A evo pokusala sam napravit frizuru s onog klipa otprije, malo se uho crveni, tek oprala a malo duze susila

Moderator: anex

frizura je divna a ne mogu da ne zapazim i prelijep vratRosebud_ wrote:I ja sam pravila to s trakicom, i bilo je super, ali odjednom nisam vise mogla lijepo skinut tu traku, sva se kosa zapetlja, jednom sam cak morala i odrezatiTako da otad nisam pokusavala vise.
A evo pokusala sam napravit frizuru s onog klipa otprije, malo se uho crveni, tek oprala a malo duze susila![]()

hmm pa probaj uzmi ne mora znaciti da ce biti rozi ne mozes bas po slici skontati koji je .. mozda i primi farba al ipak trebas uzeti u obzir da je to silkon( ja mislim) pa zato nez da li se prima farba .. ja sam jednom plavi umetak kupila da probam ofarbati i nije moglo znaci ni sekunda boje se nije primiladelirium.sa wrote:crveni je, ali treba mi malo tamnijinjihova boja baca malo previše na rozu. šta bude sa njim,ne primi boju ili?

foxy13 wrote:frfi - hvala na savjetu, pretpostavljala sam da je nešto slično
rinna0304 - moja prirodna boja je slična tvojoj. Evo ti ispod jedna ideja, ovo je moja trenutna (zapravo duže vrijeme je ista). Zadovoljna sam ovom bojom i ne mijenjam. Farba je: Garnier Color Naturals, Vatreno Grimizna 562. Ona linija sa tri ulja. Ovo je slikano nekih 10-tak dana poslije farbanja.
http://imageshack.us/photo/my-images/208/0007pm.jpg/

Pravo fino ispalo.