FK Sarajevo - Liga prvaka / Evropska liga / Konferencijska liga

Sve o FK Sarajevo...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
R2D2_SA

#2726 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by R2D2_SA »

Pitarrr82 wrote:Sad ce levati od novinara napuhati sve i napraviti skoro pa isto sranje...
Takvim levatima odgovoriti sa ovim http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40822 i naravno sa gospodskim navijanjem, pod tim mislim bez nacionalizma.

Imam pouzdanja u upravu, kao i sa bugarima bice neka zajednicka izjava, bratstvo i jedinstvo :-D
Kemal Malovčić

#2727 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

R2D2_SA wrote:
Pitarrr82 wrote:Sad ce levati od novinara napuhati sve i napraviti skoro pa isto sranje...
Takvim levatima odgovoriti sa ovim http://scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40822 i naravno sa gospodskim navijanjem, pod tim mislim bez nacionalizma.

Imam pouzdanja u upravu, kao i sa bugarima bice neka zajednicka izjava, bratstvo i jedinstvo :-D
valjda se nađe u ekipi i koji ateist :mrgreen:
moa

#2729 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by moa »

zlo87 wrote:
BosnianHardcore wrote:narode,kad ce karte u prodaju ?:D
Danas je krenula. :)

Šalim se.

Krenula prodaja vec prosle sedmice... Šalim se. :D
SmokingMan

#2730 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

R2D2_SA wrote:

Ma stipu novinare,ko da su završili sedmodnevni kurs Kod Fahre Radončića,nek pričaju šta hoće,imamo navijače koji nemaju repertoar nacionalističkih pjesama,po tom pitanju jedinstveni su u regiji,nisu svi kao što smo mi... 8-)
kokuz_sa

#2731 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kokuz_sa »

hocel bit kakva sergija za cvrcka :D
da mu skupimo sta para pa da uplati hendikep da se izvuce

Sarajevo-Zeta 1.50 3.75 6.00
Kemal Malovčić

#2732 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

kokuz_sa wrote:hocel bit kakva sergija za cvrcka :D

kolika je bila kvota da mi prođemo levskog?
zlajapravaraja

#2733 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by zlajapravaraja »

Sarajevo_Grad wrote:
Sarajevo-Zeta meč visokog rizika? Horde Zla poručuju “Srušićemo Titograd

Veliki uspjeh sinoć su ostvarili fudbaleri Zete koji su pobjedom nad JJK-om izborili plasman u 3.kolo kvalifikacija za LE.

U narednoj rundi kvalifikacija čeka ih predstavnik BiH Sarajevo koje je sinoć eliminisalo tim Levskog iz Sofije. U glavnom gradu BiH vlada prava euforija i gotovo svi su našeg pretstavnika već otpisali. Na mnogim društvenim mrežama i forumima navijači Sarajeva su postavili “opasne” komentare u najavi meča koji se igra u četvrtak. Komentari i pisanja uglavnom obiluju uvredama na račun Zete i crnogorskog fudbala. Pojedini navijači Sarajeva su otišli toliko daleko da su poručili da će u revanšu “srušiti Titograd”.

Da li će UEFA ovaj dvomeč okarakterisati kao mečeve visokog rizika ostaje da se vidi.
Da se covjek zapita koji im je svima k...c ?! :x

Slovenci, Bugari, sad Crnogorci - ako prodjemo Zetu i dobijemo Stuttgart, hoce li nas i sa Njemackom pokusati posvadjati??? :x

Treba ostati kul na ovo, navijacima Zete odmah dati do znanja da prema njima ili Crnoj Gori niko nema ni trunke negativnog naboja, tako da ova spodoba od novinara koja je napisala ovo odmah pojede gofno i umukne u naredne 2 hefte.
zlajapravaraja

#2734 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by zlajapravaraja »

Kemal Malovčić wrote:

Prije revansa 6,50 Sarajevo, a 1,10 na Levski...
SmokingMan

#2735 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by SmokingMan »

-Kao prvo,koliko je (ne)profesionalan nije Titograd već Podgorica
-Drugo,ko je autor dotičnog teksta...
Last edited by SmokingMan on 27/07/2012 21:39, edited 1 time in total.
kokuz_sa

#2736 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by kokuz_sa »

Kemal Malovčić wrote:

3.55-3.75
na levski bilo
1.90-2.10
chsk

#2737 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by chsk »

kokuz_sa wrote:
Kemal Malovčić wrote:

3.55-3.75
na levski bilo
1.90-2.10
To su čiste pobjede, a prolaz na Levski 1,10-1,20 dok je prolaz na nas 5-6.
lider

#2738 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lider »

Jesu đetići još ikome aktivirali account na onom forumu? :D
lider

#2739 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by lider »

Nije to njihov forum, to je vise crnogorska verzija kljiksa

A da ti odgovorim na pitanje, pogledaj ovaj video pa ce ti biti jasno.

Od njih se ima puno toga nauciti.
donja_crtica

#2740 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by donja_crtica »

fakat, čemu registracija? Pusti to ba, nema potrebe da se kuha s njima.
Kemal Malovčić

#2741 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Kemal Malovčić »

ma oni su premalehni :mrgreen: da bi se prepucavalo sa njima
north

#2742 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by north »

Je li se definitvno igra na stadionu Budućnosti kako pišu ovi metuzalemi http://www.scsport.ba/v2/tekst.php?ID=40813

Ako je tako, to je odlično, jer onda neće biti upitna brojka za nas, biti će nas taman koliko treba, neg bude 5% od kapaciteta, to je opet 850 karata na naše :dance: .....Dakle, bitno je u prvoj tekmi napraviti dobar rezultat a to je po meni svaka pobjeda bez primljenog gola, pa čak i 1-0 ma koliko nekome zvučalo pesimistično možda...mislim možemo i primiti gol, ali da onda bude najmanje kao sinoć :D

Napokon se hvala bogu obezbijedio slobodan dan za 09.08., tako da napokon poslije dužeg vremena da se priključim svojoj braći na gostovanju.... Let s go :dance:
Mračajski proto

#2743 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by Mračajski proto »

Jeste, tamo se igra. Kapacitet je 17 milja, mi trebamo dobiti 10 % od ukupnog kapaciteta stadiona, to je 1700 sjedećih mjesta, možda i više dobijemo.
jeza u ledja

#2744 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by jeza u ledja »

Znaci mi smo kao nenosioci pobjedili i dobili protivnika koji isto tako nije bio nosioc u drugom pretkolu. :shock:

Sad smo od Levskog preuzeli ulogu nosioca.

Umjesto Zete mogli smo dobiti Admiru Wacker, Eskisehirspor, Omoniju, AIK, Videoton. Fakat rijetko cemo imati ovakvu priliku.

Inace ne sjecam se da smo ikad ispali od (na papiru) slabije ekipe u Evropi. (od Kusisija naovamo)
Mračajski proto

#2745 Re: FK Sarajevo - Europa League

Što se mene tiče, trebamo biti jako oprezni u obje utakmice. Okačiti mačku o rep te priče kako su ih Finci razvalili sinoć-iako su ti isti Finci poraženi od njih tim jednim golom. Gledao sam izvještaj sa utakmice na youtube-u, Finci dobro igrali, ali ovi iskoristili šansu i dali pogodak-tako i prošli dalje. Kako god, tim Fincima su kod njih dali 2 gola, što je dovoljno, i ne vjerujem da su nešto bezveze tim. A i u prvom pretkolu su dobili na strani 0:3, u pitanju je predstavnik Armenije. Da smo dobili najlakšeg mogućeg protivnika, to i ja kažem, ali treba biti oprezan. Mene samo čudi kako ovako oni bez imalo straha ulaze u duel s nama? Pa za njih smo institucija, nadam se da ćemo to i dokazati na terenu u te dvije utakmice. Igrači imaju vremena za odmoriti se, i onda ih dočekati na Koševu, razjebati ih sa tri gola u njihovoj mreži, ali da mi ne primimo nijedan gol. Njihovi izjavili da su zadovoljni protivnikom, i nisu se nešto usrali. Možda je tako i bolje. Kol'ko sam vidio, imaju dvojicu omladinaca u ekipi, ne smijem ni zamisliti kako će im biti na Koševu pred onakvom atmosferom. Momci, ne bih vam bio u koži. Što se Podgorice tiče i našeg gostovanja tamo, odlična prilika da vidimo gdje smo i šta smo-što se tiče same grupe. Dakle, zovite svoje drugove sa tribine, idemo napraviti ludilo. :wink:
Last edited by Mračajski proto on 27/07/2012 23:10, edited 1 time in total.
jeza u ledja

#2746 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by jeza u ledja »

U prvom kolu su prosli Pyunik iz Armenije, takodje kao nenosioci.
amoninan

#2747 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Eh poslije 24h emotivnog haosa da se šta i našvrlja. Sinoć nisam bio u stanju ništa smisleno sastaviti, čitao sam vas i ponovo proživljavao onih 90 minuta na Koševu.

Kakva noć, kakva utakmica...jedna od onih koji će se insan sjećati dok je živ i proživljavati je u glavi nanovo. Na stadionu se osjećala tolika emotivna nabijenost ..uh...
Rasuli smo Bugare u svim segmentima. Naši igrači su bili borbeniji, konretniji i jači na cjelom terenu. Imali smo onu rupu nakon Zlatkovićeve ozljede u kojoj smo primili gol i malo pali, što je i očekivano, ali poslije pauze i to ej bila prošlost. Čestitke Joviću i Sš na pripremi tekme kao i igračima na nezaboravnoj predstavi. Hvala vam.
Hvala i braći na stadionu, onakvo zajedništvo, emocije...nemam riječi, naježio sam se odmah :-)

Sljedeća prepreka, Zeta. Biću bezobrazan, završićemo ih u prvoj tekmi. :dance:
Mračajski proto

#2748 Re: FK Sarajevo - Europa League

Kako god, belaj. :mrgreen:
amoninan

#2749 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

JFK (ili kako već) drže 10 mjesto od 12 ekipa u Finskoj. Nije vala neko iznenađenje Zetin prolazak. A bogme su se i isfulali Finci u revanšu. Napunićemo ih :dance:
amoninan

#2750 Re: FK Sarajevo - Europa League

Post by amoninan »

Gdje ti nesta post ba :D
Post Reply