Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mehemed wrote:Kako sam citao neke su odrali na 60KM, znaci to ti je kocka, kako carinik bude nagodan, prodji dobro, ili budi odran
Pa dobro, nije problem ni da platim carinu na cijenu patika, ali da mi ne zaracuna po cijeni istih patika u SportLife-u npr...
Kako im dokazati kad se pri uplati preko Alipay-a samo ispise "Alipay" ne i artikal koji je placen...donijeti isprintano s stranice na kojoj sam kupio narudzbu i pokazati da su te dvije cijene identicne??
Melo15 wrote:
Nije paket, onako upakovane bez paketa....
Opet su patike kao patike povelike
I ima li kakve razlike sto ide onom obicnom postom(Air Mail il kako vec), a ne DHLom?
P.S Da ponovim, nije mi problem platiti carinu, vec cijena na koju cu je platiti, kako im dokazati da su te patike placene recimo 25-30$ a ne 200-300KM...na izvodu u banci pise samo Alipay ja mislim, ne i artikal za koji je to uplaceno...da li kao dokaz priloziti taj izvod i kopiju narudzbe sa stranice s tom cijenom ili?
quarterback wrote:mozes probati, obicno se prilozi paypal print i izvod iz banke
Nije placano preko paypal-a jer nije s ebay-a kupljeno, zato pitam moze li ovako, na izvodu iz banke pise ja mislim samo Alipay i iznos...
zato sam ti i napisao da mozes probati
Hvala, mada vidim da dosta ovih na piku ima sto prodaje te patike, pa kontam da mozda se ne placa carina iz nekog razloga to mozda pustaju....jer da placa i carinu ne vjerujem da bi bile 130-140km...
ne znam zasto bi pustali te patike drug, ko zna kako to dolazi, mozda svercovano u kontejnerima na veliko pa se rasparcava mozda i preko pika dijelom...
pitanje je samo koliko ces imati srece sa otvaranjem posiljke, ipak mislim da ce otvoriti i cariniti posto ce im biti sumnjivo sta je toliko veliko
u svakom slucaju pripremi se i odstampaj to sto imas dokaza pa im ponesi da i sami pogledaju
edit
vise mojih prijatelja je nakon predocenja dokaza smanjilo namete, i carina ako ne moze utvrditi cijenu googla proizvod i odredi cijenu prema onome sto nadje, ako si ti nasao jeftinije i kupio po toj cijeni - pokazi im to
Ima do tog jos 20 dana bar jer sam tek narucio ali treba biti spreman... S ove stranice odstampati narudzbu s cijenom i pokazati da je isto uplaceno, a ne vjerujem da ove imaju kod nas pa da moze naci neku urnebesnu cijenu... Al najbolje bi bilo kad nebi carinili iz nekog razloga
Naručio mini kompresor sa ebay-a 27.10 za $13.59 i dodje mi danas poruka da dostava nije uspjela i da su duplo vise platili poštarinu nego što je inače i vratili mi pune pare, $13.59. Malo sam zaradio na ovom refundu (par feningi ) jer je 27.10 kurs dolara bio manji nego što je sada
Sada je taj kompresor 16.62 $
Mehemed wrote:Naručio mini kompresor sa ebay-a 27.10 za $13.59 i dodje mi danas poruka da dostava nije uspjela i da su duplo vise platili poštarinu nego što je inače i vratili mi pune pare, $13.59. Malo sam zaradio na ovom refundu (par feningi ) jer je 27.10 kurs dolara bio manji nego što je sada
Sada je taj kompresor 16.62 $
Mehemed wrote:Gdje?
Mislim da nema ovdje u Visokom, a moze biti jeftiniji zbog tezine, ovi kada salju postom velika postarina kada je posiljka velika i teska
pogledaj po trznim centrima koji imaju u visokom, u obiju, škafi,fisu i peniju u sarajevu ima sigurno,
vidi ako ima merkator, interex ili bingo, zna i kod njih biti
kloniran wrote:
pogledaj po trznim centrima koji imaju u visokom, u obiju, škafi,fisu i peniju u sarajevu ima sigurno,
vidi ako ima merkator, interex ili bingo, zna i kod njih biti
Ima Interex i Bingo u Visokom(i Konzum u kojem vjerovatno nema), provjerit ću
Hvala na obavijesti
Jedno pitanje. Ima li neko ovih dana problema sa placanjem preko paypal? Konkretno, ja sam juce iz X pokusaja uspio da platim, prije toga poruka: We're sorry, but your transaction couldn't be completed using the selected card, Visa x-xxxx because it has been denied by the card issuer. We'll use your preferred back-up payment method to complete this transaction. Please continue with this back-up payment method or choose a different way to pay.
Posto je juce proslo poslije par pokusaja, danas opet neku sitnicu pokusam da platim, ista stvar. Nece pa nece. Posto prije juce u zadnjih 10 dana nisam nista uzimao ne znam kada i zasto je problem nastao. Ranije nisam imao nikakvih problema. Prije nego pocnem da ih zivkam zanima me da li jos nekog ovo zeza. Mozda je paypal preopterecen pred praznike.
"- od bilo koje kupovine koju napravi osoba koju ste vi uputili na TripleClicks vi dobijate 45% zarade koju ostvari SFI
- ta osoba kada recimo kupi ponovo neki proizvod za 6 meseci ili godinu dana vi ponovo ili bilo kad, dobijate 45% zarade "