Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
johntra wrote:Referees are reminded to make an early intervention and to deal firmly with holding offences especially inside the penalty area at corner kicks and free kicks.
haj nas, molim te prosvijetli. šta je to Webb uradio kako treba???? Raskorak Valencie je ispravna stvar??...trči, trči, hop i padni u šesnaest???? Valencija je fauliran van šesnaest, i to bar dva metra ranije...Niko ne spori da je prekršaj bio, ali penal nije postojao....ako se već držite pravila, pri prvom povlačenju, koje je bilo van esnaest metara, trebao je biti dosuđen faul..
Kakav ba Babić, Šuko je komentarisao utakmicu...
Ti nemas pojma od fudbala i pored toga si jebeni kreten. Liverpool danas nije igrao fudbal vec je sporadicno nabijao loptu prema golu Uniteda. Dobro su prošli. Izgleda da se Unitedu stele titule 4 godine zaredom. Pametno nema sta!!!
Liverpool nece uzeti titulu dok god igraju krkansku igru "nabij loptu pa ako sta bude, bude".
U zadnjih 20 godina United je za Loserpool izmislio igru. Tutule pricaju za sebe.
Which ship never was never docked in Liverpool?
Premiership.
haj ba obriši sline i idi igraj klisa......
toliko ću ti reći o krkanskoj nekulturi, koju izražavaš ovdje...
hahahaha...čuj nemam pojma o fudbalu, samo ćorav može ono nazvati penalom, još smo ti na dva linka objasnili o čemu se radi...hajde malo guglaj..Google is your friend...
čuj Liverpool nabija lopte, je li SCUM imao ijednu smislenu akciju, osim kad je Park dao gol...sve nešto do 16 metara pa stane...ccc...ma ne moramo biti nikada šampioni, opet smo vam rak rana....
i haj ukini taj nick, bolje ti pristaje Seljak Amel...
Chelsea puca po svim savovima. United i sudije me zabrinjavaju, danasnji penal -cirkus. Arsenal ide protiv svih mogucih nepravdi i nesreca-mora i to jednom na dobro izaci. Koliko god je dobro boriti se na sto vise frontova strah me da ce CL i dueli sa Barsom uzeti danak, ekipa je vec desetkovana.
Helem, sve je u igri, ocekujem interesantnu zavrsnicu.
Jao Chelsea . Totalna kriza i bezidejnost. Jao onog Ferreire , pa šta je čeko dok ga je Diouf nadskakivo . DaBogda se skoro oporave, ali ako ovakva igra ostane do kraja sezone, ništa, jumpa kjampa zjapi . A i od kad je došo, za onog Ancelottija sam imo loš predosjećaj. Ne bi me nimalo čudilo da mu iskliznu i preostali trofeji iz ruku
Mourinho vam je neke sihre bacio, sezona je za vas gotova. U igri ostaju rumeni skot i tvrdoglavi francuz da se kefaju do kraja, pa ko koga zajebe. valjda ce francuz izaci kao pobjednik
Chelsea je počeo sve više da kašljuca! Manchester ih treba dobiti na Old Trafordu i time izbaciti iz utrke za naslov. Izgleda da je stari lisac Ferguson opet bio u pravu kad je neki dan dao izjavu da se više plaši Arsenala od Chelsea i da ih smatra ozbiljnijim konkurentom za titulu.
Better Man wrote:Chelsea je počeo sve više da kašljuca! Manchester ih treba dobiti na Old Trafordu i time izbaciti iz utrke za naslov. Izgleda da je stari lisac Ferguson opet bio u pravu kad je neki dan dao izjavu da se više plaši Arsenala od Chelsea i da ih smatra ozbiljnijim konkurentom za titulu.
To je vise psiholoska igra u ovom slucaju SAF zeli staviti dodatni psiholoski pritisak na Ancelotija i Celzi,nego imali gdje da se pogleda taj sumnjivi penal za Mancester.Mislim da ce ih biti jos za Mancester u to sam siguran .
ja samo ne kontam jednu stvar, ajde penal je bio-nije bio, ali utakmica traje 90minuta
nije penal bio u 85toj pa da Liverpool nije imao nikakve sanse do kraja sta vam je fakat pa ljudi su igrali jos sat vremena nisu napravili nista osim onog Torresovog promasaja u 93coj
zato ne pisite gluposti, Liverpool je bio presmijesan danas kao i vecinu sezone
Ma krusty mi je strateg veliki...to ne postoji mogućnost da ti neko zgadi ostatak utakmice sa takvim potezima, pa ti se ne mili dalje ni igrati, jer znaš da je sudija namjerno ćorav i da će gledati samo kako da te ošteti????
uostalom, to dokazuju i prekršaji, od kojih su neki bili i za crvene karone, koje Webb lafo nije vidio...
a što se tiče tekme, eto kao SCUM je nešto više pokazao...I Ferguson i Benitez su rekli da je utakmica bila teška za gledati, ali, takva je morala i biti....
Mislim da neki trebaju malo sna. Bolje ce se osjecati.
Citam neke strane forume i svugdje nailazim na misljenje da je Liverpool sretan sto nije ostao sa 10 igraca kad je sviran penal. Iskreno, ja bih to vise volio nego ovaj penal. Citava utakmica s igracem vise... masakr. I svugdje se pokazuje ovo pravilo za penal, a samo navijacima Liverpoola nesto nije jasno.
Bas sam sad pogledao tabelu. Hoce li Liverpool uopste izboriti EL?
P.S. Jako zanimljivo je to da je Torres sutnuo mjesto odakle se puca penal, da bi nekih 90 minuta kasnije upravo to unisteno mjesto na travnjaku uzrokovalo njegov promasaj za 2-2.
pa kad toliko čitaš, što ne kažeš da penal nije postojao??? jer, to je upravo ono što ja čitam na većini stranih foruma...al, hebaji ga, idemo dalje, još ima da se igra do kraja sezone...
johntra wrote:pa kad toliko čitaš, što ne kažeš da penal nije postojao??? jer, to je upravo ono što ja čitam na većini stranih foruma...al, hebaji ga, idemo dalje, još ima da se igra do kraja sezone...
Vidi, po pravilima igre, penal jeste postojao. Jedino sto je sumnjivo je to da li je Mascherano i u kaznenom prostoru nastavio da faulira Valenciu. To je jaaaaaaaaako tijesno u ovom slucaju i odluka je lako mogla otici i na drugu stranu. To je djelic sekunde, a Webb je vidio prekrsaj koji se zaista desio i vidio je da Valencia ulazi u kazneni prostor. Procijenio je da je prekrsaj nacinjen i unutra, pa je svirao penal. Nemas mu sta puno zamjeriti. Cak je i Benitez na kraju priznao da je bio penal. Meni je isto ono bio penal, ali bih volio da je Mascherano iskljucen, a da je Webb svirao prekrsaj samo da nema ovih smijesnih prigovora. Mada smijem glavu dati da bi opet taj "nepravedni" crveni karton bio razlog za poraz. Uvijek cete kriviti sve drugo osim svoj tim.
ultima_palabra wrote:Al kako sad Vermaelen mora zbog sudijske greške pauzirati 3 tekme Niđe veze, pa valjda se može tu nešto uradit
Je li bilo nasilno ponasanje ili obicni crveni karton? Ako je ovo drugo, onda je to samo jedna utakmica suspenzije.
johntra wrote:pa kad toliko čitaš, što ne kažeš da penal nije postojao??? jer, to je upravo ono što ja čitam na većini stranih foruma...al, hebaji ga, idemo dalje, još ima da se igra do kraja sezone...
Vidi, po pravilima igre, penal jeste postojao. Jedino sto je sumnjivo je to da li je Mascherano i u kaznenom prostoru nastavio da faulira Valenciu. To je jaaaaaaaaako tijesno u ovom slucaju i odluka je lako mogla otici i na drugu stranu. To je djelic sekunde, a Webb je vidio prekrsaj koji se zaista desio i vidio je da Valencia ulazi u kazneni prostor. Procijenio je da je prekrsaj nacinjen i unutra, pa je svirao penal. Nemas mu sta puno zamjeriti. Cak je i Benitez na kraju priznao da je bio penal. Meni je isto ono bio penal, ali bih volio da je Mascherano iskljucen, a da je Webb svirao prekrsaj samo da nema ovih smijesnih prigovora. Mada smijem glavu dati da bi opet taj "nepravedni" crveni karton bio razlog za poraz. Uvijek cete kriviti sve drugo osim svoj tim.
ultima_palabra wrote:Al kako sad Vermaelen mora zbog sudijske greške pauzirati 3 tekme Niđe veze, pa valjda se može tu nešto uradit
Je li bilo nasilno ponasanje ili obicni crveni karton? Ako je ovo drugo, onda je to samo jedna utakmica suspenzije.
http://www.goal.com/en/news/9/england/2 ... manchester
Izgleda da je promijenio priču
Ma nije, bio je professional foul, prestrogo dosuđen. Sjećam se 2003, čini mi se, Campbell dobio za sličnu stvar crveni protiv Uniteda, 4 utakmice neigranja (1 zato što je kao dobio nekad ranije u sezoni crveni), u te 4 utakmice Arsenal je prosuo titulu...
Mozda ja Sol imao neku uslovnu kaznu tada, pa je zato suspendovan. Ako Vermaelen nije nikoga udario, namjerno nagazio ili nesto slicno, vec samo napravio prekrsaj i zato dobio crveni karton, onda je to samo jedna utakmica suspenzije.
Izgleda da Carlo od gotovog lagano pravi veresiju, vidjecemo, poraz protiv City-ja nas je presjeko opasno a Jose dotukao kad smo opet poceli davati znakove zivota, ali i unazad pola godine, mi igramo lose u gostima, ne mozemo pritisak napraviti duzi od 5 minuta i onda nas protivnici kaznjavaju, trenutno je ManU prvi favorit za titulu, ali eto sa eventualnom pobjedom protiv Portsmoutha, bice tri ekipe na vrhu u 2 boda sto se nije desilo otkad postoji premier liga, 7 kola do kraja, Celsi najtezi raspored ima ali je ispao iz LP tako da ima vremena za odmor igraca, bice gusto bice 0-2
a niko ne prica o crvenom kartonu koji je trebao dobiti rumeni seljacic torres?lik se prvo nesto pravio vazan kod dosudjenog penala za MU pa je sutao bijelu tacku onako divljacki i nije dobio zuti..kasnije je dobio zuti koji je trebao biti drugi zuti..MANCHESTER JE OSTECEN GLORY GLORY!
emirchata wrote:a niko ne prica o crvenom kartonu koji je trebao dobiti rumeni seljacic torres?lik se prvo nesto pravio vazan kod dosudjenog penala za MU pa je sutao bijelu tacku onako divljacki i nije dobio zuti..kasnije je dobio zuti koji je trebao biti drugi zuti..MANCHESTER JE OSTECEN GLORY GLORY!
Da penal nije dosudjen, sto bi ispravno i pravedno bilo, rumenko ne bi imao prilike da suta bijelu tacku, tako da ti prica ne stoji da je machester ostecen. Scousersi su pravo osteceni sa nepostojecim penalom jer 1-1 bi bio najpravedniji rezultat posto niti jedna niti druga ekipa nisu pokazale nesto specijalno.