Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
1 Atl Madrid v Besiktas - Half Time/Full Time (Atl Madrid/Atl Madrid @ 1.85)
2 AZ Alkmaar v Udinese - (AZ Alkmaar @ 2.00)
3 Man Utd v Ath Bilbao - (Over 2.5 Goals @ 1.66)
4 Metalist v Olympiakos - (Metalist @ 2.19)
5 Twente v Schalke - (Twente @ 2.09)
6 Sp Lisbon v Man City - (Under 2.5 Goals @ 1.77)
7 Valencia v PSV - (Valencia @ 1.66)
6/7 od 7
ovaj je dobar bio samo ga ne uplatih
Evo' jedan za sutra:
1 G Furth v Aachen (G Furth @ 1.38)
2 Paderborn v Bochum (Paderborn @ 1.94)
3 Union Berlin v Duisburg (Union Berlin @ 1.78)
4 Chievo v Inter (Chievo OR The Draw @ 1.48)
5 Napoli v Cagliari (Napoli @ 1.57)
6 Roda JC v VVV - (Over 2.5 Goals @ 1.46)
7 Stuttgart v Kaiserslautern (Stuttgart @ 1.67)
betis - real - prvo poluvrijeme X - 2.50km kvota
lyon - lille - raspon golova 2 ili 3 - 1.90km kvota
palermo - roma - raspon golova 2 ili 3 - 1.90km kvota
jasko_ba wrote:betis - real - prvo poluvrijeme X - 2.50km kvota
lyon - lille - raspon golova 2 ili 3 - 1.90km kvota
palermo - roma - raspon golova 2 ili 3 - 1.90km kvota
real i lyon prosli, roma u 3 minuti povela i ostade tako
sreca pa se naucih da igram po 1 par na listicu max..makar uvijek mozes biti u nekom plusu
Jooj, kad vidim tog Grangera, sva se izaspem.
Neku noc cekam samo njega, treba mi 19 koseva. Pocetkom trece zabio 18 i vise nista, valjda nije ni ulazio, sta li.
e jebo me svak da me jebo svak sada. ako ikad vise ista na ovoj temi napisem nek me svak jos jednom jebe.
dakle englezi prosli glat, vecina vec u prvom poluvremenu odg, 3+....no problem.
ja u 22:06 napisem post gore, 61. minut tekme inter marsej, 0-0. u 75. daje inter gol, u 90+1 daje marsej gol i u 90+5 daje inter gol. e ja na listicu koji sam vec isplanirao gdje potrositi 60 maraka imo manje od 3 gola.
evo reci cu jos jednom da razbijem peh: imam jos jedan listic, cekam miami protiv orlanda hendikep -4,5. jebo me svak ako miami ne dobije sa 4 kosa razlike. presjecite me gdje sam najtanji ako se to ne desi.
adis.p wrote:Koja godra ovako kad sve utakmice zavrse.. aa ti konto nesto uplatit, i sad vidis da bi pao ii jos ti ostanu 2 marke u dzepu, neprocjenjivo
ma meni najvise godra kad se utakmice zavrse a ja dobio ali slabo mi kad bude "najvise" godra
adis.p wrote:Koja godra ovako kad sve utakmice zavrse.. aa ti konto nesto uplatit, i sad vidis da bi pao ii jos ti ostanu 2 marke u dzepu, neprocjenjivo
najveca godra je kada dobijes na kladari navece i onda mirno zaspes, a najgori osjecaj je kad ti ostane jedan nocni par i ujutro vidis da si pao, a citavu noc sanjas neke snove te vako te nako
na jednom cekam buffalo 1X, na drugom cekam edmonton 1X i huston1 i na trecem cekam buffalo 1/1 i huston 1/1
valja bit baksuz pa veceras ne dobit nista
1 Ath Bilbao v Man Utd - (Over 2.5 Goals @ 1.61)
2 Man City v Sp Lisbon - (Over 2.5 Goals @ 1.67)
3 PSV v Valencia - (Over 2.5 Goals @ 1.67)
4 Schalke v Twente - (Schalke @ 1.76)
5 Udinese v AZ Alkmaar - (Over 2.5 Goals @ 2.05)
6 Hannover v Standard - (Hannover @ 1.64)
7 Olympiakos v Metalist - (Metalist OR The Draw @ 1.98)
8 Besiktas v Atl Madrid - (Atl Madrid @ 2.08)
Da li se neko online kladi na bet365 ?Pokusavam da uplatim pare sa kartice,ali nece ni naopako ..Ima li jos neko isti problem?Da nije banka blokirala sve isplate sa kartice na neku od internet stranica,mada mi uplate preko paypala i na ebayu idu bez problema.Ne mogu da skontam u cemu je problem.
motorola01 wrote:Da li se neko online kladi na bet365 ?Pokusavam da uplatim pare sa kartice,ali nece ni naopako ..Ima li jos neko isti problem?Da nije banka blokirala sve isplate sa kartice na neku od internet stranica,mada mi uplate preko paypala i na ebayu idu bez problema.Ne mogu da skontam u cemu je problem.
Kladim se ja, i nikad nikakvih problema.
Imas chat sa "customer service", to ti je najbrza opcija da saznas dje zapelo.