zar tebi ne bi kosa plava na onoj slici?alemaa wrote:Ti si pljunuTa jaMichun wrote:yellow cat wrote:Mihun, ja se ne mogu naći, ten mi je svijetao, oči zelene, obrve crne, kosa prirodno crna (farbam se u tamnosmeđe).
Kako te nemaEvo te
2. Clear Spring:
* Eyes: Turquoise blue, green, golden brown or topaz.
* Hair: Medium to dark brown, or brown-black. May have red highlights.
* Skin: Bronze, deep warm brown, brown-black, light ivory, light peach, or porcelain.![]()
![]()
SMINKA oliti MAKE-UP
Moderator: anex
- Zelena Carapa
#2726 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
- Nadinka
#2727 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hihihi:
Best colors for Warm Autumns:
From Left: Camel, khaki, coffee brown, cream, medium brown, dark brown, light salmon, dark peach, salmon, pumpkin, rust, terracotta, aubergine, light yellow, light moss, evergreen, marigold, emerald turquoise, teal, forest green, deep periwinkle, purple.
From Left: Camel, khaki, coffee brown, cream, medium brown, dark brown, light salmon, dark peach, salmon, pumpkin, rust, terracotta, aubergine, light yellow, light moss, evergreen, marigold, emerald turquoise, teal, forest green, deep periwinkle, purple.
- Michun
#2728 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma kazem ti...samo pogledala spektar boja, ni citala nisam.Nadinka wrote:Hihihi:
Al' vis mogla bi malo razbiti...light salmon, forest green, patliDJan
- Nadinka
#2729 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
a volem ja patlidjan ako je to ono sto imam u onoj jednoj guerlainMichun wrote:Ma kazem ti...samo pogledala spektar boja, ni citala nisam.Nadinka wrote:Hihihi:
Al' vis mogla bi malo razbiti...light salmon, forest green, patliDJan
- Michun
#2730 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Bona i garderoba je u pitanjuNadinka wrote:a volem ja patlidjan ako je to ono sto imam u onoj jednoj guerlainMichun wrote:Ma kazem ti...samo pogledala spektar boja, ni citala nisam.Nadinka wrote:Hihihi:
Al' vis mogla bi malo razbiti...light salmon, forest green, patliDJana cini mi se da bi salmon mogla biti ona jedna art deco sto sam kupila, 215 cini mi se
Ne samo sjene...
- Zelena Carapa
#2731 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
na ovoj slici...sjecam se da sam pomislila da bi ti bolje stajala tamnija kosaalemaa wrote:
- Nadinka
#2732 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Hahaha, nosim bona ja i crnu pomalo, ciklamu a cak sam kupila smaragdno zelenu majicu prvi put u zivotuMichun wrote:
Bona i garderoba je u pitanju![]()
Ne samo sjene...
- Zelena Carapa
#2733 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
super je to kad smijes eksperimentisati s bojama, tu sam tuta 
- Michun
#2735 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja nisam niDJe vidjela ove sjene. a i da jesam, evo cura lijepo na youtube kaze ne valja.*mima* wrote:sto me to ignorisete
- Zelena Carapa
#2736 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
ja promjenim i frizera a on istu boju preporucialemaa wrote:Imam frizera blentava pa non stop nesto bi mjenjao..
-
*mima*
#2737 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Michun wrote:ja nisam niDJe vidjela ove sjene. a i da jesam, evo cura lijepo na youtube kaze ne valja.*mima* wrote:sto me to ignorisete
ma sta ona zna
-
*mima*
#2740 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja ti ne smijem preporucit. jer trenutno koristim clinique kremu.......ali bi mogla da promijenis nakon godinu dana.....najbolje ti je da trazis tester neke kreme za koju se odlucis i probas.....mogu ti rec da ove kreme...OLAY...nisu lose.
- ja-maja
#2741 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ja sad kupila, pa kud puklo da puklo http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... TQ:US:1123
Tek sad procitah da pisete da nevaljaju
Tek sad procitah da pisete da nevaljaju
- Partizzanka
#2742 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
e ja pisala a nije vam doslo
1. loreal sam sjene danas probala na ruci - vala nisu sad nesto ono da vrisnes od dobrote
onako nisu intenzivne i malo se zbluralo odmah .... nekako mi malo nestvarno djeluje da vazda moras ISTU crtu povuci i po sjenama i po oku
2. gledala sam i kod mene u najskupljoj parfimeriji nasla artdeco podlogicu
nisam kupila
ali je zena rekla da je ona probavala na usne staviti prije karmina - kaze da super i izgleda karmin i drzi se duze na usnama - ona se iznenadila
1. loreal sam sjene danas probala na ruci - vala nisu sad nesto ono da vrisnes od dobrote
onako nisu intenzivne i malo se zbluralo odmah .... nekako mi malo nestvarno djeluje da vazda moras ISTU crtu povuci i po sjenama i po oku
2. gledala sam i kod mene u najskupljoj parfimeriji nasla artdeco podlogicu
ali je zena rekla da je ona probavala na usne staviti prije karmina - kaze da super i izgleda karmin i drzi se duze na usnama - ona se iznenadila
-
blondieee
#2743 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
zdravo,
moze li neko da mi pomogne kako da narucim preko e baya.. ili naruci umjesto mene pa mu platim nesto..
moze pp
moze li neko da mi pomogne kako da narucim preko e baya.. ili naruci umjesto mene pa mu platim nesto..
moze pp
-
frt
#2744 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Žene, moram vam reći, zarazne ste! Kud otvorih ovu temu ikad..
Čitane ste više nego mislite hehe, zakovala sam čak tab da mi se uvijek otvori, zamislite to! A tek što zbog vas ispraznih novčanik, pa onda pređoh i na peglanje kartice, sa lakoćom ehhhh
Ali mora se priznati, sjajne ste!
Učenje ide..eto kao napredujem, ali imam problem, probam vježbati kad imam vremena, što je ili vikend ili naveče, i uvijek dobro sve ispadne, ideje pršte na sve strane, a onda kad ujutru hoću nešto na posao, i još odvojim dovoljno vremena..naravno ništa ne ispadne kako treba..još se ja pure moram najesti..odoh da vježbam
Čitane ste više nego mislite hehe, zakovala sam čak tab da mi se uvijek otvori, zamislite to! A tek što zbog vas ispraznih novčanik, pa onda pređoh i na peglanje kartice, sa lakoćom ehhhh
Učenje ide..eto kao napredujem, ali imam problem, probam vježbati kad imam vremena, što je ili vikend ili naveče, i uvijek dobro sve ispadne, ideje pršte na sve strane, a onda kad ujutru hoću nešto na posao, i još odvojim dovoljno vremena..naravno ništa ne ispadne kako treba..još se ja pure moram najesti..odoh da vježbam
- Partizzanka
#2746 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
sta se mima cudis???
evo sad sam se nabrzaka namackarila nekim H&M sjenama koje ja inace bas i ne volim ali eto ... namacala sam se

i tek sam sad skontala da mi je jedna obrva malo rijedja na pocetku ... vama sam servirala ovu "normalnu"
shoot!
evo sad sam se nabrzaka namackarila nekim H&M sjenama koje ja inace bas i ne volim ali eto ... namacala sam se

i tek sam sad skontala da mi je jedna obrva malo rijedja na pocetku ... vama sam servirala ovu "normalnu"
shoot!
-
Mariella
#2747 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Pa sta je ovo, ovdje sve smedje krupne oci, ja svoje ne mogu ni uslikati kako treba, kako god, nista se ne vidi 
- Ma.Le.Na
#2748 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
cure...zamolila bih vas da mi posaljete PP kad elf bude imao free shipping
ne bih da propustim
hvala
ne bih da propustim
hvala
- Partizzanka
#2749 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
moje vako u zooom verziji izgledjau mozda krupno ali bogme inace mi nisu bas istaknute 
a pogotovo ne kad se smijem ... rekoh vec da sam kao mrmot
a pogotovo ne kad se smijem ... rekoh vec da sam kao mrmot
-
Mariella
#2750 Re: SMINKA oliti MAKE-UP
Ma nemoj da se zalis, ja i kad zoom, opet slabo