Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
po meni cisto domacinsko sudjenje, duplo vise prekrsaja ovih jadova...
znalo se i prije pocetka da ce biti taktika udaraj i padaj...
samo se bojim da ne bude crvenih kartona za nas, realu nece sigurno osim ako ne bude neko ocigledno udaranje iz bijesa koje se nece moci sakriti.
dobar takticki potez sa alvesom u napadu, cristina nista piqueu nije mogla pa mijenja stranu vjerujem i drugo poluvrijeme da nece proci nista bolje. maxwell takodje dobar, messia ne treba komentarisati svi su dobro pozatvarali ove razbijace.
zadovoljan sam igrom ali moze tu jos kroz sredinu lopti da se "proturi" ...
nekako ko vic dodje ova patnja reala...gledati tim od cca 350 miliona eura,kako se iskilavi pokusavajuci doci do lopte,i ovo silovanje inteligencije,razuma,ubijanje u pojam pasovima od 2 metra koji su dovedeni,gotovo do savrsenstva...tacno dodje ko vic u kojima bosanac zajebe engleza,amerikanca i rusa i vratite se sam banjaluckim deset do sest...
moze se reci samo jedno...svaka cast pep guardiola,svaka cast messiju,xaviju,iniesti,valdezu...
svaka cast barseloni...jednostavno cast je imati privilegiju gledati ovaj tim
Zmijuga loma wrote:Hoce li Baho prestati biti ovoliko ofiran sa navijanjem za madridiste? Volio bi da Real zabije samo zbog njega, vidi se da mu tesko pada ovo.
A kartona ko u prici.
fakat... uvijek mu se otme uzdah kad lopta ne ide nekom na glavu od Realovih
kaže za Ronalda: "Da bi se nešto uradilo, mora se i proći."
Last edited by Chmoljo on 11/04/2010 00:02, edited 1 time in total.
Rutinska pobjeda Barse. Iako nisam njihov fan, igra i zalaganje ovih momaka me iz dana u dan sve vise odusevljava. Vrsiti presing kod 2-0 u 90oj minuti na sesnesterac Reala, genijalno. Vidi se da sve funkcionise u Barci, kad jedan izgubi loptu, dvojica ga pokrivaju. Jedna velika porodica. U Realu neko izgubi loptu, cetvorica stanu i odmahuju rukom. Fudbal pratm od 94 godine, i ova Barca je najbolji klub koji sam gledao. Svaka im cast na svemu!!! Real je nesistemski vrsio selekciju igraca u proteklih par sezona. Snajder, Robben, Makelele, Sedorf, samo neki u posljednjih 5-6 godina kojih su se odrekli. S druge strane kupuju Owena, Ruuda, da bi sjedili na klupi. Kaka, ROnaldo su vec isluzeni igraci, u Madrigu nemaju sanse za napredak. Najbolji igrac im je ubjedljivo Higuain, ali eto valja ga prodati za male pare, da bi iduce godine iskrcali 100 miliona za nekog poltrona aka Ronaldo. Ne moze se tako stvarati pobjednicka ekipa.
ProbuseniDolar wrote:Rutinska pobjeda Barse. Iako nisam njihov fan, igra i zalaganje ovih momaka me iz dana u dan sve vise odusevljava. Vrsiti presing kod 2-0 u 90oj minuti na sesnesterac Reala, genijalno. Vidi se da sve funkcionise u Barci, kad jedan izgubi loptu, dvojica ga pokrivaju. Jedna velika porodica. U Realu neko izgubi loptu, cetvorica stanu i odmahuju rukom. Fudbal pratm od 94 godine, i ova Barca je najbolji klub koji sam gledao. Svaka im cast na svemu!!! Real je nesistemski vrsio selekciju igraca u proteklih par sezona. Snajder, Robben, Makelele, Sedorf, samo neki u posljednjih 5-6 godina kojih su se odrekli. S druge strane kupuju Owena, Ruuda, da bi sjedili na klupi. Kaka, ROnaldo su vec isluzeni igraci, u Madrigu nemaju sanse za napredak. Najbolji igrac im je ubjedljivo Higuain, ali eto valja ga prodati za male pare, da bi iduce godine iskrcali 100 miliona za nekog poltrona aka Ronaldo. Ne moze se tako stvarati pobjednicka ekipa.
Zmijuga loma wrote:Hoce li Baho prestati biti ovoliko ofiran sa navijanjem za madridiste? Volio bi da Real zabije samo zbog njega, vidi se da mu tesko pada ovo.
A kartona ko u prici.
fakat... uvijek mu se otme uzdah kad lopta ne ide nekom na glavu od Realovih
kaže za Ronalda: "Da bi se nešto uradilo, mora se i proći."
čini mi se da on prije nije bio na strani Reala nego na Barcinoj,nego sad radi pdera Ronalda se i on uklapa
Xavi - najbolji defanzivni vezni igrač kojeg sam gledao u životu, prosto neopisiva jednostavnost, genijalnost i lakoća njegove igre.
Svaka čast Leu, ali meni je Xavi fakat draži.
Danas rutinska pobjeda, ni oznojili se nisu pošteno
alphonse kauders wrote:Xavi - najbolji defanzivni vezni igrač kojeg sam gledao u životu, prosto neopisiva jednostavnost, genijalnost i lakoća njegove igre.
Xavi je baš majstor svog zanata , igracina u svakom pogledu.
alphonse kauders wrote:Xavi - najbolji defanzivni vezni igrač kojeg sam gledao u životu, prosto neopisiva jednostavnost, genijalnost i lakoća njegove igre.
Vecerasnjom utakmicom i postavljenom taktikom Pep Guardiola je doktorirao trenerski posao!
Bez Zlatana, Inieste (do 60 i neke minute), Abidala i sa dosta defanzivnih igraca on je umrtvio igru Reala i cekao priliku za kontre ili Cavijeve "pametne" lopte. I docekao vise puta ali SAMO dva puta je lopta usla u go.
Plavih_11 wrote:Vecerasnjom utakmicom i postavljenom taktikom Pep Guardiola je doktorirao trenerski posao!
Bez Zlatana, Inieste (do 60 i neke minute), Abidala i sa dosta defanzivnih igraca on je umrtvio igru Reala i cekao priliku za kontre ili Cavijeve "pametne" lopte. I docekao vise puta ali SAMO dva puta je lopta usla u go.