Hayat
Moderator: anex
-
StupskaBitanga
#2726 Re: Hayat
pici
Vjeruj da u Doboju ima ljepših od nje a to joj je rodni grad
- luckylaka
#2727 Re: Hayat
Ma ima ljepsi,pametniji i obrazovaniji i na Hayat-u ali Sheili je to mjesto bogom dato tj.zagarantovano jer i oni oko nje nisu nista bolji Igor,Fikret,Amra i mora se uklopiti u siviloStupskaBitanga wrote:pici
- pici
- Grijem se na: Ženske gHuzove
- Vozim: Trajvan
- Horoskop: Djevac
#2728 Re: Hayat
ljudi moji neznate kolko mora se otrpit da se bidne lijep i šHarmantan...
ja misli da ste VI ljubomorni i zavidni...et sad
šHeeeejllaaa de da ti ja uradim Piling i frencH....dobar sam i u guljenju krompira
Deset beauty pitanja: Šejla Salihefendić, voditeljica
Šejla Salihefendić rođena je 1987. godine u Doboju, a osnovnu i srednju školu, Jezičku gimnaziju završila je u Gračanici.
Prvo novinarsko iskustvo imala je na radiju "Gračanica", gdje je radila četiri godine. Zaljubljenica je u show dance i folklor, kojima se bavila punih sedam godina. Svoje beauty tajne otkriva za Red:
1.Najdjelotvornije maske su...?
- Prirodne kao što su med, narandže, krastavci svježi i hladni za one koji imaju probelma sa podočnjacima.
2. Brigu oko kose prepuštate...?
- Stručnjacima. Frizeri su tu da rade svoj posao. Imam zdravu i jaku kosu, tako da se brzo može oblikovati i srediti.
3. Koliko Vam je bitan piling kože i koliko ga često radite?
- Imam problematično lice koje reaguje na sve i svašta, tako da piling moram raditi često. Nekad mi se čini da baš ništa ne pomaže.
4. Na manikir odlazite u salon ili ste sami svoj „majstor“?
- Ne znam sama srediti nokte. Djevojke koje mi to rade su stručne i prije svega ljubazne. Već dugo ne radim french. Odmaram i njegujem svoje prirodne nokte.
ja misli da ste VI ljubomorni i zavidni...et sad
šHeeeejllaaa de da ti ja uradim Piling i frencH....dobar sam i u guljenju krompira
- karanana
#2729 Re: Hayat
ma briga me sta radi u pozoristu. necu je zenit.
mala moja iz dobojaaaa, hajde bona budi mojaaaa
neka vidi doboj cijeliii da se dzaba nismo sreli
mala moja iz dobojaaaa, hajde bona budi mojaaaa
neka vidi doboj cijeliii da se dzaba nismo sreli
-
trattincica
#2730 Re: Hayat - Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, v
Zovem se Zelena wrote:Sorry ostalima, malo je možda off. Nije poenta sa koje je televizije već da je Cocalićeva draga i da je vjerovatno to imalo utjecaja na njen anganžman sinoć. Što i ne mora biti istina, ali ako se zna da imamo i boljih voditeljica onda je malo indikativno... Njih dvoje rame uz ramebalzac wrote:Nebitno ko je i sa koje je televizije. Cura je, kako sinoć rekoh, prava mahalka i nekulturna do bola, pa i raskalašena. To sam komentarisao, kao i sva moja ekipa koji se zatekla u Narodnom. Zabila se u one papire i u čitanje. Podsmijava se covjeku koji je gospodsposki odrzao govor, upada u riječ, dobacuje i podcjenjuje. Totalno nedorasla situaciji. Da ne spominjemo kako prevede onaj govor, šta prevede, ništa. Ma uzas! Ko da nam niko u državi ne govori engleski, pa smo spali na ono, ili smo svi ovdje vesla sisali!!! I u redu za neku mahalsku tv stanicu, neke trećerazredne, improvizovane emisije koje možeš smanjiti, ili prebaciti kanal, ali ne i za Narodno pozorište i manifestacije. Žalim za predratnim kulturnim i pismenim spikerima i tv voditeljima, koji su govorili po nekoliko jezika i bili uzor našoj djeci, pazili na dikciju, riječnik, držanje, kulturno i lijepo ponašanje, izgled. Sjetimo se Jasminke Šipke, ili Mirne Berend. Vodili su računa da ne nameću svoj lični stav o čitanom sadržaju, što nije slučaj za dotičnu koja vodeći pravi grimase te koluta očima. Danas se i onako sve svodi na cajke. Jeftino. Nekada je to bila škola, dobar zanat. A onaj momak, radio voditelj, zna svoj posao i talentovan je. Svaka čast!!! Pa kad su, kako rekoste, zajedno, nek je brate nečemu i nauči!!! A Mekiću još jednom sve najbolje i u Londonu. Pravi je uzor za našu djecu!!! Bravo majstore!!! Još samo da ga i finansijski podrže za kvalitetne pripreme!!!![]()
uuuuu nije dobro
- karanana
#2731 Re: Hayat
jebi ga, od ruznog pacheta izraste bijeli labud.
uh kako bi joj one shtikle skino pa bi malo ljubio one shtramplice a onda......morala bi kupiti nove.
ljudi zmbt je 100% nasteljen. najavljuju koloniju kao gosta u finalu. a sara je rekla da bi volila s njima nastupati. znaci, sara 100% ne ispada, to vec znaju.
uh kako bi joj one shtikle skino pa bi malo ljubio one shtramplice a onda......morala bi kupiti nove.
ljudi zmbt je 100% nasteljen. najavljuju koloniju kao gosta u finalu. a sara je rekla da bi volila s njima nastupati. znaci, sara 100% ne ispada, to vec znaju.
- niko_niko_kao_ja
#2732 Re: Hayat
jao mahalske price, taman za expresa.

- plain vanilla
- Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...
#2733 Re: Hayat
a sta fali ako je iz Doboja, je li i to mana?
-
crnoplavo
#2734 Re: Hayat - Šejla Salihefendić, Izbor za sportistu godine, v
sta ima veze ako govori neko dijetu, razumiš itd, samo kod nas se ismijava ako negovori knjizevni, u hrvatskoj govore pisu tekstove sa "more" i masom bisera pa im niko nesmije ni pisnut.trattincica wrote:
mi smo joj se svi smijali, nije govorila djetetu, nego djetu, pa razumiš i ostalih bisera milon
Kod nas cura rekla glova, odmah ismijavanje, pa pobogu imamo jedan kraj gdje se malo drugacije govori i odmah za ismijavanje, zato nam je ikavica i otisla u historiju.
- plain vanilla
#2735 Re: Hayat
e ovaj se ilijas pretplatio na bod minus

- karanana
#2736 Re: Hayat
to je minus od prosle sedmice. veceras je dobio plus.
- plain vanilla
#2737 Re: Hayat
ovo je najnovija tabela..nisam gledala, samo kopiralakaranana wrote:to je minus od prosle sedmice. veceras je dobio plus.
mozda su pogresno oznacili minus i plus jer je adan bio katastrofalan u petak
- karanana
#2738 Re: Hayat
ne dobro su oznacili. ovaj gadzin plus sto su mu dali veceras ce se prikazati na tabeli sljedece subote.plain vanilla wrote:ovo je najnovija tabela..nisam gledala, samo kopiralakaranana wrote:to je minus od prosle sedmice. veceras je dobio plus.
a adan je dobio minus zbog petka.
- plain vanilla
#2739 Re: Hayat
karanana wrote:ne dobro su oznacili. ovaj gadzin plus sto su mu dali veceras ce se prikazati na tabeli sljedece subote.plain vanilla wrote:ovo je najnovija tabela..nisam gledala, samo kopiralakaranana wrote:to je minus od prosle sedmice. veceras je dobio plus.
a adan je dobio minus zbog petka.
aaaa, kontam..sporo, ali skontam uvijek
- pici
#2740 Re: Hayat
Ma bitno je da si skontakila, vrijeme je tude nebitan procesplain vanilla wrote:
aaaa, kontam..sporo, ali skontam uvijek
- karanana
#2741 Re: Hayat
nisam gledo u petak.
jeli ona kratke kose?
jeli ona kratke kose?
- plain vanilla
#2742 Re: Hayat
ma amra garantkaranana wrote:nisam gledo u petak.
jeli ona kratke kose?
- plain vanilla
- karanana
#2744 Re: Hayat
pa nije losa.
meni je malo iritantna i malo me njen glas podsjeca na glas one zenske iz nedjeljnog zabavnika koja se javljala sa raznih lokacija, vera jovanovic mislim da se zvala. mislim, valjda se i danas zove tako.
meni je malo iritantna i malo me njen glas podsjeca na glas one zenske iz nedjeljnog zabavnika koja se javljala sa raznih lokacija, vera jovanovic mislim da se zvala. mislim, valjda se i danas zove tako.
- pici
#2745 Re: Hayat
šHo .Ba šHa fali Veri i ona je pomeni bila fHetiš
...jesjesjesjesyes...to je ta Amra...imale je ono po meni donji dio dobron satkan pogotovo Ćizmice...voljem ove ko panter koža, jako me uzbude 
- plain vanilla
#2746 Re: Hayat
e pici, pici, sta li tebe ne uzbudi
pa tebe je Nihada uzbudjivala
- pici
#2747 Re: Hayat
ma dobron sad , ide se u godine....meni sad ko tinejdjeru pokaži mali nožni prst i veĆ sam na putu da safunjam maČora 
- luckylaka
#2748 Re: Hayat
Ja mislim da pici-ja uzbudi i kad na plotu pise ona zenska stvaraplain vanilla wrote:e pici, pici, sta li tebe ne uzbudi
- Ductus Holedocus
#2749 Re: Hayat
je li moguce da je ona sara 92godiste
?
- niko_niko_kao_ja
#2750 Re: Hayat
je li moguce da je Anida '87. godiste?