SDA-All about

Post Reply
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#2726 Re: SDA-All about

Post by -LIBERO- »

Ako sada ne postave Konakovica za ministra obrazovanja, kulture i sporta..uzalud su ove trenutne rusili.

Taj kapacitet ne iskoristiti, steta je. Realno jeste.
Last edited by -LIBERO- on 21/09/2012 20:01, edited 1 time in total.
bogumila

#2727 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

nije lud, veca plata u skupstini :D
Doktor29

#2728 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

Chmoljo wrote:šta je pjesnik htio reći?
Pitaj ove j.... unutar SDP-a, ja ne psujem :D
Doktor29

#2729 Re: SDA-All about

Post by Doktor29 »

-LIBERO- wrote:Ako sada ne postave Konakovica za ministra obrazovanja, kulture i sporta..uzalud su ove trenutne rusili.

Taj kapacitet ne iskoristiti, steta je. Realno jeste.
Ne moze nitko naspram Suljagica, to njegova zena najbolje zna :D :D
Chisum

#2730 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

Ovaj propali kosarkas, brucos i apsolvent u isto vrijeme, Ja imam kljuc od sehare Konakovic upravo oduze dva'es' minuta svojim glupostima koje su se, satro, upravo ticale gubljenja vremena... da bi na kraju, kada su ga popishali, rekao "Dobro, ja nemam odgovor, slazem se...."

Stvarno trenutno nema vece karikature u onoj sali.
bogumila

#2731 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

ima predsjedavajuca.
Chisum

#2732 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

Samo iz razloga sto ovom klovnu pusta da konstantno opstruira rad svojim priglupim upadicama... Naravno, kada ga se popisha, pa ga pitaju - kakvo su to stanje (bezizlazno, sto se mene tice) ostavili iza sebe svih ovih godina i godina nerada i opste kradje, onda se lagano ispari iz sale... kao, fontele mu zvoni, mora neke fosne nosat itd...
MUNAFIK

#2733 Re: SDA-All about

Post by MUNAFIK »

kakav god Konakovic bio, on dobro odrza lekciju ministru obrazovanja o njegoj podvali, da nezakonitu odluku Vlade KS o neimenovanju Rektora (kojom se rusi UNIVERZITET) , opravda nepostojecom presudom suda...

Da Konakovic nije rekao ono sto je rekao, stekao bi i ja sam utisak da je Vlada postupila dobro po pitanju rektora i jos bi vjerovao da je sud presudio...
iPod

#2734 Re: SDA-All about

Post by iPod »

kiky wrote:tihić se ne oglašava povodom cirkusa sa glasačkim spiskovima u srebrenici ...
sad srebrenica više nije važna ...
SDA je podrzala platformu za Srebrenicu, kao i druge stranke izuzev SDP-a, stoga ne vidim potrebu da se oglasava....
Chisum

#2735 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

MUNAFIK wrote:kakav god Konakovic bio, on dobro odrza lekciju ministru obrazovanja o njegoj podvali, da nezakonitu odluku Vlade KS o neimenovanju Rektora (kojom se rusi UNIVERZITET) , opravda nepostojecom presudom suda...

Da Konakovic nije rekao ono sto je rekao, stekao bi i ja sam utisak da je Vlada postupila dobro po pitanju rektora i jos bi vjerovao da je sud presudio...
A gdje nestade nakon sto mu se, onako taksativno, navedose svi oni primjeri nerada i krsenja zakona u razlicitim sektorima, cije su nam rezultate ostavili u amanet da ih iskasljavamo i jebemo se s njima jos ko zna koliko godina?

Nestade ga... odjednom, onako glasan - zasuti... pa se sad mota oko vrata pokusavajuci da dobaci koju pametnu, a da ne ulazi u raspravu (jer je vec nekoliko ministara podvukli ono NAJVAZNIJE, sto ovdje mnogi zaboravljaju ili se prave ludi - bolesti i beznadje koje smo naslijedili zna se od koga) .... onako iz daljine, s trice... A, kad se sjetim kako su ga isle trice... :) (k'o i kljucevi)
iPod

#2736 Re: SDA-All about

Post by iPod »

Jedan Konakovic kakav god bio, eto navodno zavraio fakultet na stelu, odrza predavanje i premijeru i pojedinim ministrima. Svaka mu cast, covjek se bori argumentovano.

Zalosno je da SDP nema poslanika da progovori.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2737 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

evo, Dino donio i mezu :D
brzica

#2738 Re: SDA-All about

Post by brzica »

Dobro je malo goriva da uzmu. Taman
sam mislio da će, ne dao Bog, brzo
završiti. :D
H4v4t4R

#2739 Re: SDA-All about

Post by H4v4t4R »

Chmoljo wrote:evo, Dino donio i mezu :D
pa s obzirom da su ovi iz SDP-a i SBB-a specilalizirali kupovinu vremena zloupotrebom procedura, otegnut će se ovo do doručka :mrgreen:
Chisum

#2740 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

cetmi wrote:
Chisum wrote:
MUNAFIK wrote:kakav god Konakovic bio, on dobro odrza lekciju ministru obrazovanja o njegoj podvali, da nezakonitu odluku Vlade KS o neimenovanju Rektora (kojom se rusi UNIVERZITET) , opravda nepostojecom presudom suda...

A gdje nestade nakon sto mu se, onako taksativno, navedose svi oni primjeri nerada i krsenja zakona u razlicitim sektorima, cije su nam rezultate ostavili u amanet da ih iskasljavamo i jebemo se s njima jos ko zna koliko godina?

Nestade ga... odjednom, onako glasan - zasuti... pa se sad mota oko vrata pokusavajuci da dobaci koju pametnu, a da ne ulazi u raspravu (jer je vec nekoliko ministara podvukli ono NAJVAZNIJE, sto ovdje mnogi zaboravljaju ili se prave ludi - bolesti i beznadje koje smo naslijedili zna se od koga) .... onako iz daljine, s trice... A, kad se sjetim kako su ga isle trice... :) (k'o i kljucevi)
Pa izašlo je pola SDP-ovvaca na čelu sa Fazlijom kad je propali ministar krenuo za govornicu.
Šta bi on nekome trebao da kaže.
Je li znaš da kantonalni inspektor za visoko obrazovanje Sifet Kukuruz ima dobijenu presudu protiv njega i ministarstva koju još nije ispoštovao, a moraće. A možda i neće ako ga sad smijene. Je li znaš zašto ne voli Kukuruza? Raspitaj se malo, zanimljivo je.
O mutavom SDP-u i zastupnicima koji ga po ovim sjednicama predstavljaju jos ce se govoriti... gdje ce dovesti njihov (ne)rad, to cemo jos da vidimo.... A gdje nas je doveo NErad ovih minderasa, to vec svi dobro znamo - na dno dna.

Al' sto ih sve popisha ministar zdravstva.... :lol: :lol: "Evo ovdje vas ima 5 koji ste doveli Torabija, pa jos trazili da mu se opet dozvoli dolazak..."

Vile, milioni....

Naravno, niko da se oglasi - samo bleje... a Konakovic sta ce - ode u granap, da i ne slusa.

Mada, cisto da se podvuce ko se osjeca prozvanim - a sto li boze :-) - javi se onaj neuki Zukic da se pozali sto mu se pred ocima podastiru sve one godine (bogami i decenije vec) nerada minder-partije.
Chisum

#2741 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

Chmoljo wrote:evo, Dino donio i mezu :D
Sta ces... kad ti covjek izadje za govornicu i pomene pokradene milione i vile, te princip zaposljavanja u tadasnjem zdravstvu, s mindera na minder.... gdje se sakriti - nego u granap. :lol:

I to mislim da je otisao u neki sto dalji moguci, negdje na Bjelave, a vracao se skacuci na jednoj nozi, a onda i bezveze peglao nepoznate ljude na ulici, postavljao im pitanja na engleskom itd. ne bi li potpuno fulio ministrovo izlaganje.
bogumila

#2742 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

steta sto je izlazio, propustio je malickin najnoviji biser. daje rijec karavelicu i kaze "evo sad je 21 i 59, vase vrijeme tece od 21 i 60". :lol:
Chmoljo

#2743 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

bogumila wrote:steta sto je izlazio, propustio je malickin najnoviji biser. daje rijec karavelicu i kaze "evo sad je 21 i 59, vase vrijeme tece od 21 i 60". :lol:
:lol:

sve ti je to u pet deka.

:lol:
Chisum

#2744 Re: SDA-All about

Post by Chisum »

Mada pripada stranci koju ne mirishem ni sekunde, niti je smatram ozbiljnom partijom, dobro im (dobro MU je rek'o... jer se zna ko se tamo ponasa k'o na seoskom sijelu) je rek'o:

Papci.

I eno ga sad javlja se da odgovori i cacka zube dok mu se pali mikrofon... Sjednica skupstine... :)

Kakav sve sljam uzima pare za ovaj cirkus....
Last edited by Chisum on 21/09/2012 22:22, edited 1 time in total.
Chmoljo

#2745 Re: SDA-All about

Post by Chmoljo »

niste vi gledali nikad općinsko vijeće Vogošće :lol: to je tek cirkus :lol:
bogumila

#2746 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

evo nakon segmedine sad i zukicu drhti glas. :lol: sta im je svima. (gladni nisu, konakovic je is'o u "fasungu" LOL)
ultima_palabra

#2747 Re: SDA-All about

Post by ultima_palabra »

Ima li ko Konakovićev broj, da i meni ponese par stvari? :D
iPod

#2748 Re: SDA-All about

Post by iPod »

Chmoljo wrote:niste vi gledali nikad općinsko vijeće Vogošće :lol: to je tek cirkus :lol:
Gledo ja na TV Vogosca, nedo Bog nikome hehehehheh :D

Cini mi se da je neka zenska predsjedavajuca skupstine opstine, ili sekretar :D
Last edited by iPod on 21/09/2012 22:38, edited 1 time in total.
bogumila

#2749 Re: SDA-All about

Post by bogumila »

joj ljudi ovo su stvarno nadrealisti. :lol: :lol: :lol:
novi.dan.nova.nafaka

#2750 Re: SDA-All about

Post by novi.dan.nova.nafaka »

bogumila wrote:steta sto je izlazio, propustio je malickin najnoviji biser. daje rijec karavelicu i kaze "evo sad je 21 i 59, vase vrijeme tece od 21 i 60". :lol:
A tek kako se obraća onom zastupniku u bijeloj jakni sa TI. Ko' da su ovce čuvali zajedno...
Post Reply