Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Hardware, software, mobiteli, programiranje, internet...

Moderator: Benq

Post Reply

Da li ste za posebnu temu o računarskim konfiguracijama za igre?

da
244
44%
ne
30
5%
od*ebi Chmoljo, naporan si
282
51%

Total votes: 556

Quaresma

#2726 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

pa dobro, mozes naci negdje jeftinije igru, a na piku sam vidio ima premium za 80km, no ne znam da li vazi jos, bilo je aktuelno kad je izasao premium, preko indiskog proxya premium te kostao 20 km :-D
Quaresma

#2727 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

pu yebemu battlefield 3, nisam ga igrao 1-2 mjeseca, reko nebi li mi se zelja vratila za igranjem, krenuo danas igrati i vidi scorea http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 317740782/
žešće ßranje od igre napravili, sad ju je i dijete od 3 godine moze igrati, u prethodnim bf serijala ti je trebalo skila i znanja da bi mogao igrati
Bosnian Dragon

#2728 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Quaresma wrote:pu yebemu battlefield 3, nisam ga igrao 1-2 mjeseca, reko nebi li mi se zelja vratila za igranjem, krenuo danas igrati i vidi scorea http://battlelog.battlefield.com/bf3/ba ... 317740782/
žešće ßranje od igre napravili, sad ju je i dijete od 3 godine moze igrati, u prethodnim bf serijala ti je trebalo skila i znanja da bi mogao igrati
haha sta ovo svi po 50 kilova a u bad company 2 jedva 20 naguras, nije valjda toliko lagan za igrati...
a sto meni pise u bc2 ono vetaran status ne pise nista i skill level 0 a igram vec godinu dana
Quaresma

#2730 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

nek si se ti pofalio, cuj k/d nije bitan :D ja nisam igrao duze vrijeme, cim sam usao, masakr napravio, nadji nekog ozbilnog protivnika, pobjedjujes sa 300-600 ticketsa razlike :D
Bosnian Dragon wrote: haha sta ovo svi po 50 kilova a u bad company 2 jedva 20 naguras, nije valjda toliko lagan za igrati...
a sto meni pise u bc2 ono vetaran status ne pise nista i skill level 0 a igram vec godinu dana
ovaj bf3 ko cod, pojednostavili ga ko cod, lako i svi ga mogu igrati, nema onoga da se malo vise natezes i oznojis da bi pobjedio
Bosnian Dragon

#2731 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Quaresma wrote:nek si se ti pofalio, cuj k/d nije bitan :D ja nisam igrao duze vrijeme, cim sam usao, masakr napravio, nadji nekog ozbilnog protivnika, pobjedjujes sa 300-600 ticketsa razlike :D
Bosnian Dragon wrote: haha sta ovo svi po 50 kilova a u bad company 2 jedva 20 naguras, nije valjda toliko lagan za igrati...
ovaj bf3 ko cod, pojednostavili ga ko cod, lako i svi ga mogu igrati, nema onoga da se malo vise natezes i oznojis da bi pobjedio
a de mi ziv bio reci ovo za veteran staus i skill level sto mi to ne pokazuje, jel veteran staus ako imas predhodne serijale da si igro onda ti poveca vetaran staus? Sto mi je skill level 0 a igram preko godinu dana
Quaresma

#2732 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

veteran status ti je ako imas na ea accountu jos battlefield igara, recimo bf2, bf1942, bad company... a za skill, mozda si los :D u mene je 333 :-D
Bosnian Dragon

#2733 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

Quaresma wrote:veteran status ti je ako imas na ea accountu jos battlefield igara, recimo bf2, bf1942, bad company... a za skill, mozda si los :D u mene je 333 :-D
dje sam ba los veci mi k/d nego kod tebe :D, ne kontam sto mi je 0 skill level haha
dr.gog
Grijem se na: briketi kanabisa
Horoskop: Vodolija

#2734 Kako ide Max Payne 3?

Post by dr.gog »

Da prekinem drugare navučene na BF online :D .....

Kakva su iskustva sa novim Max Payneom?

Ja sam igrao nešto malo, pa dok ne pročitam vaše mišljenje, da ne počinjem recenziju igre..meni je tehnički izuzetna, zaista, ali je isto tako jedan veliki fake i ubleha, jer su developeri u MP3 strpali sve trikove , od Crysis-a, preko Sniper ghost i Bulletstorm "usporavanja" metka, do sasvim nezanimljivih mapa koje su kao prerađene sa CoD i sličnih deset igara. Jedino da istaknem priču koja je prilično zanimljiva, mada ne i jedinstvena...
KPNCTNJAH

#2735 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by KPNCTNJAH »

Prvi dio Max Payna je izasao prije 10-11 godina i tad su imali 'bullet time' ;-) mislim da je to prva igra koja je imala taj fazon s usporavanjem kretnje, metaka itd...
ChataDodajStaHoces

#2736 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by ChataDodajStaHoces »

KPNCTNJAH wrote:Prvi dio Max Payna je izasao prije 10-11 godina i tad su imali 'bullet time' ;-) mislim da je to prva igra koja je imala taj fazon s usporavanjem kretnje, metaka itd...
Upravu si za ovo iznad! Svi su kopirali od prvobitnog Max Payna. Prekucao sam bas prije par dana, sjajno odradjena igra, meni licno bas legla ali nekako previse akcije. Samo se svodi na pucanje i pricu :) Ali nije dosadna i treba par dana intenzivnog igranja da se predje.
Aquatic B

#2737 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Aquatic B »

Ima li ko preporučiti neku strategiju s historijskom tematikom? Da se razumjemo, ove najpoznatije tipa Anno, AOE, Medieval, Stronghold serijale sam manje-više sve prekucao :D
Quaresma

#2738 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

jesi igrao cossacks? ja nisam fan strtegija, al to sam uvjek rado volio poigrati :-D
Aquatic B

#2739 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Aquatic B »

Quaresma wrote:jesi igrao cossacks? ja nisam fan strtegija, al to sam uvjek rado volio poigrati :-D
Jesam, Cossacks i American Conquest, koji je na manje-više isti fazon :D
Quaresma

#2740 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Quaresma »

napoleon total war valjda je to strategija, a i ne znam ih vishe :D
DON_eARL

#2741 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by DON_eARL »

Aquatic B wrote:Ima li ko preporučiti neku strategiju s historijskom tematikom? Da se razumjemo, ove najpoznatije tipa Anno, AOE, Medieval, Stronghold serijale sam manje-više sve prekucao :D
Rise of Nations i Rise of Legends(koji više vuče na WarCraft nego na history), ako nisi već i to prekuc'o. :D

A evo ti i lista na GameSpot-u, pa redom kreni. :)

http://www.gamespot.com/games.html?plat ... ficial=all
Industrialyzer

#2742 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Industrialyzer »

E raja , treba mi naziv jedne igrice koju sam igrao prije par godina. Motocross je neki bio i sjecam se da je jedan od nacina igranja bio da par motora krenu odjednom i skacu po brdima i skupljaju bodove. Ima li neko predstavu kako se zove , znaci izasla prije mozda 4-5-6 godina :?
seda

#2743 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by seda »

Industrialyzer wrote:E raja , treba mi naziv jedne igrice koju sam igrao prije par godina. Motocross je neki bio i sjecam se da je jedan od nacina igranja bio da par motora krenu odjednom i skacu po brdima i skupljaju bodove. Ima li neko predstavu kako se zove , znaci izasla prije mozda 4-5-6 godina :?
jel ova http://www.youtube.com/watch?v=jxJQY3OHm6Q
Mr.Fundamental

#2744 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Mr.Fundamental »

Aquatic B wrote:Ima li ko preporučiti neku strategiju s historijskom tematikom? Da se razumjemo, ove najpoznatije tipa Anno, AOE, Medieval, Stronghold serijale sam manje-više sve prekucao :D
Ako hoćeš nešto malo drugačije onda definitivno probaj Hearts of Iron3, bave se tematikom Drugog svejtskog rata ili Europa Universalis za Srednji vijek. Meni je lično HoI (računajući kompletan serijal) jedna od najomiljenijih igara. Obadvije igre proizvodi ParadoxPlaza, oni se inače bave tim historijskim strategijama, pa pogledaj sviđa li ti se koja igra od njih.
Dactyl

#2745 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Dactyl »

http://www.gamespot.com/crusader-kings-ii/

Crusader Kings II, izašao je i najnoviji DLC za nju, Sword of Islam, veoma zarazna igra :thumbup:
Bosnian Dragon

#2746 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Bosnian Dragon »

eto dosta o strategijama hajmo se sada vratiti na Battlefield :D
arnes_king

#2749 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by arnes_king »

Preporucite mi neku dobru online igricu, nesto sto me nece samo mjesec zadrzati nego bas duze vrijeme, a da je free2play ......
Decerto
Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.

#2750 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)

Post by Decerto »

arnes_king wrote:Preporucite mi neku dobru online igricu, nesto sto me nece samo mjesec zadrzati nego bas duze vrijeme, a da je free2play ......
moltenwow,aion,d&d,lotr.. ;D
Post Reply