Ispade Hare opet u pravu.
- Murat Sabanovic
#2726 Re: Ispade Hare opet u pravu.
radoncic je dobro znao da on nema sanse da bude clan predsjednistava !!! cemu onda kandidatura za predsjednika ? jednostavno, "ukrasti"harisu koji glas , tako da izetbegovic bude izebran za prvog covjeka. a fahro ce preko njega do svojih ciljeva.
lukava strategija bakira,fahre ...
- ultima_palabra
#2727 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Sjo Avde al ih ismija
Čuj hoćete li u Istanbul
Na šta je Dudak spao
Na šta je Dudak spao
- Suti i trpi
#2728 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ultima_palabra wrote:Sjo Avde al ih ismijaČuj hoćete li u Istanbul
![]()
Na šta je Dudak spao
Al se ismija, suza mi potece
Nadam se da ce za 4 godina ovako izgledati stab SDA.
-
paloma
#2729 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Ko onda preostaje, SBB?Suti i trpi wrote:ultima_palabra wrote:Sjo Avde al ih ismijaČuj hoćete li u Istanbul
![]()
Na šta je Dudak spao![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Al se ismija, suza mi potece![]()
![]()
... Fenomenalan prilog, svaka sekunda je neprocjenjiva
. Kako su se misevi pokupili na kraju i ko popisani krenuli kucama... Kanta na kraju priloga pokazuje gdje je mjesto SzBiH. Otpad.
Nadam se da ce za 4 godina ovako izgledati stab SDA.
-
brucos7
#2730 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Goran_35 wrote:Moje veliko postovanje Gospodinu Harisu Silajdzicu!
Moram priznati da me je poslije svega sramota sto sam Bosanac i Bosnjak.Povraca mi se i na drzavu i na narod i na medije.Ono zadnje sto je valjalo izginulo je u periodu od 1992 do 1995...Mi smo ipak stoka koja ne zasluzuje nista bolje od srpskog ropstva...
Jos jednom ,VELIKO HVALA Gospodinu Silajdzicu za sve!
Aferim!
- UEco
#2731 Re: Ispade Hare opet u pravu.
naslov teme ce biti aktuelan i mati smisla vec u skorijoj buducnosti. nazalost.
- Suti i trpi
#2732 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Moram priznati da su Bosnjaci (nesvjesno) napravili jako pametan potez odbacivanjem radikala Hareta i njegove SzBiH. Dodiku je Hare savrseno odgovaro, jer je nacionalista kao i on. Zapad je imo dva radikala medju kojima nije bilo razlike, te nisu imali moralno pravo da sankcionisu jedan od dva nacionalizma. SDP je na papiru multietnicka stranka, tako da bi mogli imati podrsku od strane Amerike i EU. Zbog toga Dodik ne moze smisliti SDP. Vjerujem da ce zajedno sa Covicem uciniti sve da SDP ne udje u vladu. Vjerujem da ce uciniti sve da ozive svoga najboljeg asistenta SzBiH, kao i SBB.
-
bingulesku
#2733 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Eto Hare, bio si bolji izbor i od Radončića i od Bakira pa možda i od Željka ali to ne znači da si bio dobar, i da si bio dovoljno dobar, dapaće. Allahimanet
- yugi
#2734 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Sad kad nema više Harisa ima sve da cvijeta
On je bio jedina prepreka za razvoj BiH 
- Been
#2735 Re: Ispade Hare opet u pravu.
što je ispadao, ispadao je... sad jedino može ispasti iz Sadinog naručja, ali to je takva grdosija i mrga, da sam uvjeren da je to fizički nemoguće...
Vozdra ubleho !
Vozdra ubleho !
- PasoDzigera007
#2736 Re: Ispade Hare opet u pravu.
E moji Bosnjaci,jedina lijepa vjest od nas je ta sto smo pokazali ostalima da smo jedini narod koji je trazio promjene,te zato je i SDP dobilo najvise glasova,a ostala dva naroda i dalje nacionalisticki nastrojeni,hem HDZ ,hem SNSD. Al mi nikako nije jasno,pobogu brate koliko covjek mora biti glup,pa izabrati Bakira za predsjednika Bosnjaka. Hem sto nije sposoban,a Bogami nit ce se suprostavljati onom krkanu iz Laktasa,nego ce lijepo ko i njegov smrdonja predsjednik Tihic rasprditi drzavnu imovinu kad pokrenu opet Prud. A za one ublehase koji nisu znali,jedini covjek koji unio strane investicije je Haris Silajdzic,jedini covjek koji je nasim kompanijama obezbjedio na stotine miliona na stranom trzistu je opet Haris Silajdzic,jedini covjek koji je doveo arapske investitore kao npr. Al Shiddi koji gradi vrijedan objekat u iznosu od preko 100 miliona maraka u centru Sarajeva,te obnovu hotela Bristol u jedan luksuzni hotel sa 5 zvijezdica,gdje su zaposlene sve nase firme. Jedini covjek koji je uspio sto nije niko do sad,a to je da ujedinio elektroprivredu sa rudnicima je upravo Haris Silajdzic,jedini covjek koji je uspio realizovati uspjesnu saradnju sa Turskom avio kompanijom,gdje je BH airlines dobio 2 nova aviona,nova radna mjesta,usavrsavanja nasih pilota i mnogo cega,je opet Haris Silajdzic,da bi na kraju izabrali idiota Bakira. E moji Bosnjaci,al poslije J..... nema kajanja.SRAM VAS BILO!Otjerali ste jedinog sposobnog covjeka,koji je bio sirom svijeta prihvacen i postovan.
- Better Man
#2737 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Gledajuci rezultate Radoncic nije bio bez sansi, a i tu je veliki broj sumnjivo nevazecih listica. Da je zaista mislio da nema sanse odustao bi od kandidature u korist nekog od njih dvojice.Murat Sabanovic wrote:radoncic je dobro znao da on nema sanse da bude clan predsjednistava !!! cemu onda kandidatura za predsjednika ? jednostavno, "ukrasti"harisu koji glas , tako da izetbegovic bude izebran za prvog covjeka. a fahro ce preko njega do svojih ciljeva.
- Suti i trpi
#2738 Re: Ispade Hare opet u pravu.
PasoDzigera007 wrote:E moji Bosnjaci,jedina lijepa vjest od nas je ta sto smo pokazali ostalima da smo jedini narod koji je trazio promjene,te zato je i SDP dobilo najvise glasova,a ostala dva naroda i dalje nacionalisticki nastrojeni,hem HDZ ,hem SNSD. Al mi nikako nije jasno,pobogu brate koliko covjek mora biti glup,pa izabrati Bakira za predsjednika Bosnjaka. Hem sto nije sposoban,a Bogami nit ce se suprostavljati onom krkanu iz Laktasa,nego ce lijepo ko i njegov smrdonja predsjednik Tihic rasprditi drzavnu imovinu kad pokrenu opet Prud. A za one ublehase koji nisu znali,jedini covjek koji unio strane investicije je Haris Silajdzic,jedini covjek koji je nasim kompanijama obezbjedio na stotine miliona na stranom trzistu je opet Haris Silajdzic,jedini covjek koji je doveo arapske investitore kao npr. Al Shiddi koji gradi vrijedan objekat u iznosu od preko 100 miliona maraka u centru Sarajeva,te obnovu hotela Bristol u jedan luksuzni hotel sa 5 zvijezdica,gdje su zaposlene sve nase firme. Jedini covjek koji je uspio sto nije niko do sad,a to je da ujedinio elektroprivredu sa rudnicima je upravo Haris Silajdzic,jedini covjek koji je uspio realizovati uspjesnu saradnju sa Turskom avio kompanijom,gdje je BH airlines dobio 2 nova aviona,nova radna mjesta,usavrsavanja nasih pilota i mnogo cega,je opet Haris Silajdzic,da bi na kraju izabrali idiota Bakira. E moji Bosnjaci,al poslije J..... nema kajanja.SRAM VAS BILO!Otjerali ste jedinog sposobnog covjeka,koji je bio sirom svijeta prihvacen i postovan.
Jos da progovore Zvockonja i Hercegovac pravi pa da umrem od smijeha
1. Svaka cast Bosnjaci, ispali ste pametni za razliku od vecine Srba i Hrvata.
2. To se krkanu treba suprostavljati? Ja mislim da ga treba sto vise ignorisati. Ako bude ignorisan, siguran sam da ce na iducim izborima dobro popusiti. Na ovoj pobjedi Dodi treba zahvaliti i Silajdzicu.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2739 Re: Ispade Hare opet u pravu.
ček ček
jel se to moj glas protiv nacionalista računa kao bošnjački glas

jel se to moj glas protiv nacionalista računa kao bošnjački glas
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2740 Re: Ispade Hare opet u pravu.
džaba komi, ako nemaš ovjerenu potvrdu pečatom Temeljne stranke iz Prijestolnog grada nije to, to. tvoj glas nema legitimitet.komi wrote:ček ček
jel se to moj glas protiv nacionalista računa kao bošnjački glas![]()
-
hercegovac_pravi
#2741 Re: Ispade Hare opet u pravu.
O čemu ti dijete drago? Jel to "uspjeh" NS-a udario u paču pa se loše vlada emocijama?Suti i trpi wrote:PasoDzigera007 wrote:E moji Bosnjaci,jedina lijepa vjest od nas je ta sto smo pokazali ostalima da smo jedini narod koji je trazio promjene,te zato je i SDP dobilo najvise glasova,a ostala dva naroda i dalje nacionalisticki nastrojeni,hem HDZ ,hem SNSD. Al mi nikako nije jasno,pobogu brate koliko covjek mora biti glup,pa izabrati Bakira za predsjednika Bosnjaka. Hem sto nije sposoban,a Bogami nit ce se suprostavljati onom krkanu iz Laktasa,nego ce lijepo ko i njegov smrdonja predsjednik Tihic rasprditi drzavnu imovinu kad pokrenu opet Prud. A za one ublehase koji nisu znali,jedini covjek koji unio strane investicije je Haris Silajdzic,jedini covjek koji je nasim kompanijama obezbjedio na stotine miliona na stranom trzistu je opet Haris Silajdzic,jedini covjek koji je doveo arapske investitore kao npr. Al Shiddi koji gradi vrijedan objekat u iznosu od preko 100 miliona maraka u centru Sarajeva,te obnovu hotela Bristol u jedan luksuzni hotel sa 5 zvijezdica,gdje su zaposlene sve nase firme. Jedini covjek koji je uspio sto nije niko do sad,a to je da ujedinio elektroprivredu sa rudnicima je upravo Haris Silajdzic,jedini covjek koji je uspio realizovati uspjesnu saradnju sa Turskom avio kompanijom,gdje je BH airlines dobio 2 nova aviona,nova radna mjesta,usavrsavanja nasih pilota i mnogo cega,je opet Haris Silajdzic,da bi na kraju izabrali idiota Bakira. E moji Bosnjaci,al poslije J..... nema kajanja.SRAM VAS BILO!Otjerali ste jedinog sposobnog covjeka,koji je bio sirom svijeta prihvacen i postovan.![]()
![]()
![]()
![]()
Jos da progovore Zvockonja i Hercegovac pravi pa da umrem od smijeha![]()
.
1. Svaka cast Bosnjaci, ispali ste pametni za razliku od vecine Srba i Hrvata.
2. To se krkanu treba suprostavljati? Ja mislim da ga treba sto vise ignorisati. Ako bude ignorisan, siguran sam da ce na iducim izborima dobro popusiti. Na ovoj pobjedi Dodi treba zahvaliti i Silajdzicu.
- spreca
#2742 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Suti i trpi wrote:Moram priznati da su Bosnjaci (nesvjesno) napravili jako pametan potez odbacivanjem radikala Hareta i njegove SzBiH. Dodiku je Hare savrseno odgovaro, jer je nacionalista kao i on. Zapad je imo dva radikala medju kojima nije bilo razlike, te nisu imali moralno pravo da sankcionisu jedan od dva nacionalizma. SDP je na papiru multietnicka stranka, tako da bi mogli imati podrsku od strane Amerike i EU. Zbog toga Dodik ne moze smisliti SDP. Vjerujem da ce zajedno sa Covicem uciniti sve da SDP ne udje u vladu. Vjerujem da ce uciniti sve da ozive svoga najboljeg asistenta SzBiH, kao i SBB.
Hare je patriota a dodo je mali fhirer,mozda za tebe nije ali je za mene takav,mene bi sramota bilo porediti njih dvojicu ali tebi to ne smeta jer kad obraz guzica moze svasta proci .Otidji malo do Banjaluke da vidis kaka je klima tamo u svekrscenoj republici.
-
tuzlak-x
#2743 Re: Ispade Hare opet u pravu.
UEco wrote:naslov teme ce biti aktuelan i mati smisla vec u skorijoj buducnosti. nazalost.
eto kako bosna pod srblje pade. ovo je ocit dogovor da haris nestane sa politicke scene. najvise stete ce imati SDP.
- veljaca
#2744 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Opet se sjedilo kod komsije Meme. On i nas jos trojica komsija ( on se izjasnjava kao OSTALI a mi svako za sebe - zato nas je uvijek 4 ... ) sinoc smo "tabirili" dnevnopoliticku situaciju u BiH.
Poceli smo prvo uz romanijski krompir koji je u rerni zapekla Memina supruga Ranka ( rodila je majka ), pojacan sa travnickim sirom i uz hercegovacu prsutu. Pili smo himber - jer smo tako kolektivno ( koncezusom ) odlucili poslije jedne sjedeljke gdje smo konzumirali alkohol i malo se bratski posaketali. Glavni zakljuci sinosnjeg sijela kod Meme su:
- za cetiri godine nece vise biti na politickoj sceni BIH gosp. Dodika, jer ce ili Srbi doci tobe ili ce se Drzava BiH raspasti pa nece biti Dode u BiH ....
- interesantan ce biti kombinatorika za mandatara Vlade BIH. Lagumdzija ima sigurne 3 bobe od Bakira i Komsica i 1 bobu od Radmanovica, Covic ima sigurne 2 bobe od Radmanovica, Bakira i od Komsica a kandidat iz srpskog reda: 3 bobe od Radmanovica, 1 bobu od Komsica i od Bakira. Elem, po Memi - novi mandatar vlade je Zlatko. Mi smo se pozivali na dzentlmenski dogovor da je red na mandatara iz reda hrvatskog naroda - nasta se Memo samo nasmijao ...
- Memo je zakljucio da bi bilo dobro da se nastave projekti ( pogotovo iz energetskog sektora ) ali oni koji rade protiv BiH ce svim silama nastojati da ih ospore - jer bi to znacilo prosperitet i napredak Drzave Bosne i Hercegovine, sto njima ne odgovara ...
- Memo, kao vatreni pitar se obradovao povratku SDP-a jer ce sada moci nositi crvene boje. Mi smo mu rekli da je crvena boja - boja Veleza, ali on rece - neka samo nije plavo ....
- Pri kraju, kada je Ranka ubacivala drugu turu romanijskog krompira u rernu - rece Memo: " Hvatajte se vi koka, manite se politike ...."

Poceli smo prvo uz romanijski krompir koji je u rerni zapekla Memina supruga Ranka ( rodila je majka ), pojacan sa travnickim sirom i uz hercegovacu prsutu. Pili smo himber - jer smo tako kolektivno ( koncezusom ) odlucili poslije jedne sjedeljke gdje smo konzumirali alkohol i malo se bratski posaketali. Glavni zakljuci sinosnjeg sijela kod Meme su:
- za cetiri godine nece vise biti na politickoj sceni BIH gosp. Dodika, jer ce ili Srbi doci tobe ili ce se Drzava BiH raspasti pa nece biti Dode u BiH ....
- interesantan ce biti kombinatorika za mandatara Vlade BIH. Lagumdzija ima sigurne 3 bobe od Bakira i Komsica i 1 bobu od Radmanovica, Covic ima sigurne 2 bobe od Radmanovica, Bakira i od Komsica a kandidat iz srpskog reda: 3 bobe od Radmanovica, 1 bobu od Komsica i od Bakira. Elem, po Memi - novi mandatar vlade je Zlatko. Mi smo se pozivali na dzentlmenski dogovor da je red na mandatara iz reda hrvatskog naroda - nasta se Memo samo nasmijao ...
- Memo je zakljucio da bi bilo dobro da se nastave projekti ( pogotovo iz energetskog sektora ) ali oni koji rade protiv BiH ce svim silama nastojati da ih ospore - jer bi to znacilo prosperitet i napredak Drzave Bosne i Hercegovine, sto njima ne odgovara ...
- Memo, kao vatreni pitar se obradovao povratku SDP-a jer ce sada moci nositi crvene boje. Mi smo mu rekli da je crvena boja - boja Veleza, ali on rece - neka samo nije plavo ....
- Pri kraju, kada je Ranka ubacivala drugu turu romanijskog krompira u rernu - rece Memo: " Hvatajte se vi koka, manite se politike ...."
- drndalo
#2745 Re: Ispade Hare opet u pravu.
HARISE 100%, jesil' to ti iza cudnog Nick-a ???PasoDzigera007 wrote:E moji Bosnjaci,jedina lijepa vjest od nas je ta sto smo pokazali ostalima da smo jedini narod koji je trazio promjene,te zato je i SDP dobilo najvise glasova,a ostala dva naroda i dalje nacionalisticki nastrojeni,hem HDZ ,hem SNSD. Al mi nikako nije jasno,pobogu brate koliko covjek mora biti glup,pa izabrati Bakira za predsjednika Bosnjaka. Hem sto nije sposoban,a Bogami nit ce se suprostavljati onom krkanu iz Laktasa,nego ce lijepo ko i njegov smrdonja predsjednik Tihic rasprditi drzavnu imovinu kad pokrenu opet Prud. A za one ublehase koji nisu znali,jedini covjek koji unio strane investicije je Haris Silajdzic,jedini covjek koji je nasim kompanijama obezbjedio na stotine miliona na stranom trzistu je opet Haris Silajdzic,jedini covjek koji je doveo arapske investitore kao npr. Al Shiddi koji gradi vrijedan objekat u iznosu od preko 100 miliona maraka u centru Sarajeva,te obnovu hotela Bristol u jedan luksuzni hotel sa 5 zvijezdica,gdje su zaposlene sve nase firme. Jedini covjek koji je uspio sto nije niko do sad,a to je da ujedinio elektroprivredu sa rudnicima je upravo Haris Silajdzic,jedini covjek koji je uspio realizovati uspjesnu saradnju sa Turskom avio kompanijom,gdje je BH airlines dobio 2 nova aviona,nova radna mjesta,usavrsavanja nasih pilota i mnogo cega,je opet Haris Silajdzic,da bi na kraju izabrali idiota Bakira. E moji Bosnjaci,al poslije J..... nema kajanja.SRAM VAS BILO!Otjerali ste jedinog sposobnog covjeka,koji je bio sirom svijeta prihvacen i postovan.
S ovim si ga bas usr'o... Pa ovo ni sam Haris o sebi nije pricao... Jer bi mu nos narastao...jedini covjek koji je nasim kompanijama obezbjedio na stotine miliona na stranom trzistu je opet Haris Silajdzic
Ja sam cesto "gore", i nije mi primjetno gore nego ovdje... Ima finih lokala, mjesta, ima i finih ljudi, naravno ima i idiota... A ovdje ih nemamo, jel' ? Ili si ti u nekoj Danskoj nastanjen, pa ne vidis dalje od "Male Sirene"...?spreca wrote:Otidji malo do Banjaluke da vidis kaka je klima tamo u svekrscenoj republici.
A do sada nisu neki bili u koaliciji sa "Srbljima"? Ove dezurne Patriote...?tuzlak-x wrote:eto kako bosna pod srblje pade. ovo je ocit dogovor da haris nestane sa politicke scene. najvise stete ce imati SDP.
Last edited by drndalo on 05/10/2010 11:39, edited 2 times in total.
-
VjecitiStudent
#2746 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Izljevi razocaranih sjecikesa iz ZagraBiH-a se nastavljaju ...PasoDzigera007 wrote:E moji Bosnjaci,jedina lijepa vjest od nas je ta sto smo pokazali ostalima da smo jedini narod koji je trazio promjene,te zato je i SDP dobilo najvise glasova,a ostala dva naroda i dalje nacionalisticki nastrojeni,hem HDZ ,hem SNSD. Al mi nikako nije jasno,pobogu brate koliko covjek mora biti glup,pa izabrati Bakira za predsjednika Bosnjaka. Hem sto nije sposoban,a Bogami nit ce se suprostavljati onom krkanu iz Laktasa,nego ce lijepo ko i njegov smrdonja predsjednik Tihic rasprditi drzavnu imovinu kad pokrenu opet Prud. A za one ublehase koji nisu znali,jedini covjek koji unio strane investicije je Haris Silajdzic,jedini covjek koji je nasim kompanijama obezbjedio na stotine miliona na stranom trzistu je opet Haris Silajdzic,jedini covjek koji je doveo arapske investitore kao npr. Al Shiddi koji gradi vrijedan objekat u iznosu od preko 100 miliona maraka u centru Sarajeva,te obnovu hotela Bristol u jedan luksuzni hotel sa 5 zvijezdica,gdje su zaposlene sve nase firme. Jedini covjek koji je uspio sto nije niko do sad,a to je da ujedinio elektroprivredu sa rudnicima je upravo Haris Silajdzic,jedini covjek koji je uspio realizovati uspjesnu saradnju sa Turskom avio kompanijom,gdje je BH airlines dobio 2 nova aviona,nova radna mjesta,usavrsavanja nasih pilota i mnogo cega,je opet Haris Silajdzic,da bi na kraju izabrali idiota Bakira. E moji Bosnjaci,al poslije J..... nema kajanja.SRAM VAS BILO!Otjerali ste jedinog sposobnog covjeka,koji je bio sirom svijeta prihvacen i postovan.
-
Bloger
#2747 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nakon što je Hare sišao s političke scene, pitam se koga ćemo sada pljuvati i optuživati za težak položaj Bošnjaka.
- drndalo
#2748 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Naci cemo vec nekoga... Konkurencija je povelika...
- Suti i trpi
#2749 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Nije bas da su isti. Cijenim da je Hare veci nacionalista od Dodija, samo sto se nama cini drugacije jer je Dodino djelovanje popraceno kriminalom i bahatim ponasanjem. Dakle, Dodiku je na prvom mjestu kriminal pa tek onda nacionalisticke teznje. Silajdzicu su na prvom mjestu nacionalisticke teznje pa tek onda kriminal. Silajdzic je kulturan ublehas i manipulator, dok je Dodik krkansko- bahati ublehas i manipulator. To je da zanemariva razlika izmedju njih dvojice.spreca wrote:Suti i trpi wrote:Moram priznati da su Bosnjaci (nesvjesno) napravili jako pametan potez odbacivanjem radikala Hareta i njegove SzBiH. Dodiku je Hare savrseno odgovaro, jer je nacionalista kao i on. Zapad je imo dva radikala medju kojima nije bilo razlike, te nisu imali moralno pravo da sankcionisu jedan od dva nacionalizma. SDP je na papiru multietnicka stranka, tako da bi mogli imati podrsku od strane Amerike i EU. Zbog toga Dodik ne moze smisliti SDP. Vjerujem da ce zajedno sa Covicem uciniti sve da SDP ne udje u vladu. Vjerujem da ce uciniti sve da ozive svoga najboljeg asistenta SzBiH, kao i SBB.
Hare je patriota a dodo je mali fhirer,mozda za tebe nije ali je za mene takav,mene bi sramota bilo porediti njih dvojicu ali tebi to ne smeta jer kad obraz guzica moze svasta proci .Otidji malo do Banjaluke da vidis kaka je klima tamo u svekrscenoj republici.
Silajdzic je bio ogroman kamen na putu BiH prema pomirenju i stabilizaciji drzave... Sada je na srecu gurnut u jarak. Jos da se rijesimo SNSDa, SDSa, SDA i HDZa pa da konacno krenemo krupnim koracima naprijed. Nece biti dobro ako nam Hrvatska, Srbija i CG previse odmaknu. Pojest ce nas svojim kapitalom.
Iako je SDA uz SNSD najkriminalnija stranka u BiH, iako sumnjam u bilo kakav napredak sa njima na vlasti, moram priznati da me raduje njihova pomirljiva retorika. Ako nista, makar ce se relaksirati zategnuti odnosi koje su proizvodili Dodik i Silajdzic.
-
Bloger
#2750 Re: Ispade Hare opet u pravu.
Dodik za srbijanski list "Danas"
"BiH će biti savez republika ili je neće biti"
Predsjednik vlade Republike Srpske (RS) i novoizabrani predsjednik toga entiteta Milorad Dodik izjavio je u razgovoru za srbijanski dnevnik "Danas" od utorka da je Bosna i Hercegovina moguća ili kao savez republika ili je neće biti.
Dobro je krenulo nakon izbora. Baš pomirljiva retorika.
"BiH će biti savez republika ili je neće biti"
Predsjednik vlade Republike Srpske (RS) i novoizabrani predsjednik toga entiteta Milorad Dodik izjavio je u razgovoru za srbijanski dnevnik "Danas" od utorka da je Bosna i Hercegovina moguća ili kao savez republika ili je neće biti.
Dobro je krenulo nakon izbora. Baš pomirljiva retorika.