pa nije, ali eto imaju snizenje
ali je stvarno lijep, ne umijem naci na onoj njihovoj stranici, pokazala bih ti
Moderator: anex
Ja sam sada na snizenju nasla tonu stvari po 20-30 km koje su snizene sa 120,100,90...tako da na snizenjima se definitivno isplati.Ambrozija wrote:
Koliko je bio? U Kotonu uopce nije jeftino koliko sam u pocetku ocekivala
Nije skup, jos ako si zadovoljna, kao sto jesi.me22 wrote:49,90![]()
pa nije, ali eto imaju snizenje![]()
ali je stvarno lijep, ne umijem naci na onoj njihovoj stranici, pokazala bih ti
Da, da, na snizenju su cijene uredu, ali redovne cijene su previsoke u odnosu na neke poznatije markeladyblue18 wrote: Ja sam sada na snizenju nasla tonu stvari po 20-30 km koje su snizene sa 120,100,90...tako da na snizenjima se definitivno isplati.
Ima josAmbrozija wrote: Nije skup, jos ako si zadovoljna, kao sto jesi....odem mozda sutra, ima li ih jos, jer se i meni bas dopao ovaj sa fotografije...
uh, sad si me zabrinula oko tih sjajnih niti...to ne volimme22 wrote:Ima josAmbrozija wrote: Nije skup, jos ako si zadovoljna, kao sto jesi....odem mozda sutra, ima li ih jos, jer se i meni bas dopao ovaj sa fotografije...
meni je puno ljepsi od onog, na onaj je fazon i ima macu oko kapuljace i malo nekih sjajnih niti, ali ne shljashti nista, nije kicasto
Hvala puno!MedenoSrce wrote:Intimo:
1. Sarajevo
Maršala Tita 22
tel: +387 33 213 865
2. Sarajevo
TC Merkator Ložionička 16
3. Sarajevo
Džemala Bijedića do br.218
tel: +387 33 761 290
Meni treba služba dostave poklona u Hrvatskoj, nešto gdje mogu online platiti?
Imas gore na bascarsiji negdje preko puta begove dzamije radnjicu sto prave papuce one aladinke, ima i ovakvih, s unutrasnje strane su postavljene sa pravim krznom tako da pripomazu cirkulaciji i bla bla, svasta mi nesto naprica zena, samo sam zaboravila cijenu
ovdje imas svega i svacega i ja ovo hocu kod nasMedenoSrce wrote:Meni treba služba dostave poklona u Hrvatskoj, nešto gdje mogu online platiti?
Preko puta Robota Hrasno ima radnjica sa tim futrovanim stvarima, deke, jastuci, grijači za leđa itd. Imaju i ovakve papuče/čizmice za po kućibeautyfool wrote:Imas gore na bascarsiji negdje preko puta begove dzamije radnjicu sto prave papuce one aladinke, ima i ovakvih, s unutrasnje strane su postavljene sa pravim krznom tako da pripomazu cirkulaciji i bla bla, svasta mi nesto naprica zena, samo sam zaboravila cijenu, jer nisam dosla njih da kupim vec aladinke
vjerovala ili ne ali ima u Skinny-ju u BBI raznih..kad udjes pa na desnoj strani..a ima i Accessorize i Six-u...Ductus Holedocus wrote:Gdje mogu naci lijepe zenske kape?
Nisam trenutno u Sa...pa ako se sjecas kakvog modela..Da ne saljem bezveze rajuIrm@ wrote:vjerovala ili ne ali ima u Skinny-ju u BBI raznih..kad udjes pa na desnoj strani..a ima i Accessorize i Six-u...Ductus Holedocus wrote:Gdje mogu naci lijepe zenske kape?
U Oviesse-u je snizenje na jeans hlace ili farmerice, a sve su im slim fit modeli, super su im hlace, pogotovo muske, zenski im je slabiji izbor (preporucujem onaj kod Interexa a ne u BBI jer je veci izbor).seyo_84 wrote:Ej zene,zna li neko gdje u Sarajevu ima jeans hlaca na snizenju,onih sto su skroz uske?
Meni trebaju zenskeAmbrozija wrote:U Oviesse-u je snizenje na jeans hlace ili farmerice, a sve su im slim fit modeli, super su im hlace, pogotovo muske, zenski im je slabiji izbor (preporucujem onaj kod Interexa a ne u BBI jer je veci izbor).seyo_84 wrote:Ej zene,zna li neko gdje u Sarajevu ima jeans hlaca na snizenju,onih sto su skroz uske?
A Mango je dobio zenske ali u sklopu nove kolekcije tako da nisu snizene.