Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ko je komentarisao sinocnju utakmicu na BHT? Imam osjecaj da bi objerucke prihvatio da odradi oralni sex sa svim igracima Reala. I to ne samo sa oonim koji su igrali sinoc i bili na klupi nego i sa povrijedjenim igracima. A kao poslasticu bi ostavio Murinja ..
Ono sinoc je ekipa koja definitivno ima i glavu i rep kao i velikog stratega na klupi. Naravno, ako ih ne budu previse pratili pehovi sa povredama.
Daleko bilo da sam otpisao Barselonu u utrci za titulu i cisto sumnjam da ce onako dobro moci igrati protiv iste ili protiv Valensije ali u svakom slucaju onih 11 od sinoc izgleda puno bolje nego lanjskih 11 ..
Plavih_11 wrote:Ko je komentarisao sinocnju utakmicu na BHT? Imam osjecaj da bi objerucke prihvatio da odradi oralni sex sa svim igracima Reala. I to ne samo sa oonim koji su igrali sinoc i bili na klupi nego i sa povrijedjenim igracima. A kao poslasticu bi ostavio Murinja ..
Nisam primijetio da navija za nekoga... da je kloc neviđeni, jeste Ibrahim Muratović, nekad je komentarisao Bundesligu dok je bila na FTV.
Više me je nervirala ona skupljena slika
Plavih_11 wrote:Ko je komentarisao sinocnju utakmicu na BHT? Imam osjecaj da bi objerucke prihvatio da odradi oralni sex sa svim igracima Reala. I to ne samo sa oonim koji su igrali sinoc i bili na klupi nego i sa povrijedjenim igracima. A kao poslasticu bi ostavio Murinja ..
Nisam primijetio da navija za nekoga... da je kloc neviđeni, jeste Ibrahim Muratović, nekad je komentarisao Bundesligu dok je bila na FTV.
Cijenjeni kolega ( po plavoj boji ) vidjelo se ( i culo ) to iz aviona ... Mozda ti u gledanju ljepote igre svoga tima - nisi ni sluso sta ovaj prica
Btw - i ja gledajuci ljepotu svoje hanume - ni ne slusam sta prica ...
Cijenjeni kolega ( po plavoj boji ) vidjelo se ( i culo ) to iz aviona ... Mozda ti u gledanju ljepote igre svoga tima - nisi ni sluso sta ovaj prica
Btw - i ja gledajuci ljepotu svoje hanume - ni ne slusam sta prica ...
Moli Boga da ti hanuma nema pristupa forumu
Ovo prvo, vrlo moguće...
almirony wrote:Srcu mi je tesko palo kad je otisao iz Intera, ali bez obzira na sve zelim mu svu srecu s Realom. Trenutno ne postoji na svijetu ni jedan trener da mu je do koljena. Psiholog, motivator, medijski manipulator, takticar do jaja. Grande Mou!
Tako je! Jedini istinski nasljednik Fergusona i ako ovako nastavi možda i nadmaši Fergusona po rezultatima.
Definitivno kod koga se god nadje lopta moze nesto uciniti sa njom.Meni se svidja suradnja Ozil-Ronaldo-Di Maria. Kad krenu sa duplim pasovima na malom prostoru, nema toga ko ono moze branit. No nema veze. Polako, ekipaima pravo na jos uigravanja.
almirony wrote:Srcu mi je tesko palo kad je otisao iz Intera, ali bez obzira na sve zelim mu svu srecu s Realom. Trenutno ne postoji na svijetu ni jedan trener da mu je do koljena. Psiholog, motivator, medijski manipulator, takticar do jaja. Grande Mou!
Tako je! Jedini istinski nasljednik Fergusona i ako ovako nastavi možda i nadmaši Fergusona po rezultatima.
Ma kakvi, Mourinha treba pustiti da odradi ovu sezonu u Realu, osvoji Primeru i jos jednom LP, a onda ga poslati da se prešalta na košarku ili rukomet. Fudbal je već prekucao
Neka mi ne zamjere navijači Reala,ali od Murinja odvratnija osoba ne postoji,ne znam kako neko može svršavati na čovjeka koji je na utakmici LP protiv Barse,dok je vodio Chelsea,namjerno od stadiona napravio oranicu(kakvu ja nisam vidio ni u našoj ligi,a siguran sam da nikakvi vremenski uslovi ne mogu od nekog engleskog stadiona napraviti onakvo ruglo),samo da bi pobjedio.Taj čovjek je za mene jadnik koji bi učinio bilo šta što nema veze sa fudbalskom stručnošću da bi pobjedio.Ili njegove popularne izjave poslije svake utakmice koju zijani "bolji tim je izgubio". Ok on to sve radi namjerno,da bi što više isprovocirao javnost,da bi se pričalo o njemu....ali opet su za mene ti njegovi potezi dno dna...
Eto da se i ja slozim s tobom u necemu. Nema to veze sa cinjenicom sto je trener Reala trenutno (ne volim ni Barcu ni Real nesto posebno), jos od doba Chelsea je on za mene jedan zesci papak kojeg pozelim istuc poslije svake izjave. Nikad on nije kriv za poraz, vazda mu je neko drugi sihre bacio Kreten pravi. Dzaba mu uspjesi, ne bih nikad volio da dodje u timove koje simpatisem.
Jest sve to, ali nađite jednog njegovog igrača koji ga ne poštuje, svaki govori da je najbolji trener s kojim je radio... pa jedan varvarin Materazzi plače ko malo dijete na rastanku
Ne radi on to zbog sebe, nego da skine pritisak sa igrača, kad on zabavlja javnost, igrači mogu na miru raditi i pobjeđivati... plus voli ubijediti ekipu u nekakve nepravde, da su svi protiv njih - dodatna motivacija.
Da je fudbalski Machiavelli, jeste Jebat ga, svijet se promijenio...
Neelix wrote:Eto da se i ja slozim s tobom u necemu. Nema to veze sa cinjenicom sto je trener Reala trenutno (ne volim ni Barcu ni Real nesto posebno), jos od doba Chelsea je on za mene jedan zesci papak kojeg pozelim istuc poslije svake izjave. Nikad on nije kriv za poraz, vazda mu je neko drugi sihre bacio Kreten pravi. Dzaba mu uspjesi, ne bih nikad volio da dodje u timove koje simpatisem.
i sve to zato sto je bio trener koji je odveo Inter do trostruke titule a ti navijao za Milan
@Sibicar: pa niko ti ne brani da gledash neke klubove koji igraju u Ž ligama, tamo nema struchnjaka kao što je on, tamo se ne osvajaju Liga prvaka, UEFA Kup, Nacionalni Kupovi i Nacionalne Lige, tamo ima samo košpica i "dobre jaranske" tekme bez želje za bilo kakvim uspjehom
Ljubomora je chudo...
Real Madrid 2:0 AC Milan ( pošto se brzo zaboravlja a rekoše da su najjači )
Neelix wrote:Eto da se i ja slozim s tobom u necemu. Nema to veze sa cinjenicom sto je trener Reala trenutno (ne volim ni Barcu ni Real nesto posebno), jos od doba Chelsea je on za mene jedan zesci papak kojeg pozelim istuc poslije svake izjave. Nikad on nije kriv za poraz, vazda mu je neko drugi sihre bacio Kreten pravi. Dzaba mu uspjesi, ne bih nikad volio da dodje u timove koje simpatisem.
Šibicar wrote:Neka mi ne zamjere navijači Reala,ali od Murinja odvratnija osoba ne postoji,ne znam kako neko može svršavati na čovjeka koji je na utakmici LP protiv Barse,dok je vodio Chelsea,namjerno od stadiona napravio oranicu(kakvu ja nisam vidio ni u našoj ligi,a siguran sam da nikakvi vremenski uslovi ne mogu od nekog engleskog stadiona napraviti onakvo ruglo),samo da bi pobjedio.Taj čovjek je za mene jadnik koji bi učinio bilo šta što nema veze sa fudbalskom stručnošću da bi pobjedio.Ili njegove popularne izjave poslije svake utakmice koju zijani "bolji tim je izgubio". Ok on to sve radi namjerno,da bi što više isprovocirao javnost,da bi se pričalo o njemu....ali opet su za mene ti njegovi potezi dno dna...
dugo dugo gledam reala,veliki sam navijac i ljubitelj kluba zaista,al se ne sjecam kad je real imo ovako dobra i ubjedljiv niz...ovako dobra gol razlika..imoj e dobra niz kod sustera..al ova igra ma FENOMENALNO....naprijed kraljevi nema stajanja...sad ce jun pa onda odmarajte heheh
ufatite fenjerase pa im derete guzove . vidjecemo kad naletite na malo jacu ekipu hocete li uvaljivati po sest komada. kad dodjete barci vidjecemo hocete li ovako igrati ili ce biti svi na svoju polovicu i udri kontre preko ronalda i di marie.
crysis wrote:ufatite fenjerase pa im derete guzove . vidjecemo kad naletite na malo jacu ekipu hocete li uvaljivati po sest komada. kad dodjete barci vidjecemo hocete li ovako igrati ili ce biti svi na svoju polovicu i udri kontre preko ronalda i di marie.
Vi ne mozete vise ni fenjerase. A pobjeda protiv Milana je za q. Slabe igrace ima onaj Milan.