono šlag na tortu

Pa mislim stvarno, za uređaj od 1k+€ (ko zna koliko jer ih još nema kod nas) da se ovakve stvari dešavaju. Nego drugovi jabukice prije nego stanete u redove ispred apple storea prvo kod Kineza po pederušu ili na ebay po kakvu plastičnu masku (znam da boli i da ćete izgubiti taj "premium" feeling) ako ne planirate ubrzo i drugi ajfon da kupujete
I ono šlag na tortu

- pumica
#2741 Re: Smartphone diskusije
Vidim sve wifi mreze osim svoje telemach mreze u stanu...android 4.1.1. ...da li je neko imao ovaj problem?
Probali svasta...resetovali ruter, novu mrezu napravili...zvali telemach, dolazili iz telemacha (ovaj dio je presmijesan bio)...predlazu mi da vratim telefon na fabricke postavke pa moooozda pomogne!
Ima li neko iskustva..rjesenje?
Probali svasta...resetovali ruter, novu mrezu napravili...zvali telemach, dolazili iz telemacha (ovaj dio je presmijesan bio)...predlazu mi da vratim telefon na fabricke postavke pa moooozda pomogne!
- Maharadza
#2742 Re: Smartphone diskusije
Pa vide li drugi uređaji tu mrežu: laptop ili sl.?pumica wrote:Vidim sve wifi mreze osim svoje telemach mreze u stanu...android 4.1.1. ...da li je neko imao ovaj problem?
avaks wrote:Ono fakat nisam hejter i ograničen ali moram malo ulja na vatru da dodam:
Pa mislim stvarno, za uređaj od 1k+€ (ko zna koliko jer ih još nema kod nas) da se ovakve stvari dešavaju. Nego drugovi jabukice prije nego stanete u redove ispred apple storea prvo kod Kineza po pederušu ili na ebay po kakvu plastičnu masku (znam da boli i da ćete izgubiti taj "premium" feeling) ako ne planirate ubrzo i drugi ajfon da kupujete![]()
I ono šlag na tortu![]()
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
- pumica
#2743 Re: Smartphone diskusije
Svi uredjaji vide mrezu...svaki drugi mobitel vidi mrezu, laptop vidi mrezu, dva tableta vide mrezu...nejasno fakat!
Sve funkcionise ok osim mog mobitela...a moj mobitel vidi svaku drugu mrezu...u zgradi "fata" sve mreze kao i uvijek...nakaci se na svaku mrezu uobicajeno...ali odjednom od prije 5 dana ne vidi mrezu u mom stanu
Sve funkcionise ok osim mog mobitela...a moj mobitel vidi svaku drugu mrezu...u zgradi "fata" sve mreze kao i uvijek...nakaci se na svaku mrezu uobicajeno...ali odjednom od prije 5 dana ne vidi mrezu u mom stanu
-
Teufik
#2745 Re: Smartphone diskusije
Inace poznat ko' banana.skafiskafsnjak wrote:Pa to je iPhone 6 F L E X
- skafiskafsnjak
#2746 Re: Smartphone diskusije
Banana hahahahhahhah. Nek im logo bude pola banane hahhah
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
Sent from my LG-D802 using Tapatalk 2
- mufa1
#2748 Re: Smartphone diskusije
Čuj počelo, ovo je karanje u bulju
:D

Sent from my OnePlus One

Sent from my OnePlus One
- amidzazeher
#2749 Re: Smartphone diskusije
Aaaaaaa to je ta premium izrada
Sada idu metalni bumperi kao rjesenje problema
Sada idu metalni bumperi kao rjesenje problema
- avaks
#2750 Re: Smartphone diskusije
iBumper za samo 59.99$
Doduše smartfon je i dalje fleksibilan hoću reći fluidan sa 1GB rama tako da...
Doduše smartfon je i dalje fleksibilan hoću reći fluidan sa 1GB rama tako da...