Milera nisam gledao, a Inzagi da nije davao golove kako je davao, tj nema dijela tijela kojim nije dao gol i nema situacije iz koje ga nije zabio, niko ga ziv ne bi pamtio. Pipo je to radio sa stilom jbg:)BHF_Manijak wrote:Znaci nekad u svoje vrijeme i Gerd Muller je karina bio? I Inzaghi je jel de karina?Ali_G wrote:Pa bilo je i ocekivati da ga otjeraju. Godine, Mario skupo placen.
To sto Mario trpa nimalo ga ne cini klasom, a kamoli da se poredi nesto s Messiem.
Talijani i Svabe u 5 deka. Po dva kluba vrijede u obje lige. Ovo ostalo promjenljivo k'o vrijeme.
Mene su od malih nogu ucili da je posao napadaca da TRPA, eh pa to ovaj upravo radi, a to sto se vecini raje ne svidja na koji nacin on to radi, to je vec drugi par cipela. Volim i ja napadace tipa Henry, Ibrahimovic, Ronaldo(stari), i da sad dalje ne nabrajam(dakle raznovrsni igraci, koji trce, razigravaju, imaju brzinu, tehniku, itd), ali Bogami ako bi me nego pito bi li volio imati u timu lika koji ce ti po sezoni 25-30 golova davati i to otpatke sve, odmah bih potpisao!![]()
@Mikado, trebo ci buraz ici od 1/4 finala pa nanize, 1/8 finala je ipak presiroko.Ne kazem da bi Svabe tu imale prednost, vec mi 1/8 finala nije neko mjerilo. A vidis da i u tih 10 godina je mala razlika sto se osvojenih trofeja tice, a za njih se igra, mislim odnos 3-1 je mali. To koga je koliko bilo u kojoj fazi mozemo koristit za zajebanciju jednih drugih, ali realnost kaze da je samo bitno ko osvji naslov, a eto tu su italijani u maloj prednosti i to se racuna, ostalo je ubleha. Ovo racunanje dokle je koji tim dosao moze biti bitno za racunanje poretka od 5 godina odnosno broja predstavnika u Euro takmicenjima.
Ja se primam na ovu pricu jer pricate o Bundesligi kao da je na nivou nase premijer lige, a na uredjenosti bi joj pozavidjele sve tri za koje govorite da su ispred nje, dakle i Italijani i Englezi i Spanci. Najjaca infrastruktura ubjedljivo, bez dugovanja klubovi, a doci ce valjda nekad na naplatu i sportski uspjeh. A nije ni fudbal los kakvim se predstavlja, 2 godine za redom najvisi prosjek golova po utakmici u odnosu na druge lige petice.
Ovo za Drogbu sam vise mislio da je veceras pokazao stvari k'o iz najboljih dana