Zahiragić opet jaše

Post Reply
bersK

#2726 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bersK »

Image

Jel iko ovo skonto? Kompjuterske vještine: Android i iOS?????? :lol: :lol: :lol:
O'zone
Globalni moderator

#2727 Re: Zahiragić opet jaše

Post by O'zone »

bersK wrote:Image

Jel iko ovo skonto? Kompjuterske vještine: Android i iOS?????? :lol: :lol: :lol:
Zna na Viber I Whatsapp a kad se zalaufa i Macbook mu nije stran....
drastic

#2728 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drastic »

rasim kadic u mladim danima
orinoco

#2729 Re: Zahiragić opet jaše

Post by orinoco »

O'zone wrote:
bersK wrote:Image

Zna na Viber I Whatsapp a kad se zalaufa i Macbook mu nije stran....
Kako god bilo smiješno i koliko god društvo ismijavalo i na sličan način diskreditiralo Zahiragića, on "napreduje", on kontinuirano gazi političkim koracima od sedam milja, beskrupulozno, bezosjećajno i neće se zaustaviti prije visoke državničke pozicije. On je strateški proizvod stranke SDA, on je njihova investicija.
Njegovo znanje i informatička vještina potpuno je irelevantno; 90% političkih predstavnika na svim nivoima ne zna ništa više od Zahiragića. A i kome treba, bitna je pozicija, ruka u zraku i klimanje glavom...

Zapravo, kad bolje razmislim, Zahiragić je produkt našeg cjelokupnog društva. SDA je samo prva prepoznala i iskoristila njegov potencijal.
bumerangss

#2730 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bumerangss »

E tek ce sad Zahiragić da jaše i to sve nas u zdrav a više one u bolestan mozak jer je sad pravnik u ZZOKS :D
bumerangss

#2731 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bumerangss »

mali_milojica wrote:
ultima_palabra wrote:Pa davno je proreceno na ovom forumu da ce biti premijer Federacije ili presjedavajuci VM. Ispunjava sve uslove.
Ja sam ovog davno nazvao Kiflica. Kiflu,dakako,vec imamo :roll:
Po izgledu je više buhtla nego kiflica :lol:
aratet

#2732 Re: Zahiragić opet jaše

Post by aratet »

bumerangss wrote:
mali_milojica wrote:
ultima_palabra wrote:Pa davno je proreceno na ovom forumu da ce biti premijer Federacije ili presjedavajuci VM. Ispunjava sve uslove.
Ja sam ovog davno nazvao Kiflica. Kiflu,dakako,vec imamo :roll:
Po izgledu je više buhtla nego kiflica :lol:
Ramazanska lepina.
bumerangss

#2733 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bumerangss »

Šalu na stranu a sad ozbiljno, kad je bio konkurs za to radno mjesto? Ako ga nije bilo zar treba da šutimo?! Posebno ono koji imaju iste kvalifikacije kao on, cak i bolje a nisu bili u mogucnosti konkurisati! Zašto šute, zašto ne zatraže odgovor od ZZOKS kako po kojem zakonu, pravilniku ga zaposliše? Ima toliko djece šehida, ratnih vijnih invalida, dobitnika ratnih priznanja koja PO ZAKONU IMAJU PREDNOST pri zaposlenju u sve javne firme, ustanove koje se finansiraju sa makar 25% iz budjeta i javnih prihoda a takva je i ZZOKS!

Uz dobrog advokata i da se popodignete vi koji imate iste kvalifikacije a po nekom osnovu prednost, Zahiragić se lahko može izbaciti iz te fotelje! Vi samo sjedite i režite na njega a on ce da drka svaki dan od 8 do 15 i za to ce da ima dobru platu od vaših doprinosa
ultima_palabra

#2734 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ultima_palabra »

bumerangss wrote:Šalu na stranu a sad ozbiljno, kad je bio konkurs za to radno mjesto? Ako ga nije bilo zar treba da šutimo?! Posebno ono koji imaju iste kvalifikacije kao on, cak i bolje a nisu bili u mogucnosti konkurisati! Zašto šute, zašto ne zatraže odgovor od ZZOKS kako po kojem zakonu, pravilniku ga zaposliše? Ima toliko djece šehida, ratnih vijnih invalida, dobitnika ratnih priznanja koja PO ZAKONU IMAJU PREDNOST pri zaposlenju u sve javne firme, ustanove koje se finansiraju sa makar 25% iz budjeta i javnih prihoda a takva je i ZZOKS!

Uz dobrog advokata i da se popodignete vi koji imate iste kvalifikacije a po nekom osnovu prednost, Zahiragić se lahko može izbaciti iz te fotelje! Vi samo sjedite i režite na njega a on ce da drka svaki dan od 8 do 15 i za to ce da ima dobru platu od vaših doprinosa
Jer ste vi to zaiskali :mrgreen:
nema me tamo

#2735 Re: Zahiragić opet jaše

Post by nema me tamo »

Taman kontam evo dobro je prestalo se pricat o ovom levatu ima tome 5, 6 dana kad dobi Hare pos'o i idemo sve iz pocetka. :D
hAZNADAR

#2736 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hAZNADAR »

drastic wrote:rasim kadic u mladim danima
Rasim kojeg licno poznajem nebi ni u snu izjavio stvari kao sto je izjavio ovaj idiot.
hAZNADAR

#2737 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hAZNADAR »

orinoco wrote:

Zapravo, kad bolje razmislim, Zahiragić je produkt našeg cjelokupnog društva. SDA je samo prva prepoznala i iskoristila njegov potencijal.
Da je rodjen 20,30 god ranije - koji bi to vatreni komunist bio.

I borac protiv privatluka, slobode kretanja i putovanja izvan drzave, shopinga u Trstu, hodza i popova, etnickog izjasnjavanja, republickih autonomija,....

Povremeno se radjaju ovakvi tipovi i odredjene drustvene norme u sistemu gdje odrastaju kontaju bukvalno i crno-bijelo.

Medjutim - bez obzira bio covjek produkt ovog ili onog sistema, ovog ili onog drustva,.. ono sa izbacivanjem imena Olge Sucic je ipak dio njegovog licnog karaktera ili nesto urodjeno. Znaci - idiot je bez obzira u kojem drustvu rastao.
trambusek88

#2738 Re: Zahiragić opet jaše

Post by trambusek88 »

hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:

Ajatolah_

#2739 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ajatolah_ »

tranquil wrote:
- Haris Zahiragić primljen je u Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo po ugovoru na određeno vrijeme – rekli su za Faktor iz Zavoda, ali nisu precizirali na kojoj je poziciji Zahiragić zaposlen.

- To su poluistine i ne želim ništa da komentarišem, pogotovo jer je trenutno ramazan, ide Bajram i ne želim sebi da kvarim praznik. Nisam zaposlen, a i da jesam i da nisam, ipak je to moja privatna stvar – rekao nam je kratko Zahiragić.
Pa fino kaže poluistina, znači pola je tačno... A ovo da je na određeno, to je netačno. :D
Last edited by Ajatolah_ on 24/06/2017 18:46, edited 1 time in total.
_BataZiv_0809
Nindža revizor
Vozim: Lancia na servisu

#2740 Re: Zahiragić opet jaše

Post by _BataZiv_0809 »

Ajatolah_ wrote:
tranquil wrote:
- Haris Zahiragić primljen je u Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo po ugovoru na određeno vrijeme – rekli su za Faktor iz Zavoda, ali nisu precizirali na kojoj je poziciji Zahiragić zaposlen.

- To su poluistine i ne želim ništa da komentarišem, pogotovo jer je trenutno ramazan, ide Bajram i ne želim sebi da kvarim praznik. Nisam zaposlen, a i da jesam i da nisam, ipak je to moja privatna stvar – rekao nam je kratko Zahiragić.
Pa fino kaže poluistina, znači pola je tačno... A ovo da je na neodređeno, to je netačno. :D
Isto nas vrli vijecnik Ekrem Cosic, lafo Ramazan je pa necemo o temama koje kompromituju njihovu voljenu ezdea.

Ni harizme, ni mangupluka, nit icega, a grabe ko sumanuti. A mi se sklanjamo :izet:
ovo_mi_je_nick

#2741 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ovo_mi_je_nick »

Kad se zaposli bošnjak musliman na sumnjiv način, blatimo sve redom, vrijeđamo, kletemo, psujemo, trn u očima...

S druge strane kad se upošljavaju po državnim institucijama druge nacionalnosti i vjere, svi šute tj ne smije niko mi napisati nešto ružno.

Ako je tako lako doći do posla preko stranke, učlanite se i spojite se na državnu sisu.

Svi smo odbojni prema štelama i vezama a prvi bi se uhljebili preko štele na neki dobar posao, niko ne bi rekao e neću ja tako, hoću pošteno.

Ne branim nikoga samo budimo prema sebi realni, svako se za sebe bori i traži sebi poziciju što bolju ne birajući sredstva.
bitanga_sa_otesa
Grijem se na: drva
Vozim: pezejca
Horoskop: ne vjerujem

#2742 Re: Zahiragić opet jaše

Post by bitanga_sa_otesa »

_BataZiv_0809 wrote:
Isto nas vrli vijecnik Ekrem Cosic, lafo Ramazan je pa necemo o temama koje kompromituju njihovu voljenu ezdea.

Ni harizme, ni mangupluka, nit icega, a grabe ko sumanuti. A mi se sklanjamo :izet:
ja parkiram na polutravu :D
So What!

#2743 Re: Zahiragić opet jaše

Post by So What! »

Ova situacija sa Zahiragićem je bolna postala. Mi se svi smijemo, a on napreduje i napreduje.

Ubrzo bi se mogao i politike latiti i tu smo ga najebali. Apsolutno istu uzlaznu putanju je imao Salmir Kaplan. On je bio idiot koji u čiji vakat na sreću ili nesreću nije postojala ovako brz prijenos nezavisnih i normalnih informacija putem interneta, prvenstveno društvenih mreža.

O kakvom idiotu se radi govori njegov današnji status, a pazi, momak nam je bio federalni minsitar kulture i sporta ...

Image
rizibizi

#2744 Re: Zahiragić opet jaše

Post by rizibizi »

ovo_mi_je_nick wrote:Kad se zaposli bošnjak musliman na sumnjiv način, blatimo sve redom, vrijeđamo, kletemo, psujemo, trn u očima...

S druge strane kad se upošljavaju po državnim institucijama druge nacionalnosti i vjere, svi šute tj ne smije niko mi napisati nešto ružno.

Ako je tako lako doći do posla preko stranke, učlanite se i spojite se na državnu sisu.

Svi smo odbojni prema štelama i vezama a prvi bi se uhljebili preko štele na neki dobar posao, niko ne bi rekao e neću ja tako, hoću pošteno.

Ne branim nikoga samo budimo prema sebi realni, svako se za sebe bori i traži sebi poziciju što bolju ne birajući sredstva.
Mene je uciteljica u skoli ucila kad nesto napisem da za svaki slucaj jos jednom procitam da budem siguran da to sto sam napisao ima smisla i gramaticki je ispravno da se ne brukam.

A ovo za Kaplana, pa 90% nasih pickaliimmaterina politicara ima samo zahrdjalu bakrenu zicu u tintari pa je kod nekog malo bolje dotegnuta i on nije klempav a kod nekog je popustila pa im usi sluze umjesto klime. Dzaba njemu i sarajevski asfalt i svi talovi i divljanja kad lik nije ni za portira a ne za ministra. Zamolio bih doticnog majmuna ovako javno da objavi adresu na koju mozemo poslati godisnju zalihu banana pa da se on fino na kakvu granu popenje i da ne silazi dok ga gravitacija ne povuce jer i ta gravitacija to su cafirska posla kazu u Turskoj.

Da je ova drzava ko sto nije ova dvojca sda tampona bi bili u najboljem slucaju smetljari na spomenutoj deponiji pa danas slazi smece lijevo sutra prebacuj desno i tako do penzije. Jebem ti medije koji ovakvim budalama milimetar prostora daju.
drastic

#2745 Re: Zahiragić opet jaše

Post by drastic »

hAZNADAR wrote:
drastic wrote:rasim kadic u mladim danima
Rasim kojeg licno poznajem nebi ni u snu izjavio stvari kao sto je izjavio ovaj idiot.
jebiga rasime ovako si se i ti trkeljao zar se ne sjecas?
¤ jelena ¤

#2746 Re: Zahiragić opet jaše

Post by ¤ jelena ¤ »

rizibizi wrote:
Mene je uciteljica u skoli ucila kad nesto napisem da za svaki slucaj jos jednom procitam da budem siguran da to sto sam napisao ima smisla i gramaticki je ispravno da se ne brukam.

A ovo za Kaplana, pa 90% nasih pickaliimmaterina politicara ima samo zahrdjalu bakrenu zicu u tintari pa je kod nekog malo bolje dotegnuta i on nije klempav a kod nekog je popustila pa im usi sluze umjesto klime. Dzaba njemu i sarajevski asfalt i svi talovi i divljanja kad lik nije ni za portira a ne za ministra. Zamolio bih doticnog majmuna ovako javno da objavi adresu na koju mozemo poslati godisnju zalihu banana pa da se on fino na kakvu granu popenje i da ne silazi dok ga gravitacija ne povuce jer i ta gravitacija to su cafirska posla kazu u Turskoj.

Da je ova drzava ko sto nije ova dvojca sda tampona bi bili u najboljem slucaju smetljari na spomenutoj deponiji pa danas slazi smece lijevo sutra prebacuj desno i tako do penzije. Jebem ti medije koji ovakvim budalama milimetar prostora daju.
Što je ne posluša, brate mili! :facepalm:
kakavdanakneiskustvu

#2747 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

hAZNADAR wrote:
orinoco wrote:

I borac protiv privatluka, slobode kretanja i putovanja izvan drzave, shopinga u Trstu, hodza i popova, etnickog izjasnjavanja, republickih autonomija,....

Povremeno se radjaju ovakvi tipovi i odredjene drustvene norme u sistemu gdje odrastaju kontaju bukvalno i crno-bijelo.

Medjutim - bez obzira bio covjek produkt ovog ili onog sistema, ovog ili onog drustva,.. ono sa izbacivanjem imena Olge Sucic je ipak dio njegovog licnog karaktera ili nesto urodjeno. Znaci - idiot je bez obzira u kojem drustvu rastao.

sta je tacno trazio sa imenom olge sučić,nisam baš u toku?
hhaarree

#2748 Re: Zahiragić opet jaše

Post by hhaarree »

kakavdanakneiskustvu wrote:

proslavio se prije nekoliko dana odlukom da se JU „Studetski centar“ Sarajevo preimenuje u JU „Studentski centar Suada Dilberović“.

Dakle, imenuje se samo po Suadi, ali ne i po Olgi Sučić, iako su obje prve žrtve agresije na BiH u prošlom ratu. Kao razlog naveden je poluargument da je Suada bila studentica Medicinskog fakulteta, a Olga ne.
naravno ako znas ista o doticnom onda znas i pravi razlog iskljucivanja imena pokojne Olge
kakavdanakneiskustvu

#2749 Re: Zahiragić opet jaše

Post by kakavdanakneiskustvu »

hhaarree wrote:
kakavdanakneiskustvu wrote:

proslavio se prije nekoliko dana odlukom da se JU „Studetski centar“ Sarajevo preimenuje u JU „Studentski centar Suada Dilberović“.

Dakle, imenuje se samo po Suadi, ali ne i po Olgi Sučić, iako su obje prve žrtve agresije na BiH u prošlom ratu. Kao razlog naveden je poluargument da je Suada bila studentica Medicinskog fakulteta, a Olga ne.
naravno ako znas ista o doticnom onda znas i pravi razlog iskljucivanja imena pokojne Olge

da,nista neobicno
Ludzak

#2750 Re: Zahiragić opet jaše

Post by Ludzak »

ovo_mi_je_nick wrote:Kad se zaposli bošnjak musliman na sumnjiv način, blatimo sve redom, vrijeđamo, kletemo, psujemo, trn u očima...

argumentacija ravna djetetu od deset godina. Ako vi Harisa Zahiragića nazivate Bošnjakom muslimanom, ja onda neću nikada biti Bošnjak, a još manje musliman. U najboljoj manjini ću biti. Jer manjina u ovoj državi je pohvala.
Post Reply