Nemoj zajebavati a onaj trk Memije ko brzi voz:)LSD wrote:jedino što je vrijedilo na citavoj utakmici je solo prodor Hajradinovića koji je sam probio po lijevoj strani , sam sebi stvorio prostor i zabio gol.
eto, toliko u našoj igri![]()
taktika zvana Izbij - nabij
U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- hrasno38
- Vozim: Renault Laguna
- Horoskop: Riba
#2726 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
-
Mustang1
#2727 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Fakat sto ne daju mladu u Bihac i slicne neke gradove gdje vole reprezentaciju a nemaju priliku da ih gledaju. Pa u krajini gdje god da bude na bilo kom stadionu oni ce napuniti taman da prima i 20.000 a ne par hiljada
-
Mustang1
#2728 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Hajradinovic podsjeca na Hajrovica 
- nosara
#2730 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Prevljak, Mihojevic, broj 23... nece se leba najest od nogometa...hrasno38 wrote:Nemoj zajebavati a onaj trk Memije ko brzi voz:)LSD wrote:jedino što je vrijedilo na citavoj utakmici je solo prodor Hajradinovića koji je sam probio po lijevoj strani , sam sebi stvorio prostor i zabio gol.
Sto je valjalo, iz naseg je gnijezda...
- luckylaka
#2731 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ima ovdje fini igraca,jbga jos su to djeca.Jbg kad imas levate za selektora sta mozes ocekivati.Pa ovaj metar drva ne bi znao sloziti.gdje li samo nas savez nalazi ove strucnjake.Gori od goreg.Onaj Meshin pomocnik(ok nebitan lik ali gdje ga nadjose)neki franzuc se upetljao(sta je njegov zadatak).U mladjim selekcijama da ne govorimo.
-
LSD
#2732 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Vala i "naše gnijezdo" je danas bilo za qrac....jedino Memija nešto pokušavao, ostalo kita od muflona.nosara wrote:Prevljak, Mihojevic, broj 23... nece se leba najest od nogometa...hrasno38 wrote:Nemoj zajebavati a onaj trk Memije ko brzi voz:)LSD wrote:jedino što je vrijedilo na citavoj utakmici je solo prodor Hajradinovića koji je sam probio po lijevoj strani , sam sebi stvorio prostor i zabio gol.
![]()
Sto je valjalo, iz naseg je gnijezda...Njihov vratar je ujebao stvar...
mah ne krivim ih, ne krivim niti jednog igraca
U onom haosu od Nesterovićeve taktike se ne Lionel Messi ne bi snašao.
- Arteta
#2733 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Kod nas sve sto valja je ofanzivno, napadaci su nam najjaci dio tima, imamo ih i previse i imam utisak koliku stvaramo guzvu da bi ih jedan igrac komotno mogao sve gore cuvati.
-
todd_smith
#2734 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Lose, lose.
-
Rilkoni
#2735 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ma jebem majku i selektoru i onom ko mu je dao diplomu i onom ko ga je postavio za selektora. Sve dok nam selektori prvenstveno mlađih kategorija budu birani nefudbalskim kriterijima mi necemo mrdnuti naprijed. Nigdje taktike, nekog sistema, nicega, sve se svodi na individualni kvalitet igrača, imam osjećaj da im je selektor u svlačionici rekao u stilu Ušćuplića, iskreno, hajmo malo igrati. Pozivi nekim igračima su za zatvora i dugogodišnje robije. Umjesto da se borimo za Burnića, Suljića i takve igrace nama u reprezentaciji igraju Mihojevici, Miletići, Merajici itd. Analiza igrača bi po meni ovako izgledala:
Pirić- nevjerovatno je kakav je prvi gol primio, ono ne primaju ni najveci amateri, da te neko lobuje glavom i ako nije okrenut ka golu, a da se nisi odvojio od zemlje ni 1 centimetar u pokušaju skoka. Drugi gol isto ide na dušu golmana, pacerska intervencija. Inace ne volim linijske golmane.
Mihojević-promašio profesiju
Miletić-isto kao i Mihojević
Merajić- isto kao i Miletić i Mihojević
Memija-jedini iz odbrane koji je odigrao nešto, vidi se da dosta bolje igra na krilu..
Modić- ubleha samo takva, glavna karakteristika mu je što igra za juniore Milana, a Milanova škola fudbalaje koliko god to smiješno zvucalo jedna od najslabijih u Italiji.. Pocetnicki asistirao za gol protivnika, momak nema minute seniorskog fudbala.
Hadžiahmetović- sam držao 90 minua sredinu terena, prvo poluvrijeme loše odigrao, drugo se popravio
Hajradinović- osim gola, ništa specijalno nije uradio, konstantno forsiranje i soliranje nije nešto što će mu pomoći u karijeri, igrao je protiv beka koji ne zna hodati
Popović- solidan
Bajić- Protok lopte odličan, ponašanje katastrofalan, nadam se da mu slava nije udarila u glavu..
Hodžić- majstore ne možeš sam kroz 4 odbrambena igrača, da konstantno onako sloliraš u Dinamu sjedio bi stalno na klupi..
Od zamjena nijedan nije odigrao nešto da bi mogao reci nešto više o njima..
Katastrofa, tuga, jad i cemer, Jagodić je za Nestorovića, Murinjo. Onaj komentator sa BHT nije normalan, ko njemu dade da prenosi utakmice, kaže prije utakmice naš selektor je u karijeri vodio razne klubove i sa njima imao zapažene rezultate i onda nabroja klubove Rudar Prijedor, Radnik Bijeljina i drugi razni klubovi

Pirić- nevjerovatno je kakav je prvi gol primio, ono ne primaju ni najveci amateri, da te neko lobuje glavom i ako nije okrenut ka golu, a da se nisi odvojio od zemlje ni 1 centimetar u pokušaju skoka. Drugi gol isto ide na dušu golmana, pacerska intervencija. Inace ne volim linijske golmane.
Mihojević-promašio profesiju
Miletić-isto kao i Mihojević
Merajić- isto kao i Miletić i Mihojević
Memija-jedini iz odbrane koji je odigrao nešto, vidi se da dosta bolje igra na krilu..
Modić- ubleha samo takva, glavna karakteristika mu je što igra za juniore Milana, a Milanova škola fudbalaje koliko god to smiješno zvucalo jedna od najslabijih u Italiji.. Pocetnicki asistirao za gol protivnika, momak nema minute seniorskog fudbala.
Hadžiahmetović- sam držao 90 minua sredinu terena, prvo poluvrijeme loše odigrao, drugo se popravio
Hajradinović- osim gola, ništa specijalno nije uradio, konstantno forsiranje i soliranje nije nešto što će mu pomoći u karijeri, igrao je protiv beka koji ne zna hodati
Popović- solidan
Bajić- Protok lopte odličan, ponašanje katastrofalan, nadam se da mu slava nije udarila u glavu..
Hodžić- majstore ne možeš sam kroz 4 odbrambena igrača, da konstantno onako sloliraš u Dinamu sjedio bi stalno na klupi..
Od zamjena nijedan nije odigrao nešto da bi mogao reci nešto više o njima..
Katastrofa, tuga, jad i cemer, Jagodić je za Nestorovića, Murinjo. Onaj komentator sa BHT nije normalan, ko njemu dade da prenosi utakmice, kaže prije utakmice naš selektor je u karijeri vodio razne klubove i sa njima imao zapažene rezultate i onda nabroja klubove Rudar Prijedor, Radnik Bijeljina i drugi razni klubovi
- phillie
#2736 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Sto se komentatora tice, najbolji moment se desio za vrijeme jedne nase akcije. Lik hladno izjavljuje: "Sada je odbrana Kazahstana razrjedjena, sad treba pokusati" a na slici petorica "zutih" rasporedenih u formaciji i negdje medju njima samo Hodzic od nasih

Sto se tice utakmice, jesu losi nasi bili, ali i nihov golman je vadio svasta....
Sto se tice utakmice, jesu losi nasi bili, ali i nihov golman je vadio svasta....
-
Mustang1
#2737 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Idu nasa dvojica u kontru na 5 zutih komentator hladno kaze idemo sada 4 na 4 treba to iskoristiti
A njih 4 stoje u liniji i jedan ispred 
- ultima_palabra
#2738 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ovo je dobra generacija, šta li taj selektor radi pa ne mogu tri pasa povezati... dobar goldžija kod onih, Pavlovljev refleks 
- insaneinthebrain
#2739 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
strucnjak i po
- nKrkan
#2740 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Kakvog ste vi mišljena što tiče golmana , Karačić il Pirić ko je bolji ?
-
todd_smith
#2741 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Sto se mene tice Karacic ali ne mnogo bolje, Piric je previse letargican i ono sto se kod nas kaze "linijski golman", onaj drugi gol je trebao odmah procitati sta ce se desiti i mnogo ranije doci po loptu. O prvom golu ne vrijedi pricati.
- Šibicar
#2742 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Pogledati opet ovaj video i fokusirati se na to što čika Osim kaže o pogrešnom gledanju na fudbal na ovim našim prostorima,gdje kaže parafraziram,"prvo gledamo šta ko može individualno,pa tek onda kolektivnu igru...svi gledaju dok jedan dribla...živimo od prekida",e tako su naši omladinci danas odigrali,nema sumnje da mi imamo veće majstore sa loptom i da smo dobri tehničari,ali to u današnjem fudbalu ne pije vode.....
- Bosanski_kralj
#2743 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ne znam koje uslove stadion mora zadovoljiti da bi U-21 mogla nastupati, ne vjerujem da bilo koji stadion kod nas u Krajini te uslove ispunjava?Mustang1 wrote:Fakat sto ne daju mladu u Bihac i slicne neke gradove gdje vole reprezentaciju a nemaju priliku da ih gledaju. Pa u krajini gdje god da bude na bilo kom stadionu oni ce napuniti taman da prima i 20.000 a ne par hiljada
- Šibicar
#2744 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Čini mi se da su prošle ili pretprošle kvalifikacije nekoliko utakmica igrali na Grbavici,pa ako Grbavica ispunjava uslove,onda može vala i stadion Jedinstva.Bosanski_kralj wrote:Ne znam koje uslove stadion mora zadovoljiti da bi U-21 mogla nastupati, ne vjerujem da bilo koji stadion kod nas u Krajini te uslove ispunjava?Mustang1 wrote:Fakat sto ne daju mladu u Bihac i slicne neke gradove gdje vole reprezentaciju a nemaju priliku da ih gledaju. Pa u krajini gdje god da bude na bilo kom stadionu oni ce napuniti taman da prima i 20.000 a ne par hiljada
-
Mustang1
#2745 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Bila je jedna i u nekom manjem gradicu samo ne znam je'l zvanicna ili prijateljska bila
- phillie
#2746 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Ma u Kaknju su igrali prijateljsku nedavno...Grbavica cini mi se moze ugostiti kadetsku reprezentaciju i to je to. Ne znam moze li U21 u Tuzli igrati kvalifikacije?
-
todd_smith
#2747 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
jeste, prijateljska, nisam siguran u kojem gradicu je bilo, mozda ZenicaMustang1 wrote:Bila je jedna i u nekom manjem gradicu samo ne znam je'l zvanicna ili prijateljska bila
- BHF_Manijak
#2748 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
Kakanj, prijateljska s Turcima.
- phillie
#2749 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
MoRe bit'. Ako smo pobjedili garant je bila Zenicatodd_smith wrote:jeste, prijateljska, nisam siguran u kojem gradicu je bilo, mozda ZenicaMustang1 wrote:Bila je jedna i u nekom manjem gradicu samo ne znam je'l zvanicna ili prijateljska bila
-
todd_smith
#2750 Re: U-17 / U-19 / U-21 reprezentacija
ma ja ovo njega zezam, interna salaphillie wrote:MoRe bit'. Ako smo pobjedili garant je bila Zenicatodd_smith wrote:jeste, prijateljska, nisam siguran u kojem gradicu je bilo, mozda ZenicaMustang1 wrote:Bila je jedna i u nekom manjem gradicu samo ne znam je'l zvanicna ili prijateljska bila