Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Qler wrote:Ma ako bog da ide mi supruga da se porodi, pa sumnjam da ce ona cistiti u takvom stanju, ovi prekrivaci mi djeluju kao prakticnije rjesenje...
nasprejati dasku je lakse od postavljanja papira a i sigurnije...imho...
OK, predlozit cu joj
Izvini na kasnom odgovoru, nisam bila online...
Nije ti to prakticno za tu namjenu, u pravu je @halowey, bolji ti je sprej
P.S. cestitam i sa srecom, njoj pogotovo
invicta wrote:...gdje mogu kupiti haltere, korzet i takve stvarcice u Sarajevu,a da nije preskupo,a i da lici na fin komad rublja? Ne znam da li je neko prije mene pitao...mrsko mi je bas sve listati.
Najjeftinije mozes naci na Siranu. Halteri su cini mi se 5KM, a korzeti 40-50KM, samo se treba malo zaroviti da se nadje nesto lijepo.
blesava wrote:hitno hitno hitno
gdje kupiti povoljno lim za sudoper?
U Unioninvestu ima zasigurno, a u Penny plusu je isto bilo, da li ima sada nemam pojma. Samo nemoj na Stupu preko puta Elektrodistribucije, jer su preskupi.
blesava wrote:hitno hitno hitno
gdje kupiti povoljno lim za sudoper?
U Unioninvestu ima zasigurno, a u Penny plusu je isto bilo, da li ima sada nemam pojma. Samo nemoj na Stupu preko puta Elektrodistribucije, jer su preskupi.
JE UNIONINVEST pored merkatora u pofalicima? unipromet? je li to isto? bila jucer ali mi se ne svidjaju. i u peniju sam bila ali nestalo im
gdje bih jos mogla pogledati?
zanima me gdje imaju da se kupe džekovi (priključci) koji dođu uz univerzalni punjač za laptop (a da nije Electronics Centar na maarin dvoru i kod vječne vatre)...bio sam i u radnjama na skenderiji međutim svi su rekli da samo uz punjač dolaze oni...ne mogu se kupiti posebno...
Ako neko ima univerzalni punjač možemo se zamijeniti za džekove (moj laptop je marke "emachines"), meni ostali ne trebaju tako da mogu mijenjati za bilo koji...
zanima me gdje imaju da se kupe džekovi (priključci) koji dođu uz univerzalni punjač za laptop (a da nije Electronics Centar na maarin dvoru i kod vječne vatre)...bio sam i u radnjama na skenderiji međutim svi su rekli da samo uz punjač dolaze oni...ne mogu se kupiti posebno...
Ako neko ima univerzalni punjač možemo se zamijeniti za džekove (moj laptop je marke "emachines"), meni ostali ne trebaju tako da mogu mijenjati za bilo koji...
Sve OK wrote:Dal ce u kafeu Johhny sutra biti uzivo pracenje utakmice Barca-Real?
ima li ko da zna???
ili bilo gdje u gradu samo da je mjesto normalno( bez turbofokera )
ako na vrijeme rezervises mjesto u sport centru u zetri, gore je
svaki clasico gledam tamo (i kamaru utakmica izmedju ) al' fakat bude guzvanjac, pa moras rezervisat..