Real Madrid C.F.

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
Charuga
Globalni moderator

#2726 Re: Real Madrid C.F.

Post by Charuga »

Ko je komentarisao sinocnju utakmicu na BHT? Imam osjecaj da bi objerucke prihvatio da odradi oralni sex sa svim igracima Reala. I to ne samo sa oonim koji su igrali sinoc i bili na klupi nego i sa povrijedjenim igracima. A kao poslasticu bi ostavio Murinja .. 8-)

Ono sinoc je ekipa koja definitivno ima i glavu i rep kao i velikog stratega na klupi. Naravno, ako ih ne budu previse pratili pehovi sa povredama.
Daleko bilo da sam otpisao Barselonu u utrci za titulu i cisto sumnjam da ce onako dobro moci igrati protiv iste ili protiv Valensije ali u svakom slucaju onih 11 od sinoc izgleda puno bolje nego lanjskih 11 ..
ultima_palabra

#2727 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Plavih_11 wrote:Ko je komentarisao sinocnju utakmicu na BHT? Imam osjecaj da bi objerucke prihvatio da odradi oralni sex sa svim igracima Reala. I to ne samo sa oonim koji su igrali sinoc i bili na klupi nego i sa povrijedjenim igracima. A kao poslasticu bi ostavio Murinja ..
Nisam primijetio da navija za nekoga... da je kloc neviđeni, jeste :-) Ibrahim Muratović, nekad je komentarisao Bundesligu dok je bila na FTV.
Više me je nervirala ona skupljena slika :x
veljaca

#2728 Re: Real Madrid C.F.

Post by veljaca »

ultima_palabra wrote:
Plavih_11 wrote:Ko je komentarisao sinocnju utakmicu na BHT? Imam osjecaj da bi objerucke prihvatio da odradi oralni sex sa svim igracima Reala. I to ne samo sa oonim koji su igrali sinoc i bili na klupi nego i sa povrijedjenim igracima. A kao poslasticu bi ostavio Murinja ..
Nisam primijetio da navija za nekoga... da je kloc neviđeni, jeste :-) Ibrahim Muratović, nekad je komentarisao Bundesligu dok je bila na FTV.
Cijenjeni kolega ( po plavoj boji :thumbup: ) vidjelo se ( i culo ) to iz aviona ... Mozda ti u gledanju ljepote igre svoga tima - nisi ni sluso sta ovaj prica :D
Btw - i ja gledajuci ljepotu svoje hanume - ni ne slusam sta prica ... :lol: :lol: :lol: :lol:
ultima_palabra

#2729 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

veljaca wrote:
ultima_palabra wrote:
Cijenjeni kolega ( po plavoj boji :thumbup: ) vidjelo se ( i culo ) to iz aviona ... Mozda ti u gledanju ljepote igre svoga tima - nisi ni sluso sta ovaj prica :D
Btw - i ja gledajuci ljepotu svoje hanume - ni ne slusam sta prica ... :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: Moli Boga da ti hanuma nema pristupa forumu :-D
Ovo prvo, vrlo moguće...
Better Man

#2730 Re: Real Madrid C.F.

Post by Better Man »

almirony wrote:Srcu mi je tesko palo kad je otisao iz Intera, ali bez obzira na sve zelim mu svu srecu s Realom. Trenutno ne postoji na svijetu ni jedan trener da mu je do koljena. Psiholog, motivator, medijski manipulator, takticar do jaja. Grande Mou!

Tako je! Jedini istinski nasljednik Fergusona i ako ovako nastavi možda i nadmaši Fergusona po rezultatima.
omar little

#2731 Re: Real Madrid C.F.

Post by omar little »

iker vrijedi svoju tezinu u zlatu. posebice kad je raspolozen, ne moze mu bog otac gol dati.
veljaca

#2732 Re: Real Madrid C.F.

Post by veljaca »

omar little wrote:iker vrijedi svoju tezinu u zlatu. posebice kad je raspolozen, ne moze mu bog otac gol dati.
Ih nije se susreo sa Lazom ..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
fixer

#2733 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

Definitivno kod koga se god nadje lopta moze nesto uciniti sa njom.Meni se svidja suradnja Ozil-Ronaldo-Di Maria. Kad krenu sa duplim pasovima na malom prostoru, nema toga ko ono moze branit. No nema veze. Polako, ekipaima pravo na jos uigravanja.
RMD

#2734 Re: Real Madrid C.F.

Post by RMD »

Real ove godine fkt masina....

Posebno mi je drago za Marcela, sinoc ih je mijesao ko puding :D :D , a u odbrani sve bolji, sad gledam, izabran je za man of the match sa ronaldom...

Nema sta, Dream Team :thumbup:
Obuca9

#2735 Re: Real Madrid C.F.

Post by Obuca9 »

Better Man wrote:
almirony wrote:Srcu mi je tesko palo kad je otisao iz Intera, ali bez obzira na sve zelim mu svu srecu s Realom. Trenutno ne postoji na svijetu ni jedan trener da mu je do koljena. Psiholog, motivator, medijski manipulator, takticar do jaja. Grande Mou!

Tako je! Jedini istinski nasljednik Fergusona i ako ovako nastavi možda i nadmaši Fergusona po rezultatima.
Ma kakvi, Mourinha treba pustiti da odradi ovu sezonu u Realu, osvoji Primeru i jos jednom LP, a onda ga poslati da se prešalta na košarku ili rukomet. Fudbal je već prekucao :D
Šibicar

#2736 Re: Real Madrid C.F.

Post by Šibicar »

Neka mi ne zamjere navijači Reala,ali od Murinja odvratnija osoba ne postoji,ne znam kako neko može svršavati na čovjeka koji je na utakmici LP protiv Barse,dok je vodio Chelsea,namjerno od stadiona napravio oranicu(kakvu ja nisam vidio ni u našoj ligi,a siguran sam da nikakvi vremenski uslovi ne mogu od nekog engleskog stadiona napraviti onakvo ruglo),samo da bi pobjedio.Taj čovjek je za mene jadnik koji bi učinio bilo šta što nema veze sa fudbalskom stručnošću da bi pobjedio.Ili njegove popularne izjave poslije svake utakmice koju zijani "bolji tim je izgubio". :-) Ok on to sve radi namjerno,da bi što više isprovocirao javnost,da bi se pričalo o njemu....ali opet su za mene ti njegovi potezi dno dna...
Neelix

#2737 Re: Real Madrid C.F.

Post by Neelix »

Eto da se i ja slozim s tobom u necemu. Nema to veze sa cinjenicom sto je trener Reala trenutno (ne volim ni Barcu ni Real nesto posebno), jos od doba Chelsea je on za mene jedan zesci papak kojeg pozelim istuc poslije svake izjave. Nikad on nije kriv za poraz, vazda mu je neko drugi sihre bacio :D Kreten pravi. Dzaba mu uspjesi, ne bih nikad volio da dodje u timove koje simpatisem.
ultima_palabra

#2738 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Jest sve to, ali nađite jednog njegovog igrača koji ga ne poštuje, svaki govori da je najbolji trener s kojim je radio... pa jedan varvarin Materazzi plače ko malo dijete na rastanku :-)
Ne radi on to zbog sebe, nego da skine pritisak sa igrača, kad on zabavlja javnost, igrači mogu na miru raditi i pobjeđivati... plus voli ubijediti ekipu u nekakve nepravde, da su svi protiv njih - dodatna motivacija.
Da je fudbalski Machiavelli, jeste :-D Jebat ga, svijet se promijenio...
ratata

#2739 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

Neelix wrote:Eto da se i ja slozim s tobom u necemu. Nema to veze sa cinjenicom sto je trener Reala trenutno (ne volim ni Barcu ni Real nesto posebno), jos od doba Chelsea je on za mene jedan zesci papak kojeg pozelim istuc poslije svake izjave. Nikad on nije kriv za poraz, vazda mu je neko drugi sihre bacio :D Kreten pravi. Dzaba mu uspjesi, ne bih nikad volio da dodje u timove koje simpatisem.
i sve to zato sto je bio trener koji je odveo Inter do trostruke titule a ti navijao za Milan :roll: :lol:

@Sibicar: pa niko ti ne brani da gledash neke klubove koji igraju u Ž ligama, tamo nema struchnjaka kao što je on, tamo se ne osvajaju Liga prvaka, UEFA Kup, Nacionalni Kupovi i Nacionalne Lige, tamo ima samo košpica i "dobre jaranske" tekme bez želje za bilo kakvim uspjehom :( :-)

Ljubomora je chudo... :run:

Real Madrid 2:0 AC Milan ( pošto se brzo zaboravlja a rekoše da su najjači :mrgreen: )
Neelix

#2740 Re: Real Madrid C.F.

Post by Neelix »

Neelix wrote:Eto da se i ja slozim s tobom u necemu. Nema to veze sa cinjenicom sto je trener Reala trenutno (ne volim ni Barcu ni Real nesto posebno), jos od doba Chelsea je on za mene jedan zesci papak kojeg pozelim istuc poslije svake izjave. Nikad on nije kriv za poraz, vazda mu je neko drugi sihre bacio :D Kreten pravi. Dzaba mu uspjesi, ne bih nikad volio da dodje u timove koje simpatisem.
jos da procitas post na koji odgovaras... :roll:
ultima_palabra

#2741 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

Već 2-0, Pipita i Cristiano :thumbup:
5 0 5

#2742 Re: Real Madrid C.F.

Post by 5 0 5 »

Šibicar wrote:Neka mi ne zamjere navijači Reala,ali od Murinja odvratnija osoba ne postoji,ne znam kako neko može svršavati na čovjeka koji je na utakmici LP protiv Barse,dok je vodio Chelsea,namjerno od stadiona napravio oranicu(kakvu ja nisam vidio ni u našoj ligi,a siguran sam da nikakvi vremenski uslovi ne mogu od nekog engleskog stadiona napraviti onakvo ruglo),samo da bi pobjedio.Taj čovjek je za mene jadnik koji bi učinio bilo šta što nema veze sa fudbalskom stručnošću da bi pobjedio.Ili njegove popularne izjave poslije svake utakmice koju zijani "bolji tim je izgubio". :-) Ok on to sve radi namjerno,da bi što više isprovocirao javnost,da bi se pričalo o njemu....ali opet su za mene ti njegovi potezi dno dna...
Barcelona je pobijedila tu utakmicu.
ultima_palabra

#2743 Re: Real Madrid C.F.

Post by ultima_palabra »

6-0 :shock: Cristiano 4 komada
Logovan

#2744 Re: Real Madrid C.F.

Post by Logovan »

ultima_palabra wrote:6-0 :shock: Cristiano 4 komada
sad je 6:1, pustili ih da zabiju gol, ipak je red :D :D
fixer

#2745 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

zlo87 wrote:
ultima_palabra wrote:6-0 :shock: Cristiano 4 komada
sad je 6:1, pustili ih da zabiju gol, ipak je red :D :D
Real me plasi. :roll:
kory_galaktikos

#2746 Re: Real Madrid C.F.

Post by kory_galaktikos »

dugo dugo gledam reala,veliki sam navijac i ljubitelj kluba zaista,al se ne sjecam kad je real imo ovako dobra i ubjedljiv niz...ovako dobra gol razlika..imoj e dobra niz kod sustera..al ova igra ma FENOMENALNO....naprijed kraljevi nema stajanja...sad ce jun pa onda odmarajte heheh
ratata

#2747 Re: Real Madrid C.F.

Post by ratata »

pazite se katalonci stiže Mourinhova mašina, gdje su one priče o defanzivnom fudbalu :dance:

Cristiano Ronaldo El Fenomeno :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Danss

#2748 Re: Real Madrid C.F.

Post by Danss »

Deranje g.zova :dance:
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2749 Re: Real Madrid C.F.

Post by crysis »

ufatite fenjerase pa im derete guzove . vidjecemo kad naletite na malo jacu ekipu hocete li uvaljivati po sest komada. kad dodjete barci vidjecemo hocete li ovako igrati ili ce biti svi na svoju polovicu i udri kontre preko ronalda i di marie.
fixer

#2750 Re: Real Madrid C.F.

Post by fixer »

crysis wrote:ufatite fenjerase pa im derete guzove . vidjecemo kad naletite na malo jacu ekipu hocete li uvaljivati po sest komada. kad dodjete barci vidjecemo hocete li ovako igrati ili ce biti svi na svoju polovicu i udri kontre preko ronalda i di marie.
Vi ne mozete vise ni fenjerase. A pobjeda protiv Milana je za q. Slabe igrace ima onaj Milan.
Post Reply