Postoji zakon koji sankcionise i to djelo, kazne su vece neo da napadnes obicnog gradjaninca, ne bih rekao da to ukljucuje prebijanje momka
a nije ni tvoje da "morališeš"
Slabo su ga udesili, moglo je to bolje....cak mu nijedno oko nije zatovreno......a maldom junosu bi preporucio komad dzigare na podljeve da stavi....pirpa wrote:ja bi mu savjetovao da napad prijavi policijiracionalista wrote:
izgleda da su ovog dobro udesili![]()
![]()
a nije ni tvoje da "morališeš"[/quote]vješalica wrote:[quote="Edin H."
Postoji zakon koji sankcionise i to djelo, kazne su vece neo da napadnes obicnog gradjaninca, ne bih rekao da to ukljucuje prebijanje momkaPolicija je orudje zakona, nije njihovo da presudjuju.
Naravno da ima, ali nema kada Haretova raja razbije frajera onda on zadnji prileti i suta a nogama.drndalo wrote:Ako je ovaj uletio u stanicu da napada, onda i policija ima pravo samoodbrane dok ne onesposobi napadaca...
Edin H. wrote:a nije ni tvoje da "morališeš"vješalica wrote:[quote="Edin H."
Postoji zakon koji sankcionise i to djelo, kazne su vece neo da napadnes obicnog gradjaninca, ne bih rekao da to ukljucuje prebijanje momkaPolicija je orudje zakona, nije njihovo da presudjuju.
uglavnomja wrote:Edin H. wrote:a nije ni tvoje da "morališeš"vješalica wrote:[quote="Edin H."
Jok nego treba propagirati bezakonje, serijatske i krvne zakone
Gdje se to desilo, koja je firma ?FrozenCastle wrote:Šta je ovo u gradu nešto bilo? Okružila policija taksi vozilo? Zna li ko šta?
Moze li link? Raspolozen sam da se smijem levatimaGaRGa wrote:vidim zale se po FB na batine koje je dobio od policije a slicno mu ime
Jok, nego cemo Zakon o ljudskim pravima primjenjivati selektivno, za koga ti smatras da je zasluzio.shbc wrote:Dosao lik da se sveti policiji jer su mu ubili rodjaka, akademskog gradjanina koji je imao samo jedan pokusaj ubistva i koji je samo jednom pucao na policiju... Stvarno pretjerana reakcija. Sram ih bilo.
Ali cuj levat uletio u stanicu da se tuce sa murijom pa se zali sto je dobio batine![]()
Ovaj ga jos i brani![]()
@kolegione Je li sad vidis o cemu sam ti pricao. Ljudska prava i ostala sranja.
Pa ko je tebi kriv sto si nevin i sto nemaš raju brat moiBlack swan wrote:za mene niko ne bi dosao u stanicu 100 puta bio nevin![]()
![]()
![]()
Moze ako ces mu se smijati "u lice" sa svog profilashbc wrote:Moze li link? Raspolozen sam da se smijem levatimaGaRGa wrote:vidim zale se po FB na batine koje je dobio od policije a slicno mu ime
PodrskaEdin H. wrote:Nema sta da pjeni, ako su zaista ono ovako prebili momka nacelnik mora dati ostavku ili neka ih ganja do Strazbura.racionalista wrote:Pjeni nekakva opštinarka iz vogošće na policiju što su ga prebili. Kao nije humano i bla bla bla
Ti stvarno mislis da sam glup kao prijatelji ti da rizikujem prijavu zbog levata? Sve neki zajebani krimi milje jebote. Cuj "smij mu se u lice"... Pa nisam u pubertetu da me hvatas na te satro mangupske price.insomnia78 wrote:Moze ako ces mu se smijati "u lice" sa svog profilashbc wrote:Moze li link? Raspolozen sam da se smijem levatimaGaRGa wrote:vidim zale se po FB na batine koje je dobio od policije a slicno mu ime
S moje sokoćalo
Dobro si. Nekakvi neiskusni biliO'zone wrote:Slaba i ova murija......vidi se da su mu oči plave.....A ne bi trebalo....al haj bit će bolje drugi put
Ne vidim sta je lose u tome? Kriminalci i njihovi branitelji nisu ni zasluzili ljudska prava. Samo po glavi druze plavi!Edin H. wrote:Jok, nego cemo Zakon o ljudskim pravima primjenjivati selektivno, za koga ti smatras da je zasluzio.shbc wrote:Dosao lik da se sveti policiji jer su mu ubili rodjaka, akademskog gradjanina koji je imao samo jedan pokusaj ubistva i koji je samo jednom pucao na policiju... Stvarno pretjerana reakcija. Sram ih bilo.
Ali cuj levat uletio u stanicu da se tuce sa murijom pa se zali sto je dobio batine [emoji38]
Ovaj ga jos i brani [emoji38]
@kolegione Je li sad vidis o cemu sam ti pricao. Ljudska prava i ostala sranja.
Postoje sudovi da odrezu kaznu, to nije uloga policije.shbc wrote: Ne vidim sta je lose u tome? Kriminalci i njihovi branitelji nisu ni zasluzili ljudska prava. Samo po glavi druze plavi!
Sent from my LG-D855 using Tapatalk