Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
BSn wrote:Bjez ba, osjecam kako nadolazim ko hljeb kad ga pijem.
kad popijes ono burence od 5l
Pa ne vidim razlog da uopste sjedam za 'astal, ako je manje.
.
.
.
Jos ako Baho bude komentaris'o (Dragi gledaoci, sad cu ja vama objasniti kako mozete razlikovati vozace po kacigama. Evo vidite, ova jedinstvena kaciga - to vam je Schumacher... a ne, to je ipak Barrichello.).
Gledajte Formulu 1 na TV1 i Mreži
TV1 je otkupila ekskluzivna prava prijenosa utrke Formule 1. Tako će fanovi najvećeg sportskog spektakla na svijetu u vikendu koji je pred nama, 10. aprila u 10 sati ujutro moći pratiti prijenos utrke koja se vozi u Maleziji, druge po redu u ovoj sezoni.
Kvalifikacijska utrka (pole position) za Veliku nagradu Malezije, održava se u subotu od 10 do 11h, i također će biti u dirketnom prijenosu na TV1 i Mreži. A ko će se naći u ulozi komentatora sa TV1 još ne otkrivaju. Poznato je samo da su u toku pregovori sa više vrhunskih poznavlaca Formule 1 iz BiH i regiona.
Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo Formule 1 počelo je 27. marta utrkom za Veliku nagradu Australije u kojoj je ubjedljivo slavio pilot Red Bulla, Sebastian Vettel. On brani titulu prvaka i od njega se i ove godine mnogo očekuje. U prvoj utrci ove sezone pokazao je da je u dobroj formi, ali i da je bolid Red Bulla itekako spreman za borbu za titulu. Bez velikih poteškoća osvojio je prvo mjesto ispred Britanca Lewisa Hamiltona (McLaren-Mercedes) i trećeplasiranog Rusa Vitalija Petrova (Lotus Renault).
Ferrarijev adut Fernando Alonso je okončao utrku na četvrtom mjestu, dok je domaći vozač Mark Webber (Red Bull) bio peti. Najveće iznenađenje je priredio meksički debitant Sergio Perez (Sauber), osvojivši sedmo mjesto. Veliko razočaranje su doživjeli u Mercedesu, jer njihovi vozači Michael Schumacher i Nico Rosberg zbog tehničkih poteškoća nisu uspjeli završiti utrku. Pod posebnim povećalom je i Michael Schumacher, jer povratnička sezona iskusnog njemačkog vozača nije prošla kako su mnogi očekivali.
Uz uvođenje novih pravila, uzbuđenja u novoj sezoni svakako neće nedostajati, a najbrži cirkus na svijetu pratite na program TV 1 i Mreže ( RTM, OSCAR C, Kanal 32, Behar, Tv Tuzla, OSM TV i TV 101).
Kalendar utrka Formule 1 za 2011:
10. april: VN Malezije (Sepang)
17. april: VN Kine (Šanghaj)
8. maj: VN Turske (Istanbul)
22. maj: VN Španije (Barcelona)
29. maj: VN Monaka (Monte Carlo)
12. juni: VN Kanade (Montreal)
26. juni: VN Evrope (Valencia)
10. juli: VN Velike Britanije (Silverstone)
24. juli: VN Njemačke (Nürburgring)
31. juli: VN Mađarske (Budimpešta)
28. august: VN Belgije (Spa-Francorchamps)
11. septembar: VN Italije (Monza)
25. septembar: VN Singapura (Singapur)
9. oktobar: VN Japana (Suzuka)
16. oktobar: VN Južne Koreje (Jeongam)
30. oktobar: VN Indije (Noida)
13. novembar: VN Abu Dabija (Abu Dabi)
27. novembar: VN Brazila (Sao Paulo)
Svaka čast! Trebalo je izvaliti pola miliona Eura ali znajući ko je vlasnik TV1 to je kap u njegovom novčaniku
Jos samo dobrog komentatora koji ce znati o cemu prica, ili da barem raspoznaje ko je u bolidu
BSn wrote:Bjez ba, osjecam kako nadolazim ko hljeb kad ga pijem.
kad popijes ono burence od 5l
Pa ne vidim razlog da uopste sjedam za 'astal, ako je manje.
.
.
.
Jos ako Baho bude komentaris'o (Dragi gledaoci, sad cu ja vama objasniti kako mozete razlikovati vozace po kacigama. Evo vidite, ova jedinstvena kaciga - to vam je Schumacher... a ne, to je ipak Barrichello.).
TV1 je otkupila ekskluzivna prava prijenosa utrke Formule 1. Tako će fanovi najvećeg sportskog spektakla na svijetu u vikendu koji je pred nama, 10. aprila u 10 sati ujutro moći pratiti prijenos utrke koja se vozi u Maleziji, druge po redu u ovoj sezoni.
Kvalifikacijska utrka (pole position) za Veliku nagradu Malezije, održava se u subotu od 10 do 11h, i također će biti u dirketnom prijenosu na TV1 i Mreži. A ko će se naći u ulozi komentatora sa TV1 još ne otkrivaju. Poznato je samo da su u toku pregovori sa više vrhunskih poznavlaca Formule 1 iz BiH i regiona.
Podsjećamo, Svjetsko prvenstvo Formule 1 počelo je 27. marta utrkom za Veliku nagradu Australije u kojoj je ubjedljivo slavio pilot Red Bulla, Sebastian Vettel. On brani titulu prvaka i od njega se i ove godine mnogo očekuje. U prvoj utrci ove sezone pokazao je da je u dobroj formi, ali i da je bolid Red Bulla itekako spreman za borbu za titulu. Bez velikih poteškoća osvojio je prvo mjesto ispred Britanca Lewisa Hamiltona (McLaren-Mercedes) i trećeplasiranog Rusa Vitalija Petrova (Lotus Renault).
Ferrarijev adut Fernando Alonso je okončao utrku na četvrtom mjestu, dok je domaći vozač Mark Webber (Red Bull) bio peti. Najveće iznenađenje je priredio meksički debitant Sergio Perez (Sauber), osvojivši sedmo mjesto. Veliko razočaranje su doživjeli u Mercedesu, jer njihovi vozači Michael Schumacher i Nico Rosberg zbog tehničkih poteškoća nisu uspjeli završiti utrku. Pod posebnim povećalom je i Michael Schumacher, jer povratnička sezona iskusnog njemačkog vozača nije prošla kako su mnogi očekivali.
Uz uvođenje novih pravila, uzbuđenja u novoj sezoni svakako neće nedostajati, a najbrži cirkus na svijetu pratite na program TV 1 i Mreže ( RTM, OSCAR C, Kanal 32, Behar, Tv Tuzla, OSM TV i TV 101).
Svaka čast! Trebalo je izvaliti pola miliona Eura ali znajući ko je vlasnik TV1 to je kap u njegovom novčaniku
Šta ovo znači za nas koji koristimo cs i koji nemamo zemaljski (kablovski) signal TV1? Kako sam skontao, tv1 zaključa 90% programa za satelit...
Nije bitan jedan komentator, nego moraju biti dvojica...jedan ne ide nikako, a moraju biti čak dvojica koji znaju o čemu pričaju...ne kao što je bio slučaj na Hayatu da je Edis i nešto znao, dok je onaj drugi nekad peglaooooooo sa historijskim podacima....ista stvar je bila na BHT-u, Dujković nešto zna sa interneta, onaj drugi puno zna, ali je opet dosadan sa objašnjavanjem pravila, ekipa i bolida...isto kao da mi prvi put gledamo F1...znači, bez dva komentatora nema ništa...
Jos samo dobrog komentatora koji ce znati o cemu prica, ili da barem raspoznaje ko je u bolidu
E pa nemere sve Ako pogodi od treće koje je boje kaciga,bolid ili ko je vozač za mene je OK
Moras rucno ukucati kljuc u BISS kodiranje za TV 1
možeš li mi objasniti kako tačno ide?
Ako je Dream rec trebas listu kanala ubaciti gdje ima TV 1, mada me nemoj vezati za rijec. Da se radi o ŠNJ klasama kao YU-MA-TU lako bi ti objasnio...
Posjeti neki satelitski forum, tu ce ti preciznije objasniti
mentalist wrote:
Ako je Dream rec trebas listu kanala ubaciti gdje ima TV 1, mada me nemoj vezati za rijec. Da se radi o ŠNJ klasama kao YU-MA-TU lako bi ti objasnio...
Dreambox je u pitanju - imam TV1 na listi kanala i mogu gledati samo vijesti.kako do ostalog? rekao si da ukucam ručno ključeve, kako?
vidi na novisf ..ili negdje n atim forumima ..jebiga i meni je neko pokazo kako ...nesto se neki program otvori na racunaru pa preko njega nesto ubacis sta ja znam ne sjecam se uglavnom znam da mogu sve gledati nikad nije crno..ne mjenja se taj kljuc
Bubalo1 wrote:vidi na novisf ..ili negdje n atim forumima ..jebiga i meni je neko pokazo kako ...nesto se neki program otvori na racunaru pa preko njega nesto ubacis sta ja znam ne sjecam se uglavnom znam da mogu sve gledati nikad nije crno..ne mjenja se taj kljuc
Idem tražiti... ako se sjetiš ili ti neko ponovo kaže kako ide javi mi ovdje ili na pm..
mentalist wrote:
Dreambox je u pitanju - imam TV1 na listi kanala i mogu gledati samo vijesti.kako do ostalog? rekao si da ukucam ručno ključeve, kako?
Kao sto ti napisa, da je u pitanju yumatu lako bi ti objasnio, a ovako ti mogu dati link pa se ti dalje snalazi http://crosatelite.bloger.hr/post/ubaci ... 92415.aspx
Ako neznas, rjesenje- tiplas nekome ko zna i rijesena stvar Pokusaj i na forumu sto ti je napisao @Bubalo
Hajmo raja sta mislite o ovom tekstu preuzetom sa F1.hr. Oni ce izgleda dobiti utrku F1 prije New Yorka, iako jos nemaju stazu http://www.f1-hr.com/clanak/f1-u-new-yo ... tskoj-2013
Jeli ovo optimizam ili njihova vjecna zelja da budu uvijek u vrhu, pa makar ovo bila ocigledna laz?
(procitajte ispod snimka-dobar fazon)