BiH proizvodi (domaće je najbolje)
Moderator: anex
-
m_l
#2729 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ima li kod nas nesto slicno SL choco bananicama?
-
StupskaBitanga
#2730 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
imaš čoko bananice na rifuzu iz Bugojna. Odlične su 
-
StupskaBitanga
#2732 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Bingo i kažu u Hoše komercu to ti je u onim vitrinama pored sierva i delikatese
- Nisrin
#2734 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
m_l wrote:Hvala.
Extra su u Hosetu, ali uzmi one mini coko-bananice, velike nisu ukusne kao male
-
Melo15
#2735 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Gdje ima uzeti?Kona__ wrote:![]()
-
kox
#2736 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Kupovao sam u DP-u, a mislim da se moze kupiti i u Mercatoru i Bingu.
- Kona__
#2737 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Ja uzela u Bingu.
- madesa
#2738 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
nasa najbolja mesna industrijaKona__ wrote:![]()
-
Naslovnica
#2739 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Jednom sam uzeo pureću šunku u ovitku (Menpromovu), i ništa lošije u životu nisam probao. Bacio je. FUJ!
Ima tome više od godine. Friško otpakovana, znači nije do skladištenja. Ono nije vidjelo ćurke.
Menprom zdra'o.
Ima tome više od godine. Friško otpakovana, znači nije do skladištenja. Ono nije vidjelo ćurke.
Menprom zdra'o.
-
wienerBlut
#2740 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Prste da polizes! 
staro pakovanje

novo pakovanje

staro pakovanje

novo pakovanje

- OldMayor
#2741 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
@wienerBlut
Odlicno!

Odlicno!
-
Drinski
#2742 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Zasto BIH nema svog proizvođača pisaćeg pribora, ne znam kolika bi bila ulaganja, ali mislim da je prihod garantovan.
-
quarterback
#2743 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
odlicno pakovanje, malo je samo font upitan, doduse izgleda da se radi o rebrandinguwienerBlut wrote:Prste da polizes!
staro pakovanje
novo pakovanje
-
frngla
#2744 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Auu sjajno, bravo za Agrokomerc

-
hzsa22
#2745 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Taj TOPS je preuzeo Gadzo-komerc. 
-
BIONA
#2746 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
to sam upravo posla da napisemZeljo_do_groba wrote:Samo da sad zbog nove kutije ne bude 1.5 KM
-
ZPP
#2747 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Realno, ne može Jaffi prismrditi. Nažalost.
- zubi
#2748 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Zeljo_do_groba wrote:Bolji od jafe duplo
- strong69
#2749 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
Prije svega se zelim izviniti svim dobronamjernim ljudima koji su pomagali i pomazu i mozda cu zlouptrijebiti forum i mozda tome nije mjesto ovdje.
Sa svojim prijateljima i rodacima ucestvovao sam u pomoci koje su organizovane prvi put za Olovo i Maglaj. Prikupili smo finansijsku pomoc i hranu, higijenske potrepstine i druge namirnice. No, ja sam nebitan. Svi mi to cinimo da pomognemo ljudima i meni promocija ne treba.
Ono sto sam cinio cinio sam cista srca. U svemu tome donosio sam odluku da kupujem domace proizvode i insistirali smo svi na tome, odnosno nas 20-ak. Strogi sam protivnik Konzuma jer znam iz razgovora sa svojim prijateljima i poslovnim saradnicima da imaju los odnos prema svojim dobavljacima, da placaju u roku od 90 do 150 dana i da to placanje obicno zavrsi kompenzacijom jer ljudi pritisnuti na tu opciju nemaju vise kud.
Medutim, cujem na radiju da pomazu i oni i odlucim im dati podrsku i otici kupiti kod njih namirnice. Dodjem do vode kad tamo samo Jana. Pitam momka koji radi na vodama sta je ovo a on slijeze ramenima i kaze nestalo ali bice sutra. Ja kupujem onu tesanjsku "Oazu" inace. Hajde dobro, dodem opet nakon 2 dana i on kaze da imaju neku novu domacu vodu. Sjecam se da se puni iz nekog izvorista ispod Igmana, fino sve pise ime izvorista, dubina itd... Voda se uglavnom zove "Ella", fin dizajn, mene podsjeca malo na Evian. Punionica u sarajevskoj mljekari Milkos - odjeljenju za proizvodnju sokova. I super, kupim ja te vode. Dodem nakon 3 dana i trazim OPET "ELLU" kazu nema i nece je ni biti. Konzum je naredio hitno povlacenje vode "Ella" iz prodaje i nece se ni nabavljati vise...
Dakle, osim ovih poplava i nesrece koje su donijele izaslo je jos jedno lice i pala je maska Konzuma koji nas je danima uvjeravao da domacih voda nema jer ih proizvodaci ne mogu isporuciti zbog losih kapaciteta. Pod pritiskom javnosti ulistali su neke domace vode i onda ih ponovo izbacili kad se sve stisalo. Ja sam jos nekoliko puta u raznim Konzumima i u Merkatoru trazio ovu vodu "Ella" i nisam je nasao.
Zbog toga sto zelim upoznati sve one kojima je stalo gdje i sta kupuju napisacu ovo i u temama koje se bave ovim problemom. Hvala na paznji.
Sa svojim prijateljima i rodacima ucestvovao sam u pomoci koje su organizovane prvi put za Olovo i Maglaj. Prikupili smo finansijsku pomoc i hranu, higijenske potrepstine i druge namirnice. No, ja sam nebitan. Svi mi to cinimo da pomognemo ljudima i meni promocija ne treba.
Ono sto sam cinio cinio sam cista srca. U svemu tome donosio sam odluku da kupujem domace proizvode i insistirali smo svi na tome, odnosno nas 20-ak. Strogi sam protivnik Konzuma jer znam iz razgovora sa svojim prijateljima i poslovnim saradnicima da imaju los odnos prema svojim dobavljacima, da placaju u roku od 90 do 150 dana i da to placanje obicno zavrsi kompenzacijom jer ljudi pritisnuti na tu opciju nemaju vise kud.
Medutim, cujem na radiju da pomazu i oni i odlucim im dati podrsku i otici kupiti kod njih namirnice. Dodjem do vode kad tamo samo Jana. Pitam momka koji radi na vodama sta je ovo a on slijeze ramenima i kaze nestalo ali bice sutra. Ja kupujem onu tesanjsku "Oazu" inace. Hajde dobro, dodem opet nakon 2 dana i on kaze da imaju neku novu domacu vodu. Sjecam se da se puni iz nekog izvorista ispod Igmana, fino sve pise ime izvorista, dubina itd... Voda se uglavnom zove "Ella", fin dizajn, mene podsjeca malo na Evian. Punionica u sarajevskoj mljekari Milkos - odjeljenju za proizvodnju sokova. I super, kupim ja te vode. Dodem nakon 3 dana i trazim OPET "ELLU" kazu nema i nece je ni biti. Konzum je naredio hitno povlacenje vode "Ella" iz prodaje i nece se ni nabavljati vise...
Dakle, osim ovih poplava i nesrece koje su donijele izaslo je jos jedno lice i pala je maska Konzuma koji nas je danima uvjeravao da domacih voda nema jer ih proizvodaci ne mogu isporuciti zbog losih kapaciteta. Pod pritiskom javnosti ulistali su neke domace vode i onda ih ponovo izbacili kad se sve stisalo. Ja sam jos nekoliko puta u raznim Konzumima i u Merkatoru trazio ovu vodu "Ella" i nisam je nasao.
Zbog toga sto zelim upoznati sve one kojima je stalo gdje i sta kupuju napisacu ovo i u temama koje se bave ovim problemom. Hvala na paznji.
- magi87
#2750 Re: Bh. proizvodi široke potrošnje
je li ko probao ove sokove? da mi je kupit ovaj od kruske, al bojim se da ne bacim pare. inace, ne pijem nikakve kupovne sokove jer su puni secera, pa bi mi ovo super doslo- za ponekad!