Možda sam ja krivo skontala, ja mislila da je ovo tema gdje komentiramo aktualne epizode. Meni ne pada pamet otvarati ju dok ne pogledam i zadnju epizodu koja je izašla. Ja volim nekad i malo detaljnije napisati osvrt, pogotovo me se ova epizoda prilično dojmila pa sam se raspisala malo... Jel se to ovdje smije samo napisati - dobra epizoda/loša epizoda, i to je to?Mali_Vuk wrote:Ma haj boga ti, šta je svrha teme ako se neće komentarisati ono što se događa u njoj. Doduše, nikad je ne otvaram ako sam makar i pola zadnje epizode u zaostatku s gledanjemannoy wrote:I mene zanima šta je spojler?
Ako je zabranjeno spominjati strip na ovoj temi u ikakvom kontekstu (a ne samo u smislu otkrivanja budućih događaja), ispričavam se, neću više, ali ne znam kako se to može klasificirat kao spojler, jer sam pričala o nečemu što su oni već ukomponirali u seriju, samo sa drugačijim protagonistima.
The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Moderator: _BataZiv_0809
- annoy
#2726 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
- Mali_Vuk
#2727 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa da. Neko recimo napiše - "uuu, jest ova zadnja bila dobra", a onda ostali mogu da idu sa komentarima, "aha", "jest najbolja", "uffff ti jadneee", "ma nije vala čemu", "ni do koljena prošloj", "nisi ti to jarane dobro vidio"annoy wrote:Možda sam ja krivo skontala, ja mislila da je ovo tema gdje komentiramo aktualne epizode. Meni ne pada pamet otvarati ju dok ne pogledam i zadnju epizodu koja je izašla. Ja volim nekad i malo detaljnije napisati osvrt, pogotovo me se ova epizoda prilično dojmila pa sam se raspisala malo... Jel se to ovdje smije samo napisati - dobra epizoda/loša epizoda, i to je to?Mali_Vuk wrote:Ma haj boga ti, šta je svrha teme ako se neće komentarisati ono što se događa u njoj. Doduše, nikad je ne otvaram ako sam makar i pola zadnje epizode u zaostatku s gledanjemannoy wrote:I mene zanima šta je spojler?
Ako je zabranjeno spominjati strip na ovoj temi u ikakvom kontekstu (a ne samo u smislu otkrivanja budućih događaja), ispričavam se, neću više, ali ne znam kako se to može klasificirat kao spojler, jer sam pričala o nečemu što su oni već ukomponirali u seriju, samo sa drugačijim protagonistima.
- ćiribiribela
#2728 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
I mozes napisati koliko te Carl nervira, komentarisati izdepilirane noge i to je to.

- Mali_Vuk
#2729 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
ćiribiribela wrote:I mozes napisati koliko te Carl nervira, komentarisati izdepilirane noge i to je to.![]()
- Jack Be Nimble
#2730 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Ma nije vidjelo spojlera...samo nemoj pisati sta se u stripu desava a da se jos nije desilo u seriji.
IMDB je napravio spojlere za citavu sezonu jer u Februaru su napisali sta se desava u svakoj seriji tako da ja vec znam kraj. Al pokusao sam da zaboravim
, mada sam se uvijek pitao koje ce curice platiti zivotom
IMDB je napravio spojlere za citavu sezonu jer u Februaru su napisali sta se desava u svakoj seriji tako da ja vec znam kraj. Al pokusao sam da zaboravim
- bosansko more
#2731 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Nisam odusevljen zadnjom epizodom, ta prica sa curicama jeste onako sokantna, ali djeluje mi preforsirano.
Kao eto, da ne bude dosadna epizoda, hajde da uklonimo curice na bizaran nacin.
Previse su razvukli radnju, cijeli ovaj nastavak sezone nakon zatvora, mogao je stati u dvije epizode. Bez da se guraju.
Kao eto, da ne bude dosadna epizoda, hajde da uklonimo curice na bizaran nacin.
Previse su razvukli radnju, cijeli ovaj nastavak sezone nakon zatvora, mogao je stati u dvije epizode. Bez da se guraju.
- Averus
#2732 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Da bi se riješila dilema oko spoilera predlažem da uradite što i ja kada ih namjeravam napisati...
Napišem ovako:
[SPOILER] (selektujte tekst ispod kako biste vidjeli sta piše)
Ovaj dio obojim istom bojom kao što je podloga, tako da se ne vidi dok se ne selektuje.
[/SPOILER]
I eto. Nema šanse da slučajno spoilam bilo kome nešto
Napišem ovako:
Ovaj dio obojim istom bojom kao što je podloga, tako da se ne vidi dok se ne selektuje.
[/SPOILER]
- VenomousV
#2733 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Jah ali nema potrebe za tim, nije spoiler ako je epizoda emitovana, sam je kriv onaj koji udje u temu a da nije pogledao epizodu.
Spoiler je ona slika Merlea kao walkera nekoliko dana prije emitovanja epizode, spoiler je nesto iz stripa sto bi se trebalo dogoditi u seriji (a i to nije stopostotni spoiler jer serija i ne prati toliko strip)...
Majke mi, dopizdilo mi je da stalno pisem sta je fakin spoiler
Spoiler je ona slika Merlea kao walkera nekoliko dana prije emitovanja epizode, spoiler je nesto iz stripa sto bi se trebalo dogoditi u seriji (a i to nije stopostotni spoiler jer serija i ne prati toliko strip)...
Majke mi, dopizdilo mi je da stalno pisem sta je fakin spoiler
- irac300
#2734 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
@VenomousV
Potpis. Čim je epizoda izašla, nema se tu više šta spojlat. Ja dok je ne odgledam ne ulazim ovdje.
Potpis. Čim je epizoda izašla, nema se tu više šta spojlat. Ja dok je ne odgledam ne ulazim ovdje.
-
kakavdanakneiskustvu
#2735 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
još dvije epizode?
- dale cooper
#2736 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mnogo lakše bi bilo kada bi administratori jednostavno napravili spoiler kod.Averus wrote:Da bi se riješila dilema oko spoilera predlažem da uradite što i ja kada ih namjeravam napisati...
Napišem ovako:
[/SPOILER]
Većina foruma ih ima i čudi me da za sve ove godine nisu to napravili.
- Amomiman
#2737 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Pa ne mogu napravit da ostaneš logovan, a kamoli spoiler kod.dale cooper wrote:Mnogo lakše bi bilo kada bi administratori jednostavno napravili spoiler kod.Averus wrote:Da bi se riješila dilema oko spoilera predlažem da uradite što i ja kada ih namjeravam napisati...
Napišem ovako:
[/SPOILER]
- dale cooper
#2738 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Doduše.Amomiman wrote:Pa ne mogu napravit da ostaneš logovan, a kamoli spoiler kod.dale cooper wrote:Mnogo lakše bi bilo kada bi administratori jednostavno napravili spoiler kod.Averus wrote:Da bi se riješila dilema oko spoilera predlažem da uradite što i ja kada ih namjeravam napisati...
Napišem ovako:
[/SPOILER]
- seoBIH
#2739 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
irac300 wrote:@VenomousV
- Jack Be Nimble
#2740 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Dobra epizoda. Neka su se i oni spojili a znamo da je Rik opet navukao novog guvernera na svoja ledja.
Onaj logor meni ne izgleda nesto najbolje. Sve kontam da ona zena jede zive ljude
.
Onaj logor meni ne izgleda nesto najbolje. Sve kontam da ona zena jede zive ljude
- Amomiman
#2741 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Al, koji je Glen debil. To neki dramatični sprint, nešto.
Koja konjina.
P.S. Da ne govorimo koliko je retardirano ovo razdvajanje Glena i lezbe s ostatkom grupe, pred tunelom, samo da bi se "stvorio teren" za dramatični spas od strane Megi.
Mislim, 10 ep. idu za njim "jer će poginut ako ga napuste", a onda "good luck, you're on your own". 
Koja konjina.
P.S. Da ne govorimo koliko je retardirano ovo razdvajanje Glena i lezbe s ostatkom grupe, pred tunelom, samo da bi se "stvorio teren" za dramatični spas od strane Megi.
- fosil
#2742 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
[quote="Amomiman"]Al, koji je Glen debil. To neki dramatični sprint, nešto.
Ono su bili tkz. "rano moja" momenti.

Ono su bili tkz. "rano moja" momenti.
- SanskiBiser
- Tito_i_Partija
#2744 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Cini mi se da Daryl sad ispade u najboljoj poziciji, jer onaj grad gdje svi ostali idu mi je skroz nekako cudan. Ne bi me cudilo da su tamo neki kanibali.
- ćiribiribela
#2745 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Skroz mutan onaj Terminus. 
- annoy
#2746 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Slažem se.
Odma mi je bilo čudno to da nemaju nikakvih stražara, vrata samo labavo pričvršćena lancem, praktički tko god oće može uć skoro neprimjećeno. Ne doima mi se to kao neka sigurna baza, a i ona baba je pravo jeziva
Odma mi je bilo čudno to da nemaju nikakvih stražara, vrata samo labavo pričvršćena lancem, praktički tko god oće može uć skoro neprimjećeno. Ne doima mi se to kao neka sigurna baza, a i ona baba je pravo jeziva
- fosil
#2747 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Mozda probaju Beth za veceru.
- Tito_i_Partija
#2748 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Vec se na netu prica da bi ove doslje mogle dobit' Beth sa rostilja za veceru. Ja licno ne vjerujem da imaju muda za bas tako nesto, ali nikad se ne zna.
U zadnjoj epizodi sezone uvijek neko fasuje, pa da vidimo.
U zadnjoj epizodi sezone uvijek neko fasuje, pa da vidimo.
- Averus
#2749 Re: The Walking Dead (zabranjeni spoileri!)
Joj moja prva pomisao tokom/poslije epizode: Great, another Woodbury (jel' se 'vako zvao onaj guvernerov grad?)
Helem, moguće je da će Terminus biti dom dugo najavljivanim kanibalima.
Ne vjerujem da će Beth zaplatiti, postala je jedan od onih "mora ostati u seriji" likova, prije će biti da će igrati na kartu šoka, pa da će Michone ili Crnkinja zaplatiti...
Nadam se da će slijedeća sezona biti dobra, jer se nisu uopšte potrudili da 4. sezonom poprave dojam poslije katastrofalne treće
Helem, moguće je da će Terminus biti dom dugo najavljivanim kanibalima.
Ne vjerujem da će Beth zaplatiti, postala je jedan od onih "mora ostati u seriji" likova, prije će biti da će igrati na kartu šoka, pa da će Michone ili Crnkinja zaplatiti...
Nadam se da će slijedeća sezona biti dobra, jer se nisu uopšte potrudili da 4. sezonom poprave dojam poslije katastrofalne treće
- brown.sugar