Bingo, 2.80 KM.

Bingo, 0.20 KM.
Moderator: anex

Joj karanana,đe ovo nađe?karanana wrote:je li iko probo ovo?

Bas tako, nakon prebacivanja proizvodnje u Citluk totalno su podbacili,a konkurencija je ojacala,algida i nestle su mi dobri pravo.karanana wrote:ukus severine. moras cackalicom cistiti zube poslije lizanja.
slazem se da je zadnjih godina kvalitet ledo sladoleda znatno oslabio. pisao sam negdje o tome prosle ili pretprosle godine. sta se desilo ne znam. mozda ove lose, koji su namjenjeni za bih, proizvode ovdje u citluku pa stavljaju svakojako smece dok u hr i eu stavljaju kvalitetu.
A u citluku su od 2000. godine,davno je to bilokonektovan wrote:Bas tako, nakon prebacivanja proizvodnje u Citluk totalno su podbacili,a konkurencija je ojacala,algida i nestle su mi dobri pravo.karanana wrote:ukus severine. moras cackalicom cistiti zube poslije lizanja.
slazem se da je zadnjih godina kvalitet ledo sladoleda znatno oslabio. pisao sam negdje o tome prosle ili pretprosle godine. sta se desilo ne znam. mozda ove lose, koji su namjenjeni za bih, proizvode ovdje u citluku pa stavljaju svakojako smece dok u hr i eu stavljaju kvalitetu.
jel otada prave sladolede dole ili su od 2000 bili u citluku kao distributivni centar?aveos wrote:A u citluku su od 2000. godine,davno je to bilokonektovan wrote:Bas tako, nakon prebacivanja proizvodnje u Citluk totalno su podbacili,a konkurencija je ojacala,algida i nestle su mi dobri pravo.karanana wrote:ukus severine. moras cackalicom cistiti zube poslije lizanja.
Neki dan ja i moja draga setamo, kupili sladolede, ja se zezam:"Mmmmmmm Severina, od sad mi je ovo uzrecica uz sladoled, odmah je mnogo ukusniji, probaj i ti, nije tesko samo reci mmmmmmm Severinakaranana wrote:ukus severine. moras cackalicom cistiti zube poslije lizanja.
dakle, ovaj sladoled. ja ga nisam mogla zavrsiti, koliko je sladak.Leo_alfa wrote:Odavno nisam nesto ovako dobro probao, King Extra 7 secrets.
gnjev wrote:awww so cute
gnjev wrote:awww so cute

Đe????????????BJB wrote:Cermat, makedonski sladoled, na stapicu, stracatela i nekakav Brussels-bijela cokolada, debeli sloj i bademi cini mi se..Dobar skroz.
Pise na netu da ga drze Penny marketi.konektovan wrote:Đe????????????BJB wrote:Cermat, makedonski sladoled, na stapicu, stracatela i nekakav Brussels-bijela cokolada, debeli sloj i bademi cini mi se..Dobar skroz.