baš sam posebna pahuljica, znam
Moderator: anex

Kako ces biti posebna svako drugi nosi ovo.annoy wrote:
baš sam posebna pahuljica, znam

de mi reci ove adidaske jesu udobne na duzi period kolko mi se cini da jesu kad sam ih probo?rumenige_brajtner wrote:u zadnje vrijeme vrtim ove
vidim ne jebe niko , pa da ponovo postavimAhmetShabo wrote:zdravo ljudstvo. zanima me kakve su ovo gazelle u juventi sto su dosle, danas slucajno naletih na njih? Cijena mi je sumnjiva, jesu li original ili je neki fuseraj?Imaju samo ove plave
Traje li jos ovo snizenje?konektovan wrote:
Nesto najudobnije na svijetu sto postoji, sa 119 KM snizene na 41 KM u office shoes.[emoji12]
poslano sa Sonija Ze
Traje druze, al' vec je pri kraju sve. Vec poceli ubacivati modele jesen/zima. Najbolje da obidjes sve njihove poslovnice, posebno u grand centru na ilidzi.P308 wrote:Traje li jos ovo snizenje?konektovan wrote:
Nesto najudobnije na svijetu sto postoji, sa 119 KM snizene na 41 KM u office shoes.[emoji12]
poslano sa Sonija Ze
Original jesu, samo se ne prodaju zbog boje, a dok je tamna plava uvijek dobro prolazila, i jos skuplja, osjetno.AhmetShabo wrote:vidim ne jebe niko , pa da ponovo postavimAhmetShabo wrote:zdravo ljudstvo. zanima me kakve su ovo gazelle u juventi sto su dosle, danas slucajno naletih na njih? Cijena mi je sumnjiva, jesu li original ili je neki fuseraj?Imaju samo ove plave
Hvala. Otici cu jos veceras, odavno ih ganjam a ovo je bas bas povoljno.konektovan wrote: Traje druze, al' vec je pri kraju sve. Vec poceli ubacivati modele jesen/zima. Najbolje da obidjes sve njihove poslovnice, posebno u grand centru na ilidzi.
poslano sa Sonija Ze
jesu, i lagane su pravo, ne osjete se na nozi. nećeš se zajebat ako ih kupiš, a ja sam se na ovaj model pravo naložio, čini mi se da bih mogao sad kupit još 3-4 para.KB9 wrote:
de mi reci ove adidaske jesu udobne na duzi period kolko mi se cini da jesu kad sam ih probo?
imam stvarno puno patika i ne trebaju mi nove al oko njih se lomim opasno

Koji je ovo model ?5korpus wrote:
zx fluxDr Baltazar wrote:Koji je ovo model ?
https://www.google.com/search?num=50&hl ... 80&bih=924Dr Baltazar wrote:
Koji je ovo model ?
hvalarumenige_brajtner wrote:jesu, i lagane su pravo, ne osjete se na nozi. nećeš se zajebat ako ih kupiš, a ja sam se na ovaj model pravo naložio, čini mi se da bih mogao sad kupit još 3-4 para.KB9 wrote:
de mi reci ove adidaske jesu udobne na duzi period kolko mi se cini da jesu kad sam ih probo?
imam stvarno puno patika i ne trebaju mi nove al oko njih se lomim opasno
btw, nisam ranije nosio asics, strašno otkriće po pitanju udobnosti. air max može qrcu svirat..

Neo=smece, bez da uvrijedim uvazenog druga forumasa.KB9 wrote:ne bi da te razocaram tj volio bi da se ispostavi da nemam pravo al skoro u svakom slucaju adidas neo obuca je smece