Pa snimatelj je tema diskusije... i njegovo ponašanje koje je daleko od normalnog...NediM17 wrote:Ne bih komentarisao snimatelja,
Crna hronika BH cesta
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- Travnički Noćni Šetač
#2726 Re: Crna hronika BH cesta
-
NediM17
#2727 Re: Crna hronika BH cesta
Tema je "Crna hronika BH cesta". I treba se fokusirati na pijanca na drumu.Travnički Noćni Šetač wrote:Pa snimatelj je tema diskusije... i njegovo ponašanje koje je daleko od normalnog...NediM17 wrote:Ne bih komentarisao snimatelja,
- Travnički Noćni Šetač
#2728 Re: Crna hronika BH cesta
Onda različito gledamo na tok diskusije... 
- vjeshalica
#2729 Re: Crna hronika BH cesta
otkud znaš da je pijan bio?NediM17 wrote:O mrtvima sve najbolje. Ne bih komentarisao snimatelja, ali za poginulog nemam sekunde sazaljenja. Pijana stara budala koja je samo Bozjom voljom jedini nastradali u ovom udesu. Samo pomislite da je sa druge strane naisla porodica sa djecom, da li bi neki forumasi imali kakvo opravdanje. U svemu ovom jedino mi je zao vozaca busa koji ce zbog budale nositi traumu citav zivot, a i kineskih turista koji ce citav zivot pamtiti svoju posjetu BiH.
I jos usput sjebo covjeku osnovno sredstvo za rad i upropastio mu posao.
da li imaš pouzdanu informaciju i jel to već obdukcija i nalazi pokazali da je bio pijan?
nisam nigdje pročitala a nije ni javljeno
meni više izgleda kao neka unutrašnja borba sa rasklopljenim ormarom u uskom i malom prostoru
-
NediM17
#2730 Re: Crna hronika BH cesta
O snimatelju bi se moglo svasta reci, ali opet ponavljam fokus treba baciti na potencijalne ubice na cesti. Da vam je s druge strane bio neko drag, vjerovatno ne biste toliko pljuvali po kamermanu.Travnički Noćni Šetač wrote:Onda različito gledamo na tok diskusije...
- kabal1337
#2731 Re: Crna hronika BH cesta
Vozac je trebao stat cim je poceo da "svera" :/
Al sta ces nema nazad sad
-
NediM17
#2732 Re: Crna hronika BH cesta
Boze sacuvaj, ovo treba da bude opravdanje za ubicu na cesti?vjeshalica wrote:otkud znaš da je pijan bio?NediM17 wrote:O mrtvima sve najbolje. Ne bih komentarisao snimatelja, ali za poginulog nemam sekunde sazaljenja. Pijana stara budala koja je samo Bozjom voljom jedini nastradali u ovom udesu. Samo pomislite da je sa druge strane naisla porodica sa djecom, da li bi neki forumasi imali kakvo opravdanje. U svemu ovom jedino mi je zao vozaca busa koji ce zbog budale nositi traumu citav zivot, a i kineskih turista koji ce citav zivot pamtiti svoju posjetu BiH.
I jos usput sjebo covjeku osnovno sredstvo za rad i upropastio mu posao.
da li imaš pouzdanu informaciju i jel to već obdukcija i nalazi pokazali da je bio pijan?
nisam nigdje pročitala a nije ni javljeno
meni više izgleda kao neka unutrašnja borba sa rasklopljenim ormarom u uskom i malom prostoru
Jesi ti ikada vozila iza pijanog vozaca?
-
NediM17
#2733 Re: Crna hronika BH cesta
Da je bilo sta drugo osim p'jane glave stao bi.kabal1337 wrote:Vozac je trebao stat cim je poceo da "svera" :/
Cuj ove pametnice borba sa ormarom.
Borba sa duhovima konjaka.
- Travnički Noćni Šetač
#2734 Re: Crna hronika BH cesta
Ja UVIJEK bacam fokus na potencijalne ubice na cesti i upravo o tome snimam i objavljujem već preko godine...NediM17 wrote:O snimatelju bi se moglo svasta reci, ali opet ponavljam fokus treba baciti na potencijalne ubice na cesti. Da vam je s druge strane bio neko drag, vjerovatno ne biste toliko pljuvali po kamermanu.Travnički Noćni Šetač wrote:Onda različito gledamo na tok diskusije...
...
U gornjoj diskusiji sam se referisao na imbecilno i bolesno ponašanje snimatelja jer je diskusija krenula u tom pravcu i dao sam svoje mišljenje, a nijednom riječi nisam komentarisao situaciju na cesti jer ne komentarišem ako nemam prave informacije... to ne znači da sam ikako opravdavao bilo šta sa ovog snimka, niti mi se nešto slično može reći...
...
Inače imao sam ja dragih ljudi sa druge strane u sličnim slučajevima... ali nećemo o tome...
-
NediM17
#2735 Re: Crna hronika BH cesta
Kao neko sa puno iskustva na cesti pretpostavljam da si se susretao sa pijanim vozacima ispred sebe. Covjek vozi ohoho vremena 30km/h jer je toliko pijan da i ne moze bolje.Travnički Noćni Šetač wrote: Ja UVIJEK bacam fokus na potencijalne ubice na cesti i upravo o tome snimam i objavljujem već preko godine...
...
U gornjoj diskusiji sam se referisao na imbecilno i bolesno ponašanje snimatelja jer je diskusija krenula u tom pravcu i dao sam svoje mišljenje, a nijednom riječi nisam komentarisao situaciju na cesti jer ne komentarišem ako nemam prave informacije... to ne znači da sam ikako opravdavao bilo šta sa ovog snimka, niti mi se nešto slično može reći...
...
Inače imao sam ja dragih ljudi sa druge strane u sličnim slučajevima... ali nećemo o tome...
Da je srcani, mozdani u 10 metara bi zavrsio voznju. Da je borba sa daskama, stao bi da ih zaveze necim.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#2736 Re: Crna hronika BH cesta
U komentarima na youtubeu vezano za ovaj video neki lik tvrdi da je znao nastradalog, te da je bio dusa od covjeka i da je imao srcanih problema.
Da li je bio pijan ili ne mi ne pada na pamet da insuiniram, ali ono sto znam zasigurno je da bih kamermanu onaj mob. u cmar utjerao.
Govno jedno bolesno, bezosjecajno...
Da li je bio pijan ili ne mi ne pada na pamet da insuiniram, ali ono sto znam zasigurno je da bih kamermanu onaj mob. u cmar utjerao.
Govno jedno bolesno, bezosjecajno...
- Bakir1
#2737 Re: Crna hronika BH cesta
A sta ako je druga vrsta bolesti? Umor? Kako ga skiciraste odmah da je pjan jebo csi....
Seljacina sto je snimala bolje da je bateriju trosila zovuci policiju, besplatno je, nego sto je svrsila sa snimkom saobracajne nesreće sa smrtnim ishodom.
Kakav god da je bio taj sto je poginuo nije zasluzio smrt.
Seljacina sto je snimala bolje da je bateriju trosila zovuci policiju, besplatno je, nego sto je svrsila sa snimkom saobracajne nesreće sa smrtnim ishodom.
Kakav god da je bio taj sto je poginuo nije zasluzio smrt.
- Travnički Noćni Šetač
#2738 Re: Crna hronika BH cesta
NediM17 wrote:
Kao neko sa puno iskustva na cesti pretpostavljam da si se susretao sa pijanim vozacima ispred sebe. Covjek vozi ohoho vremena 30km/h jer je toliko pijan da i ne moze bolje.
Da je srcani, mozdani u 10 metara bi zavrsio voznju. Da je borba sa daskama, stao bi da ih zaveze necim.
Kao što rekoh... nemam dovoljno podataka za vozača pa ne mogu da komentarišem... sa druge strane snimatelj je dao o sebi dovoljno podataka da mogu reći da je imbecilni kreten... Ako je istina da su ga duže vremena pratili kao što kaže na snimku onda je jasno da :
- nije zvao policiju na vrijeme čime bi mu spasio život vjerovatno ako je tačno da su "dva sata iza njega"...
- komentari koji su snimljeni pokazuju totalnu odsutnog normalnog shvatanja situacije....
- prišao je vozilu ne sa namjerom da pomogne ( sa upaljenim mobitelom u rukama a ne sa prvom pomoći ili pp aparatom) već sa namjerom da izbliza snimi situaciju jer po njegovim riječima " to je taj snimak legendo " ....
...
Bolesno... i ne mijenja na situaciji ako je za volanom bio samoubica, pijanica, dedo koji je doživio srčani, raspadnuti ormar koji se rasuo u nezgodnom trenutku ili bilo šta drugo...
...
Nečije možebiti pijanstvo ili bilo šta drugo ne opravdava kretenizam u riječima i djelima snimatelja...
...
Mislim da nema potrebe da dalje diskutujem o ovome...
- Bakir1
#2740 Re: Crna hronika BH cesta
I tebe Nedime, kako znas da je pijan?
Ja sam u srijedu imao napad žući za volanom koji je trajao 20 sekundi, u tih 20 sekundi ne sjećam se nicega, da je neko isao iza mene i snimao isti bi se komentari pojavili.
Trebali su mi nenormalni napori da sklonim auto i sebe s ceste...
Ja sam u srijedu imao napad žući za volanom koji je trajao 20 sekundi, u tih 20 sekundi ne sjećam se nicega, da je neko isao iza mene i snimao isti bi se komentari pojavili.
Trebali su mi nenormalni napori da sklonim auto i sebe s ceste...
- Travnički Noćni Šetač
#2741 Re: Crna hronika BH cesta
I tebi žuč nestabilna? ... znam kako ti je...
-
NediM17
#2742 Re: Crna hronika BH cesta
Kako ti znas da nije? Ko ima dilemu nikad u zivotu nije vozio iza kakvog pjane. Pijan ili drogiran, treceg nema. Mozdani, srcani u roku od odmah voznja zavrsava.Bakir1 wrote:I tebe Nedime, kako znas da je pijan?
Napad zuci i uspio si skloniti auto. Nisi svero satima po cesti.
Last edited by NediM17 on 20/05/2019 20:14, edited 1 time in total.
- karanana
#2743 Re: Crna hronika BH cesta
sta je kamerman trebo uraditi?
preteci ga i isprijeciti se i zakociti na cesti ispred njega da se ovaj zaustavi? pa da mjesto sebe ubije jos dvoje troje. ako vozi vec "dva sata" onako, ko ga jebe onda. nit je srce ni je zuc ako "dva sata" vozi onako kako vozi.
preteci ga i isprijeciti se i zakociti na cesti ispred njega da se ovaj zaustavi? pa da mjesto sebe ubije jos dvoje troje. ako vozi vec "dva sata" onako, ko ga jebe onda. nit je srce ni je zuc ako "dva sata" vozi onako kako vozi.
-
NediM17
#2744 Re: Crna hronika BH cesta
Tacno tako. Nalio se stari negdje usput. Kreno iz BL za zaviĆaj u Hercegovinu, ponio naku ormarcinu.karanana wrote:sta je kamerman trebo uraditi?
Dont drink and drajv, smouk end flaj.
- Bakir1
#2745 Re: Crna hronika BH cesta
Znaći Nedime, patolog sutra kaže bio je pjan, i to je to, zaslužio je umrijet jer je bio pjan?
Druga stvar, 2 sata do kanjona Neretve je od Zenice, naći, autoput je prosao zaobilaznicu prosao, Ivan bradinu potez Konjic Jablanica prošao, i u kanjonu na onoj sirini se zabio?
To su 3 kantona gdje se pozivom moglo sve izbjeći, policija napravi blokadu i rijesi problem, a posebno što nije bilo izvjesno hoce li se zaustaviti u autobusu ili u biciklisti ili u manjem autu od sebe gdje bi napravio jos ljudskih gubitaka...
Kazi mi kada se vozis iza pijanog Jel zoves policiju ili snimas? I to 2 sata kako vrli autor videa tvrdi.
Pa ta seljacina je mogla spriječiti puno toga, jok ziher je bio autobus, govno mrtvo, hahaha pihihi novi dan nova nafaka
Druga stvar, 2 sata do kanjona Neretve je od Zenice, naći, autoput je prosao zaobilaznicu prosao, Ivan bradinu potez Konjic Jablanica prošao, i u kanjonu na onoj sirini se zabio?
To su 3 kantona gdje se pozivom moglo sve izbjeći, policija napravi blokadu i rijesi problem, a posebno što nije bilo izvjesno hoce li se zaustaviti u autobusu ili u biciklisti ili u manjem autu od sebe gdje bi napravio jos ljudskih gubitaka...
Kazi mi kada se vozis iza pijanog Jel zoves policiju ili snimas? I to 2 sata kako vrli autor videa tvrdi.
Pa ta seljacina je mogla spriječiti puno toga, jok ziher je bio autobus, govno mrtvo, hahaha pihihi novi dan nova nafaka
Last edited by Bakir1 on 20/05/2019 20:32, edited 1 time in total.
- insomnia78
#2746 Re: Crna hronika BH cesta
A bezbeli snima. Iz ruke onako.
-
NediM17
#2747 Re: Crna hronika BH cesta
Ne, nego je trebao ubiti nekoga sa djecom a on ostati na zivotu.Bakir1 wrote:Znaći Nedime, patolog sutra kaže bio je pjan, i to je to, zaslužio je umrijet jer je bio pjan?
Kazi mi kada se vozis iza pijanog Jel zoves policiju ili snimas?
Iz Banjaluke do Mostara se ne ide preko Zenice, trebao bi to znati. Mozda se nalio na janjetini u Jablanici pa ovi hiperbolisu ta "dva sata".
Jedino sto su oni mogli jeste nazvati policiju sto ne vjerujem da bi ista promijenilo i pokazati malo ljudskosti da se bas ovako ne ponasaju. Nista drugo oni nisu krivi nego pijana budala.
Da ovakav neko ide ispred mene, da zvao bih policiju.
- Bakir1
#2748 Re: Crna hronika BH cesta
Snimać je iz Tešnja, sta sad?
Policija pijane na magistralnom putu shvata jako ozbiljno, kod ribnjaka onog u kanjonu ih zvao za istu stvar, patrola pod rotacijama stigla nas kod HE a druga doletila iz Jablanice.
Kada ih nazoves nešto si uradio, odgovornost za ono što će se desiti prebacio i na njih, svaki call centar snima razgovore zna se ko je dežurni sve se zna...
Policija pijane na magistralnom putu shvata jako ozbiljno, kod ribnjaka onog u kanjonu ih zvao za istu stvar, patrola pod rotacijama stigla nas kod HE a druga doletila iz Jablanice.
Kada ih nazoves nešto si uradio, odgovornost za ono što će se desiti prebacio i na njih, svaki call centar snima razgovore zna se ko je dežurni sve se zna...
-
NediM17
#2749 Re: Crna hronika BH cesta
Pa sta nam govori to sto je snimatelj iz Tesnja. Tamam su se mogli naci u Jablanici. I bice da su to ta "dva sata" sto su iza njega vozili, od Jablanice do Grabovice.Bakir1 wrote:Snimać je iz Tešnja, sta sad?
Policija pijane na magistralnom putu shvata jako ozbiljno, kod ribnjaka onog u kanjonu ih zvao za istu stvar, patrola pod rotacijama stigla nas kod HE a druga doletila iz Jablanice
- Bakir1
#2750 Re: Crna hronika BH cesta
Pa evo sicamo se predpostavkama, snimać iz Tešnja, vozi se dva sata, vratimo se u rikverc znaći Zenica.
Reverzibilno, nije se vozio dva sata, nije ništa uradio, od toga je napravio komediju, i boli ga cosak u sta se trebao taj pijani/nepijani zabiti, isti bi spektakl bio da je ubio jos dvoje iz suprotnog pravca.
Nije on nista kriv?
Vozac hajundaija je bio pjan, vozio ormar, nalizo se u Jablanici, ko ga jebe
Reverzibilno, nije se vozio dva sata, nije ništa uradio, od toga je napravio komediju, i boli ga cosak u sta se trebao taj pijani/nepijani zabiti, isti bi spektakl bio da je ubio jos dvoje iz suprotnog pravca.
Nije on nista kriv?
Vozac hajundaija je bio pjan, vozio ormar, nalizo se u Jablanici, ko ga jebe