FC Barcelona

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Post Reply
mrtva kokoš

#2726 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Orhanowski wrote:Ima l neko neki link na kojem bi se mogao gledati El Clasico veceras?
www.rojadirecta.com ili www.atdhe.net ...
ovo su ti stranice , ti samo veceras potrazi onaj link sa najboljom slikom..
Orhanowski

#2727 Re: FC Barcelona

Post by Orhanowski »

Splinter wrote:
Orhanowski wrote:Ima l neko neki link na kojem bi se mogao gledati El Clasico veceras?
http://www.rojadirecta.com ili http://www.atdhe.net ...
ovo su ti stranice , ti samo veceras potrazi onaj link sa najboljom slikom..
Hvala drugar :)
omar little

#2728 Re: FC Barcelona

Post by omar little »

imas i www.veetle.com, mora se instalirati neki softvercic ali traje minutu a slika je kristalno cista i nikad ne steka.
elSaik

#2729 Re: FC Barcelona

Post by elSaik »

Otkud ovaj na Hayatu? :o
zecko_kupuz

#2730 Re: FC Barcelona

Post by zecko_kupuz »

Čega koga - Baho na Hayatu??? :D
Zmijuga loma

#2731 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Ma neka, opet je bolje on nego onaj defaultni hajatov.
Ave, Nijaz!

#2732 Re: FC Barcelona

Post by Ave, Nijaz! »

Da je na BHT-u, Baho bi na racun platisa RTV takse isao direkt u Madrid i kukao bi otamo kako treba placati pretplatu.

Mrs!
Rauber

#2733 Re: FC Barcelona

Post by Rauber »

Dobro je, Barca vodi ali ono mora jos bolje, osjecam da je Real opet zreo za debakl.
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2734 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Rauber wrote:Dobro je, Barca vodi ali ono mora jos bolje, osjecam da je Real opet zreo za debakl.
uh, nekoliko puta je Pedro imao prostora da bolje odradi posao...

tu se vidi nedostatak Inieste... ali koga nema bez njega se mora :-D kad bi ostalo ovako, puna šaka brade :)
mrtva kokoš

#2735 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

po meni cisto domacinsko sudjenje, duplo vise prekrsaja ovih jadova...
znalo se i prije pocetka da ce biti taktika udaraj i padaj...
samo se bojim da ne bude crvenih kartona za nas, realu nece sigurno osim ako ne bude neko ocigledno udaranje iz bijesa koje se nece moci sakriti.
dobar takticki potez sa alvesom u napadu, cristina nista piqueu nije mogla pa mijenja stranu vjerujem i drugo poluvrijeme da nece proci nista bolje. maxwell takodje dobar, messia ne treba komentarisati svi su dobro pozatvarali ove razbijace.
zadovoljan sam igrom ali moze tu jos kroz sredinu lopti da se "proturi" ...
Admir_1984
Location: Slabo poznajem Szenttamas, ali stignem do tvoje kuće

#2736 Re: FC Barcelona

Post by Admir_1984 »

Ko da gledam tekmu nashe lige zeljo-slavija :D
mrtva kokoš

#2737 Re: FC Barcelona

Post by mrtva kokoš »

Admir_1984 wrote:Ko da gledam tekmu nashe lige zeljo-slavija :D
stim da je zeljo barcelona a slavija ovi hadalji iz madrida. :razz:
Zmijuga loma

#2738 Re: FC Barcelona

Post by Zmijuga loma »

Hoce li Baho prestati biti ovoliko ofiran sa navijanjem za madridiste? :D Volio bi da Real zabije samo zbog njega, vidi se da mu tesko pada ovo.

A kartona ko u prici.
kamen spoticanja

#2739 Re: FC Barcelona

Post by kamen spoticanja »

nekako ko vic dodje ova patnja reala...gledati tim od cca 350 miliona eura,kako se iskilavi pokusavajuci doci do lopte,i ovo silovanje inteligencije,razuma,ubijanje u pojam pasovima od 2 metra koji su dovedeni,gotovo do savrsenstva...tacno dodje ko vic u kojima bosanac zajebe engleza,amerikanca i rusa i vratite se sam banjaluckim deset do sest...
moze se reci samo jedno...svaka cast pep guardiola,svaka cast messiju,xaviju,iniesti,valdezu...
svaka cast barseloni...jednostavno cast je imati privilegiju gledati ovaj tim :thumbup:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2740 Re: FC Barcelona

Post by Chmoljo »

Zmijuga loma wrote:Hoce li Baho prestati biti ovoliko ofiran sa navijanjem za madridiste? :D Volio bi da Real zabije samo zbog njega, vidi se da mu tesko pada ovo.

A kartona ko u prici.
fakat... :-? uvijek mu se otme uzdah kad lopta ne ide nekom na glavu od Realovih :lol:

kaže za Ronalda: "Da bi se nešto uradilo, mora se i proći." :lol:
Last edited by Chmoljo on 11/04/2010 00:02, edited 1 time in total.
crysis
Location: Kad umreš, ti ne znaš da si umro i nije ti teško. Teško je drugima. Isto je i kad si glup.

#2741 Re: FC Barcelona

Post by crysis »

jedino nas mogu dobiti na play stationu.
veljaca

#2742 Re: FC Barcelona

Post by veljaca »

Barsa :thumbup: :thumbup: bogami kaoi Zeljo - 2 gola na strani i 3 boda ....

Zao mi Realovaca - a od igraca Casiljasa i Raula ( stvarno mi ih je zao ) ....
ProbuseniDolar

#2743 Re: FC Barcelona

Post by ProbuseniDolar »

Rutinska pobjeda Barse. Iako nisam njihov fan, igra i zalaganje ovih momaka me iz dana u dan sve vise odusevljava. Vrsiti presing kod 2-0 u 90oj minuti na sesnesterac Reala, genijalno. Vidi se da sve funkcionise u Barci, kad jedan izgubi loptu, dvojica ga pokrivaju. Jedna velika porodica. U Realu neko izgubi loptu, cetvorica stanu i odmahuju rukom. Fudbal pratm od 94 godine, i ova Barca je najbolji klub koji sam gledao. Svaka im cast na svemu!!! Real je nesistemski vrsio selekciju igraca u proteklih par sezona. Snajder, Robben, Makelele, Sedorf, samo neki u posljednjih 5-6 godina kojih su se odrekli. S druge strane kupuju Owena, Ruuda, da bi sjedili na klupi. Kaka, ROnaldo su vec isluzeni igraci, u Madrigu nemaju sanse za napredak. Najbolji igrac im je ubjedljivo Higuain, ali eto valja ga prodati za male pare, da bi iduce godine iskrcali 100 miliona za nekog poltrona aka Ronaldo. Ne moze se tako stvarati pobjednicka ekipa.
MIME

#2744 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

ProbuseniDolar wrote:Rutinska pobjeda Barse. Iako nisam njihov fan, igra i zalaganje ovih momaka me iz dana u dan sve vise odusevljava. Vrsiti presing kod 2-0 u 90oj minuti na sesnesterac Reala, genijalno. Vidi se da sve funkcionise u Barci, kad jedan izgubi loptu, dvojica ga pokrivaju. Jedna velika porodica. U Realu neko izgubi loptu, cetvorica stanu i odmahuju rukom. Fudbal pratm od 94 godine, i ova Barca je najbolji klub koji sam gledao. Svaka im cast na svemu!!! Real je nesistemski vrsio selekciju igraca u proteklih par sezona. Snajder, Robben, Makelele, Sedorf, samo neki u posljednjih 5-6 godina kojih su se odrekli. S druge strane kupuju Owena, Ruuda, da bi sjedili na klupi. Kaka, ROnaldo su vec isluzeni igraci, u Madrigu nemaju sanse za napredak. Najbolji igrac im je ubjedljivo Higuain, ali eto valja ga prodati za male pare, da bi iduce godine iskrcali 100 miliona za nekog poltrona aka Ronaldo. Ne moze se tako stvarati pobjednicka ekipa.
SVAKA TI ČAST JARANE NA KOMENTARU
MIME

#2745 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

Chmoljo wrote:
Zmijuga loma wrote:Hoce li Baho prestati biti ovoliko ofiran sa navijanjem za madridiste? :D Volio bi da Real zabije samo zbog njega, vidi se da mu tesko pada ovo.

A kartona ko u prici.
fakat... :-? uvijek mu se otme uzdah kad lopta ne ide nekom na glavu od Realovih :lol:

kaže za Ronalda: "Da bi se nešto uradilo, mora se i proći." :lol:
čini mi se da on prije nije bio na strani Reala nego na Barcinoj,nego sad radi pdera Ronalda se i on uklapa
alphonse kauders

#2746 Re: FC Barcelona

Post by alphonse kauders »

Xavi - najbolji defanzivni vezni igrač kojeg sam gledao u životu, prosto neopisiva jednostavnost, genijalnost i lakoća njegove igre.
Svaka čast Leu, ali meni je Xavi fakat draži.

Danas rutinska pobjeda, ni oznojili se nisu pošteno :thumbup:
LSD

#2747 Re: FC Barcelona

Post by LSD »

alphonse kauders wrote:Xavi - najbolji defanzivni vezni igrač kojeg sam gledao u životu, prosto neopisiva jednostavnost, genijalnost i lakoća njegove igre.

:thumbup: :thumbup: Xavi je baš majstor svog zanata , igracina u svakom pogledu.
MIME

#2748 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

alphonse kauders wrote:Xavi - najbolji defanzivni vezni igrač kojeg sam gledao u životu, prosto neopisiva jednostavnost, genijalnost i lakoća njegove igre.

više se mi umorili pored tv-a nego barca
Charuga
Globalni moderator

#2749 Re: FC Barcelona

Post by Charuga »

Vecerasnjom utakmicom i postavljenom taktikom Pep Guardiola je doktorirao trenerski posao!

Bez Zlatana, Inieste (do 60 i neke minute), Abidala i sa dosta defanzivnih igraca on je umrtvio igru Reala i cekao priliku za kontre ili Cavijeve "pametne" lopte. I docekao vise puta ali SAMO dva puta je lopta usla u go.
MIME

#2750 Re: FC Barcelona

Post by MIME »

Plavih_11 wrote:Vecerasnjom utakmicom i postavljenom taktikom Pep Guardiola je doktorirao trenerski posao!

Bez Zlatana, Inieste (do 60 i neke minute), Abidala i sa dosta defanzivnih igraca on je umrtvio igru Reala i cekao priliku za kontre ili Cavijeve "pametne" lopte. I docekao vise puta ali SAMO dva puta je lopta usla u go.
samo 2x
Post Reply