Safet Susic - Pape, selektor BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
and

#2726 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by and »

mikogoago wrote:Ljudi moji manite se suple ovo u vezi saveza i suspenzije postaje ozbiljno.Meni se cini da od nasih kvalifikacija nece biti nista.IOpet se nadam da nece stisnuti na generalnoj skupstini i glasati za troclano predsjednistvo.Jadna im majka onda.Nema tre rupe na svijetu gdje se mogu sakriti. :x
ne mislim ja da je toliko ozbiljno.jednostavno mogu birati između normalnih stvari koje hoće fifa i uefa i svojih nebuloza koje ih vode u nestanak.suviše je njima lijepo u savezu da bi se igrali ;-)
burek_in_space

#2727 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by burek_in_space »

mikogoago wrote:Ljudi moji manite se suple ovo u vezi saveza i suspenzije postaje ozbiljno.Meni se cini da od nasih kvalifikacija nece biti nista.IOpet se nadam da nece stisnuti na generalnoj skupstini i glasati za troclano predsjednistvo.Jadna im majka onda.Nema tre rupe na svijetu gdje se mogu sakriti. :x
Ma shta ce se to desiti?!
Da im nece neko dlaku s glave skinuti?! :lol:
veljaca

#2728 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

hz__semir wrote:Čekaj kad ja tebi napišem da ne razumiješ šta je napisano to je vrijeđanje, a ti kad meni napišeš da ne shvatam šta si htio reći to nije vrijeđanje? Kralj si svega mi.

Dalje, sve ako neko iz Saveza i čita ovaj forum, misliš da će ti odgovoriti i to se potpisati kao predstavnik Saveza? Smiješno.

Tako da ja i dalje tvrdim da je cilj tvog posta bila provokacija, a ne stvarno postavljanje pitanja.

I četvrto, nije tačno da napadam svakog ko ne veliča Papeta, napadam svakog ko piše gluposti i iznosi neistine ili u tvom slučaju, postavlja besmislena pitanja. I ja sam ga kritikovao za par stvari na ovoj temi, tako da ti ta priča kako sam ja ustvari Pape, ne pije vode. Za razliku od vas dežurnih pljuvača koji niste ni jednu pozitivnu riječ napisali, a kamoli šta više, samo znati pametovati, provocirati i kritikovati.

Vozdrica i nemoj se bolan puno sekirati što je Safet Pape Sušić selektor, nećeš ništa promjeniti, a samo možeš čir dobiti ili kakvu boleštinu.
Napisao si ovo: "To što ti ne znaš čitati ili ne razumiješ šta je napisano, tvoj problem, nažalost".
Nadam se da shvacas razliku - zato nisi ni napisao ovaj prvi dio ....
Ti mozes tvrditi sta hoces ( da je moj cilj provokacija ) - ali ja ti kazem da mi to nije bio cilj - nego je bio da odlaskom na finale SP nas selektor podigne nivo svog trenerskog znanja ( za igracko znanje - to mu ne treba - tu je za mene jedan od najboljih igraca koji su igrali u reprezentaciji bivse Juge ). A kao selektor on moze ( i treba ) imati svoj stav i iznijeti ga N/FSBiH u svezi suspenzije naseg Saveza, jer i njemu kao selektoru ne odgovara da bude selektor necega sto se ne takmici ....To je ono na sto sam mislio kada sam postavio svoja pitanja. Ta pitanja su postavljena i drugima - a ne samo tebi .....Sve ostalo - su tvoje insinuacije ...
Hvala sto se brines za moje zdravlje - ali ja se ne sikiram - privatno mi ide veoma dobro, zdravlje me sluzi a i klub koga volim je prvak ...
:sax:
Obuca9

#2729 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

Haj sad opet pročitaj šta sam napisao, pa možda napokon shvatiš "To što ti ne znaš čitati ili ne razumiješ šta je napisano".

U gramatici "ili" predstavlja rastavni veznik, a u matematici i logici predstavlja pojam "ekskluziovno ili" koji označava da je cjelokupni iskaz tačan ako je tačno jedna od ove dvije teze tačna, a budući da znaš čitati, to je onda ova druga "ne razumiješ šta je napisano". Dakle, nije tačno da sam ti rekao da ne znaš čitati, te da sam te na taj način uvrijedio.

A što se tiče Papeta, kad vidim da si iznio bar jednu pozitivnu stvar i pohvalio ga za bilo šta na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi, smatraću te dostojnim sagovornikom. Ovako mislim da nema svrhe raspravljati sa ljudima koji samo pljuju po lošim stvarima, a dobre stvari prešute, budući da sam ja prvi iznio nekoliko kritika na rad selektora, ne želim se dalje prepucavati sa dežurnim pljuvačima, kakav si ti ili kolega ti E.H.

A to što se super osjećaš jer ti je klub kojeg voliš prvak, ne sekiraj se nije to ništa, brzo će te to proći ;)
Corola

#2730 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

veljaca wrote:1. Da li ce nas selektor Susic prisustvovati finalu SP ?
2. Moze li nas selektor nesto uciniti u svezi stava UEFE - o jednom Predsjedniku ?
Odgovor jedan si vec dobio dobrih par odgovora.A ti opet po svom :-)
Usput uz onakvu mizernu platu i licne troskove iz svog dzepa koje napravio gledajuci nase igrace po BL itd.Za razliku od drugih selektora kojima je i tv bilo mrsko upaliti.Jos mu treba iz svog djepa da izvadi i za put na finale.For what :shock: Holandije i Spanije ili Njemacke ni na vidiku u vezi tekmi sa nama.Tako da ama bas nikakve logike nema.
Odgovor dva,kao sto je Kodro ucinio to jest sta su mu ucinili,tako i Pape moze da ucini to jest da mu se ucini. :-)
Savez i kroji i dere.Vecinom dere tako da im segrti ne trebaju.
Oni ne slusaju ni clanove FIFE i UEFE,kako bi tek onda selektora :roll:
Tako da je pitanje isuvise naivno.
Ili kako neko navede ''providno provokativno''
P.S uostalom vec je javno iznio bojazan da savez ne ''uprska stvari do kraja''
Sta bi jos trebao, zolju na strelu zavezati pa ko' Rambo :lol: :-)
Bosanski_kralj

#2731 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

veljaca wrote:
1. Da li ce nas selektor Susic prisustvovati finalu SP ?
2. Moze li nas selektor nesto uciniti u svezi stava UEFE - o jednom Predsjedniku ?
Šta ste vi loše vidjeli u ovim pitanjima, kad su vam toliko zasmetala?
Corola

#2732 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Bosanski_kralj wrote:
veljaca wrote:
Isto ono ''dobro''sto si ti i takvi vidjeli, pa vam svejedno. :-)
Uostalom pitanja su postavljena da bi se odgovorilo.
Gdje ti vidis ''smetanja''
Bosanski_kralj

#2733 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Bosanski_kralj »

Corola wrote:
Bosanski_kralj wrote:
veljaca wrote:
Zašto ti odgovaraš na moj post? Tebi valjda ne "smetaju" pitanja?

Nisam ih vidio ni kao loša ni kao dobra, već jednostavno onakva kakva jesu. Čovjek želi da sazna hoće li Sušić biti na finalu SP i može li Sušić šta pomoći u vezi stava UEFE.

Na ova se pitanja može odgovriti sa da/ne ili može/ne može. Nikakva daljna razglabanja nisu potrebna
elSaik

#2734 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Ima ovdje ljudi koji se lično uvrijede, kada neko postavi neodgovarajuće pitanje ili ostavi loš komentar.
Ridjobrki

#2735 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ridjobrki »

veljaca wrote: 2. Moze li nas selektor nesto uciniti u svezi stava UEFE - o jednom Predsjedniku ?
3. Može li naš selektor učiniti šta u pogledu ovih ustavnih reformi
4. Može li napraviti da budu veći komadi mesa za ručak i da Ekrem obavezno leti iz menze

:roll:
elSaik

#2736 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by elSaik »

Ne može.
Obuca9

#2737 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Obuca9 »

elSaik wrote:Ima ovdje ljudi koji se lično uvrijede, kada neko postavi neodgovarajuće pitanje ili ostavi loš komentar.
Kao i nekih koje je duboko potresla izjava o jačini nekakve poljske lige, da još imaju posljedice od iste.
jutarnji

#2739 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

burek_in_space wrote:Ma shta ce se to desiti?!
Da im nece neko dlaku s glave skinuti?!
Vala bas, ne znam koji qratz sad hoce od tog ublehaskog saveza kad su ga oni (fifa/uefa) takvog napravili
i registrovali. Bio savez sa jednim predsjednikom, regulisanim statutom, oznakama, dresovima, sponzorima..
Ovi iz fife postavili uslov savezu da ako zele klubove i reprezentaciju u medjunarodnim takmicenjima, moraju
primiti ove iz rs i tada hb u ligu i repku. I sta, ovi pristali na ujedinjenje pod uslovima koji su doveli do stanja
koje imamo danas. Sta sad hoce koju pm i fifa i uefa?
Ridjobrki

#2740 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ridjobrki »

jutarnji wrote:
burek_in_space wrote:Ma shta ce se to desiti?!
Da im nece neko dlaku s glave skinuti?!
Vala bas, ne znam koji qratz sad hoce od tog ublehaskog saveza kad su ga oni (fifa/uefa) takvog napravili
i registrovali. Bio savez sa jednim predsjednikom, regulisanim statutom, oznakama, dresovima, sponzorima..
Ovi iz fife postavili uslov savezu da ako zele klubove i reprezentaciju u medjunarodnim takmicenjima, moraju
primiti ove iz rs i tada hb u ligu i repku. I sta, ovi pristali na ujedinjenje pod uslovima koji su doveli do stanja
koje imamo danas. Sta sad hoce koju pm i fifa i uefa?
Ma stari OHR-ov princip: sve zajebi i onda im još seri po glavi...
jutarnji

#2741 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

Ridjobrki wrote:Ma stari OHR-ov princip: sve zajebi i onda im još seri po glavi...
Jasno, sve ove godine gledaju tu patnju povuci-potegni, i bas danas im doslo da to nije u redu. Dok smo
bili kanta za nabijanje, bilo je pusti ih, `ebat ih, ionako nisu ni za sta. Sad, prvi put imamo tim da lici na nesta
i odjednom ...hop, evo vam qrazt, sredite savez.
Ridjobrki

#2742 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ridjobrki »

jutarnji wrote:
Ridjobrki wrote:Ma stari OHR-ov princip: sve zajebi i onda im još seri po glavi...
Jasno, sve ove godine gledaju tu patnju povuci-potegni, i bas danas im doslo da to nije u redu. Dok smo
bili kanta za nabijanje, bilo je pusti ih, `ebat ih, ionako nisu ni za sta. Sad, prvi put imamo tim da lici na nesta
i odjednom ...hop, evo vam qrazt, sredite savez.
Kad smo dopustili da svi vicevi o Bosancima budu živa istina. Volovi glupi svaku instrukciju izvana prihvataju jer sami ništa ne znaju i ne mogu. Kratka lista najvećih promašaja:

- mala i srednja preduzeća u ekonomiji
- porodična medicina u zdravstvu
- bolonjska reforma u obrazovanju.

Tri poteza da se uništi sve što je Juga pola stoljeća gradila i u čem smo bili najbolji. Sport je samo kolateralna šteta...
jutarnji

#2743 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

Ridjobrki wrote:Kad smo dopustili da svi vicevi o Bosancima budu živa istina. Volovi glupi svaku instrukciju izvana prihvataju jer sami ništa ne znaju i ne mogu.
Ma imamo mi i pametnih ljudi, obrazovanih, inteligentnih, al`, `ebem li ga, po nekakvom nepisanom pravilu
vazda nam na vrh isplivaju oni od zla oca od gore matere. Kako???
Ridjobrki

#2744 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Ridjobrki »

jutarnji wrote:Kako???
CIA i FIFA. 8-)
jutarnji

#2745 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by jutarnji »

Ridjobrki wrote:
jutarnji wrote:Kako???
CIA i FIFA. 8-)
Da znas da sve vise pocinjem vjerovati u te teorije zavjere :lol: .
BSn

#2746 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by BSn »

ne treba nama ni cia ni fifa dok je nama nas vakih kaki smo.

nema potrebe za strahom... mozda nas suspenduju, jer su izbori pa nije patriotski raditi sto ti kazu stranci, al' poslije izbora moze sve sta se trazi, ha ja...
Edin H.

#2747 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Edin H. »

BSn wrote:ne treba nama ni cia ni fifa dok je nama nas vakih kaki smo.

nema potrebe za strahom... mozda nas suspenduju, jer su izbori pa nije patriotski raditi sto ti kazu stranci, al' poslije izbora moze sve sta se trazi, ha ja...
Joj Tita mi izbliza (uzrecica nararavno dolazi iz nadasve cuvenog filma Tito izbliza :oops: ) ako se strovalim cifru za let u dragu mi Tiranu, a Ceko odluci da mi ga sukne odlucivsi da nam nisu potrebna ova nadigravanja sa inferiornim fudbalskim nacijama :shock:
simomatavulj

#2748 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by simomatavulj »

hz__semir wrote:Haj sad opet pročitaj šta sam napisao, pa možda napokon shvatiš "To što ti ne znaš čitati ili ne razumiješ šta je napisano".

U gramatici "ili" predstavlja rastavni veznik, a u matematici i logici predstavlja pojam "ekskluziovno ili" koji označava da je cjelokupni iskaz tačan ako je tačno jedna od ove dvije teze tačna, a budući da znaš čitati, to je onda ova druga "ne razumiješ šta je napisano". Dakle, nije tačno da sam ti rekao da ne znaš čitati, te da sam te na taj način uvrijedio.

A što se tiče Papeta, kad vidim da si iznio bar jednu pozitivnu stvar i pohvalio ga za bilo šta na ovoj ili bilo kojoj drugoj temi, smatraću te dostojnim sagovornikom. Ovako mislim da nema svrhe raspravljati sa ljudima koji samo pljuju po lošim stvarima, a dobre stvari prešute, budući da sam ja prvi iznio nekoliko kritika na rad selektora, ne želim se dalje prepucavati sa dežurnim pljuvačima, kakav si ti ili kolega ti E.H.

A to što se super osjećaš jer ti je klub kojeg voliš prvak, ne sekiraj se nije to ništa, brzo će te to proći ;)
Potpuno ispravna opservacija, ja od njega nisam procitao niti jedan post, a da nije neki pokusaj cinizma i omalovazavanja Susica. Sad bi on trebao srediti savez a istovremeno biti i u Juznoj Africi. Takodje bi trebao utjecati na vremenske prilike u Australiji, cuo sam da kenguri krepaju od vrucine.
Corola

#2749 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by Corola »

Bosanski_kralj wrote:
Corola wrote:
Zašto ti odgovaraš na moj post? Tebi valjda ne "smetaju" pitanja?

Nisam ih vidio ni kao loša ni kao dobra, već jednostavno onakva kakva jesu. Čovjek želi da sazna hoće li Sušić biti na finalu SP i može li Sušić šta pomoći u vezi stava UEFE.

Na ova se pitanja može odgovriti sa da/ne ili može/ne može. Nikakva daljna razglabanja nisu potrebna[/quote]

Ti ko da si u srodstvu sa Staljinom ili ovim koso-okim predsjednicima.
Pa postavljas pitanja,zakone o odgovoru,ko smije odgovoriti i kako.I da li uopste smije odgovoriti.
I onda kad otvoris oci,skontas niti imas ista sa Staljinom,niti si ko-so-ok :D ,niti imas ikakvu moc kao ovi da postavljas uslove kako ce ko odgovoriti na pitanja.I kome ce odgovoriti . :dance:
veljaca

#2750 Re: Safet Susic - Pape, selektor BiH

Post by veljaca »

Bosanski_kralj wrote:
veljaca wrote:
:thumbup:

Pitanja su krajnje jednostavna .... i bez imalo primjese provokacije - sa moje strane. Oni koji tvrde suprotno - nisu u pravu. Bar ja nisam imao tu najmjeru kada sam postavljao ta dva pitanja - a valjda ja najbolje znam sta mislim ...

E sada, problem u svezi ovih pitanja je sto pojedinci cim se postave neka pitanja koja ne hvale selektora ( a ova pitanja niti ga hvale niti ga napadaju ) - onda si njegov protivnik, izrod, izdajica i ne znam sta vec ne ...
Za ovog semira - vrati se i procitaj moje postove na ovoj temi - i nadji i jedan gdje ja napadam selektora. Cak sta vise, u vecem broju postova isticem realne, pozitivne stvari ....( samo sto ti to neces da vidis .... ).

A ovo elaboriranje u svezi ILI - je krajnje degutantno .... ( iliti OR ) ....

Btw - zaista, molio bih normalne sugovornike na ovoj temi, a koji imaju KONKRETNE odgovore, da mi odgovore na moja dva pitanja. ....

:sax:
Locked