Jel iko ovo skonto? Kompjuterske vještine: Android i iOS??????

Zna na Viber I Whatsapp a kad se zalaufa i Macbook mu nije stran....bersK wrote:
Jel iko ovo skonto? Kompjuterske vještine: Android i iOS??????![]()
![]()
Kako god bilo smiješno i koliko god društvo ismijavalo i na sličan način diskreditiralo Zahiragića, on "napreduje", on kontinuirano gazi političkim koracima od sedam milja, beskrupulozno, bezosjećajno i neće se zaustaviti prije visoke državničke pozicije. On je strateški proizvod stranke SDA, on je njihova investicija.O'zone wrote:Zna na Viber I Whatsapp a kad se zalaufa i Macbook mu nije stran....bersK wrote:
Jel iko ovo skonto? Kompjuterske vještine: Android i iOS??????![]()
![]()
Po izgledu je više buhtla nego kiflicamali_milojica wrote:Ja sam ovog davno nazvao Kiflica. Kiflu,dakako,vec imamoultima_palabra wrote:Pa davno je proreceno na ovom forumu da ce biti premijer Federacije ili presjedavajuci VM. Ispunjava sve uslove.
Ramazanska lepina.bumerangss wrote:Po izgledu je više buhtla nego kiflicamali_milojica wrote:Ja sam ovog davno nazvao Kiflica. Kiflu,dakako,vec imamoultima_palabra wrote:Pa davno je proreceno na ovom forumu da ce biti premijer Federacije ili presjedavajuci VM. Ispunjava sve uslove.
Jer ste vi to zaiskalibumerangss wrote:Šalu na stranu a sad ozbiljno, kad je bio konkurs za to radno mjesto? Ako ga nije bilo zar treba da šutimo?! Posebno ono koji imaju iste kvalifikacije kao on, cak i bolje a nisu bili u mogucnosti konkurisati! Zašto šute, zašto ne zatraže odgovor od ZZOKS kako po kojem zakonu, pravilniku ga zaposliše? Ima toliko djece šehida, ratnih vijnih invalida, dobitnika ratnih priznanja koja PO ZAKONU IMAJU PREDNOST pri zaposlenju u sve javne firme, ustanove koje se finansiraju sa makar 25% iz budjeta i javnih prihoda a takva je i ZZOKS!
Uz dobrog advokata i da se popodignete vi koji imate iste kvalifikacije a po nekom osnovu prednost, Zahiragić se lahko može izbaciti iz te fotelje! Vi samo sjedite i režite na njega a on ce da drka svaki dan od 8 do 15 i za to ce da ima dobru platu od vaših doprinosa
Rasim kojeg licno poznajem nebi ni u snu izjavio stvari kao sto je izjavio ovaj idiot.drastic wrote:rasim kadic u mladim danima
Da je rodjen 20,30 god ranije - koji bi to vatreni komunist bio.orinoco wrote:
Zapravo, kad bolje razmislim, Zahiragić je produkt našeg cjelokupnog društva. SDA je samo prva prepoznala i iskoristila njegov potencijal.
hAZNADAR wrote:Da je rodjen 20,30 god ranije - koji bi to vatreni komunist bio.orinoco wrote:
Zapravo, kad bolje razmislim, Zahiragić je produkt našeg cjelokupnog društva. SDA je samo prva prepoznala i iskoristila njegov potencijal.
Pa fino kaže poluistina, znači pola je tačno... A ovo da je na određeno, to je netačno.tranquil wrote:- Haris Zahiragić primljen je u Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo po ugovoru na određeno vrijeme – rekli su za Faktor iz Zavoda, ali nisu precizirali na kojoj je poziciji Zahiragić zaposlen.kakavdanakneiskustvu wrote: smrdim/vijest/zzo-zaposlili-s ... ine-254028
- To su poluistine i ne želim ništa da komentarišem, pogotovo jer je trenutno ramazan, ide Bajram i ne želim sebi da kvarim praznik. Nisam zaposlen, a i da jesam i da nisam, ipak je to moja privatna stvar – rekao nam je kratko Zahiragić.
Isto nas vrli vijecnik Ekrem Cosic, lafo Ramazan je pa necemo o temama koje kompromituju njihovu voljenu ezdea.Ajatolah_ wrote:Pa fino kaže poluistina, znači pola je tačno... A ovo da je na neodređeno, to je netačno.tranquil wrote:- Haris Zahiragić primljen je u Zavod zdravstvenog osiguranja Kantona Sarajevo po ugovoru na određeno vrijeme – rekli su za Faktor iz Zavoda, ali nisu precizirali na kojoj je poziciji Zahiragić zaposlen.kakavdanakneiskustvu wrote: smrdim/vijest/zzo-zaposlili-s ... ine-254028
- To su poluistine i ne želim ništa da komentarišem, pogotovo jer je trenutno ramazan, ide Bajram i ne želim sebi da kvarim praznik. Nisam zaposlen, a i da jesam i da nisam, ipak je to moja privatna stvar – rekao nam je kratko Zahiragić.
ja parkiram na polutravu_BataZiv_0809 wrote:
Isto nas vrli vijecnik Ekrem Cosic, lafo Ramazan je pa necemo o temama koje kompromituju njihovu voljenu ezdea.
Ni harizme, ni mangupluka, nit icega, a grabe ko sumanuti. A mi se sklanjamo

Mene je uciteljica u skoli ucila kad nesto napisem da za svaki slucaj jos jednom procitam da budem siguran da to sto sam napisao ima smisla i gramaticki je ispravno da se ne brukam.ovo_mi_je_nick wrote:Kad se zaposli bošnjak musliman na sumnjiv način, blatimo sve redom, vrijeđamo, kletemo, psujemo, trn u očima...
S druge strane kad se upošljavaju po državnim institucijama druge nacionalnosti i vjere, svi šute tj ne smije niko mi napisati nešto ružno.
Ako je tako lako doći do posla preko stranke, učlanite se i spojite se na državnu sisu.
Svi smo odbojni prema štelama i vezama a prvi bi se uhljebili preko štele na neki dobar posao, niko ne bi rekao e neću ja tako, hoću pošteno.
Ne branim nikoga samo budimo prema sebi realni, svako se za sebe bori i traži sebi poziciju što bolju ne birajući sredstva.
jebiga rasime ovako si se i ti trkeljao zar se ne sjecas?hAZNADAR wrote:Rasim kojeg licno poznajem nebi ni u snu izjavio stvari kao sto je izjavio ovaj idiot.drastic wrote:rasim kadic u mladim danima
Što je ne posluša, brate mili!rizibizi wrote:
Mene je uciteljica u skoli ucila kad nesto napisem da za svaki slucaj jos jednom procitam da budem siguran da to sto sam napisao ima smisla i gramaticki je ispravno da se ne brukam.
A ovo za Kaplana, pa 90% nasih pickaliimmaterina politicara ima samo zahrdjalu bakrenu zicu u tintari pa je kod nekog malo bolje dotegnuta i on nije klempav a kod nekog je popustila pa im usi sluze umjesto klime. Dzaba njemu i sarajevski asfalt i svi talovi i divljanja kad lik nije ni za portira a ne za ministra. Zamolio bih doticnog majmuna ovako javno da objavi adresu na koju mozemo poslati godisnju zalihu banana pa da se on fino na kakvu granu popenje i da ne silazi dok ga gravitacija ne povuce jer i ta gravitacija to su cafirska posla kazu u Turskoj.
Da je ova drzava ko sto nije ova dvojca sda tampona bi bili u najboljem slucaju smetljari na spomenutoj deponiji pa danas slazi smece lijevo sutra prebacuj desno i tako do penzije. Jebem ti medije koji ovakvim budalama milimetar prostora daju.
hAZNADAR wrote:Da je rodjen 20,30 god ranije - koji bi to vatreni komunist bio.orinoco wrote:
I borac protiv privatluka, slobode kretanja i putovanja izvan drzave, shopinga u Trstu, hodza i popova, etnickog izjasnjavanja, republickih autonomija,....
Povremeno se radjaju ovakvi tipovi i odredjene drustvene norme u sistemu gdje odrastaju kontaju bukvalno i crno-bijelo.
Medjutim - bez obzira bio covjek produkt ovog ili onog sistema, ovog ili onog drustva,.. ono sa izbacivanjem imena Olge Sucic je ipak dio njegovog licnog karaktera ili nesto urodjeno. Znaci - idiot je bez obzira u kojem drustvu rastao.
kakavdanakneiskustvu wrote:
sta je tacno trazio sa imenom olge sučić,nisam baš u toku?
naravno ako znas ista o doticnom onda znas i pravi razlog iskljucivanja imena pokojne Olgeproslavio se prije nekoliko dana odlukom da se JU „Studetski centar“ Sarajevo preimenuje u JU „Studentski centar Suada Dilberović“.
Dakle, imenuje se samo po Suadi, ali ne i po Olgi Sučić, iako su obje prve žrtve agresije na BiH u prošlom ratu. Kao razlog naveden je poluargument da je Suada bila studentica Medicinskog fakulteta, a Olga ne.
hhaarree wrote:kakavdanakneiskustvu wrote:
sta je tacno trazio sa imenom olge sučić,nisam baš u toku?naravno ako znas ista o doticnom onda znas i pravi razlog iskljucivanja imena pokojne Olgeproslavio se prije nekoliko dana odlukom da se JU „Studetski centar“ Sarajevo preimenuje u JU „Studentski centar Suada Dilberović“.
Dakle, imenuje se samo po Suadi, ali ne i po Olgi Sučić, iako su obje prve žrtve agresije na BiH u prošlom ratu. Kao razlog naveden je poluargument da je Suada bila studentica Medicinskog fakulteta, a Olga ne.
argumentacija ravna djetetu od deset godina. Ako vi Harisa Zahiragića nazivate Bošnjakom muslimanom, ja onda neću nikada biti Bošnjak, a još manje musliman. U najboljoj manjini ću biti. Jer manjina u ovoj državi je pohvala.ovo_mi_je_nick wrote:Kad se zaposli bošnjak musliman na sumnjiv način, blatimo sve redom, vrijeđamo, kletemo, psujemo, trn u očima...
S druge strane kad se upošljavaju po državnim institucijama druge nacionalnosti i vjere, svi šute tj ne smije niko mi napisati nešto ružno.
Ako je tako lako doći do posla preko stranke, učlanite se i spojite se na državnu sisu.
Svi smo odbojni prema štelama i vezama a prvi bi se uhljebili preko štele na neki dobar posao, niko ne bi rekao e neću ja tako, hoću pošteno.
Ne branim nikoga samo budimo prema sebi realni, svako se za sebe bori i traži sebi poziciju što bolju ne birajući sredstva.